A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Timcike! Először is gratulálok a babádhoz.
Nagyon jó, h van itt több babaváró is. Én mág csak a próbálkozókat erősítem, de ilyen is kell. Én nagyon szívesen sétálnék, beszélgetnék veled, de én nem Kecskeméten élek, csak odavalósi vagyok, és a dokim is ott van, meg hát egyszer ott szeretnék szülni.
Nagyon nehéz lehet neked itt tényleg.
A lányok majd sok tanáccsal ellátnak. Szerintem csak kérdezz bátran.
Hogy ne unatkozz és legyél annyira egyedül ajánlani tudom ég itt a babaneten az erdélyi kismamák topicját, illetve a családi netet. Én oda szoktam irogatni. Ott pl. van 2007-es babás topic. Így együtt várhatják a baby-t és minden vizsgálatot, tudnivalót stb megbeszélnek http://csaladinet.hu/forum/viewforum.php?f=4

itt több topicot is találsz, de szerintem neked az a 2007-es babás megfelelő lenne. Így több helyről több infót tudsz begyűjteni, és leköt picit. :D
További jó pocakosodást!!!!

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

a pontos neve a topicnak: 2007 nyári babák
(tudom, h a te babód hamarabb jön, de a tavszi topic nem nagyon pörög, és a nyáriaknál is sok a 15hetes meg idősebb )

ennn

Timcike

Szia, üdv itt köztünk. Szerintem a legjobb helyre jöttél. Bár itt most köztünk kevés a kismama, de időnként összejön a csapat egy kis babatalira. Írj rendszeresen és biztos lesz alkalom is találkozni egy-egy emberrel. Én is jól lekötöttem magam így terhesen, de most már baba mellett keveset netezek.

Hajni

privi megy

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Üdv itt Timcike!Én is gratulálok a pocaklakóhoz :) .Írtam neked pü-t.

Cukker jobbulást Adrinak!Megkaptad a pü-t?

Mvirág és minden más betegeskedőnek is gyors jobbulást!!

Többiek merre vagytok?Ma nagyon eltűnt mindenki.

Kép Kép

Kép
dettus

Én itt vagyok, csak ált. olvasó üzemmódban. 8)

ennn

Sziasztok!

Hat a mai nappali altatas katasztrofa volt... :( Probalkoztam a szokasos idoben, aztan egy oraval kesobb, de semmi. Tapperol, nyomkodja az orromat, huzogatja a hajamat vagy csak "mondokazik". :? :shock: :roll:
Negyed oraja sikerult elaltatni, ugyhogy a jatszohaznak lottek. :(

A masodik sikertelen altatas utan babakocsiba raktam es elmentunk a gyogyszertarba Chamomillaert, mert konyekik benne van a szajaban... Ott osszefutottunk Minoval es Balcsival, aki tunderi nyugalommal turte, hogy beszelgetunk. :D

Udv itt Timcike! Gratulalok a babahoz!

Dettus, ha marad ilyen jo ido holnap is, akkor elmennenk feletek kutyat setaltatni.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ennyi helyesirasi hibat... :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ohhh,nagyon köszönöm,hogy ennyire szivesen látok itt engem. :oops: Meg vagyok hatodva :D .Remélem,hogy sok barátnőre teszek itt szert,és,hogy lesz igy már alkalmam ki is mozdulni a 4 fal közül. Puszilok mindenkit :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat. :oops:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!
Bocs, hogy így "betörök" ide, annak ellenére, hogy nem Kecskeméten lakom.
Egy kérésem vagy kérdésem lenne: meg tudná adni valaki a Tankó dr. számát? 4D-s ultrahangra szeretnénk menni és úgy tudom, Ő is csinálja az Izsáki úton. (A Nemes dr-hoz nem lehet bejutni, mert hónapokig kell várni és kifutok az időből)
És esetleg véleményetek van Róla? Leletet is ad? (tehát nem szimpla babamozi, ugye?) Árat tudtok mondani netán?
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol a kérdéseimre!!!

Judit

sch.judit

Sziasztok4

Bea, gratulálok Lilla-tesóhoz! Nem is mondtad, amikor találkoztunk!!!! 8) :D A ruhád is biztosan szép lesz, de majd ki is lesünk-ha lehet :wink: !

