Sziasztok
Bori: a Margit kh.-ban is így van, azzal a különbséggel, hogy a fizetős szobába bemehet a látogató (vicc: a folyosó végén van). Bizonyos szempontból nem rossz ám, ha nem jönnek-mennek a szülészeten. A Jánosban pl. szabad a járás. Amikor bent feküdtem 2 hetet (méhszájvarrás), 5 ágyasban voltam, frissen szült anyukákkal. Nem volt könnyű megoldaniuk pl. a szoptatást, fejést, amikor a látogatók (nem az övék!) ki-be mászkáltak. Sokszor kopogás nélkül
Dorka: nem, hasin is látszik. Köszi a táblaigazítást. A pakliban benne van, hogy megfertőz, de én megkérdeznék egy orvost, védőnőt.
Orsi: én vagyok iwiwen

Az Istenhegyin én akkor gondolkodnék a helyedben, ha a 12. heti Uh-van vmi gáz a doki szerint, vagy ha nem tuti az AFP. Egyébként tök fölös a Te korodban
Lombikos csajok: én is lombikoztam (bár Berci is spontán lett), így van jópár sorstárs-ismerősöm. van egy csaj, aki karatézott lombik alatt és terhesség alatt is! A túlstimu miatt az első időben nem, vagy csak szoftosan csinálta, de utána igen! Mondjuk szerintem ez nem normális (mmint a karate), de ha eddig sportoltál és nem vagy túlstimulálva, nyugodtan mozoghatsz vmi kismami-dolgot!
Orsi: korán????

Én már 5kor szopiztattam, fél6-kor úgy döntött őkelme, hogy reggel van. Most 2 órája alszik, én házimunkával készen (na, könnyű, megy a mosógép, mosogatógép, hihi), kaja a sütőben.
Nah, idáig jutottam...Berci megérezte, hogy róla írok, fölkelt.