A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hát ez jó..
Én meg mondtam a férjemnek, hogy az előttem lévő lány nagyon vacilált, hogy most ő jön vagy nem ő jön :lol:
Én utánad mentem be.
Elöször voltam igen. Kaptam kiskönyvet meg kismama újságot, felvett egy csomó adatot, rögzítette a leleteimet, stb..beszélgettünk. Kedves volt nagyon de ettől a héttől már nem lesz Ő, mert elment. Mondtam neki, hogy mi lakáseladás-vásárlás előtt állunk.

A Péterfy miatt nem szólt semmit. Nekem nem kell odajárnom terhesgondozásra.. :shock:
Legközelebb február 5-ikén megyek védőnőhöz. (asszem)
Te? Úgyis találkozunk mert akkor lesz az előadás a kórházban. :lol:
torolve_20131003125716

hát ez jó! :D
én azért ma igyekszem elcsípni katát, ki emlékszik rá, írt valamit a külsejéről?
én csak az 50kg-ra emlékszem, hogy nagyon vékony :roll:
reszkessetek vékony veszprémi csajok, támadok 16 után! 8)

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Örülök neked Kispiskóta!!! Juhéjjj!
:lol:

Emma!
Kéjgáz teccccik mi?! Tök kafa, egy ilyen kis toligán van és akkor nyomathatsz amikor jól esik.. :P Azért vigyázni kell bele, mert bejuthat a magzatba és az anyatejbe..de nem vészes..szal módjával szívunk majd :lol:
torolve_20131003125716

Hát ezért vaciláltam és kérdeztem, hogy mehetek-e. Én febr. 14-én megyek legközelebb. Hova költöztök? A baba akkor már oda fog születni?
De febr. 5-én talizunk. Dolgozol?

kispiskóta

Hogy hova költözünk az még előttünk is rejtély..egyelőre..vagy zuglóba vagy passz..de mindenképpen nagyobb 3 szobás lakásba..most 2 szobásban lakunk.

Igen dolgozom vagy inkább dolgozgatom a saját cégünkben.

Te??
torolve_20131003125716

Ja és én is akkor voltam ott először. Mondjuk szerintem én nem voltam sokat benn vagy csak nekem tünt rövidnek. Egyébként nálam is ugyanezek voltak.
Ha meg előbb mész beszámolhatsz, milyen az új védőnéni.

kispiskóta

Tök vicces, hogy ilyen közel laktok. :D

Én meg egy napra vagyok kiírva a szomszédunkkal, a nagyobbik gyereke is csak 3 héttel idősebb, mint Emi. Pedig nem beszéltünk össze. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Én hivatalosan nem dolgozom, itthon vagyunk.
:lol: Nagyon szerettem volna, de egyetem után (2006 június) nem tudtam elhelyezkedni és ezért döntöttünk a babuci mellett. De nagyon szívesen dolgoznék, de már ki venne fel. ÚÚÚÚÚÚÚÚtálok itthon lenni egyedül és mivel a párom médiában dolgozik, így rentgeteget vagyok így. :roll:
A mi lakásunk 4 szobás úgyhogy egyelőre biztos nem költözünk.

kispiskóta

Pedig jó lett volna együtt tologatni a babkocsit! :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

És a költségek között még nincs ott az altatóorvos, ha kértek epidurális érzéstelenítést.
Jovika, jól meg kellett megnéznem a képet, mire rájöttem, melyik lehetsz Te, és melyikek a lányok. :lol: Szerencséd, hogy ennyire fiatalos vagy!
Itt az én képem, itt hirtelen csak ezt találtam, egy céges rendezvényen készült Kép

Kép
nenoke

Ja és még egy kérdés azt elnémulok. A védőnő mérlege és az itthoni mérleg között 5 kg különbség van. Nálad is gurgula?

kispiskóta

Elhiszem, hogy nem szeretsz otthon lenni egyedül..illetve sokat nem jó kizárólag csak otthon lenni. Persze a babával majd más lesz. 4 szobás lakás, azért az már valami, sőt!!
A barátnőm is a zsókavárban lakik, 1+2 fél vagy 3 fél..szal a nagy lakásban. Nekik 3 gyerkőcük van, a legkisebb fél éves, Ő asszem az étkezőben lakik most. :lol:

Én néha olykor-olykor otthon maradok 1-1 napra..pl. péntekenként vhogy nincs kedvem dolgozni menni..inkább lustálkodás van, meg bevásárlás-takarítás-főzés.
torolve_20131003125716

Várjál még Kispiskóta!
Lehet, hogy fogjuk még együtt tologatni a babakát. Előbb el kell adnunk a lakásokat, kettőt árulunk..és az egyiket már július óta..pedig az itt van budán..