Timci, üdv és gartulálunk a babádhoz!

Judit, biztosan lesz,aki elküldi a számot, Potyka tudja is.

Tényleg, Potyka mi van Veletek??????

Pille, jobbulást Flórának!

most csak ennyire futotta

Kép
seriff

Sziasztok!

Timci druszám :) gyere gyakran! Kérdezz, biztosan lesz, aki tud neked válaszolni. Gratula a babához! Ha nincs lakcímkártyád, TB stb. hogyan tudnátok megoldani a gyedet? Utánanéztél már?

Köszi lányok az együttérzést Flórával. Igazából nagyon jól viseli, mondhatni semmi nem látszik rajta. Kétnaponta megyünk vele a dokihoz, hogy meghallgassa. Doki ma azt mondta, hogy javul az állapota.

Seriff, mi van veletek? Nagyon eltűntél.

Borsika, jó lehet a korcsolyázás a csajoknak. Te is siklasz? Én még soha nem próbáltam, de úgy szeretném.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Hát kedves pillle,sehogyansem.Nem tudok még semmit se,hogy egyáltalán fogok-e valami pénzt kapni a gyerek után,vagy sem.Hisz még nem is dolgoztam,tavaj fejeztem be az egyetemet...Igyhát,nehéz...
Hogyan lehet képet feltölteni ide?Mindig azt irja ki,h.hiba történt...[/img]

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timcike,
én is üdvözöllek a topiktagok között!!! Én gyakran sétálok Kecskeméten, igaz Lajosmizsén lakunk, de szinte minden nap bemegyek, és ott intézem a dolgaimat.
Képet úgy tudsz ide feltölteni, hogy előbb lekicsinyíted. Max. 600x600 lehet a mérete.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, mégvalami
Timci,
a csaladinet.hu-n a szakértők között van egy TB szakértő, aki kimondottan kismamákra szakosodott, tőle lehet kérdezni, és válaszol, hogy milyen ellátásokra vagy jogosult. Pár nap még válaszol, de válaszol.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi az infót linacska.Megpróbálom,hátha szerencsével járok. :D Sajna én nem tudom,hogy kell képet lekicsinyiteni. :(

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ja,nem jön be az oldal....cannot find server :?

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok :)

sch.judit:
Üdv itt köztünk :) Én inkább a Tankót ajánlanám mint a Nemest nekem nem volt olyan szimpi a Nemes tudják itt többen a számukat Én már "ezer" éve voltam kismamam :) Azóta sokminden változott :)

Timcike
Üdv itt köztünk. Sok barátra lelhetsz itt :)
Sokan szoktunk főtéren sétálgatni ha mi is bemegyünk majd irom és összefuthatunk :) pont nem régen olvastam egy fórumon hogy a külföldi kismamák a férjük nevére kell irtakozniuk és akkor kapnak tb a férj fizujából vonják le a tb . (apukám évtizedek Óta munka nélküli és anyukám fizujából vonják a tb -jét ) meg kell kérdezni a itt kurucz köruton vagy kint az izsáki úton hogy ez hogyan lehetséges legalább a vizsgálatokért ne kelljen fizetenetek .. kihez jársz dokihoz ? Meg családi pótlékot is kaphatok csak férjnek kell igényelni. Meg lehet ezzel ügyeskedni.

pille
jaj de jó hogy gyógyul Flóra :) szedtek egyébként valami immun erősítőt ?

Dóra
nálunk 1 éves is elmult Áki amikor még csak babkocsiba volt hajlandó elaludni :roll: most eljutottunk odáig hogyha az ölembe veszem és leülök a hintaszékbe egy 1/2 óra hintázás után alszik :) de már egyre nehezebb lerakni hamar megébred ugyhoyg lessan jön a mellé fekszem szindróma :) ami nekem nem jó mert hamarabb elalszom mint Ő :D :oops: :..(

