A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Február én is üdvözöllek köztünk!! :-)

éN IS MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!! PIHENJETEK, ÉS DOLGOZZATOK KÖZBEN A BABÁN, HOGY LEDOLGOZZÁTOK A KARÁCSONYI NAGY ÉTKEZÉSEKET!! :-)

Én azon leszek, bár a kajával csínyán bánok majd, mert ma reggelre elértem a -9 Kg!! :-)
Ági28

február: a nevemet még kisiskolás koromban kaptam, mivel Erzsébet vagyok, ezt elkezdték becézgetni, aztán rámragadt. csak van rajta ékezet, méghozzá böszti a helyes kiejtés, csak anno mikor regiztem ide, nem engedte az ékezeteket :)
A telefon meg tényleg furi, de ez nála az elsődleges kommunikáció. Akármilyen pici bajod van, hívni kell, nem bemenni, mert sokára kerülsz be, másrészt lehet, hogy nem is nagy a baj és telefonon is elintézi, hogy mit csinálj.
Amikor azt mondja, hogy jeleztkezz nála ekkor meg ekkor, az azt jelenti, hogy hívd fel. Én az első hibát akkor követtem el, amikor ezt mondta, megjött a mensim, és reggel 8-ra beállítottam hozzá. Pedig hívni kellett volna, hogy mikor menjek, melyik nap hányra. Ilyenkor úgyis délutánra hív be. Szóval először mindig telefon. :):)

kispinty: nekem is voltak mensis tüneteim végig, kb a 8. hét óta nincsen, addig folyton feszült és fájt, mintha meg akarna jönni. hyperstimum volt, óriásira nőtt a hasam, akkora volt, hogy simán terhesnek néztek. aztán ez leapadt. ami még tünetem volt, hogy hányingerem volt az ET utáni második héttől, és az ET utáni napoktól éjszakánként kétszer is felkeltem pisilni. Így utólag már tudom, hogy valszeg nagyon hamar megtapadt és attól jártam folyton a wc-re. De csak éjszaka. Nappal akármennyit ittam, alig pisiltam.
Hol is tartasz most?

HSG-ről csak annyit, hogy annak fáj, akinek dugulása van. Tehát ha neked nincs elzáródva, vagy összeszűkülve, akkor a kontrasztanyag simán átjut rajta, így meg sem érzed. Ha van valami, akkor fájdalmasabb, viszont lehet, hogy ezzel kidugul. Ha nem dugul ki, akkor csak lombik lehet.

szikra: azt hiszem én még nem gratuláltam az ikrekhez :):)

vajon bbetti még egyben van? tudtok róla valamit?

Kép

Kép
boszti

Szia Ági: gratula a -9kg-hoz. Csak irígykedem, hogy ilyen kitartó vagy!
Amúgy jól vagytok?

Kép

Kép
boszti

Igen köszi jól vagyuk. Muszály kitartanom, mert azzal bíztatom magam, hogy hja kitartó vagyok, akkor februárban babás leszek!! :-)
Ági28

Cyprus nem vagy indiszkrét. (ebben a topikban indiszkrét?)
Igen, lehet tudni. Mindkettőnknél vannak eltérések, nekem nincs spontán peteérésem, a férjemnek meg az andrológiai leletei nem tökéletesek... hm, szóval ami van, az jó, csak kevés (az ő hormonjai rendben vannak). Mi reméltük, hogy gyógyszeres kezeléssel megússzuk, de sajnos nem. Azóta konzultáltunk egy urológussal, ő is a lombikot javasolta. Ha egyébként szervi eltérés nincs, még az is lehet, hogy spontán összejöhetne a baba - csak ennek nagyon-nagyon kicsi a valószínűsége. (Tulajdonképpen gyakorlatilag semmi, de nekünk könnyebb arra gondolni, hogy akár....)

Ági28 - -9kg! Nem semmi... Én január 2-tól fogok fogyózni :)

Boszti - Szóval Böszti. Aranyos!
február

FEBRUÁR NEM BAJ MAJD A FEBRUÁR LESZ A TE HÓNAPOD IS!! :-)
NYUGI DÉVAI PAPA TUDJA, HOGY MIT CSINÁL!!
Ági28

Köszönöm! :)
február

Na, mára befejeztem, januárig kikapcsolva sem akarok számítógépet látni (majd otthon is mindig úgy fordulok...).

Mindenkinek kívánok békés karácsonyt, és nagyon boldog új évet!

f
február

Sziasztok!

Szkatácskának megszületett a kisfia Balázs! 33 órát vajúdott, majd hüvelyi úton világrajött a kis jövevény. Dévainál szült, miután odaért Apánk, ott volt végig a lábánál! Ennyit sikerült vele beszélnem, mert még nagyon fáradt volt!

Bbetti
Még bizti egyben, mert nem küldött sms-t! Szerdán kellett befeküdnie, ez az utolsó hírem. Megpróbálok rácsörögni, és amint tudok valami biztosat, írok!

Köszönjük mi jól vagyunk! Az időmet még nem sikerül beosztani, de próbálkozok. Nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire nem egyszerű.
Az én kicsi fiam imádni való, reggelente egy órát egyedül elnézelődik, addig pont eltudok készülni (fürdés stb). A délután egy kicsit nyűgös, de aztán elalszik, és hétig csönd van (persze csak akkor, ha felettünk lakó nem kezd el fúrni, akkor szegénykém ferriad). A pelánkázás már általában csendben zajlik, csak ha nagyon éhes akkor hisztizik. A fürdés még mindig nehézkes.

Mára ennyi!

Pusza

Kép
übi

Elnézést, hogy idáig nem jelentkeztem de a meló hegyektől nem láttam. Melóban ráadásul letiltották ezt az oldalt! :x

Übinek és Szkatácskának gratula! :D

Mindenkinek Áldott Ünnepeket! :lol:
modrooka

Sziasztok!

Mi még egyben vagyunk :cry:
Szerdán be kellett feküdni apánk javaslatára, mert 16-ra voltam kiírva, de nem indult meg, rettentően éretlen volt a méhszáj és zárt ezért hazaküldtek mozogni és az ünnepekre. Ma ctg. után összefutottam apánkkal, aki hétfőtől visszarendelt befekvésre. Ma már voltak a ctg-n kisebb összehúzódások remélem lesz hamarosan valami.

MINDENKINEK BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK.

Kép
Kép
bbeti

Kellemes időtöltést az Ünnep hátralévő részére mindenkinek! 8) 8)
szikra

sziasztok Kép

Boldog Karácsonyt!!!!

Mikor lesz két ünnep között a D Apánk bent???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok !

Katának nagy nagy gratula!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Boldog Új Évet mindenkinek!

Betti?
kispinty

Sziasztok

Boldog Újévet kívánok!!!!
Pusz

kagyló

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!

Bbettinek is megszületett a Babócája, kedden engedik haza, biztos ír!!!!

Boldog Új Évet Kívánunk!!!

Kati
Roland
übi

Boldog 2007-et kívánok mindenkinek! Legyen pontosan olyan az új évetek, amilyennek szeretnétek!

Kép
noczi

Szebb jövőt!
anna :lol: :lol: :lol: :lol:
madaran

szia Anna :lol:
Hogy vagy?
Pusz

kagyló

Sziasztok!

Békés, gyermekáldásban gazdag Újesztendőt!:-)
modrooka

bbetti: gratulálok!!! :)

kispinty: mi van veled?

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Remélem mindenki kipihente magát és újult erővel vág bele ebbe az évbe!

Bbett!!!!Gratulálok!!!!! Sok boldogságot és nagyonm jó egészséget kívánok Nektek!!

Kispinty? Mi újság????

Én dec 27-én voltam dévainál kontrollon. Semmi különös nem volt, abban maradtunk, hogy a menszikor jelentkezem és folyt köv. Na ez még 2 hét, így van még 2hét dokimentes időszakom. :)
cyprus

Sziasztok!

Remélem mindenki kipihente magát és újult erővel vág bele ebbe az évbe!

Bbett!!!!Gratulálok!!!!! Sok boldogságot és nagyonm jó egészséget kívánok Nektek!!

Kispinty? Mi újság????

Én dec 27-én voltam dévainál kontrollon. Semmi különös nem volt, abban maradtunk, hogy a menszikor jelentkezem és folyt köv. Na ez még 2 hét, így van még 2hét dokimentes időszakom. :)
cyprus

Jé, hát nem 2szer ment el? BOCSI:)
cyprus

Sziasztok!

Nem írtam, mert nem voltam túl jókedvű... Sajnos megint nem sikerült. Februárban jönnek a fagyibabák, az ünnepek miatt csúsztam egy hónapot.
kispinty

Sziasztok!

Tegnap beszéltem Dévai bácsival, azt mondta, hogy csökkentették a gyógyszereink támogatását 50%-ról 25%-ra. Csak gondoltam megírom nektek, hogy felkészülhessetek.

Tudtok valamit arról, hogy mennyi IVF-et támogat a kormány végül? Született valami törvény róla?

Én januárban kezdtem volna, viszont nem jött meg a rákszűrésem eredménye, ezért el kellett halasztanom februárra. De nem baj, így rápihenek egy kicsit.

Ági Te hogy vagy?

Puszi

CsK

Kép
cseka

Kispinty!

Nagyon-nagyon sajnálom. Annyira drukkoltam:( Próbálj megnyugodni és új erőre kapni. Már nemsokára itt a február és jöhetnek a fagyibabák!!! puszillak
cyprus

Kispinty! Borzasztóan sajnálom!
február

kispinty: :(

Kép

Kép
boszti

Kispinty sajnálom!! :-(

Cseka köszike én jól vagyok. Elkezdtem intézni a leleteimet. Tegnap a mária utcában csapoltattam magam. Holnap a nyírőbe megyek.
Ja 10 kg-t fogytam!! :-)

A híradóban az volt, hogy kettőt támogatnak, és ha a harmadikat kifizeted, de sikerül, akkor visszakapod a pénzt. csak azt nem tudom, hogy tiszta lappal indul e mindenki, vagy akinek már volt kettő, az cseszheti!!
Ági28

Jaj, ne, Ági, hogy bírtál még egy kilót leadni a karácsony előttihez képest??? Égetsz itt... :D
február

mert avval tuningolom magam, hogy ha kitartó vagyok, akkor februárban sikerülni fog a babó! :-)
Ági28

Hm. igazad van, ez komoly érv a mákos bejglivel szemben...
február

Ági! Nagyon király vagy! Én ma kezdem el a wellnesst, ugyanis eddig azt hittem, hogy most kezdek, de átcsúsztam februárra. Addig is fogyizok és sportolok sokat, hogy erősödjek a babókhoz.

És egyszerűen kötelező, hogy sikerüljön a dolog nekünk februárban, mert így lesz és kész!!!

Kispinty: a február a Te hónapod is lesz, hidd el!!!

Az idei a mi évünk kell, hogy legyen!!!

Puszi Nektek!!!

CsK

Kép
cseka

Sziasztok!

Bocs, hogy így ismeretlenül betörök, de hátha itt tudja valaki: a Duphastont lehet felezni (ugye elvileg filmtabletta, de van a közepén "árok")?

Köszi a választ előre is!

Fringilla
fringilla

Sziasztok!

Kispinty
Sajnálom, és drukkolok, hogy a február a Te hónapod is legyen!!!

Ági
Ez aztán nem semmi! Én csak benézegetek néha, mert már nem igazán tartozok ide, de elvesztettem a fonalat. Mennyi idő alatt fogytad a 10 kg? És egyet a karácsony előtthöz képest? Te aztán nagyon ügyi vagy! Ilyen kitartással tuti tiéd is a 2007. év ! :lol: :lol:

Ez aztán igazi szemétség már bocsánat! Nem elég, hogy a lombikok számát csökkentették, még a támogatást is a felére?! Akkor mostantól egy középső csomaggal átlehet lépni a 200eFt-os határt is! Nem tudom, hogy akik a törvényeket hozzák mikor gondolkodnak ha törvényhozás közben nem. Én meg még azt hittem jó "útra" térnek, és a szigorításokat elvetik. Ehelyett még jobban kicsesznek az emberekkel, mint eredetileg tervezték.

Mindenkinek eredményes évet kívánunk!!!

Kati, Roland
übi

Übi november elején kezdtem. És dec 24-re megvolt a 10. de ugye ünnepek alatt azért ettem. De februárig még 5-öt szeretnék leadni!

Én ma reggel voltam a NYírőben vérvételen. 3 ampullával csapoltak le rólam. Előttem meg egy lány volt, aki a Vasshoz jár. De már csak a székből láttam, a papírján, hogy onnan jött.
Ági28

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést! Egyszer csak sikerül majd. És reméljük a fagyibabák is felkelnek:). Szerintetek hányat ideális visszakérni egyszerre? Én hármat gondoltam.

Én is fogyni próbálok, bár csak 1-2 kilótól szeretnék most megválni, ami a hasamon kötött ki. Tegnap előtt tornáztam is, hát azóta moccani sem tudok az izomláztól :D . Ma talán csak sétálni megyek a kutyákkal...
Ági te hogyan fogyózol? Csak egyszerűen kevesebbet eszel vagy van valami más is?
kispinty

Kispinty én novemberben akupunktúrára jártam, és mikor lejárt a bérletem, úgy folytattam a kajálást, ahogy a kúra alatt, és így megy le. Bár most a héten nem nagyon tartottam be. Inkább arra figyelek, hogy 3 után már ne nagyon egyek, és hogy a szénhidrátokat kerülöm.
Ági28

Kispinty: én valszeg hármat próbálnék ki, mert úgy nagyobb az esély. Engem az első lombiknál Dévai bácsi lebeszélt a háromról, de amikor megtudtuk, hogy nem sikerült, akkor azt mondta, hogy a másodiknál majd gondolkodjunk el a hármon. Szentem kérdezd meg őt, hogy mit ajánl.

Bár fagyibabáknál már elég nagy az esély a túlélésre, azok már a keményebbek közé tartoznak:)

Pont ezért fog Neked sikerülni!!!

Szurkolok nagyon!!![/b]

Kép
cseka

Sziasztok!

Übi mi újság van veletek? Kezdesz belejönni? úgy értem, hogy van már elég tejed?

Ági! én is a szénhidrátot próbálom lecsökkenteni. Most még nem túl drasztikusan, mert még tél van és addig takarnak a pulcsik:).
Ha minden jól megy akkor februárban találkozunk!
kispinty

Úgyis megbeszéljük addíg. Én pont ma beszéltem Dévisszel, negatív lett a decemberi klamidia tesztem,úgyhogy ha megjön,akkor hívom,hogy kezdhetek e.
Ági28

Sziasztok!

Ági! Nagyon ügyes vagy, gondolom majd dévisz is megdícsér.

Kispinty! Rajtad meg el vagyok hűlve!!! Miért akarsz te fogyni, te jóég? Olyan vékony vagy!!!

Én is egy csomó édességet ettem így mától ezt megtiltottam magamnak, mert teljesen tönkrevágtam az arcomat vele. Így most ha mást nem is csinálok, de nem eszek édességet egy darabig. Meg húst se, hisz 2 hét múlva úgyis elkezdődik a kötelező húsevési időszak és addigra legalább hiányozni fog:)
cyprus

Sziasztok!!!

B. U. É. K. mindenkinek.

Én híztam 5kg-t. Bár én szerettem is volna. De többet remélem nem fogok.

Nagyon várom már, hogy mesó legyen(kb 2-3 nap), hogy induljon a stimu. A gyógyszerárra kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!????????????
gizmixxx

sziasztok!

Gizmixxx
De jó, nem sokára indulsz is. :lol:
Nem 15.-től emelik a gyógyszer árakat?!

kagyló

Sziasztok!

nagyon boldog új évet mindenkinek!
Én is várom a mensimet és még azt sem tudom, hogy mikorra táblázott be...elvileg a 2006-os feltételes várólistán voltam, nem a januárin...remélem ez azt jelenti, hogy január végén megcsinálja...a gyógyszerárak akkor viszon iszonyú durvák lesznek attól tartok!!!
szpandi

szpandi
Legalább lesz egy kis mozgás a fórumon. :wink: Eddig olyan üres volt!!! :(

Wish
Hogy vagy? Írhatnál egy kicsit... :lol:
Táblázatot nem raksz fel?!

kagyló

Készülsz már nagyon