Sziasztok lanyok!
Nektek hogy mozog ma a babatok? Nekem ma nem tul aktiv, remelem, azert jol van. Azt vettem amugy eszre, hogy ha szep napsuteses ido van, mint most is, akkor nem rugdal annyit...
Legyszi egy picit nekem is drukkoljatok ma este, mert megyek a nogyogyaszomhoz terhesgondozasra. Kicsit izgulok, hogy mit fog mondani a trutyizasra (bar hetfo ota nem volt semmi, koppkopp

). Olyan jo lenne valahogy ravenni, hogy jarjunk utana ha lehet, hogy mitol van... Lehet, hogy nem is kene fekudnom, ki tudja, mert lehet, hogy nem is a mehembol jott. Persze az is lehet, hogy onnan.
Manocska
En 20+1 naposan voltam UH-n, es nem tudtak megmondani a nemet, pedig be lehetett kukkantani a laba koze. Azt mondtak, nem egyertelmu, es ilyenkor inkabb nem mondanak semmit.
Urszila,
Hany nap van meg az eredmenyig? A disznovagas biztos Teged is fel fog dobni, es gyorsan eltelik majd a hetvege.

Csak vigyazz a Toxoplasmaval! (Vagy Te vedett vagy?)
Judo
Koszi az infokat a nadragokrol! En 167 cm vagyok, szoval nagyjabol egyezik a meretunk. Ugy erzem, feldobna valami jo kis uj ruha.

Ha a doktorbacsim elenged, lehet hogy esetleg ezen vagy a kovetkezo hetvegen elnezunk oda a kispapammal.

(Lehet, hogy celzasnak veszi, mert O is szokta olvasgatni a babnetet, pedig nem szantam annak...

)
Franyo,
Koszi, mail ment Neked is
Kangi
Igen, a sajnalkozastol en is be tudok izmositani

Meg attol is, ha hagyjak, ha hagyjak, hogy panaszkodjak, es ettol ugy de ugy beleelem magam.
Nagyon szep es kulonleges volt a ruhad.
Brokkoli,
Hat meg mindig egyben? Azert ne vicsorogj, ne is pityeregj, ki fog O bujni, epp idoben.

Mi volt a CTG-n es a flowmetrian?
Borsi,
Azert nehogy mar lelkiismeretfurdalasod legyen miattam!

Az erzeseinket nem nagyon tudjuk befolyasolni, es nem is feltetlenul logikusak. Akinek nyafognia kell, szerintem ne fogja vissza magat, mert az nem tesz jot.
Gomb
Szerintem ne aggodj a hangulatvaltozasok miatt, Neked mar nem tart sokaig.

Annyit mar fel labon is kibirsz!
Szerintem probalj azert enni, legalabb egy kis gyumolcsot, vagy sutit, vagy amit kivansz, nehogy lemenjen a vercukorszinted.
Megkerdezhetem, hogy azon a kepen, ami a keptarban van, es furdoruciban mutogatod a pocidat, ott hany hetes voltal? Csak a viszonyitas kedveert.
Lolla
Mi ujsag Veletek? Hogy viseled a pihit?
Zulu,
Tenyleg, mar felidotol? Na akkor ma ujra megprobalom!
Drukkdrukkdrukk szombatra!
Gomboc,
Anyosodhoz nagy adag kitartast!
A dokim ugy tunik nem aggodik igazan, az elso 1-2 alkalommal meg rogton UH meg minden, most mar csak akkor kell bemennem hozza a korhazba, ha erosodne a verzes. Ma este megyek hozza maganrendelesre, nem tudom, most mit fog mondani. De legutobb mosolyogva megjegyezte, hogy lehet, hogy vegig az egesz terhessegem ilyen lesz... Csak annyit birtam kipreselni magambol, hogy haaaat, remelem, nem...
Kataat es Alexandert is puszilom, ha eljutsz hozajuk.
Nem emlekszel veletlenul, hogy a Reno udvarban levo uzlet hetvegen hogy van nyitva?
Marti,
Igen, a szulestortenetek utan en is mindig szipogok egy keveset.
Az elso harmadot hogy birtad a kicsi mellett? Nem voltal nagyon faradt, illetve nem emelyegtel/hanytal? En egy par hetig olyan vacakul voltam, hogy nem tudom, hogy viseltem volna, ha meg kozben egy babat el kell latni, pedig mi is kis korkulonbseget szeretnenk. Persze lehet, hogy nem lettem volna olyan sz*rul, ha egy edes baba eltereli a figyelmemet.
Myssnia,
De szep pocid van!

En is akarok ilyet!!!
Omnia, udv itt
Lanyok, nem tudja valaki, hogy a Somogyi B. u.-i kismamaruha uzlet hetvegen hogy van nyitva? Vagy esetleg a pontos nevet vagy cimet az uzletnek nem tudjatok?
Puszi:
Leszter
21