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Pille, hát az úgy volt, h a 2 ünnep közt itthon volt a férjem, és még ha lett volna időm számítókázni(ahogy Hanna mondja), Ő akkor elfoglalta :oops: :) ...., és hát tényleg csak akkor tudok már jönni,ha Hanna alszik, mert amit itt művel :roll: :shock: , nyomkod, stb, és mivel nem értünk a géphez, időnként olyan kancifántokat visz bele, h jajajajajaj...De köszi a kérdésed jól vagyunk, én új év új élet címszóval heti 2x(na tegnap voltam először 8) elmegyek a Metamorfba spinningre.Tegnap visszavittük Hannát szemészeti kontrollra, de a doki szerint még mindig kel a tapasz, holott sztem elég felületesen vizsgálta meg(persze,lehet,h ennyiből is tudja), úgyhogy most másikat is keresünk.
Korcsolyázni nem olya nehéz,én már legalább 10x próbáltam,és ha minden igaz,és Syg előkereste az övét, akkor vmikor kimegyünk :oops: -reszkessenek a profik! :wink:

Virág, Ti sem voltatok bent sokkal tovább,igaz?Mit mondott Panka szemére?

Roz, tudom, h Te is hiányoltál, jólesik nagyon!

Kép
seriff

Sziasztok!

Bocsánat gyors leszek.... nem vagyok túl jól (lelkileg)

Szeretnék infokat gyűjteni Bp-i nőgyógyászokról... ha ismertek olyat aki Pesten szült...segítenétek kihez, melyik korházba???? ....

Az unokatesómat sikerült lebeszélni hogy ne itt szüljön...

KépKép
KépKép
nana09

Seriff!!!
Én is nagyon hiányoltalak ám! :) (ha nem is írtam)

Roz,
Mail megjött :) írok ám majd. :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, köszi :) ! SztImre Kórház vagy István kórház sztem, az Istvánból tudok dokikat kérdezni, tesóm a SztImrében szült, meg Dora is, hátha!

Kép
seriff

seriff
Kinél voltatok B.K.nél ? Magán szemészt kersetek ? Megkérdezem a barátnőmet mert Ők is ugyan igy jártak az SZTK-ban szemüveget is kapott a kislánya aztán mivel nem volt hajlandó hordani elvitték egy másik dokihoz Ő meg megvizsgálta alpossan irt neki egy szemcseppet amit 1 héten az egyikszembe másik héten másikszembe kellett cseppenteni és teljessen rendbe jött akislány szem mopst részleteket nem tudok de majd megkérdezem ha érdekel :)
Bár te dokikban jobban otthon vagy :wink:

nana
mi a baj ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Seriff, örülök, hogy nincs gond. Már azt hittem ti is lebetegedtetek.
A számítókázás :lol: tányleg nehéz ügy. Most Orsi elvan, hogy Flóra itthon van, de persze nem lehet túlzásokban esni.
Korcsolyát ki fogom próbálni. Tök jó lehet.
Spinning után hogy érezted magad? Nem volt izomlázad? Nekem is mennem kellene tornázni, de megvárom, hogy itthon minden rendben legyen. Nagy lendülettel indultam, aztán az első gyerekbetegségnél le is maradtam.

Nana, mi a gond?

Timci, itt tudsz kérdezni Szakbarbártól: http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=45527187

Lehet, hogy nem válaszol azonnal, több munkahelye van, a tanácsadást csak önszorgalomból csinálja.

Nyhk, mi volt a dokinál?

Roz, nem szedünk immunerősítőt :cry: Ti mit szedtek?

pillle

Seriff, pedig ezt a szemészdokit dícsérik. Nem?
Engem sokszor elkeserít, hogy mennyire mást mondanak az orvosok. Néha teljesen ellentétes véleményen vannak, a szerencsétlen beteg, meg csak les, hogy kinek higgyen.
Flórának állítólag nem újkeletű a tüdőgyulladása. Kiskőrösön a két ünnep között két doki is látta, egyik sem vette észre. :cry: :shock:

pillle

Pille,

tegnap voltunk Pesten a vizsgálaton, Ádám jól viselte, nagyon ügyes fiú volt, csak nehezen lehetett felébreszteni az altatásból, illetve szomjas és éhes volt, de még utánna sem ehetett. Szerencsére nincs nagyobb baj, viszont megvan, hogy miért kezdett el később mozogni, járni (de ez is valami).
Petrus is jól bírta a dolgot, mindenki dícsérte, hogy milyen türelmes kislány (3-kor indultunk és 9-re értünk haza). Igaz ő is elfáradt, illetve neki is tüdőgyulladása van (volt), és ezért fáradékonyabb.

Kép

Kép
nyhk

SZIA KATI!!!

MIÉRT????? Engem nagyon érdekel!
Megírod ide vagy privibe.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana mi baj?Mert,ha jól látom ma van Dani szülinapja!Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk neki :lol: !!!

Nyhk én is kíváncsi vagyok,mi derült ki?

Kép Kép

Kép
dettus

Nana, én is elsiklottam felette :oops:
Nagyon boldog szülinapot Daninak!! Kép

Nyhk,engem is érdekel. Szegény Petra. Hogy van?

pillle

Nana,
boldog szülinapot Daninak! Elmondod mi baj van?

Nyhk,
örülök, hogy nincs nagy baj. Mi derült ki? Milyen vizsgálat volt pontosan? Altatni kellett?

Pille,
szegény kicsi Flóra! Jobbulást Neki!

Ser,
jó, hogy jöttél újra, Syg is régen volt... :(

Eszter ma megkapta a 15 hós oltást. Üvöltött végig :(, még kísértenek a kórházi élmények. Pedig pénteken kardiológiára is megyünk. Egyébként 9,7 kg és 81 cm :shock: , ő is elég magas lesz. Milán a hónap végén lesz öt éves és 120 cm, 22 kg.
balim

Köszi pillle!Rozy 23,sajnos nem vagyunk még összeházasodva,tudjuk,ha összelennénk,akkor minden könnyebb lenne,de nem akarjuk csak a baba miadt.Ez nem lenne fer.Majd,ha tényleg ugy érezzük,akkor megházasodunk :)
Nem tudom,hogy most mi lesz,ma voltam a vérközpontba és több,mint 8ooo ft-ba kerülne csak a vércsoport leletem.Hát ez nem semmi.Mindjárt hazarohanok,hisz ott nekem,minden ingyen van,és ráadásul még a barátaim meg a családom is ott vannak.Kezd a hócipőm tele lenni magyarországgal,hogy az emberről lenyúzzák a bőrt.Csak a párom végedt vagyok még itt,másképpen,már rég hazszaladtam volna... :cry: Ffffffffffff,nagyon nehéz.A dokimat Seregély Attilának hivják,aki tud nyilatkozni,rólla csak irja meg bátran a véleményét,én :cry: nem ismerem,életemben 1x láttam.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszönöm szépen DANUS nevében!!! :)))
Pille, micimacit meg is mutatom neki, ha hazajöttünk. :)

Igen ma 4 éve bújt ki a kis(nagy)manóm. :) Tegnap elő is adta..."tudja hogy történt.." és fúrakodott a kisfejével. :)

Baj... Botond...továbbra is...:( Egyre inkább... :(
Nem akarom most részletezni. Duán megyünk neurológiára...utána írok. :)

Jelenleg totál elfajult a helyzet....az előbb odáig jutottam hogy....a TILTOTT dolgot követtem el... kitámasztva felültettem!!! Szörnyű rossz anya vagyok...:( :cry:
Tudom h ezt végképp nem szabadna, de nem bírom tovább nézni az egésznapos szenvedését....

Ő nem azért nem mozod mert nem akar, lusta, túl nagy baba stb...én is láttam már olyan 8 hónapos babát aki szinte semmit nem csinált, de őt kielégítette az. Nem akart többet, mást, feküdt és játszott. De az én Botim megörül a tehetetlenségétől, dobálja magát, akar kúszni, de állandóan összeakad a lába, fel akarja húzni magát ülésbe, de nem elég erős hozzá a háta stb...bezzeg a kis karjai. :)

Szóval ez előbb amikor már úgy érzeztem, NEM BÍROM tovább az egésznapos sírást, felültettem, kitámasztottam, adtam játékokat és CSEND lett!! Játszott csendben és annyira élvezte hogy végre más perspektivából is láthatja világot.

Azt hittem 2007-ben már csak mint rossz emlék úgy jelenik meg hogy milyen is volt a kezdet.... :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Daninak boldog szulinapot!
Kép

Nana, azert mert felultetted Botit, nem vagy rossz anya!!! Ennyitol meg nem lesz semmi baja! Az mas lenne, ha egesz nap ucsorogne!
Hordozoban nem szeret lenni?

