Cukorfalat! Az égvilágon semmilyen hatással nem lesz a babára a herpesz, ami kijött a szádon. Amit Vali is mondott, a genitális herpesz a veszélyesebb, de az is csak akkor, ha közvetlenül érintkezik vele a magzat (=ha szülés alatt jön elő, és baba találkozik vele a szülőcsatornában). Szóval semmi izgalom, különösebb teendő nincs vele. Ha nem akarod "kivárni" a spontán gyógyulást, akkor elég jótékony az aloe vera spray változata.
Köszönöm mindenkinek, aki a finiselőknek drukkol.
Igazából rém izgi. Most beszéltem Vidával, merthogy elefántlábak leginkább boka környékére korlátozódnak, és bal oldalt érintik. Magyarul kizárólag a bal bokám és lábfejem dagadt, de az szemmel láthatóan nagyobb méreteket ölt, mint másik. Nem fáj, ujjaim nem estek le, ez jó hír. Gyerekkori részleges bénulás lehet a ludas ebben - szerintem. De azért Vida szerint is jó lenne vérnyomást méretni. Még ma megteszem, de egyelőre nem akarok "elindulni" sehova. Szerintetek patikában is mérnek vérnyomást? (Bár lehet, hogy csak átcsengetek szomszédba.)
Kriszta, ne keseredj el. Nálam ugyanígy volt. Első hónapban nem jött össze, pedig nagyon vártam, nagyon számítottam rá, de a következőben...

Azóta is benn figyel Benedek.
Györgyi, ha jól éreznétek magatokat, akkor szerintem nyugodtan vihetitek. Részemről azért tolom majd el jópár héttel az utazást, mert egyrészt nem akarom anyósékhoz vinni a babát, csak minél később, másrészt 3 és félóra az út. De szüleimhez Miskolcra bármikor vinném.
Ancsa, nyugi, nem verseny ez, nem kell utolérni. Én meg túl hamar elrendezgettem a baba dolgait... Most az a heppem, hogy újra kéne öblíteni pl az ágyneműt, mert már "elszállt" belőle a jó illat. Kész lesztek simán, mire Hercegnőtök megérkezik. Ja, mi meg költözünk, de én csak parancsolgatni és rendelkezni fogok.

Egy darab dobozt sem rakhatok össze, SEMMIT. Sok motyónk nincs, be kell vallanom. 31 nm-ről költözünk 31 nm-re, tehát vészesnek nem nevezhető. Textilpelusból én is vettem 20-at (egész pontosan a Minimanóban), és raktam el a bőröndbe, tehát a kórházba is viszek 2-3 darabot. Ugyanarra használom majd, mint Steffi, Györgyi...
Valaki kimaradt? Ja, keresem a legideálisabb zoknit, elvégre az egyik első dolog, amit Benedek meglát.