Deni,
én sem kedveltem picassot, amíg nem néztem egyszer végig az arcképeiből készült kiállítást, és kiderült számomra, hogy nagyon tudott festeni

Emellett megtörtént az is, hogy a mennyiség átcsapott minőségbe, többszáz arckép után elkezdtem értékelni a látásmódját... mondjuk a kubista korszaka még mindig nem a kedvencem... és a kanapéhoz sem mennek

ide nekem inkább egy-két Monet-t
Tinu,
csodaszép kismama vagy
Zanza,
csatlakozom, nem semmi nő vagy. De így se könnyű
Zuz,
mondhatnám, hogy tátva maradt a szám Pannától, mert egyszerűen lenyűgözően szép kislány, de az az igazság, hogy elvártam tőletek, hogy Bazsó után legalább olyan minőségi gyereket hozzatok össze
Monisa,
úgy csinálod az időpontkijelölést, mint az igazi sztárok, ők is ködösítenek inkább

De teljesen igazad van, szerencsére én nem őrültem bele a hivogatásokba, mert diszkrét családom van, de a környezetemben több kismama majdnem ámokfutni kezdett, amikor már az x-edik ember kiáltott fel, hogy "te még egyben vagy???"
Kata,
Mona Lisa nekem is hatalmas élmény volt, amikor élőben láttam. Valamit nagyon tud az a kép
Zsan,
ez qrva sz*rul hangzik, jobbulást
Votiv,
Dóci annak idején egy ilyen akció keretében fordult be, szóval bőven lehet, hogy a kiscsajod irányba állt

Én is igen élénken emlékszem rá
Fibi,
sajnálom a kapcsolati válságot, jó, hogy megbeszéltétek, csak így lehet elejét venni a csúnyább dolgoknak!
Beet,
SZIA! Szobatisztasághoz gratula, mi még sehogy sem állunk, mint írtam már, azon szoktunk Karcsival viccelődni, hogy majd 18 éves korában megmondjuk neki, hogy nem kap kocsit, ha nem veszi le a pelust
Milyen viselkedési zavar? És hogyan kapcsolódik a gondozónőhöz?
vera