Bp-i korhazak: En a Szent Imret csak ajanlani tudom! Az Istvant is "ismerem", ott szult ketszer a noverem, meg a sogornom is. Nagy hatranyanak tartom, hogy be lehet menni a latogatoknak a szobaba. Van egy agyas fizetos, van harom agyas furdovel, wc-vel es van hat agyas szoba is furdo, wc nelkul. Mind baba-mama szoba.
A Szt.Imreben van fizetos egy agyas, a tobbi ket agyas furdovel, wc-vel, latogatok nem mehetnek be, kulon van tarsalgo. Baba-mama szobak. Felujitott, szep, tiszta minden - kulon egyszemelyes szuloszobak, jo ellatas.
Barmi kerdesre szivesen valaszolok, orvosokat is ajanlok, ha kell szolj priviben nem akarom szetoffolni a topicot. :roll:
Itt mar ugy is mindenki tudja, hogy elfogult vagyok... :lol: :wink: Remelem ne haragszotok. :oops: :oops: :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Oké, oké Dóri! :)
és előre is nagyon köszi!!!!

Augusztusban lesz az esküvője és utána szeretnének belevágni :lol: de orvost már most keresne, hogy jobban megismerje stb, ne csak akkor essen oda, amikor már útban a bébi. :) (persze van itt Kecskeméten is orvosa...)

Én is a Szent Imrét mondtam neki. :)

Dani köszöntést neked is köszönjük! :)

Nem, már nem szeret a hordozoban sem, szerintem már kicsi neki és hát abban is félig fekszik és nem tud úgy játszani mintha ülne....olyan édes volt ahogy ülve játszott!!! :)

KépKép
KépKép
nana09

Ser,
Hat velunk elegge megkinlodott :oops: Pankat harman fogtuk le, hogy bele tudjon nezni a szemebe. Szemuveget kapott. Ha minden igaz ma du megyunk neki szemuveget nezni. Hat nem semmi lesz. Gondolod erdemes lenne elvinni egy masik dokihoz is? Tobb szem tobbet lat....Kicsit meglepodtem mikor kijottunk tole mert a papirra +2,0 van irva a dptr -hoz, ez ugye a dioptriat jelenti es kizartnak tartom, hogy ennyire rosszul lat Panka. Majd megkerdezem amikor a szemuveget megrendeljuk, lehet hogy valami mast jelent.

Nana,
Boldog szulinapot Danusnak.
Majd irj hogy mit montak a neurologian. Remeljuk, mindent rendben talanak Botinal

Nyhk,
Koszi a tablazatot megkaptam.
mvirag

Roz, de ottvoltunk, és én borzasztó naív vagyok/voltam, mindegy...Minotól kaptam tel.számot, vasárnap megyünk a Honvédba,aztán a továbbiakat meglátjuk. De ha megkérdezed a barátnődet,megköszönöm.Amint látod,abszolút nem vagyok otthon dokikban :oops: :cry: ,ill. szomorú, h engem is át....nak.

Pille, jaj dehogynem volt izomlázam,na jó a tegnapi már a 3.alkalom volt, mert először dec 23-án voltam,majd 29-én, de bérletem tegnaptól van.Szóval a popóm úgy fáj,mint motorozás után, uott, kemény az ülés. Az első két alkalom maga volt a halál, de tegnap már élveztem,komolyan(először egy bp-i barátnőmmel voltam, Ő is azt mondta, h az első 3-at utálta, azóta viszont....), amiről azt hittem erős( a karom) na abban van csak igazán nagy izomláz :oops: :roll: :shock: :lol: . De jó érzés utána nagyon!
Írok mindjárt püt.

Dora, dehogy haragszunk, még szép, h elfogult vagy,és főként elégedettt! :)

Nana, én sem figyeltem :oops: ! Boldog Szülinapot Daninak!!!
Az itteni neurológiára mentek? Nem gondolkodtok inkább Bp-ben?
És dehogy vagy rossz anya!

Kati, tényleg mi derült ki Ádámnál? És hogy megy az ivás Petrusnak?

Balim, hogy vagytok? Az oltás-ordításon kívül?Miért kell a kardiológiára menni? Fiúk?

