Szép jó estét mindenkinek!
Little, Meri, annyira sajnálom, úgy szerettelek volna titeket megismerni!!
Verzsike,
javaslom akkor hogy gyere oda te is 17:30-ra!

Viszem neked a cd-t. Igy mindegy végül nekem is hogy veled vagy Jucival jövünk, mert nem kell annyira későn indulni onnan!
Ja, a dátumokat naptárba irom... Már képtelen vagyok megjegyezni! Ezeken a dátumokon kívül még időpontra járok 2 hetente a körzetihez és a Vivim időpontjait már nem is számoltuk... Néha megőrülök ám!!!
Anna, Ildi,
sajnálom a negatív tesztet, de ti is tudjátok, hogy még nincs minden veszve. Nem szabad ám túl hamar csinálni, mert akkor annál jobban csalódik az ember... Vagy fel tud készülni??? Nem is tudom.
Ildi,
remélem azt érzed, amit én éreztem "kispocakkal"

Szintén oldalfekvésnél olyan volt, mintha lefelé húznák a hasam. Én mindig a takarót dugdostam alá, hogy az tartsa...
Anna,
cicussal mi újság?
Mo,
20 gyerek neked nem elég?
Jól teszed, hogy nem tesztelsz. A barnázás bármit jelenthet... Én nagyon drukkolok!
Eszter,
annyira drukkolok!!!!!!! És megyek, láthatsz pocival! Ki nem hagynám!
Titi,
rettenetesen fel vagyok háborodva anyósodon! Nagyon nehéz lehet úgy, hogy a párod nem mer kiállni melletted anyujával szemben!
Karcsi nekem is dohányzik. Képtelen leszokni, még a baba kedvéért is. Amikor megpróbálja napokig csak veszekszik és ezért rábeszélem, hogy inkább gyújtson rá...

Viszont elérte még az anyukámnál is, hogy anyuék, ha NÁLUK (nem nálunk!) vagyunk, a lakásban nem dohányoznak! Persze nálunk már itt a baba, de nincs is olyan veszteség mögöttünk, mint mögöttetek!
De ez nem is a párod dolga lenne... Anyosod NŐ ÉS ANYA, felfoghatatlan számomra amit tesz!
Gigi,
örülök ennek a petének, ami elhúzott egyedül

Gondolom megnyugodtál, hogy nem 4 gyermeket kell majd egyszerre felnevelned!
Balimama,
megnéztelek iwiwen!

Olyan jó látni, mostmár tudom, hogy milyennek képzeljelek el, ha irok!
Ismerős ez a "nemalvás". Nekem Vivi 2 és fél éves volt amikor először átaludta az éjszakát. Addig éjszakánként 4-5-ször fenn volt... Nagyon nehéz időszak volt!
Azt hiszem elvonulok alukálni...
Holnap nagyadag fagyit fogok benyomni az Árkádban!
puszi,
Ági