Sziasztok,
Zsana,
Az en korhazamban lehet akupunktura es homeopatia kozott valasztani, mint komplementer gyogymod. Mindketto jo, mindketto a szules elso szakaszat gyorsitja meg, enyhiti a fajdalmakat es elveszi a felelmeket. Nyilvan, ha vki fel a tutol, adodik a homeopatia.
En az akupunkturat valasztottam, de ha vki jol ert a homeopatiahoz, akkor az is uolyan jo. A homeopatia nem altalanosithato, szemelyes kontaktus kell hozza, tehat nem annyi, h. neten utananezek, mit lehet szedni. Csak szakemberre biznam magam, nem tudom, baratnod anyukaja tanult-e ilyet, nyilvan nem minden gyogyszeresz van otthon a homeopatiaban. A szemelyes erdeklodes OK, de szaktudas kell az en szereny velemenyem szerint.
Mindket gyogymodot alkalmazzak a szules alatt is, a homeopatiat meg utana is, nalunk pl. mondtak, h. pl. a gatra spec. kivonatba aztatott betetet adnak igeny eseten, es aki el vele, annak nem lesz szuksege fajdalomcsillapitokra.
Nos, hirtelen ennyi a tudasom. Ja, meg annyit, hogy mentalisan bizti hat, erzed, hogy megteszel minden toled telhetot, es nem fogsz panikolni, ami sajna elsoszulesnel jellemzo es megneheziti a dolgot eleg rendesen.
Amugy nekem megvolt az elso akupunktura, persze, mazlista reven a legszebb szuloszobaban kaptam meg, gyonyoru mozaikokkal kirakva, 20 perc volt es csak gyonyorkodtem. Mondtam Picurnak, h. itt fog majd kibujni

Legalabbis remelem, hogy nem lesz nagy domping mikor rajtam a sor, es megkaphatom a szep szobat
Tisztara meglepodtem, h. ingyenes ez a szolgaltatas, bar nem szamitottam horribilis osszegre, de gondoltam alkalmankent csak lesz par EUR, hat kellemes meglepi volt.
A ket labamba kaptam 2-2 tut, meg egy "antennat" a bubomra. Kesobb majd ha mar akar erkezhetne Picur kapok meg a kislabujjamba is, es ezt a szules alatt is stimulaljak.
Tok meglepodtem, 4-en voltunk lanyok a kezelesen, es mindenki csinal gatmasszazst!!! Jo, persze, ha otthon tudjatok, h. vagnak, akkor mindegy. Mi mar 1 hete csinaljuk es nem olyan veszes, sot. OZI, koszi a biztatast!!!!
Babzsak,
Te jarsz meg kapcs.analizisre? Mar reg irtal rola, jut eszembe.
Nanett,
Meg 1 nap es mar nem lesz koraszulott a Pindurotok!!!!!
Elkiabaltam az alvast, megint nem megy... vagy megint ilyen fazis jon. Pedig nem a baba az oka, hanem a 4x pisi kijaras valszeg... vagy az hogy annyit agyalok a dolgokon...
OZI,
Hogy's mint?
Bacilvi,
na kivancsi vagyok ratok... meg van 2 nap a hetbol... Ha bejon, joslassal fogom kiegesziteni a jovedelmemet