Sziasztok!
Hú lányok szép termés! Két napja nem válaszoltam, és több mint két oldal! Ez igen, szeretem olvasni!
De vigyázat, mert pont ezért hosszú leszek! Előre is bocsika, igyekszem mindenkinek váalszolni! Remélem nem hagyok ki senkit, ha igen, akkor bocsánat!
Cancan,
Bekerültél a telefonomba.

Értesítelek, ha van valami! Jobban vagy már?
Zsófi,Örülök, hogy a párod megengedte, hogy tegyél fel képet.

Annyira édes rajta Léna, látszik, hogy élvezi!
Merci,
Nagyon édes a kislányod! Tök jó, hogy így szereti a vizet!

Beniről nincs 4D-s kép?
Nagyon helyes! Szorítunk neked, hogy sikerüljön a rendes szülés!!! Csak keményen!!!
Várjuk a beszámolót majd a bölcsőről, érdekesen hangzik!
Eni,
Két héten belül költöztök? Az tök jó! Akkor lehet dobozolni! Remélem azért lesz segítséged!!! Küldtem neked valamelyik nap mailt? Megkaptad? Kétszer visszajött, harmadszor nem.
Miért változtattad meg a vonalzó dátumát?
Én egy külön word doksiba írok, amit közben elmentek, nehogy elszálljon, és mindenkinek elolvasom, hogy mit írt, és ha van hozzászólás akkor leírom, aztán a végén bemásolom a Babanetre, azért olyan hosszú!
Köszönöm meg vagyok, a lábam tegnap Ursula volt, ma nem is dagadt, ma tele voltam energiával, már össze van szerelve (na ezt nem én követtem el) a pelenkázó, ki is van takarítva a babaszoba, és most mosok ezerrel, és holnaptól vasalok! És hétvégén Apa összerakja a kiságyat, így minden készen lesz!
Anyukák!
Textil pelust hol lehelet kapni? Azt valahogy kifelejtettük a vásárlásoknál!

És mire használjátok, ha használjátok?
Lilluska,
Ez csak természetes, hogy érdeklődünk, és nagyon szorítunk Nektek, hogy mind két babóka hamar rendbe jöjjön, és Ti bírjátok cérnával a férjeddel!!! Én kérdeztem, hogy hogy vagytok?
Szorítunk nagyon, hogy holnap reggelre mindkét Prücsök láztalan legyen!!!
Barimami,

ezt nem értem, a hajszárító melegére alszik el Dani? Szenzációsak ezek a fürdős képek!!!
Nincs mit megköszönni a dicséreten, az jár!

Nekem is írsz a császárról, ha nem gond, hogy pontosan hogy is volt, előtte és utána, hova fektetnek meg ilyenek!
Kriszta,
Köszönöm a segítséget, ma hívott is a Védőnő!
Ne légy szomorú! Majd a következő hónapban!! Az első után nem szabad elkeseredni! Arra kell összpontosítani, hogy igen is terhes leszel és az leszel! Szorítunk! Használsz valami segítséget?
Hidd el én csak tudom. Én 2005 augusztusában elhatároztam, hogy amikor már lehet majd próbálkozunk, és így azt mondtam hogy 2007 januárban szülök egy egészséges gyönyörű kislányt, és hát úgy látszik, hogy eddig minden bejön! Remélem továbbra is! Úgy hogy fel a fejjel, és csak összpontosíts!!!
Ez a zoknis story jó és emlékezetes!
Ildi,
Ez a fürdőzős hercegnő csodás kép!

annyira édes, ahogy ott ül!
Olyan jó, hogy megosztottad a szülésed élményét!
Úgy szeretem olvasni! Komolyan jobb ez az oldal mint egy kismamás , babás újság, minden van benne, nem?
Mi a helyzet oltóanyag ügyben?
Édes lehet Hanna mikor jön a hami, és örül a babyételnek, kérünk róla képet!!!
Monacs,
Igyekszem

, ma étteremben voltunk, ki tudja mikor jutunk el legközelebb és ettem gundel palacsintát is. Hú nyami!!
Megértelek, hogy félsz felhívni, mert sajnálod, de ugyanakkor meg hívnád, nagyon rossz ez az érzés. De biztos jól esik neki, hogy hívtad, és hogy gondolunk rá! És ez biztos erőt ad!
Azóta nem beszéltetek? Sok sok puszi Nekik! Remélem hamarosan már otthon lesznek!!!
Milyen könyvet néztél meg?
Cukorfalat,
Neked is BUÉK!
És hogy hogy dokit váltottál

? Miért nem maradtál a Gozárnál? Nekünk most Ő a helyettes dokink, most hozzá járunk, mert a Mi dokink kipiheni magát, hogy mire a mi kis hercegnőnk érkezik addigra fitt legyen

, jövő hét szombaton jön csak haza.
Masni,
Nagyon aranyos vagy! Nem haragszom, dehogy! Nem emlékezhetsz rá!
Biztosra megyünk!
Vali,
Gyógyulj meg minél előbb!!!
Elizabeth,
Én most tartok 12 kg-nál, de hát nem voltam vékonyka, 2005 óta nem sikerült lefogyni. Szóval 70-ről indultam!
Az a lényeg, hogy a baba jól van, és fejlett, aztán majd lefogysz! Ne izgulj!!!
Szorítunk nagyon szemügyben! Egy orvos mondása még nem mondás! Kitartás!!!
Steffi,
Ha Martin ilyen dögös szerkóban megy majd tényleg lócsolkodni, akkor jó sok piros tojásotok lesz! Mert még az utcán sem fognak neki ellenállni!
Ha a hasam hozzáér az asztalhoz, Kiscsajszi már is rugdossa!
Manóka,
De jó hogy itt vagy! Már rég hallottunk rólad! Hogy vagy? Én emlékszem ám rátok a szülőszoba látogatásról!
Györgyi,
TE híztál? Hova? Nem is látszik!
Valentina,
Ezt nevezem, ezektől az írásoktól mindig úgy megijedek, hogy én milyen Anya leszek,

Ti már rég be voltatok pakolva én meg nem.

Most meg már a Babák cuccairól írtok, hogy az is készen van, én meg még csak mosom. De ma megjött a hordozónk, szóval már csak vasalni kell, és utolértelek titeket!
Snowwhite,
Szia! Légy üdvözölve ismét! Én is emlékszem Rád!
Steffi,És azóta nem is hordod a zoknit? És még a szaga is a régi?
Hurcia,Én vagyok a negyedik, és császáros leszek. Na jó a dupla drukkért megbocsátok!
Na most értem a végére!
megyek is zuhizni!
Mindenkinek jó éjt!
puszika
Ancsa