A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zanza,
Pü ment. Azt hiszem apa le fog nyakazni :lol:

Ildi,
Jajj, hát ez tényleg nem jó hírek :( sok +-t Neked és a családodnak!

Kép Kép
curse

Angéla angyalkának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! :D

Móni, Cimicifuga és Caulophyllum, ahogy Ildi írta, 5CH/a legalacsonyabb potenciál, és akár félóránként 5 golyót is bekapkodhatsz, felváltva.
de ami még ennél is fontosabb lehet, szülés után hogy gyorsan regenerálódj:
Arnica (sebgyógyító, érfal erősít, Staphysagria, Bellis perennis

votiv 8)
votiv

Ildi: kitartás és sok pozitiv energy nektek.

Nálunk zajlik az esti őőőőőőőrület, Fanni nem akar lefeküdni, csak üvölt és üvölt.

Green: gratula nektek és sok sok boldogságot.

Kriszta: örülök, hogy így alakult, jól drukkoltunk.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Barbi!
BOLDOG NÉVNAPOT A CSAJNAK!!!! :d

és örülök, hogy más is renitens, nem főnévnapot tartó :wink: :lol: gyorsan le is csekkoltam Ábelt :D

Fíbi!

BOLDOG SZÜLINPOT BÁLINTNAK!!!! :D

Ábel is vákumos volt, fájásgyengeség stb; sztem ne gondold, hogy bármit is rosszul csináltál vna
én pl pontosan tudom, hogy a dokik csinálták rosszul :wink: :lol: (nyamvadt terhesség számolás; én aztán mondhattam, mikor készült a bébi, ők jobban tudták :D , uh meg nem korrigált, mert nagy baba volt)
úgyhogy te is mindent szuperül csináltál, ez akkor úgy alakult valami miatt, de most aztán csúcsszuper lesz és a végén ott lesz két gyönyörű gyerkőc :D :D :D

Ancsi,
franciák :twisted:
felfedezés: hát, nehéz :roll: itt is van már némi jele, ha pelenkázás van, de sztem fiúknál ez más lesz - amúgy is kell majd huzigatni a fitymáját, stb meg tényleg, ahogy Móni írja, a fülét is hasonló lelkesedéssel bírja piszkálni - jaj milyen kis majmocska :D :D :D
engem egyelőre nem zavar, olyankor megy a röhögés, hogy jé, mit találtunk :lol: :wink:

Ildi,
:(

Zuz,
cl. se túl jó hír, de legalább tudjátok, mi van

tali?nekünk hétfő 11 után jó

Den,
ti merre laktok? mi megyünk Budára pl jan. 16. Jövő háza a tervek szerint, ha az közel van, összefuthatunk :D

Kisherczeg,
hajrá-hajrá!!! :D :D :D

Zsan,
illegális pontgyűjtés megfeneklett, úgyhogy tied! 8)

Green,
gratula :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Halihó!

Végre-végre-végre megvoltak ma a referálásaim. Már csak vizsgáznom kell 11-én, de az már nem lesz annyira fárasztó. Szóval ma alszom végre. (kopp-kopp-kopp) :D
Voltam NST-n, persze fájás semmi. Viszont a barátnőmtől kaptam egy újabb zacsi ruhát, meg mérleget, meg légzésfigyelőt. Bár két utóbbit nem gondoltam használni, de ha ingyér van, lehet, hogy kipróbálom...
"Önvizsgálós" témához - persze okosabbat biztos nem tudok mondani Vekerdynél, csak két megjegyzésem van az elhangzottakhoz. Egyrészt, hogy miért baj az, ha egy kicsi gyerkőc - nem nyilvánosan - nézegeti magát? Nyilván sokkal érdekesebb és jobb érzés, mint ha a fülét nézné, vagy az autó kerekét. :wink: Miért is ne lehetne neki jó? :D Nem csinál vele senkinek sem rosszat.