Kép
seriff

Hát pillle,képzeld,beregiztem magam,nem enged be,megirtam egy jó hosszú levlet neki,és nem engedett be a mocsok rendszer,nincs türelmem már még 1x megirni,és nem is tudok belépni,nagyon felidegesitett.... :evil:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Nincs sok időm,ezért csak egy-két mondat gyorsan.
Tegnap voltam orvosnál és 4 hetes a picurkám.:)

Ser azért nem mondtam,mert csak másnap derült ki.Ráadásul Syggel épp arról beszélgettünk aznap,hogy kinél mikor jön a köv. babóca.:)

Nana Isten éltesse Danit!

Timcike 3 évvel ezelőtt ugyan ebben a helyzetben voltam.Most pedig már vannak barátaim,ismerőseim.Csak a kezdet nehéz.Fel a fejjel.Mi pedig mindíg itt vagyunk,ha kellünk.:)

Nyhk mit mondtak?Engem is érdekel?

Sch Judit nekem a Tankó főo. az orvosom és én meg vagyok vele elégedve.Küldök pü-t.

Most csak ennyi.Bocsi akinek nem írtam.Később megpróbálok jönni.

KépKép
KépKép
sbea

Seriff,
neked is köszi! :)

A férjem ( a munkája kapcsán) ismeri a Bense Katalint (bocsánat...lehet hogy nem is így hívják,?... :shock: )
Szóval még anno hónapokkal ezelőtt ő ajánlotta fel amikor megtudta h Boti oxigénhiánnyal született, hogy azonnal vigyük el, megnézi stb.. de mi akkor már hallani sem akartunk semmilyen orvosról, vizsgálatról... és akkor fejlődésnek indult Boti és azt hittük mostmár minden rendben lesz....naívak voltunk? :shock:

Hannára mami vigyázz amikor tornázol? És egyedül jársz? A Metamorf hol is van?? :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Üdv Timcsi!Szépen lassan neked is lesznek barátnőid,úgy mint nekem .Én is vidékről költöztem ide Kecskemétre,semmi ismerősöm nem volt a nővéremen kívül,de mára már sok lett.Kell egy kis idő mire megbarátkozol a hellyel és mindennel.Én segítek neked mindenben amiben tudok.
Merre laktok Kecskeméten?Hátha nem messze tőlünk.
Ja,képet az Xnview nevű progival lehet kicsinyíteni,ha van ilyenetek.Sajnos én csak ezt tom,lehet más tudna segíteni benne.

Nana
Boldog szülinapot Daninak!
Botival is minden rendben lesz hamarosan.Remélem. :)

Ser
Az mi fán terem amit csinálsz?Nem hallottam még ezt a fajta mozgást.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Cuki
nem kaptam privit.

Balim
Eszter hogy viseli a szurit?Láz nincs?

Judit
neked is üdv itt,gyere sűrűn,ha teheted.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
hogy van Syg?Rég nem járt erre.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Virág,
mi tavaly Pesten voltunk gyerekszemésznél és ő azt mondta, hogy 3 dioptriáig nem szabad gyereknek szemüveget adni, csak akkor ha kancsal, mert egyébként korrigál a szeme. Pankánál állapított meg kancsalságot?

Nana,
nem vagy rossz anya... nagyon sajnálom, hogy így kínlódik Boti, remélem a neurológián tudnak segíteni, majd írd meg mi volt.

Ser,
egyébként jól vagyunk, köszönjük. Kicsit nehezen lábalt ki Eszter a betegségből karácsonykor. Nekem megint fáj a torkom, mennem kell gégészetre :cry: . Fiúk szerencsére jól vannak, élvezték a szünetet, de most megint menni kell suliba, oviba, usziba. Persze szeretik, csak mindig nehézkes a visszarázódás. Kardiológiára azért megyünk, mert Eszternek lyukas volt a szíve, amikor megszületett (remélem azóta már nem), ill. Marcit is vinni kell kétévente kontrollra, mert neki is szívzöreje van.

Timci,
hát nem könnyű dolog ez így, tb nélkül nagyon drága lesz végig csinálni a terhességet, szülést :( ... Biztos, hogy egyszerűbb lenne kint, ha a házasságot nem akarjátok bevállalni. De ha meg kint születik, akkor milyen állampolgár lesz? Kérdezd meg az ügyfélszolgálaton, hogy milyen lehetőségeid vannak. Nem egyszerű helyzet...
balim

Sch Judit

küldtem privit de valami nem oké,úgyhogy itt küldöm a számot:
76/48-32-32
Kápolna u.2.
Időpontot kérni rendelési időben tudsz:kedden és csüt. délután ill. szombat délelőtt.

KépKép
KépKép
sbea

Hajni,
majd 10 nap múlva esedékes a láz. Egyébként jól viseli, pakol ezerrel, pedig mind a két karjába kapott (influenza ellenit is megkapta). Állandóan a székekre mászik, úgyhogy lassan aludni fognak a székek :lol: . Anna most rendben van? Jár már bölcsibe?
balim

Hajny, ez egyfajta bicajozás, nagyon jó, elég izzasztó.
Syg jól van, kenyeret süt, karácsonyra kaptak gépet,és azzal :D !

Nana, az Sztk aljában van. Egyedül járok,és igen Mamánál van addig Hanna. :)

Balim, hogy alszanak a székek Nálatok? Időnként itt sem ártana :roll: :D !

Kép
seriff

Balim,
Igen azt mondta, BK hogy a kancsalsag miatt kell a szemuveg :cry: De azert asszem meg masnak is megmutatjuk, nincs ebben semmi rossz. Tobb szem tobbett lat. Hollandiaban ezt ugy hivjak, hogy masodik velemeny, es tok termeszetes, hogy elmesz egy masodik orvoshoz is ha valami komolyabb problemad van.

Timcsi,
Udv kozottunk. Szerintem ne mergelodj. Hidd el hogy mindenhol igy van, hogy akinek nincs TB-je rengeteget kell fizetnie minden eu szolgaltatasert. Gondoljatok vegig illetve kerdezzetek meg hogy mennyibe fog ez nektek osszesen kerulni, mert erdemes megfontolnotok, hogy milyen alternativ lehetosegek vannak. Osszehazasodtok, vagy inkabb otthon szulod meg a babat. Egyebkent en is igy voltam mikor hazakoltoztunk Hollandiabol. Senkit nem ismertem. Majd lassan ez is kialakul...
mvirag

hu csak 2 órára mentünk ki az udvarra és már nem győztem vissza olvasni :)

nana
boldog születésnapot daninak :)

seriff
micsoda elhatározás :) Hanácska mamázik addig vagy Ő is tréningezik veled :D :wink: ja látom már hogy erre válszoltál is :) másnak :)ma irok emilt barátnőmnak :) Bár ha honvédbe mentek S. hoz az szerintem szuper :)

syg

jól vagytok ? közben látom seriff már erre is válszolt de örülnénk
ha te is irnál :)

pille
mi a grafruit cseppet szedjük :) Lassan már % ot fizethetnének nekem anniy helyen elmodom nekünk nagyon bevált mi egy drágább fajtát szedünk de kob.ék a drogériában vettet használják és szuperül bevált nekik is ..
nekünk azzal csak az volt bajunk hogy keserű és hiába tettem bele bármibe kiszúrták és nem vették be .

balim
ezek ám méretek :shock: azt hiszem pár kilót még fel kell szedni nikinek hogy utolérjen benneteket :) olyan régen raktál már fel fotot örülnénk neki :)

az egész udvart kitakaritottuk felsöpörtünk aztán áki kiöntötte szemetet :roll: :lol: vissza a betona kis bestia :) olyan szép idő volt ma egész nap ha nem jött volna hozzánk biztositos ügynök biztos hoyg egész délután a városban csaviztunk volna :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Balim,
Mi is most kezdunk kimaszni (talan) ebbol a franya betegasegbol, mar tobb mint harom hete hol jobban hol kevesbe kohogunk folyik az orrunk :cry: Ez az enyhe tel nagyon kedvez a baciknak....

Pille ,
Allitolag a tudogyulladast nagyon konnyu elnezni. Igazabol csak a rontgennel lehet biztosat mondani... Mit kapott Flora a tudogyulladasra? En is aggodom egy kicsit nehogy valami ilyesmi legyen mert mar eleg regota betegek vagyunk. Bar most uyg nez ki a gyerekek jol vannak, csak en kohecselek meg mindig :roll:
mvirag

Óóóóóóóóóóóóóóóó, hogy az a................
ítam egy baromi hosszú hszt, és elszált............. :evil: :x :x :x :x :x :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

ennn

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: