A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pocakok még mindig gyönyörűségesek!

Zsanci, szüléstörténettel nem vagy te egy kicsit naiv? :wink:
zanza

Fibi,
nem csak te vagy szerencsés inkontinencia ügyben! :wink: egyszer már MAJDNEM eljutottam arra a Lukács Bori féle tornára, de azóta valszeg lejárt a szavatossága a beutalómnak. No, meg biztos délelőtt van, vagy kora délután, mikor máskor.

Levire most tényleg dühös vagyok, teljes szivvel, de tudja,h miért!!! És megérdemli!!! Felelőtlen dög!!! :evil:
egyébként meg aranyos, ma is ő vitte B-t oviba,h nekem ne kelljen. Igy megint 11-re ér be, 9 helyett...
de sebaj, a munkahelyén tudják, h egy dilinyós a felesége... :shock: :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ja, és tejapasztás:
urtica urens, de pont a másik potenciál, mint amit tejserkentésre használsz. Ha jól tudom magas.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Marcikat az Isten éltesse!

Fibi!
ugyanaz az apasztó, mint a fakasztó, csak sokkal nagyobb potenciálban.
ancsipancsi

Zsanci!
Intimtorna hétfőn ESTE 17 ÓRAKOR! úgyhogy ez csak duma :lol:

inkontinencia nálam is volt a terhesség alatt. na meg a szülés után :? De utána helyrejön az ember, csak kell egy kis torna!

Zsanci!
szüléstörténeteden könnybe lábadt a szemem! Nagyon szép volt! És a 7-es busz zajától még a madárcsicsergést is hallottad!!!! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Már megint Marci névnap van???? :lol: Akkor boldogat!!! :D
zuzmo1

Zsanci,
köszi :)
intimtorna: én a Kriston Andi félét végeztem el régen, szivesen megtanitom Neked, nem egy nagy wasistdas :P csak persze, kérdés hogy hol és mikor :lol: Illetve a Kriston intim torna c. könyvemet szivesen kölcsönadom, abbol is el lehet a lényeget sajátitani! :)
és légyszi ne mondd, hogy dilinyos vagy, mert nemis! :wink:
fibi

Fibi, apasztáshoz 30-as urtica vagy lehet még magas potenciálú Phytolacca vagy Bryonia, napi 1x5.
Tenát úgy tudom a házorvos is felírhat, és akkor sokkal olcsóbb.
és ábszolúte megértem, hogy zavar!

Zsanci, nekem nagyon tetszett a szüléstörténeted! :lol:

Marcelloknak boldog névnapot :D

Ancsi, bukott Madonna a nagy didikkel miben is volt? :lol: nem abban a Hallós sorozatban?

Jucus, anno hol vetted azt a szuper Espirit babacsokit? (nem nekem kellene egy negyedik :wink:, a szomszédom keres egy könnyű járgányt)

votiv 8)
votiv

Ranschburg Jenő fan vagyok!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

m,mmmm,uuuumczzzzzzzzzzzzzzze88e

IGi üzent nektek! remélem vettétek! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

De király, pont azon agyalok, hogy hogy fogok eljutni majd kismama jogára, erre felhiv a barátnöm, hogy ö szombat délelöttönként jár 10-12-ig, és a végén még meditácio is van. éljen, apa be lesz fogva :D :D :D

és nagyon cool, hogy ilyen tavasz van, csak kár hogy mire felébred gyerök, már sötétedni fog :x

Zsan,
vmelyik rádioban megy RJ? én is birom a pasit, sokat olvastam töle.

Votiv,
köszi :D
fibi

Marciknak nagyon boldog névnapot!!!

Szrek :) Ilyen öntapis cuccot tudsz venni bababoltban (nekünk csillagok vannak), vízijátékként vagy csúszásgátlóként vannak elrejtve :wink:

Fibi :) Hű, Bálintod már nem szopizik? :shock: Örülök, hogy minden rendben és B. végre ilyen jót aludt! Igazi kis hangulatmérő :wink: És a veresegyházi játszóház? Köhögésednek bulást!!!

Zsan :) Szüléstörténet rulez :lol: én is ilyet akarok :D És az intimtorna késő délután van/volt, ja Zuzi már írta! És üdv Igi :lol:
denizsa

Deni,
szerencsére még a déli alvásnál cicizik, különben már begyulladt volna szerintem. és mégis kicsit még kellek neki :wink:
a veresi játszoház szép meg minden, de nincsenek foglalkozások. és multkor is pl tök kihalt volt: rajtunk kivül EGY db gyerek játszott ott.... :roll:
köszi, köhögés sokkal jobb, hála a hársfateának :)
és Te Bálintod is végigalussza azota az éjszakákat? és Te is tegyél már fel pocakos fotot, már csak Te hiányzol a sorbol!! :D :D
fibi

Fibi,
klubrádióban ment, testvérféltékenységről beszélt, azt hiszem ilyen "segitségre" lenne szükségem. Kár,h már nem praktizál!!!!!

köszi a szüléstörténet dicséreteket, de tudjátok nem az én érdemem!!!! :wink: :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hogy kell héjában sült krumplit csinálni? Öntsek olajat a krumplikra? Vagy csak simán megsülnek a tepsiben minden nélkül? :shock:

Kép
Kép
tinu

Fibi :) De jó, hogy már jobban vagy!! :D 1 gyerek?! Itt meg min. 1 héttel korábban be kell jelentkezni, hogy legyen hely :roll: Éjszakákat ne is kérdezd... azt hiszem megint fogzunk, mert az elmúlt 2 éjjel keserves sírással tűzdelt ébredések vannak, sokszor még apa sem elég, csak velem nyugszik meg... azért gondolom, hogy fog a ludas, mert heves nyálzások is kísérik, és persze potyognak a könnyek is, szóval nem győzöm törölgetni szegényke arcát :( Egyébként már egész jól alakultak az éccakák, 2-3 éjjelente szokott ébredni, ami nem olyan rossz :) Rendben, majd készítek fotót! :wink:
denizsa

Igi!
45u deoo873737zgrx!!!
vetted?

Tinu, egy pici vizet mindenképp önts alá, különben odakozmál (nálam ez történt) én nagy darabokra szét szoktam vágni a krumplit, és megszórom sóval, kakukkfűvel, oregánóval (bármilyen zöldfűszerrel fini) és meglocsolom egy kis fincsi olajjal, pl olivával, és a sütőben ropogósra sütöm :)
ajvé, megéheztem :D

votiv 8)
votiv

Tinu :) Nem kell olaj a krumplira, max. egy pici vizet önts alá, legalábbis én így szoktam!
denizsa

Tinu: Közben látom, hogy Votiv ínycsiklandó receptet írt :lol: bevallom én nem szoktam darabolni, hanem kisebb szemeket válogatok
denizsa

Köszönöm, köszönöm! Akkor már csak várni kell... Addig eszem egy almát...

Kép
Kép
tinu

Votiv: leolvastam a mascarpone dobozáról egy tök fininek tűnő ricottás-mascarponés krémet, azt fogom a krumplikra tenni, úgyhogy a krumpli csak "sima" lesz. Csak már lenne készen! :wink:

Kép
Kép
tinu

Bukott madonna a nagy didikkel = Hallo, hallo!

Tinu!
én meg víz nélkül, viszont vajdarabkák rádobálásával szoktam az előzőleg dörzsiszivaccsal megmosott krumplikat sütni, előbb 30 perc fólia alatt, és csak utána pirítom. talán ezért nem kell a víz, mert a gőzben "fő"
ancsipancsi

Tinu, csak hogy örülj: én meg tökmagolajjal szoktam meglocsolni :lol:

Deni, éjszakákhoz sok kitartás meg ++++++
fibi

Fibi: Hát legalább begyűjtöm a variációkat. :)

Kép
Kép
tinu

Fibi,
inkonti... - nekem nincs ilyen problémám. MÉG! De feb-ban (elején) megyek intimtorna tanfolyamra, mert ismerősök elmondása alapján baromi szerencsés vagyok, hogy semmi problémám nem volt szülés után. (Ez alatt most mindent értek, nem csak az intimtornával - remélhetőleg - orvosolhatókat, hanem pl. hajhullás, időjárásra érzékeny csontok vagy mi.)
Ja, jut eszembe volt nekem problémám, csak már elmúlott: hónapokig minden reggel fájtak a térdeim. A védőnő - aki pedig tök értelmes - azt mondta, hogy a korral jár. Szerencsére pár hónap alatt elmúlott és azóta olvastam, hogy terhesség után ez is elég megszokott (izületek!).

Móni
Kép
Kép
monisa

jaj, elkezdett görcsölni a hasam :( ugye ez lehet kajátol is??????
fibi

Tinu, milyen lett a krumplid? :wink:

nem tudom ki kérdezte nemrég a babacsokihoz a testvérfellépőt, most kuponakciós a Brendonban, és a Concorde Trimax autósülések is, 39 helyett 29, ezt bátran ajánlom mindenkinek, nekünk nagyon bevált.

votiv 8)
votiv

Fibi, pihenj le, fordulj a bal oldaladra - állítólag így a legjobb a pocaknak. biztos semmi komoly, és hamar el is múlik!
mit ettél, amire gyanakszol?

votiv 8)
votiv

Votiv: a krumpli tökéletes lett, hozzá a cucc pedig kifejezetten isteni. Csak az a baj, hogy nem tudok annyit enni, amennyit kívánok... Tudom, a mohóság az egyik fő bűnök egyike. :oops:

Kép
Kép
tinu

Próbálok legalább a nekünk írtakra reagálni. :oops:
Vizsgaidőszak van béjbi!

Fibi! Arra akartam kilyukadni hogy ne magadat hibáztasd!!!
A kolloidról pü-ben küldök mert kicsit sok, s hátha mást nem érdekel.
Jaj szegénykém mi minden összejött itt neked. :(
+++++++++++++

Szrekuc! Köszi hogy írtad, hogy már másfelől is hallottál ilyen fogas-véres kakiról. Ez erősíti az embör lyányát. :wink:

Votív! Vettem Henna hajfestéket (te ajánlottad egyszer itt a topikon). Még sosem volt festve a hajam, de az őszök szépen bemelíroztak, szóval kiváncsi vagyok mi lesz belőlem. :D

Zuzi! A bionagykerben találtunk orrszívóhoz kefét. Köszi még 1x.

Den! Orrszívást Angi hullámzóan viselte. Rajongója nem lett. :roll:

Emma és Bazsó!!! :lol: Tündéri páros! Lassan már mindegyik gyerök elkel. :mrgreen:

Tinu! Aranyos pocakos vagy!!! :lol:

Panna nevetős képe csúcsszupi!!!
:lol: :lol: :lol:

Füli a kosárban! :lol:

Kisherczeg! Fotó :D :lol:

Zsanci! Nagyon édes a pici pocid! :P
Hol van a szüléstörténeted?
R.J. előző héten kaptam tőle egy négyest, s csúcs az írása!!! :D

BOLDOG MARCINAPOT!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv,
milyen érdekes, pont ezt tettem, mielött elolvastam, amit irtál (bal oldalra fekvés - B 10 percig hagyta is :D ), és tényleg jot tett :D köszi, aranyos vagy :)

Barbi,
de már ne sajnálj, mert közben megoldodtak ezek a dolgok :wink:
Hennás hajadat remélem vizsgák után lecsekkolhatom :P
fibi

Moni,
izületek... na még ezt sem hallottam. és ilyen könyveket miért nem olvasnak a védönök? :roll:
fibi

Fibi :) Dr. Theiss féle Echinacea cseppeken rajta van, hogy terhes- és szoptatós anyák valamint 14 éven aluli gyermekek nem szedhetik. Tegnap vettem és ki is próbáltam, brrrrrr. Egy kupica szatmári szilvapálinka vetekszik az erejével - igaz, nem olyan büdös :wink:

indianyo

Tinu :) Hű, én is megéheztem a krumplidra, ahogy elképzeltem a masc. krémmel... nyami :D

Barbi :) Az új frizudra én is kíváncsi vagyok! :wink: Meddig tart a vizsgaidőszak?

Fibi :) Jaj, már megijesztettél... de örülök, hogy már jobban vagy!! :D És a kívánságodra: jaj de nagy ez a kép, vagy én vagyok az? :roll: :oops:
Kép
denizsa

Deni,
aztaaaaa, mennyit nött a pocid, miota nem láttalak :o szép formás :D

Indi,
akkor jo, hogy fél kortynál többet nem ittam belöle :wink:

Szrek,
jövö kedd délután Ikea? suli után ott várjuk meg a bnömet, de ö csak 5-re ér oda, mi meg már 3 felé ott leszünk. hmm? :)
fibi

Sziasztok!

Második gyermekem várom, ebben a kórházban fogok szülni ismét, és szeretném tudni, hogy kinek mi a véleménye Dr. Barna Istvánról.
Ha valaki már szült nála (vagy fog), kérem ossza meg velem a véleményét! Előre is köszi :)
Ági
magnet

Szülésfelkészítő Workshop
--------------------------------------------------------------------------------
2007. január 20 szombat 14-17 óráig

Tartja: Kotroczó Anikó
Dúla, Természetgyógyász, Birthlight Kismama Jóga oktató

A szülés alatt alkalmazható alternatív gyógymódok.
A workshop nem csak a kismamáknak szól, hanem mindenkinek, aki szeretne gyermeket, és törekszik arra, hogy a legtermészetesebb utat válassza a szülés és gyermekágy alatt. A természetes gyógymódok megismerésén túl, azok alkalmazását is meg fogjuk ismerni. Pl. gyógynövények, aromaterápia, fûszernövények, homeopátia, dúlapraktikák...stb.
Jelentkezni lehet 2000 Ft előleg befizetésével a recepción.
Részvételi költség: 4000 Ft. Társult papáknak ingyenes.
fibi

Szerintetek vigyek kispárnát a kórházba? Mindenhol megemlítik, hogy érdemes, de ez most komoly? Sehova nem szoktam kispárnát magammal cipelni... :shock:
És a babának sapit? Kiskesztyűt viszek egyet, de sapka elég csak hazavitelkor, nem? Biztos meleg van odabent. Mit gondoltok?

Kép
Kép
tinu

Tinu :) az nem kifejezés, hogy meleg van, de a babácskát kitolod a folyosóra, ha látogató jön és ott az ajtó ki-benyitogatása miatt huzat van, jó lesz a sapika. Az ágy pedig még annál is kényelmetlenebb, mint amilyennek képzeled. Ha megszoktad a kispárnádat, akkor érdemes bevinned. Nekem a szopipárna segített, hgoy rajtam tudjon a babácskám aludni - nagyonn káényelmes félig ülő-félig fekvő állapot volt.

indianyo

Indi: de a babát nem lehet kivinni a folyosóra, nem? Nem az van, hogy csak én mehetek ki?

Kép
Kép
tinu

sziasztok,

Fibi,
jobban vagy már??? A 4/5-ös légzés is sokat segit...
én is görcsölgetek rendesen... :?

Deni,
nagyon szép pocak!!!!! és sokat nőtt azóta is, h meglátogattuk Zuzit!

Tinu,
de jó neked!!! Nekem sosem volt ilyen problémám...mármint, h többet ennék, mint amennyit tudok... 8)

Barbi,
szüléstörténetem az előző oldalon! :)
hol tanit ez a drága R.J.???? oda én is szivesen mennék...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Magnet!
dokidat csak láttam, viszont nem ismerem.de asszem vki szült nála, tehát biztos nem maradsz válasz nélkül.

Deni!
kafa a pocid!

Tinu!
nekem jól jött volna a kispárna, mert az 1 db lapos párnán alig tudtam feküdni. (mondjuk amúgy is, a császár miatt)
ancsipancsi

Boldog Névnapot Marci!

Deni, szép pocak! :wink:
zanza

Sziasztok!

Boldog névnapot, Marcik!!!! :D :D :D

Koncert: febr. 3. szombat Maszkabál Csörsz utcában 10.30-tól, jegy 900, ha vki a Kaláka boltban veszi ( a Károly krt-ról a Szervita térre menő vmilyen b-betűs ucca ;) )2-áig, akkor csak 800

és persze 16-án Jövő háza Halász Jutka :D

Ancsi,
köszi tappancsos tippet és imádom, hogy mindig olyanból idézel vagy arra hivatkozol, amit imádok!!!! (Halló, halló; csengetett, mylord és tsai)
by the way hallo, hallo évadonként kb 9-10 ezerért DVD-n kijött a szívem szakad meg :cry:

Den, neked is köszi, sztem megnézem akkor vmelyik boltban
csini a pocak!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Zsan,
szüléstörténet irigylésre méltó :wink: :D különösen a fejenállva szoptatás rész fogott meg :lol:

Fíbsz,
tejapasztás te jó ég; én mindent rákentem, megittam, aztán mégse volt... :? nem baj, next tájm :wink: :lol:
ööö, megnézem veled szívesen, a szülésfeldolgozás érdekelne - mivel szülésfelkészítés ugye kiesik (nem baj, next tájm... :D)
én egyébként járok Vikihez magánba és nekem nagyon sokat segít és segített és remélem. segíteni fog :lol:

nekem jónak tűnik jövő kedd :D - Indike, neked?

Tinu,
a folyosóra nem viszed ki a bébit, csak az üvegig, de az ajtónyitogatás megcsinálja a kellő huzatot; én a takarót húztam a fejére, az is jó volt, sapi is jó :) minden jó :)
kispárna már csak az "otthonszag" miatt is jó
:lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!
Reges-reg,mikor meg Panniko baba kibujt a pocakombol (2005 maj.) en is itt tipikoltam sokat :) Latok sok ismeros nevet, sok az ujra pocakos kismami koztetek! :) Gratulalok! Es kicsit irigykedem!!!
Most viszont csak egy meghivo erejeig tertem be hozzatok, hatha valakinek lenne kedve hozzank csatlakozni:

Szeretnek elinditani itthon egy zenebolcsis foglalkozast. Fel eves kortol ugy 4 eves korig. (II. kerulet)

2 kislanny anyukaja vagyok, egyebkent pedig fuvolista. Probalom csaladiasra kialakitani, kisebb letszam, sok zene, hangszer, korjatek, mondoka, moka.

Gyertek el, nezzetek meg, ha tetszik csinaljuk kozosen!

Priviben szivesen kuldok reszleteket (cim, tel.szam).
Tovabbi jo topikolast mindenkinek!!! :) :) :)

Norka (norkini kukac freemail pont hu)
norkini

Deni!
Mekkora pocakod van már! :shock: :D Na, majd holnap élőben is le csekkolom! :wink:

Fibi!
Gyógyuljál! és amennyit tudsz pihenjél, és a légzés tényleg sokat segít!!!

Tinu!
Én nme csak párnát, de saját plédet is vittem, hogy jobban otthon érezzem magamat! Hidd el, sokat számítanak ezek az apró dolgok!
zuzmo1

Fibi! Csekkolás: naná!!! :lol: No meg nekem is kell egy kis pocaknézés! :lol:
Örülök, hogy jól vagy! :lol:

Deni! Neked is nagyon aranyos a pocakod! :lol:
Elvileg febr. 2.án vizsgázom utoljára, de ha becsúszik vmi pótvizsga, akkor... :roll:

Zsan! Szolnoki Főiskola. Sajna személyesen nem találkoztam vele, csak emilváltásban, de nagyon kedves emberke. :D
Szüléssztorid: látom agykontrolosan nyomod. :mrgreen:

Tinu! Szerintem Indi a belső folyósóra gondolt.

Szrekuc! :D Tök jó hogy írod mindig a koncertidőpontokat!!! Már alig várom, hogy mi is mehessünk rájuk. :lol:

Köszi mindenkinek a pocakosképeket!!! Olyan jó legalább nézni, ha nem hordhat per pill az ember. :lol:

Angi megtanult tapsolni és pá-pá-t is már néha integet. :lol:
gödibarbi

Sziasztok,

Indi, köszi a turmixos tippet, de nem müxik :? banánnal és egy pici babakeksszel próbáltam, hát kell ennél finomabb???

Szrek, a maci kv nem tudom mi de utánanézek, hátha....

Ancsi, "rengeteg" vizet iszik nap közben :) imádja a vizet. meg a husit, meg a zöldséget csak a tápszert utálja de nagyon. (és a spenótot :D ) tejpéppel pótolunk, az bejön de még mennyire!

Deni, a poci szép :) de hol a fejed a képről??????

Kép
akata

Uff, tegnap óta leszállt a hasam. :shock: :shock: :shock: Ugye, ez nem jelenti azt, hogy pl. holnap szülök? Csütörtökig jó lenne kihúzni...
Ezt a folyosósat nem tudom (még), igazából nem voltam a gyermekágyas részlegen, csak a szülőszobán. De akkor pakolok sapit, meg kispárnát is (feltéve, ha belefér még a bőröndbe). :roll:

Kép
Kép
tinu

Kata,
én se tudtam, mígnem Intersparban fel nem fedeztem a cuccot: egy kb kisarasznyi magas, henger alakú, sárga doboz, kék tetővel, rajta egy pöttyös bögréből iszogató medve, felette pedig a felirat: MACI :wink: :lol: addig nekem is jött mindenki - macikávé így-úgy
azóta minden felnőtt ezt issza :lol:

Barbi,
Angi :shock: tapsolni már régóta tud Ábel de a pá-pá dolog nálunk is újabb keletű, a vezényszót még nem érti rá és főként nekem szokta közölni :mrgreen: de azért határozottan pá-pá :lol: hihetetlenül jól nyomja Angi - hiába, lusta kis fiúk :wink: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: