Sziasztok!
gyorsan bejelentkezem, olvaslak ám Titeket, csak írni nincs időm, ilyenkor meg hirtelen nem emlékszem, ki kérdezett tőlem
Deni!
Szájpenészre kaptunk valami ecsetelőt és homeopátiás szert is, csak a párom (ő vitte Pannát dokihoz) nem igazán jegyezte meg, hogy mit és hogyan
Tegnap felhívott a szülésznőm, hogy érdeklődjön, hogy vagyunk! Tök kedves!!! Jövő héten pénteken meg is látogat minket
múzeum: így elméletben egyet értek, hogy ne vigyük őket, meg kaja-pia, stb, de amikor a saját bőrömön tapasztaltam (most ősszel-pocakosan) hogy nem engedtek be babakocsival, akkor annyira felháborodtam, és olyan irtó szarul esett, hogy jelenetet rendeztem a kedves múzeumőr nénikének! Akkor nagyon kijött belőlem, hogy én akkor már sehova sem mehetek????? Az, amit írtatok, hogy szegény gyereket nem érdekli: hát megyünk ezer más helyre, ami nem érdekli, pl bevásárolni, stb, és én is úgy vagyok ezzel, hogy mindenhova viszem magammal. Egyébként soha nem tudhatjuk, hogy mi érdekli a gyereket! Van, hogy egész apró dolgokkal elvan.
konnektor: barátnőm kislányát most karácsony előtt rázta meg az áram, beledugott valami szart a konnektorba. Semmi baja nem lett szerencsére, de bent kellett maradniuk a kórházban egy éjszakára, ott meg elkapott valami fosós-hányós járványt (kalicit???), és az egész család megkapta! Szóval használjatok konnektor dugót!!!
Votiv!
Annyira jó, hogy Isti így fejlődik!!!! És már akartam írni, hogy a homeós gyerek dokinéni a kórházban most is Aconitumot adott Pannának. Egyszer írtam, hogy BAzsinak születés után közvetlenül azt adott. Most a sárgaság elkerülésére adta! direkt rákérdeztem, mi az!
Ma itt voltak Manókáék, Emma és BAzsi másfél órán keresztül csókolóztak, ölelgették egymást és együtt porszívóztak Bazsi új játék porszívójával. Aztán Bazsó megint kis agresszív lett (a terhesség utolsó hónapja óta ilyen

), jól elverte az asszonyt. Komolyan, olyanok voltak, mint egy házaspár
Nem tudom, mit kellene ezzel az agresszióval kezdeni. Semmi nem használ! Röhög rajtunk! És utánoz! AMikor megüt valakit, vagy megdob, akkor azt szoktuk mondani, hogy NA! Erre hallom, hogy röühögve mondja Nana és dobál minket

Azért remélem, Manókáék jönnek még hozzánk!!!! És Manóka nagggyon szép kismami!
Indi!
Szívesen látunk Titeket is! A jövő héten itt lesz anyósom, úgyhogy csak az egyik napra gondoltam látogatókat, nehogy megsértődjön, hogy nem vele foglalkozunk, most Deni és Fibi jönnek, de az azutáni héten örülnénk Nektek!
Ésésés: BAzsó is állandóan bukfencezik, és én is nagyon féltem a nyakát! És egyébként is teljesen odáig vagyok érte, hihetelen tempóban fejlődik szellemileg!
Zsanci!
Írtam privit!
Jaja: és mindig kérdezni akarom Tőletek szüléses témában: egy csomó embertől hallom, hogy szülés után amikor ellátják a gátsebet stb, akkor kitörlik nagy gézcsomókkal. A barátnőm is mesélte, de azt nem tudja, hogy a méhét is kitörölgették-e, csak azt mesélte, hogy kellemetlen vot, de nme fájt, és hogy szerinte a méhét is

. És hogy megvárták, hogy tud-e pisilni. És most Fibi is írta, hogy azért katéterezték meg, mert nem pisilt. Én semmi ilyenre nem emlékszem. Nálatok volt ilyen?????