Ja a védőnő mérlege rohadt sokat mér. Teljesen ledöbbentem, hogy mennyit. A mi és a szüleim mérlegéhez képest 3 kg-val többet.
:shock:
Aznap vettük a mérleget, azonnal elmentünk a média markt-ba mérlegért mert majdnem elsírtam magam, hogy mennyit mutatott a védőnőnél..
torolve_20131003125716

Nenoke is helyes kismami
torolve_20131003125716

Nálam 3,5el mutatott többet.
Akkor jó az ő mérlege volt szar! :lol: A 4et én is ugy értettem, hogy 4 helyiség van, ami szobaként szolgálhat.

itthon levés: Minden ismerősöm, tesóm hétköznap dolgozik, mire hazaérnek nem fogom őket szórakoztatni, mert kismillió dolguk van. Sajna. Egyedül meg vásárolni is utálok. Na sebaj, majdha megérkezik Babácska!!!!

kispiskóta

Hát ti aztán megint jó sokat írtatok mig én alukáltam :lol:

Mindenki tök csini kismama csak én vagyok bálna :cry: :lol:

Gurgula, Kispiskóta, de jó, hogy ilyen közel laktok egymáshoz! Mondjuk én sem vagyok túl messze tőletek, Zugló, egyenlőre, de remélem már nem sokáig :roll:

Én holnap megyek először védőnőhöz. Mátéval meg egyáltalán nem voltam se belgyógyászeton se a körzetinél, és senkinek nem hiányzott :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Alukáljál csak Brigi amikor csak jól esik és persze tudsz is a fiúcskáktól. Bár amikor ők alszanak te is tudsz.
Brigi ti építkeztek ugye? Nincs is annál jobb, szép kis családi házikó..
torolve_20131003125716

Mindenki tökre helyes itt :D Válogatott csapat :D
Én - mert béna vagyok - egyenlőre nem rakok képet, de majd megkérem egy barátnémat, aki segít. Uram azt mondja, otthon nincs olyan programunk, amivel le tudná kicsinyíteni a képeket.

A mi mérlegünk megegyezik a védőnőjével. De azt tudom, hogy eddig aki nálunk megmérte magát, mind azt mondta, hogy 2-3 kg-mal többet mutat, mint ami jó :) Most meg kiderül, hogy nálunk volt oks :D

Kép
Kép
emma1976

Én azért nem rakok fel képet, mert mások akkor már nem férnének ide! :lol: :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi, Gurgula! :lol: Véletlenül nem a Közgázra jártál? Mert a neved (amit én már tudok :D), és az arcod is olyan ismerős. Keresem, hogy vajon honnan.
Emma, ha átküldöd a mail címemre a képet, le tudom Neked kicsinyíteni. Priviben megírom.

Kép
nenoke

emma én a képemet ha minden igaz paintben kicsinyítettem, annak kell lennie!
tipp: megnyitod, kép-nyújtás/döntés és mondjuk 50%ra teszed mindkettőt, aztán mentés másként

brigi, azért ez a bálna dolog túlzás! én sem vagyok a legvékonyabb(pedig 1 gyerkőcöm sincs még)

na megyek, majd holnap tali a friss hírekkel és remélhetőleg újabb sztárfotóval

puszi mindenkinek

lynia-

szivvi, ez jó!

nálam is ezért van csak arckép! :D pedig találnék egész alakosat is, na majd megnézem, talán fel merem tenni

lynia-

:oops: itt meg a fejem állati [img] jó nagy, picinek et voltam és a nagyim is azt mondta akkor, hogy én vagyok a legcsufibb unokája :o
ja, melós kép

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 225.73.jpg[/img]

lynia-

Szivvi!
Fér ide még kééép..szal gyerünk csak azzal a fotóval :lol:

Emma te is próbálj meg majd feltenniiiiiiiiiiiiiiiii.

Nenoke!
Nem a közgázra jártam.
Színisuliba jártam..anno vezettem műsort (játékot ) a Szív TV-n de azt annyira nem reklámoznám.

Lynia!
Megy a drukk mára! Holnap várjuk a híreket.
torolve_20131003125716

Lynia!

Valami nem jó mert hibaüzit jelez :(
torolve_20131003125716

Kép [/img]

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok,

Nenoke és Blur, szuper lesz együtt a Szt. Imrében...))) Én egyenlőre nem félek, a doktorbácsim: Dr. Bálint Sándor, mindig meg tud nyugtatni. Egy kolléganőm ajánlásával jutottam el hozzá. És ti már választottatok orvost?
Az előadásokra én márciustól szeretnék járni, nagyon dicsérik a Mona Lisa csoport relaxációt, vlamikor azt is szeretném meglátogatni.

Üdv,
Ildi
lidikoka

Szivvi!
Milyen aranyos vagy a képen..na ugye :lol:

Lidikóka!
Hallottam Bálint Sándorról és csupa-csupa jókat. (biztos forrásból):wink:
Ő nagyon támogatja az alternatív szülést. Sőt!!!!
A Szent Imréről is nagyon jókat hallottam-olvastam.
torolve_20131003125716

Gurgula! Nem igazán épitkezünk, hanem egy épülő lakóparkban vettünk egy fél ikerházat :lol: Most azt építgetik, csak nagyon lassan. Már nov.30.-án át kelett volna adniuk, de még mindig sok minden hiányzik ahoz, hogy kész legyen :roll: De ha egyszer készlesz akkor tuti jó lesz. Nem az utópályát fogom nézni a 8. emeletről albérletből, hanem saját házikóm lesz icipici kertecskével ahova ki tudom rakni a gyerekeimet :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi!
Az is szuper, kert-kert-kert..milyen jó lesz az a gyerkőcöknek..hm..
Minden vágyam nekem is egy kis kertecske..vagy legalább egy nagy terasz..növényekkel.
torolve_20131003125716

Ildi, én nem a Szt. Imérben leszek, hanem II. Női Klinikán, de attól még 1 nap külnbséggel. :lol:
Nekünk szerencsére van pici kertünk, épp most vágott ki a férjem egy nagy fát, hogy legyen elég fény és hely a Kicsinek. Sőt tavaly nyáron csinált egy kis patakot és tavacskát, most meg tervez hozzá egy pocsolya-szerűséget, ahol majd sarazhat. Remek ötlet, nem? :roll:
És távirányítható toronydarukat nézeget, és Disney-s emeletes ágyakat, hiába mondogatom neki, hogy ha megszületik, még nem kell neki toronydaru, sőt ezen a nyáron várhatóan dagonyázni sem fog még. :lol:

Kép
nenoke

Na akkor had dicsekedjek :lol: Nem lesz nagy kert de lesz és ez a lényeg Kép

brigi73

Brigi!
Ez nagyon jóóó.
Az egész ház a tiétek gondolom..dejóóó

Nenoke!
Dagonyázni fog a baba :lol: háhá, ez teccccik..
Patakocska-tavacska..csobogás..relax..nem is kell ennél több..
lálálálá

Asszem mára befejeztem..rengeteget írtam.. :roll:
torolve_20131003125716

Brigi!
Merre van ez a házikós lakóparkocska??
Megyünk utánatok :lol:
torolve_20131003125716

az egész sajnos nem, csak az egyik fele. A kiugró fele :lol:

brigi73

Hű, Brigi, csudaszép házatok lesz! És bár tényleg nem tűnik nagynak a kert, de szerintem ebből rengeteget ki lehet hozni. A miénk sem nagyobb, és hallod, van benne patakocska, tavacska. Mondjuk Neked nem ajánlom, mert 4 gyereket bonyolultabb szemmel tartani, hogy ne pottyanjanak bele, de mászóka, fű akkor is elfér.
De azért nem irigyellek 3 gyerek mellett várandósan költözni, takarítani. Remélem, azért lesz segítséged!

Kép
nenoke

Csók mindenkinek, megyek talizom a barinőmmel aki 20 hetes kismami..juhéjjjjjjjjjjj
torolve_20131003125716

Az sajnos nincs, sőt ha még nagyon sokáig huzzák a férjem se sokat fog tudni segíteni mert márc. elején kezdődik a külföldi ingajárat :cry: de majdcsak megoldom végülis semmi nem sürgős, majd szép lassan, öregesen :lol:
Mászókát, csúzdát, hintát tervezünk majd rakni, meg nyárra felfújható medencét, meg én szeretnék egy ugrálóvárat is :lol: Nem hiszem, hogy mindez elfér, de majd meglátjuk. Sajnos tényleg nagyon pici lesz, de nem panaszkodom a mostani 8. emelet utánn...

brigi73

Jó estét :)

Csajok, tessék má' dolgozni is :D Hihetetlen, mennyit vagytok képesek írni!

Mi is a XV. ker.-ben lakunk, Rákospalotán, a 12-es villamos végállomásánál.
gurgula: mi készülünk eladni a miénket (68nm, 1+3 fél szoba). Mondjuk még nem is hirdetünk, meg semmi, de már most sem vaygunk kényelmesen, hát még ha hatan leszünk :wink:

A védőnők mérlege mindig mindenkinél többet mutat :twisted:

uxi: nagyon egy lehet a szomszédasszonnyal a bioritmusotok :D

Na, Bercikém most szedi szét a lakást, megyek hozzá.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok Lányok!

Az EKG-ról szeretnék kérdezni. Lehet, hogy buta kérdés, de az EKG-t is a Belgyógyászaton mérik?

Kép
nap12

Sziasztok Lányok!

Az EKG-ról szeretnék kérdezni. Lehet, hogy buta kérdés, de az EKG-t is a Belgyógyászaton mérik?

Kép
nap12

Szt Imre: bár én nem ott fogok szülni, engedjétek meg, hogy vmi rosszat mondjak róla. Nővérem 3 éve szült ott, lehet, h ez meg is változott azóta.
A szülésen minden rendben volt, elég alterosak, még a Balogh sem vágott, pedig mi is nála születtünk...

De: miután apa hazament, és délután visszament, már nem mehetett be a steril folyósóra, ahol a baba volt, viszont baba meg nem jöhetett ki onnan. Anya ige, de Baba nem. Szóval apa addig nyomorgathatja a picit, amíg a szülés után együttmaradnak (asszem egyébként ezt jó sokáig engedik), de utána csak a hazavitelkor talizhatnak.
Nekem ez mondjuk nem tetszett. Nemtom, máshol hogy van.

Vércsoport: csak Anyáé számít. Ha Apa RH neg, az nem érdekli őket. Csak az a baj, ha Anya rh neg, mert akkor ő nekiáll ellenanyagot termelni.
Én RH poz, Apa RH neg, mindketten 0-ás, így Bébi 0 RH neg, de nem baj, nem kell semmit sem csinálnunk.
Vendég

Sziasztok Lányok! Üdv köztünk Szivvi!
Hát, ti rengeteget írtatok, még nem is tudtam mindent visszaolvasni. :D de igyekszek.
Ma voltam AFP-n és a kórházban lebeszéltem a terhestornát (amire aztán a dokim nem enged a lombik miatt, de egyébként babóval minden rendben) és a barátnöömnél, akinek angyon édi kisfia van és du dokinál, ahol megsimertem Lyniát! :D Nagyon aranyos!
Most annyira boldog vagyok, mert Babócával minden rendben. Doki szerint fiú gyanus (ezt 3* mondta) és megmutatta az állítólagos kukacát is. :P

Nagyon jók a képek lányok! Majd én is teszek fel.
Brigi! gartula a házhoz! Nagyon szép.
Nap! Én úgy tudom, hogy a belgyógyászaton csinálják az EKG-t is. Nekem a háziorvosom csinálta, mert neki az is van. :)
molkata

Gurgula! Bocs, nem láttam a kérdésedet :oops: XVIII ker Gyertek még van sok eladó szerintem :wink:

brigi73

Sziasztok!

Ma nagyon hajtós napom volt bent, még olvasni sem tudtalak Titeket napközben. Amióta hazajöttem, Titeket olvastalak, hát nem semmi mennyiséget írtatok, eltartott egy darabig, amíg végigolvastam!

Szóval:
Táblázatot frissítettem.

Lidikóka: felvettelek, minden adat megvan. Ha esetleg még neveket szeretnél, azt is beleírok.

nenoke, mandarka: mandarkát tényleg kihagytam, elnézést, most felvettem. Igyekeztem minél több adatot beírni mandarkáról, ennyit sikerült. Mandarka, ha hazajöttél, és van kedved, írd még meg, miket írjak be a táblázatba!

ná, baba24: beírtam az adatokat

szivvi: felvettelek Téged is, még ami hiányzik, hogy melyik városban élsz, melyik kórházban fogsz szülni, illetve milyen neveket találtatok ki a pocaklakónak. Ha van kedved, oszd meg, felrakom!

jovika: akkor a neveket még nem írtam be. A méhszáj a hüvelyi UH-nál látszik csak (mert akkor ugyanott vagyok, ahol a part szakad), vagy látszik a hasin is?

blur: hogy sikerült a mai uh?

kispiskóta: nem fáj a túrkálás, nem a fájdalom miatt szeretném kerülni az ügyet, hanem rettenetesen úúúúúúúúútálom, ha idegen embernek kell szétrakni a lábamat, és nyúlkálni bennem, brrrr, nagyon nem szeretem. Aki "túrkálhat" bennem, az az ember legyen csak a férjem (bár tudom, hogy ez nem lehetséges, amikor az ember terhes, de amennyire csak lehet, szeretném a túrkálások számát csökkenteni).

Én úgy tudom, hogy a vércsoport meghatározás az összeférhetetlenség miatt van, tehát ennek semmi köze az apukához.

Na még egy téma: még soha semmilyen gyerekbetegséget nem sikerült elkapnom sem gyerekként, sem felnőttként (ez utóbbit nem sajnálom). Kollégám két gyermeke bárányhimlős lett, kollégám már volt bárányhimlős, de nem tudom, ilyen esetben behozhatja-e a vírust. Szerintetek? Félnem kell tőle?

kétfiús anyuka
babdorka

Jaj, nap12! Te sem vagy benne a táblázatban. Belerakjalak?

Blur, első baba?

Marykiskacsa, mit írhatok még a táblázatba (még hiányzik egy-két adat)?

ná, Neked miért nincs vonalzód?

kétfiús anyuka
babdorka

De aranyos vagy Babdorka!

Szupi lenne! De még várjunk most csütörtökig. Most fogom először látni babót! Eddig egyszer voltam a 6. héten, akkor még kis petezsákom volt. Nagyon várom a csütörtököt! Remélem minden rendben és akkor szeretnénk belekerülni a táblázatba!

Kép
nap12

Rendben, várok csütörtökig, addig nagyon drukkolok. Ha visszajöttél csütörtökön, és minden ok, akkor írj meg mindent, hadd örüljünk! Azt is, amit a táblába szeretnél, hogy berakjak.

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka szerintem ne nagyon közelíts a kollégádhoz. Nekem is szólt a doki,hogy vigyázzak a mumpszos apu miatt,ő fél tőle :? De csak nem lesz semmi baj.

Doki rendi volt ma! Kedves aranyos és félórát beszélgettünk,jó meg is vizsgált,de nem volt annyira gáz. Mondtam,hogy nem is nézek oda,és ne is kérdezzen semmit,mert én itt se vagyok! :oops: SZóval jól tűri a hisztiket is,azt hiiszem! Mindezt 8000ért! de félő,hogy ez csk a kezdet,mert most odavár uhra is,ami szerintem hasonló árban lesz és oda beszltünk meg köv.időpontot is,nem a kórházba... mindegy! Mondta az Istenhegyi klinikát is... Nem tudom,hogy van-e értelme. Vélemény?

Szivvi: Megkérdezthetem,hogy a háttérben ki van a képen,mert nekem ismerős nagyon.
Ildi: Velem,meg Blurral kell beérned a Szent Imrében! De biztos jól fogunk mulatni!!

No szép estét nektek!
Örültem,hogy most már arcunk is van igyekszem az avatarral,de mindig nagy a képem :cry:

Iwiwen vagytok?
Vendég

Ildi,Blur!!

Mehetnénk együtt a kismamatornára,előadásra a Szen Imrébe, úgy biztos izgibb!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: