Sziasztok
Babdorka: aug. 1 (mensi szerint, vonalzóm is így van…doki 5.-ét mond, de örülök, ha Anna napig kihúzom). Nevet nem írok, mert bár elvben van, még 100x változhat. Egyébként megsúgom: ha fiú Márton Pétert szeretnék, ha lány Borókát.
Méhszáj látszik Uh-on, szóval meg van vizsgálva (a macska meg fel van mászva a fára).
Bori: homeóhoz még annyit fűznék hozzá, hogy picibabáknak feloldva kell adni. Ilyenkor nem szabad kevergetni, csak hagyni, hogy feloldódjon. (Tudom, ez még odébb van Nektek, de lehet, h később nem esik szó róla, most meg eszemben volt)
Jóga: én egyszer voltam (nem terhesen). Hát, komolytalan tyúk lehetek, mert ki kellett mennem az óráról, annyira röhögtem a hümmm-özős légzésnél
Nenoke: ne aggódj, eperfagyim van itthon.

A hülye németek nem vesznek citromfagyit?

Ti. a Lidl-ben nem lehet kapni, így kénytelen voltam az epressel beérni a minap. Azóta már beszereztem a jó kis Cart’eDor (vagy hogy is írjuk) citromosat, nyamm
Ná: szerintem mindenütt van ilyen is, olyan is. A Jánosban van terhesgondozás (XII. ker.-i betegeknek), így megoldják a dokik a saját betegük adminisztratív dolgait is. Persze nem biztos, hogy mind így csinál, sőt.
Stodalra (és az összes homeósra) rá
kell írni az említett szöveget. Valszeg a nődokid meg nem homeó-fenomén. Ha megnyugtat, a húgom szedte terhesen a Stodalt (és én is szedném, ha rászorulnék).
Kispiskóta: ja, a camambert-et nekem is mondták, miután megettem egy vagonnyit Berci-terhességnél

Majonézt szerintem csak a házit nem ajánlott, a tubusos mehet, nem?
Emma: nomen est omen… a „matekzseni” barátnőm fia is Bendegúz. Olyan is! Mint hét ördög
Lynia: hajfestés: a 2006-ben készült kiskönyvhöz elvileg mindenki kapott egy mintapéldány Kismamát. Abban azt írták, hogy maga a hajfestés nem ártalmas a babának, de a festés (melírozás) során a keletkező gőzök-gázok belélegzése nem tesz jót, szellős helyen fessünk hajat. Én Bercinél hallgattam a fodrászra, melíroztattam a hajam, most (az egyébként sok baromságot is összehordó) Kismamára hallgatok Na, így jár, aki csak ír és nem olvas

…kispiskóta is ezt írja
Baba24: igen, ez a tuti! Ha olyan a dokid, akiben megbízol, már sokkal jobban érzed magad. A km-eken meg ne aggódj, a húgom tavaly nyáron egy hétig lakott nálunk (Mohács mellett élnek, Pesten szült), pedig 5 gyerek volt otthon a férjével! Mondjuk ehhez kell is egy olyan férj, amilyen neki van. (anygyalfej-szmájli)
Birgi: 1-ne aggódj, a rendelet megtárgyalását elcsúsztatták 6 hónappal. 2-húgom ismerőse hasonló aggályai miatt írta az ombudsmannak, aki azt válaszolta neki, hogy ha már megkezdett terhesgondozást a dokid, akinek egyébként Te nem vagy körzetes betege, akkor nem kell fizetni!
Na, most ezt elküldöm, aztán folyt.köv. (így jártok a kisgyerekes topiktársakkal...napi 1-2x van időm ideülni, akkor megkapja mindenki a magáét

)
Jovi