Kép
Kép
tinu

megint elugrott :evil:
szóval Árnika: sebgyógyító, érfal erősítő, vérzéscsökkentő, de a H-ban az egyik doktornéni a kisbabáknak is ad a szülés alatt keletkezett felszíni sérülések, kis horzsolások/véraláfutások gyorsabb gyógyulásáért
Staphysagria (szarkaláb) - a gátsebre/császármetszésnél, bámulatosan gyorsítja a sebszélek összeforrását!
és Bellis perennis (százszorszép) ezt a kismedence árnikájának is hívják, megkönnyíti a gyermekágy lefolyását
én mindent dobáltam magamba, és alig egy hónap alatt fizikailag túl voltam a gyermekágyon, de ugyanezeket a szereket a hétköznapokban is használjuk itthon, nagyon jó hatásfokkal.

mindegyiket lehet magas potenciálban, mondjuk 30-asban, napi 2-3x5
az Arnicát alacsony potenciában (9CH) lehet szedni már a szülésre készülve is, napi 1x5-öt

esetleg talonba tejtermelés fokozására Urtica urens (csalán), 5CH ebből napi max 3x5 golyó, de nem javasolt hosszú időn át szedni, mert egy idő után nem fejt ki hatást vagy épp ellentéteset.

amit még én személy szerint nagyon ajánlok, az a Weleda szoptatós olaja - ez egy kis édesköményes-ánizsos olaj körömvirágolajos bázison (otthon is lehet ilyet keverni, ha van kedved). védi az érzékeny bőrt a sérüléstől, úgy fokozza a tejtermelést, hogy közben könnyíti a tej kiürülését is, és csökkenti a tejbelövellés fájdalmát/feszülését.
és szoptatás előtt nem kell lemosni, teljesen felszívódik.

még 1 tipp gátsebre - persze reméljük nem lesz ilyen!!! - körömvirág-esszenciával kenegetni (ez a sima kvirágolajnál töményebb)

tényleg, sikerült beszerezned a Bába válaszol-t? még mindig nem késő, nekem a gyermekágy alatt segített a legtöbbet.

votiv 8)
votiv

Jesszusom, Tinu, ki a bánat referáltat egy 38 hetes kismamát? :shock: ide vele! :evil:

Kép

Kép

szrekuc

ja és hát legfontosabb: ma megvolt a pá-pá, neeee(m) és hamm után az első tisztán érthető, hallható, csengő-bongó szó, mégpedig az, hogy Halló :D :D :D
már napok óta mindennel telefonál, ha igazi telefont ér, akkor véletlenül már többeket redialt :D me reggel pelenkázás közben épp a Vigantollal űzte ezt a sportot és kétszer közölte velem :D aztán többet nem - látta, hogy ettől is elolvadtam és így is kap enni, akkor meg minek? :wink: :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Tinu, és mi van, ha 11-én nem leszel egyben? :wink:

Krityó, klassz, hogy hazaengedték párodat!!! :D vizsgához drukk! sikerülni fog! :)

votiv 8)
votiv

Utolsóként, de nem utolsósorban én is szeretnék

Boldogságos Második Szülinapot kívánni Bálintnak! :)

Indike :mrgreen:
boldogan rajzolgattam volna paintben is akár, de sajnos aktív rosszulléttel töltöttem a délutánt és estét... az utcán egy minősíthetetlen tuskó (elnézést, de nem találtam szalonképesebbet..), az arcomba fújta a cigifüstöt és annyira rosszul lettem tőle az utcán.... :( :( :( iszonyúan kínosan éreztem magam ÉN..... mindenki azt hitte, hogy részeg vagyok vagy ilyesmi..... áááá.... :oops: :( :( :( :( :(
mostanra valamelyest helyrejöttem, de normálisan visszaolvasni már nincs enördzsim...
majd holnap :)

addig is csók és jó csevelyt nektek!

Macsek(akijajjderosszulvanmégmindig....)
macskanyu

hátha valakit érdekel

23.05 RTL KLub: Házon kívül
két újságíró hajléktalannak adta ki magát és egy hétig járták rejtett kamerával a várost/szállókat/melegedőt

votiv 8)
votiv

Macsek: bakker, tényleg mennyire tuskók az ámberek.

Tinu: mennyire a vége felé jársz, nem tom miért gondoltam, hogy még több van neked hátra. Ez már nagyon izgi. Pihenj, mert aztán nem lehet.

Homeo: hasonlókat szedtem, mint Votiv és nekem is bejöttek, sőt a stapysagria egy olyan lányon is segített, aki totál szétrepedt, nagyon hálás azóta is. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy tényleg szuper a szer. Én arnicat és még valamit adtam a babónak is egyet, és ettől vagy nem ettől, de nagyon jó babuci volt már az elején is.
Ciciolaj tényleg jól bevállt, nekem érezhetően több tejet csinált. A gátolaj az nem tudom mennyire volt jó, mert sajnos volt egy kis gátsebem, de massziroztuk is rendesen. Én a sebre aloet használtam, de a körömvirág valszeg még jobb lett vóna.

Rekuc: Ábelbábelnek gratula ehhez a fontos szóhoz, akkor most már Fannival jól el tudnának beszélgetni. Ő is mindennel telcsizik, egész napra le tudja kötni egy telefon, végig sorolja, hogy kiket hív: anya, apa, papa, mama, dádá (öcsém Ádám) és mindenkit többször hív, hátha nem tudott velük mindent megbeszélni.

Lányok: gyes alatt lehet 8 órában is dolgozni? mert megyek vissza legkésőbb szeptember legelőbb augusztusban.... meg hallottam valami start plusz kártyáról azt nekem kő igényelni vagy a cégemnek vajhon?

Kegyetlen és dög anya voltam hagytam 20 percet sírni, a szívem megszakad, de ha mondjuk egy hét alatt le lehet szoktatni erről, akkor talán megéri. Persze voltam bent nála, csak a szobából nem vittem ki első körben, aztán meg az ágyból nem vettem ki és az ucsó 5 prcben hagytam sírni. jajjjjjjjjjjjjj de goni vagyok.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci!
sikerült már összeszedned a Spár pontokat??? kell 9 db? mert nekem van. esetleg át tudnám adni valahol, ha kell!

ha nem kell Zsancinak, másnak is szívesen oda adnám!
ancsipancsi

Drága

votiv 8)
votiv

Macs! együttérzek! én Istivel épp így voltam :? de a 10 hét környékén elmúlt, tarts ki!

utálom ezt a klaviatúrát :evil: :evil:

votiv 8)
votiv

Indi!
persze, hogy normális dolog, csak zavarban érzem magam! de ha majd akutális lesz, megkérdezlek pontosan, hogy mit mondjak. nekem szó szerint kell a szöveg :).

Johi!
nálunk meg egy fajta szirénázó hangot hallat! (most is)

Kriszta!
drukkolok, hogy legalább szerencséd legyen a vizsgán!!!

Andi!
valahogy éreztem, hogy játékokkal dolgozik a lyány :), és erre mondtad a fájós dolgot! :)

Monisa!
Macsnak van egy jó hasi hordozója, asszem Quinny márkájú, de nem biztos. jókat mondott róla.
ancsipancsi

Macsinkó :) pedig tavaly ilyenkor bőszen rajzoltad a midenféle állatkákat, amíg egyszer csak... :) jaj de jó napok voltak azok :) Megértem, hgoy rosszul lettél, én nem várandósan is mindig öklendezem a cigifüsttől, ha a képembe fújják. Mindennemű rosszullétre a fagyit tudom ajánlani :wink:

Tinu :) 11-én te vizsgázni akarsz??? Klasszul betábláztad magad :) És ha Tünde másként gondolja?

Ildi :) én csak azért nem mesélem el az össze szülői idiótaságomat, mert rámküldenétek a gyivit izibe' :lol: szóval mi bénázók tartsunk össze :)

Szrek :) Hallóóóó :) hát igen, anyukájától sokat tanul az embör fia :lol:

Kép Kép

Ha nem HJ, hanem valami Gryllus vagy Kaláka vagy ilyenek és mondjuk hó elején(amíg tart a gyes :wink:), akkor én is szívesen mennék egyszer veletek, Dominó imádja a zenét és már táncolni is tud :)

indianyo

Indike,
erre már én is gondoltam; febr 3 van Csörsz utcában asszem Maszkabál; kuszában ugyanaz febr. 11; nekünk jobb a MOM; Maszkabálra mindenképp szeretnénk menni :D majd kitaláljk, de egyébként tényleg pont ezen gondolkoztam

ja, sokat tanul, én is ettől féle... :roll: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Ancsi :) ha nem érezed szégyellnivalónak/kínosnak a dolgot, akkor meg fogod oldani. bár előre kár rajta parázni, lehet, hogy van még egy-két éved is addig :lol:

Móni :) háti hordozó egyértelműen az ERGO. Kényelmes, oldalt és elöl is használható. 20 ezer píz bótban, de érdemes figyelni a hirdetéseket. Én kötős kengurut használok, de a kendő viszi a pálmát.

Votiv :) én tervezem nézni, bár fijacskám ma negyedszer is fent van esti elalvás óta... Már a mostohafiadat se tudtam megnézni -vagyis asszem láttam, csak nem hallottam , hgoy mit mondott, emrt akkor is épp az ölemben ringattam a dedet - ez a legújabb, csak akkro alszik el, ha ölben magamhoz szorítom. aztán meg felébred és kezdhetjük előről. Szóval a nem depressziósnak lenni nő után volt a mostohád? Annyit értettem csak, hogy szép virágokat megszagolni, emg kutyákat megsimogatni.. de így ennek nicns sok értelme :lol:

indianyo

Indi, nem, az nem ő vol

votiv 8)
votiv

őt teljesen kivágták :evil: :evil:

én meg ezt a vackot fogom!

votiv 8)
votiv

Hát nem igazán én terveztem így a dolgokat. Szerettem volna, ha minden kötelezettséget (referálás, vizsga) letudok még decemberben, és tettem egészen konkrét jelzéseket erre nézvést a megfelelő embereknek (vagyis megkértem őket, hogy legyenek szívesek gondolni arra, hogy én januárban szülni szeretnék, mikor a referálásom, ill. a vizsga időpontját tervezik), de nem jártam sikerrel. :evil: És még csak nem is azért lett így, mert utálnak, hanem mert ennyire figyelmetlenek az emberek... Mit csináljak? Azzal sem tudok mit kezdeni, hogy pl. ma sem adták át a helyet a metrón, pedig most már csak a vak nem látja, hogy akkora a hasam (még kabát alatt is), mint a ház. Erről sem gondolom azt, hogy bunkóságból. Egyszerű figyelmetlenség. Csak nem esik jól az embernek.
Na de ezen már nem rágódok. Ha Tündi hamarabb jönn, mint 11-e, akkor majd kitalálok valamit. A vizsga meg nem lesz annyira nehéz, kicsit olvasgatok hozzá és annyi.
És most szót fogadok, és megyek pihizni. :)
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tinu

Tinu,
Tényleg nagyon laza vagy a 11-i vizsgával :D

Johi,
Az Mt 2006. évi módosítása értelmében gyes mellett lehet dolgozni, akár 8 órában is. A gyest ugyanúgy megkapod és még mellé a fizudat is. Ebben az a poén még h gyes mellett akár egy másik céghez is elmehetsz dolgozni, nem feltétlenül kell a régihez, mivel továbbra is él a felmondási védettség. A start kártya pedig tudomásom szerint a pályakezdőkre vonatkozik, azoknak kell kiváltani és azzal is csak az adott cég jár jól, mert egy pár évig kevesebb járulékokat kell a pályakezdő után fizetni.

Kép Kép
curse

Curse, oké.

Szrekuc, Maszkabálra mi is mennénk, ha semmi egyéb nem jön közbe, és nem hétköznap van. :roll:

Makka lebetegedett. Szörcsög, és köhög, meg egy kicsit lázas, mindjárt megyünk dokinénihez. Így nem tudunk menni unokatesóhoz, aki csak 1 nappal fiatalabb, mint Réka :lol:

Tud vki gyes ügyben hol tudok tájékozódni?
Ja, és kérhetek vkitől motivációs levelet, meg vmi jó önéletrajz mintát? :roll:

Boldog Szülinapot Füli!
zanza

ÉLJEN FÜLI!

Macs,
neked meg hatalmas óriási gratuláció baba2.0-hoz! :D

v
kisün

Füli-Dia-Babának nagyon boldog Elsö Szülinapot Kivánunk!!! :D
fibi

Macs,
cigifüst nekem is a halálom, meg a kávészag is :x Ma már jobban vagy, hány vizsgád van még hátra?

Kisün,
Köszi Neked is a köszöntést :) Ti jol vagytok, elhavazva?

Indi,
Bálint ma csak 25x akarta megnézni a sportkocsis e-cardot, és közben hangosan kacarászott, meg nyomogatta a nyíl gombokat, mintha ö kormányozna :lol: már látom, nagy sz.gép fan lesz :lol:

Apjuk megtanitotta neki, hogy Zöld Bálint, 2 éves, szadai lakos, és most azt mondogatja :lol: :lol:

még nem olvastam rendesen vissza, tegnap lemaradtam. majd késöbb, most el...

KépKép
fibi

Johi,
igen, gyes mellett lehet 8 orában nyomni.

Zanza,
én minden infot az oep honlapjárol vadásztam le, jol le van irva. Amugy a helyi MÁK az illetékes, én öket is hivtam telefonon anno.
Makkának jobbulást gyorsan!++

Szrek,
hétfö 11 nekünk jo Ikeában :) Anyone else??
Maszkabál minket is érdekel, majd szolj légyszi, ha lesz! :D

Én is náthás lettem, de csak az orrom folyik, és legalább a szagokat kevésbé érzem. Ürömben az öröm :lol:
fibi

Druszámnak emitt is kívánok boldog születése napját, nőjön nagyra, cibálja meg minden cica bajuszát és minden kutyus fülét :)

Szrek :) 3-a nagyon jó, ott leszünk. És Kolompost is cserkésszél be, nagyon jó, itt bulizunk reggel óta - Dé mindig keresi a gyerekeket, hogy hol vannak a dobozban :lol: És köszi!!!

indianyo

BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT FÜLI DIÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsi,
igen, kellene a pontod, bár már csak holnapig jó... :(
mikor érnél rá?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni,
én cipeléssel kapcs. szörösszivü vagyok, nem birom már felvenni az utcán. Tizedszerre meg is értette, és ha elfárad, felül a motorjára, amig nincs ho, az is müxik :)

Szrek,
akkor majd dumáljunk a Te szülésedröl is, szeretném hallani, ha már ilyen hasonloan alakult...

Ildi,
talirol irok majd privit, mert majd' minden héten járunk Budán mostanában (doki vagy uh vagy egyéb). Egyeztessünk :)

na, tényleg el..... még fel sem öltöztem :roll:
fibi

Zanza :) RékaMakkának gyógyulást!

www.magyarorszag.hu
minden info rajta van.

Fibi :) örülök, hogy tetszett Bálintnak a képeslap :) És igen, ezek a mi gyerekeink már maguktól kezelik a gépet, hihetetlen érzékkel!

indianyo

ÉS jövő heti ikea időpontról még nem tudok nyilatkjozni, van egy gatyószállítmányom, attól teszem függővé, de inkább a hét második fele látszik esélyesnek talizni.

indianyo

Sziasztok!

Nagyon Boldog szülinapot Fülinek!!!!!

Mi ma megyünk az új dokinénihez második körre. Remélem, nem néz hülyének, de Pannus egyre jobban szörcsög :cry:

Valaki kérdezett chlamydia ügyben, hát sajna, ha a tenyésztésem pozitív lesz (ami ezek után tuti :cry: ) 30 napig kell antibiotikumot szednünk :cry: Asszem annyi a bél és egyéb flóráinknak :cry: Mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk!

Kriszta!
De jó, hogy a párodat hazaengedték :D

Látom, máshol is elalvási gondok vannak, hát Panna tegnap is alkotott :?

Fibi!
Már sokat beszéltünk a szülésünkről, de ez a katéter dolog nem rémlett. Miért volt? Vákumnál meg sajna tényleg vágni kell, nem is kicsit, ezt hallottam még anno szülésfelkészítőn! :cry:

Indi!
Elképzeltem, ahogy Domino táncol :D

Curse!
Egy szakember mondta, hogy nem az a lényeg, hogy minél melegebb legyen a szobában és megszáradjanak a falak, hanem, hogy csökkentsük a páratartalmat, így nem lesz minek lecsapódnia a hideg falakon. Ehhez két dolog kell: biztosítani a bejövő levegőt (ablakokba épített szellőztetőkkel, amik a páratartalmat érzékelve nyitnak-zárnak, de te is elzárhatod teljesen), illetve az elszívást egy ventillátorral. Ez a húzósabb árban, mert valami nagyon szuper páraérzékelős 2 fokozatú ventillátorral dolgoznak. Annyira működik a rendszer, hogy egy barátnőmnek 2 lakásában is ez hozta rendbe a penészedést. Nekünk a ventillátorra most nem volt keret (maradt a sima kis ventillátor a fürdőszobában), de már az ablakba épített szellőzők is sokat jelentenek.
zuzmo1

Zsanci!
van itt mellettünk egy spar, rögvest be is válthatod, ha van elég pontod. itthon vagyok (Őrmező), de a Skála piacra is be akarok menni, ha az neked jobb.

FÜLIKÉT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!

ez meg Lencséről egy fésűs kép:

http://kepfeltoltes.hu/070105/fesu_www. ... es.hu_.jpg
ancsipancsi

Most derült ki, hogy már az április 1. után született babáknak is van pampers vonalkódos gyűjtés, viszont mi nem használunk olyat. szeretve valaki iylen zenélő izéket? nekem kettő tetszik benne, a beledobálós hang nélküli doboz illetve a fürdőjáték, a többit szívesen átengedem bárkinek. Ja, és persze ha esetleg valaki felesleges vonalkóddal rendelkezik és nekünk szeretné ajándékozni, szívesen vennénk az ügy érdekében. Nekem vagy némi liberó nyuszim feleslegben, kaptunk Krityótól sokat :)

részletek itt: http://www.pampers.hu/hu_HU/news.php és itt a kisbabám 2006. április 1. és... -re kattintani

indianyo

Jaj, most olvasom, hogy csak két játékot lehet beváltani, ezt a hülyeséget! Akkor az egyiket átadom valakinek, nekünk elég lesz a beledobós doboz, tehát tetszőlegesen bármelyik egyéb játékból egyet szívesen átadunk.

indianyo

KISMACSKÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :D

Zanzam
Rékának jobbulást és mi a mélcímed?

Ildi,
bölcsi-elengedés csak eleinte megríkatós, aztán ha rákapsz az ízére, nagyon lehet élvezni a pár óra nyugit. Én egy borzalmasan sokjat ébresztett éjszaka után most olyat aludtam, hogy verseny-nyálfolyattunk a macskával, aki a hátamon(!!) aludt.

Köszi a gratulációkat 20fog ügyben. :wink: Igazából elrejtettem egy hsz-ban, amikor valami olyasmit írtam, h 20fogú lányom ezt meg azt csinál. :lol: Bíztató, h nem csak én olvasok néha futólag. :mrgreen:

Vizsgázóknak megadrukk, picit kérek én is, bár én az esélytelenek nyugalmát erőltetem magamra, jobb ez, mint idegbetegen görcsölni.
neet
neet

Sziasztok,
Zanza próbálok ma mailezni neked egy önéletrajzot - amit én nagyon jónak találok. Motivációs levél meg blabla én sosem olvasom el, mert abban csak a kirakatszöveg van. Szóval írj egy kirakatszöveget, mi akarok lenni ha nagy leszek, miért pont ez az állás az álmom, blablabla brrrrr :twisted: :D

Füli, Angi SOK BOLDOGSÁGOT nektek!

Kép
akata

Moni,
déli alvást nem szeretném még ha kihagyná, mert akkor tudok nyugisan olvasni meg netezni. Inkább kiviszem a sötétbe sétálni :lol: bár tegnap bevált ez a játszoházazás, jol felpörgött töle, aztán meg az ünneplés is feldobta, igy hamarabb elaludt este. VÉGRE :D

Votiv,
képzeld, azt álmodtam, hogy valahonnan hazaérkezem (Bp-re), és Te irsz nekem sms-t, hogy vársz a reptéren, nem kell kapkodnom, csak nyugodtan. Pedig én vonattal érkezem :lol: És azt sem tudom, hogy mondjam meg Neked, hogy hiába mentél ki, és mennyire kedves Töled... :)
fibi

EZT annyira imádom! :lol:

Kép
neet
neet

Anginak már kívántam, de elszállt!!
És még az is feltűnt, h aznap reggel a freemail főoldalán ki volt írva a 2 névnap (Talán Leona és Titusz? Vagy Genovéva Titusz vagy mi, 2 értelmeske név..) és Angéla sehol. Erre itt valaki mondta, h ő sem leli, erre estére a freemail kezdőlapján ot volt Angéla is!! Na, ehhez mit szóltok? Varázslat? :lol:

Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT ANGI!!
És azóta azt éneklem, hogy Andzséla, hát utolért az a híres szerelem... :)
neet
neet

Névnapok: minden reggel friméllel indítok és ott ott volt az Angi is :)

Eszci :)

De a lényeg:
FÜLESNEK BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPJÁT!!!!!!!!! :)))))

Mi el Pécsre! Legyetek jók ;)

Rylie
rylie

Rájli,
freemail: :shock: jééé.
neet
neet

Neet,
akkor Neked is megadrukk!!! :)
Eszti édes :D B is igy mutatja, hogy 2 éves, csak az egyik kezével :)

Zuzi,
ketéterre azért volt szükség (2x is), mert mondták, hogy pisiljek, én meg nem tudtam :(
C-t én kérdeztem. És az antibigyot csak Neked kell majd szedned vagy Pannának is? :( Sok joghurtot kell mellette enni állitolag. Vagy Normaflore?
fibi

Fibi!
Nekem és a pármnak kell szedni. Panna már szedett 10 napig, tegnap előtt ki is jött rajta egy jó kis szájpenész :cry:

És Anginak boldog névnapot!!!!!!!!! :D
zuzmo1

Neet, vazze, hát nem elfelejtettem tegnap? Aztán meg apa kitúrt a gép elől. :roll:

Anginak boldog névnapot!

Fibi, köszi, akkor körbenézek oep-éknél.

Akata, nagyon köszi mégegyszer!
Kirakatszöveg :lol: :lol:
zanza

Zuz,
szájpenész, jaj :(

Zanza,
most esett le, megint hülyeséget irtam: az OEP csak a TGYÁS és GYED ügyekben illetékes (meg táppénz), a GYES a MÁK-ra tartozik. De ha nem tul bonyolult a kérdés, átdobhatod nekem, hátha tok segiteni... :wink:
fibi

Zanzam
miért nem forgattad arrébb, mint amikor horkol? :mrgreen:
neet
neet

Fibi, google-lal megoldottam, és megtaláltam, hétfőn betámadok. Viszek magammal 3 napi hideg élelmet, váltásruhát. :wink:

Neet, mert ül a fenekén, és játszik.

Makkának kezdődő torokgyuszija van + nátha, 38,4 a láza, és magában beszélt. :shock: Most alszik, igaz, előtte még sütött a nagyanyjával egy kis sütit, tehát nagyon nem viseli meg a dolog. :wink:
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: