A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Pocok Kép

Gratulálok! Annyira édes Manka, és tényleg hasonlít rád, ha bár már elég rég láttalak, cirka 10 éve talán. Kép
myssnia
28+4
Névtelen

Sziasztok!

Na megvolt a CTG, + dokinál is voltam szép nagy hullámok, babó feje teljesen lent van, de a kisasszony egy kicsit lustácska. Ha nem lesz meg hétfõig kedden be kell feküdnöm, amit nagyon nem szeretnék, remélem meglesz már 1-2 napon belül. Doki "Jól" megvizsgált, hátha...

Pólya téma:
Én abban fogom hazahozni a picurt, mert ebben stabilan fekszik, nem drága, mert 3000 Ft-ért vettem én pl., lehet benne szopiztatni, és a védõnõm szerint nyugodtabb lehet a pólyában, mert hasonló érzése lehet, mint az anyaméhben. ( hát ezt ugye mi nem tudjuk )

Ja, raktam fel a képtárba még egy pocakos képet, ott van esküvõs is, mert a profilomba csak egyet raktam fel.

Hálóing:
Az Anitában lehet hogy modern hálóingek vannak, de nem állt szándékomban 9000 - 10 000 Ft-ot kiadni 1db-ért. 2000Ft-ért vettem a Pashába azt ami a profilomba van, nagymamás, elöl gombos,de nem érdekel.

Na megyek visszaolvasni, meg aztán állatira fáj a hasam és a derekam.

pusz

Brokkoli
39+4 táblázat szerint
brokkoli

Sziasztok lanyok!

Pocoka, udv ittKép

Zsuzsi Kép
Ugy orultem annak, amit irtal! Tisztara jo kedvem lett tole... De ugye neked mindig igazad van?Kép Gratulalok a betoltott 30 hethez! Uuuugy szeretnek mar en is ott tartani!

Myssnia,
Igen, szerintem is igy a helyes, ezt probaltam leirni.Kép

Pocok,
Koszi, hogy betettel a tablazatba, olyan jo ott latni magam! Megneztem Mankat, hat nagggyon edes, gyonyoru kislany!Kép Nem csoda, hogy nem volt szived felebreszteniKép

Nadine!Kép
Nagyon szoritok majd Neked hetfon, de addig is biztasson az, hogy az UHn minden rendben volt, miert lenne ez maskepp az amnion? Amugy a lepeny nekem is kozel van a belso mehszajhoz, ha nem is eri el.

Maci_2Kép
Koszi szepen a drukkolast, ramfer. A veromleny szepen csokken a dokik szerint, de az, hogy teljesen felszivodjon, tobb honapot vesz igenybe.

Maci,
Mailt megkaptam, mindjart valaszolok is ra!Kép

PalmaKép
Koszi az erdeklodest, az orvosomat nem hivtam, mert mivel penteken voltam UH-n, es akkor minden rendben volt, nem hiszem, hogy ilyen enyhe tunetek miatt most ujra csinaltatna. En sem szeretnem, mert mar igy is annyi UH volt, nem akarom, hogy tul sok legyen szegeny babonak. A trutyim nagyon pici es majdnem teljesen feher volt, szoval nagyon halvany rozsaszin, es csak egyszer ma reggel (koppkopp).Es a dokim is mindig azt kerdezi eloszor, ha ilyen ugyben felhivom, hogy nem most van-e epp a soron kovetkezo peteeresem. Ha igen, akkor azt mondana ugyis, hogy ha erosodne, csak akkor menjek be.
Hat igen, polya es autosules nem nagyon hasznalhato egyszerre…

ZsofiKép
Koszi az infot! Hat igen, mondjuk ettol meg nekem a kovetkezo terhessegem akarmilyen is lehetne... De azert remenykedem!Kép

Brokkoli!Kép
Ha ilyen szep hullamaid voltak, akkor jo esellyel megszuletik a babad 1 heten belul, nem? (Bar en meg nagyon kezdo vagyok a temaban.Kép) ES a “jo” vizsgalat is talan besegitKép A has- es derekfajas is eleg biztatoan hangzik…Kép
Hol van ez a bizonyos keptar, ahol meg lehet nezni a kepeket?

Puszi mindenkinek:

Leszter
20+4
leszter

Leszter,
Nana, hogy mindig igazam van!!! Rad jol odafigyelnek, es te is magadra, biztos, hogy nem lesz baj! Az termeszetes, hogy aggodsz a babadert, de ez nem lesz jobb az elovetkezendo 20-25 evben, sot!!!

Pocok,
Tenyleg nagyon cuki Manka! Es a felvetel is nagyon harmonikus, szepek a szinei!

Brokkoli,
Hajra!!! Valassz egy szulinapot a babadnak a heten, es kezdd el szugeralni!

Timici,
Tudtad, hogy a fustolt lazacban 0 gramm a szenhidrat? Vagy utalod?

Holnap megyunk megnezunk egy iskolat Daninak! Drukkoljatok, hogy felvegyek, vagy legalabb valami biztatot mondjanak. Ugy nez ki, hogy az evismetlest ugysem usszuk meg, de lehet, hogy jovore itt megint otodikes, otthon, meg ha levizsgazik hatodikos lesz! Nekem mindegy, csak mar latnam, hogy tanitjak valamire, es tanul, mert ez igy nem allapot, hogy ev eleje ota csak zsugaznak abban a ket-harom oraban, amit a suliban toltenek nemet tanulas gyanant! Na most kepzeljetek el, mennyit tanul nemetul a gyerek, mikozben a kubaival, az afgannal, meg a palesztinnal kartyazik, es a tanarno bent sincs a teremben!!!

Kangi,
A szemeremcsontom nekem is tud fajni, foleg, ha sokat ulok egyhelyben! De van, hogy csak ugy nyilallgat! Aztan olyan is elofordul, hogy egy napig semmi baja!

Babam szerencsere par napja megint rendesen mozog. Biztos azert volt csendben, mert megnott! Kép

Zsuzsi
30
zsuzsi74

Sziasztok!

Maci_2!
Csak azért kell az amnio,mert az unokatestvérem Down kóros. Az AFP-re nem igazán "építek", mert nagyon megbízhatatlan, ezért úgy döntöttünk, hogy mindenképp megcsináltatjuk, ezért már az AFP elõtt leveszik. Kb egyszerre lesz eredmény, remélem még karácsony elõtt.

Lányok képzeljétek ma délután hogy jártunk. El kellett mennük a véradó központba, hogy kikérjük a férjem és az én vércsoportomat igazoló papírt, erre közölték, hogy a férjemét nem tudják kiadni, mert csak egyszer adott vért, még egyszer adnia kell, vagy fizzessünk 1600Ft-ot és akkor kiadják. Szegény páromat így megcsapolták, és holnap mehetek a papírért Kép. De legalább így jövõ héten nem vágnak majd ki, hogy hol a vércsoport meghatározás, és páromnak nem kell jönni majd az ellenanyagvizsgálatra, mert lesz róla papírunk Kép .
Egyébkét kérdezni akartam, hogy ti mennyit híztatok kb a 15 hét környékére, mert én semmit és rajtam nem is látszik, hogy terhes vagyok. Nem is érzem magam annak, kivétel, ha az orvoshoz kell mennem Kép . Mert amikor ma voltam UH-n mondták többen is, hogy nem néztek 10 hetes terhesenek, és kérdeztem hol tartanak, hát a 18-20 hetes kismamák olyanokat mondtak, hogy 6-10 Kg híztak már. Én el vagyok maradva, mert a védõnõ azt mondta 1 hónap 1 kg, tehát az már lassan 4 kg lemaradás, és nem kezdtem plussz kilókkal. De a baba pont akkora volt ma is, mint a kora UH szerint. Nem értem.

A finiseseknek megy a DRUKKK!

Nadine
15+0

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Mi meg nagyon fiatalok vagyunk, 5-6 hetesek, s dokihoz is csak 2 het mulva megyunk. Mar nagyon varom, hogy lassuk a picit, de a napok nagyon lassan telnek most...

Azt szeretnem megkerdezni, hogy Ti mikor voltatok eloszor rosszul? (hanyinger, hanyas) Kicsit izgulok, hogy minden rendben van-e a baboval, nem tudom, hogy hany hetesen kellene mindezt erezni.

Elore is koszi a valaszotokat!

Jo pocakodast! Kép

Eszti
eszti

Szep estet Mindenkinek,

Utana jartam az apasagi nyilatkozatnak, ket onkormanyzatnal is ugyanazt mondtak.
1. Abba a keruletbe kell menni, ahova az anya van bejelentve.
2. A nepesseg myilvantartobol kerni kell 2 db hajadonsagot igazolo papirt
3. Gondolom aki elvalt, annak a valas kimondasarol kell igazolas, de ezt nem kerdeztem
3. Szukseg van a terheskiskonyvre (benne kell hogy legyen a szules varhato idopontja, ha nincs benne, akkor egy igazolas)
4. El kell vinni az apukat, akinek csak a szemelyijere van szukseg.

Van, amelyik korhazban nem fogadnak el 30 napnal regebbi apasagit, van, ahol azt mondjak, hogy minel elobb meg kell csinaltatni, ezt korhaza valogatja.

Eszti,
Nem mindenkinek van hanyingere. Es ha van is, van, akit vegig kiser, masnal meg egy-ket hetig tart.

Brokkoli,
Ebbol mindjart baba lesz Kép...vagy van?

Zulu,
Te hogy allsz fajasugyileg?
...jut eszembe, elkuldom majd a mobilszamomat, es amikor nagyobbak lesznek a pocaklakoink, mehetunk egyutt is setalni, jatszoterre Kép De addig meg szuljunk egyet. Igy leirva milyen egyszerunek hangzik...

...ja Lanyok, en meg mindig vezetek. Szerintem az utolso pillanatig fogok. Meg annyi mindent el kell inteznem. Valaki mas is vezetett ilyen sokaig? Persze amint ugy erzem, hogy most mar nem erzem magam biztonsagban, azonnal abbahagyom...

pusz,

gomb
36+3
gombolyu

Kép8.gif
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Jól elszállt az elõzõ üzenetem. Krrrrrr! Kép

Kezdhetem elõrõl.

Nadine Kép

Én sem híztam a 16-ig hétig 1 kilónál többet. De utána beindult rendesen a pocak (is Kép ). Most tartok 10 kilónál, és ha jól tudom, most kicsit lelassúl a súlynövekedés. Bizok benne.

Eszit Kép

Én a 7-8 hét környékén kezdtem rosszul lenni, hányinger, hányás, fáradtság. A 12-13. hét környékére szépen enyhültek a rosszullétek, és végül meg is szüntek.

Lányok Kép

Az elmúlt napokban enyhe menstruációs alhasi fájdalmaim voltak/vannak (tényleg nagyon enyhe, és fõleg éjszaka). A dokim megnézett és azt mondta minden rendben, szedjek MagneB-t. Nektek is volt hasonló a 29 hét környékén? Aggódóm. (ÉS MOST JÖNNE IDE AZ A KIS POFA, AMI AZ ELÖBBI ÜZIMBEN VAN Kép )

myssnia
28+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Pocok: Elirtad a táblázatot nem Január 5-re vagyok kíirva, hanem December 23-ra. Létszíves írd majd át.

Eszti, Pocok: Üdv a csapatban, jó pocakoskodást kívánok nektek.

Brokkoli: Megy ezerrel a drukk. Nem sokat kell már várnod, szugeráld a kicsit, hogy most már jöjjön ki, mert kint jobb lesz neki.

Ma voltam én is CTG-n mindent rendbe találtak. igaz elöször háton fekve kezdték csinálni majd leesett a vérnyomásom és a kicsinek a szívhangja is, de oldalra forditottak, és minden rendbe jött.

Kakkukfu: Jövõhét hétfõn megyek 11-re ujra CTG-re ha tudod kérj akkorra idõpontot és akkor együtt lennénk ott, és beszélhetünk is.

Na most csak ennyi
Puszi
Andy
35+6
andy78

Halihó!Kép

Mink is még egyben, bár már nagyon nyomakszik a bébi. Fájás hol van, hol nincs, de egyre többet szúr meg nyom meg ilyesmi. Viszont alig mozog a nõci, és akkor is olyan kis vérszegényeketKép. Majd ha Malacka alszik, csinálunk egy házi szívhangellenõrzést kispapival.

BrokkoliKép!
Hajráhajráhajrá!!!! Biztos megússzátok a befekvést, bármelyik pillanatban kibújhat a babuska! (meg aztán ezek a kis emberkék szinte mindig beijednek, ha a mamijukat kórházzal fenyegetik, és gyorsan megszületnekKép)

Mennyi új kismamiOKépKép! Jó pocónövesztést!

Nadine!
Én egy grammot nem híztam a 15. hétre, na de aztán...KépKépKép

Gömb,
nagyon jó, majd sétálhatunk együtt, szerintem Kispici is csatlakozikKép. Majd küldök én is egy mobilszámot.

Leszter!
Ne aggódj, biztos nem lesz semmi baj, vérömleny eltünik, trutyi is, és azon fogsz aggódni, hogy nincs min aggódniKép.

Na most szólítanak a kisszoba irányából.
Pusz
Zulu
38+4

Kép

Kép

Kép
zulu

Nadine,
Ugy felido korul ugyis beindul a hizas, ne izgulj! Addig a baba is pici meg, alig husz deka, es a csomagolas sem nyom sokat!

Eszti,
Nem torvenyszeru a hanyinger, nekem az elsonel egyaltalan nem volt, a masodiknal egy picit, most meg...hetekig vajaskenyeren eltem, amit kizarolag ejfel korul tudtam beburkolni!

Myssnia,
Ilyenkor mar mindene elkezd fajni az ember lanyanak! Valoszinuleg egy picit tornazott a mehed, Braxton-Hicks bacsirol elnevezett gyakorlatokkal! Amig te ugy erzed, hogy artalmatlan, addig ok, ha gyanus, akkor hallgass a megerzeseidre, es inkabb nezesd meg magad! Altalaban az anyai megerzesek bejonnek!

Ferjem egyedul lesz majd Danival egy par napig, amikor mi mar otthon leszunk...most tanitom tejberizst fozni...bar lehet, hogy jobban jarnek, ha Daninak tanitanam?!

Zsuzsi
30- ma vagyok utoljara 30 hetes kismama eletemben...feltehetoleg!
zsuzsi74

Myssnia Kép
emléxel, két hete irtam, hogy éjjel kis mensis görcsöm volt? Na az szerintem ugyanez lehetett, Magne B-ot nyomok, 3x2-t naponta. Ne izgulj, ha nem is keményedsz mellé, akkor meg na pláne Kép

Nadine, ki szerencse lánya vagy Kép
a te korodban már vagy hat kiló legalább volt rajtam Kép
Ma meg 12 Kép

Eszti Kép
6-7. hét, én is úgy emléxem, bár hányni nem hánytam (bocsika Kép), de émelyegtem rendesen, meg rémes szájizem volt. Magne B6 segitett, ami jól jött, mert 10 hetesen volt az esküvönk, szóval gáz lett volna, ha véletlenül telibekapom az esketö atyát Kép

Zsuzsi Kép
a férfiak is alkalmasak gyermekellátásra, bár ezt a tehetségüket jószerivel csak távollétünkben csillogtatják Kép Tudod, hogy nem saját tapasztalatból beszélek, viszont láttam már ilyet Kép Ha nem is föz neki tejberizst, azért nem fog Dani éhen veszni, reméljük, nem föz valami torokgyullasztóan csipöset neki, és nem sörrel öbliti le KépKépKép na jó, nem heherészek itt a te károdra, csak úgy eszembe jutott. Jól meglesznek, ne aggódj!!!
Szeméremcsont most is fáj. Egek! És még három hónap!!!

Zulu Kép
kitartás!

Brokkoli Kép
nagy drukkok neked!

Gomb Kép
fönöknöm a kórházba is maga vezetett, mert neki inditásos szülése volt, szóval nem voltak fájásai. De ahogy nem érzed magad teljesen komfortosan, hagyd abba! Ez parancs! Kép

Pussz, jó éjt
Kangi
27+3
kangi

Még mindig nem sikerült egy pocakos képet sem felraknom a profilomba... Addig is itt az én kisbogaram UH képeken:
Ezen a képen olyanja van, ami nekem nincs Kép :
[url=http://www.pollar.hu/toki1.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/toki1.jpg[/url]
Itt pedig 20 hetes, és baromira gondolkozik Kép :
[url=http://www.pollar.hu/toki20.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/toki20.jpg[/url]
Itt pedig 28 hetes, és egy jó adag köldökzsínor van a homlokán Kép :
[url=http://www.pollar.hu/toki28.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/toki28.jpg[/url]

myssnia
28+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia Kép
irtó jók a képek! Jééé, már lassan az enyim is olyan nagy?!! Kép Húúú... kezd a dolog izgissé válni!!! Kép

Pussz
Kangi
27+3
kangi

Sziasztok!

Zsuzsi!
Nagy gratula, hiszen feltehetõleg ma vagy utoljára 30 hetes kismama! Kép

Csipkebogyó!
Gratulálok a gyors szüléshez! Van, volt olyan érzésed, hogy hát ez meg mi? Ilyen gyorsan, még fel sem készültem, mit keresek én itt a szülõszobán? Utólag biztosan úgy éreztem volna, hogy lemaradtam a saját szülésemrõl... Kép

Pólya: amikor kihozták a kisfiamat az inkubátoros melegedés után pólyába csomagolva, akkor nagyon éhes volt. Úgy éreztem, hogy így a cicimhez sem fér hozzá, így gyorsan kicsomagoltam. Úgy profin szopizott. Késõbb tudtam meg, hogy az aluszékony, rosszul szopizó babák szopira serkenthetõk bõrkontaktus által. Amihez minél több szabad bõrfelület kell. Ezt biztosan akadályozza a pólya. Persze alváshoz jól jöhet. De lehet, hogy tényleg olyan, mint a méhben, ezért inkább jókat alszanak benne és eszükbe sem jut a szopi, hiszen odabenn is folyamatosan és készen kapták a kaját!? Kép

Hízás: még csak a 17. héten járok, de eddig 1 kg-t híztam. Az, hogy várandós vagyok jól láccik. Legalábbis a nadrágaim régesrég nem jönnek rám. Kép
Persze a második baba elõbb látszik...

Pocok!
Megragadom az alkalmat a pontosításra, bár van amit illetõen szomorúan. Kép
Kiírás dátuma 2003. máj.14. (ez azt jelenti, hogy személyesen is találkoztam a dokimmal és így adott kiírás idõpontot), doktor (egyelõre) dr Mihályi, Szt Rókus Kh, és az életkorom nov.28-án lesz 31 év.

Ma nem igazán nyerõ a netünk, vagy ilyesmi, meert egy profilt sem tudtam megnézni és csak igen kevés általatok írt linket. GRRRRRRRRRRRRRrr!!! Kép

Snoopy
16+1
snoopy

Sziasztok,

Eloszor is, udv az ujaknak. Kép Boldog pocakosodast! Kép

Leszter,
nyugi, a legrizikosabb idoszakon mar tul vagy, ugy latszik, a Te szervezeted meg emlekszik a regi ciklusodra. Kép Azt sajna hiaba mondanam, hogy mostantol teljes nyugiban legyel, mert en is allandoan panikolok, de probalj meg Te is kicsit megnyugodni. Kép AZtan jo lenne talalkozni mar! KépKép

Pocok, megneztem a profile-odat, gyonyoru kislanyod van! Kép

Nadine, drukkolok, hogy minden OK legyen az amnion. Kép En a "tulsulyosak" koze tartoztam/tartozom, engem meg eppenhogy leszurt a vedonom, hogy tul sok volt rajtam a 18. het kornyeken. Szerintem ha a baba rendesen fejlodik, nem kell aggodnod. Legalabb nem kell mit leadnod a szules utan...KépKép

Norka, gratula a cukoreredmenyhez! KépKép

Kangi, latod, lehet azt a munkat nyugisan is csinalni. Nem er annyit a munkahely, az idegeskedes. Kép

Zsuzsi, szerintem a pasik nem olyan szerencsetlenek, mint ahogy mutatjak magukat. HA ra vannak kenyszerulve, egeszen haziassa tudnak valni. Kép

Finises lanyok, hajra! Aztan varjuk az izgi hireket! Kép

MA vettunk kisagyat!!! Kép Ugy volt, hogy kapunk kolcsonbe, de aztan ugy alakult, hogy inkabb vettunk azt is sajatot. Kép Tudom ajanlani a Budakalaszi CORA-t, a kisagy 6800 FT volt, 3 magassagban allithato, natur fa szinu es a ket rovidebb oldala ivelt. Volt tobb fele is, hasonlo arakon! Kép
Es van meg egy felfedezesem van, talaltam egy ceget, akik szerintem eddig a legkedvezob arat mondtak mellszivo, meg hasonlo babas (AVENT, MEDELA, Bebiorzobe valo toltheto elemek stb.) temakban. Itt a web lapjuk: [url=http://www.tiva-med.hu/baba.html" TARGET="_top]http://www.tiva-med.hu/baba.html[/url] Megrendelesre dolgoznak, email-t is lehet nekik irni. Elvileg nekunk a heten szallitjak az AVENT-es mellszivot, majd megirom, hogy tenyleg midnen ugy alakult-e, ahogy igertek. KépKépKép
Haloing tema. En nem nagyon szeretem a haloingeket, de a korhazban mondtak, hogy vinni kell kb. 3 db-ot, ugyhogy en elmentem es a Budaörsi Auchan-ban vettem olyan halopolo-szeruseget (terdig er, hosszuujju, egyszinu es jo melyen gombos elol) 3 db-ot, akciosan 1500 FT/db-ert. Hugom elmondasa szerint a haloing elegge fogyoeszkoz lesz szules utan a korhazban (kulonfele foltok stb.), ugyhogy ha nagyon tonkremenne az allando mosastol vagy ha nem tudom majd rendesen tisztara mosni, egyszeruen kidobom. Az ANITA-s 10eFT-os haloingekkel azert ezt nem mernem megtenni. Kép

Megyek aludni, + meg kuzdunk kicsit a kisagyra szerelheto baldachinnal, mert ugy tunik, mintha a tarto vas nem olyan formaju lenne, mint ahogy a baldachin van megvarrva..Kép De az is lehet, hogy bena vagyok! Kép

Pusszantas,
Gombóc, akinek mar alig faj a veseje Kép
31+2
gombóc

Hali Kismamekok!

Nadine, ne izgulj a kilók miattKép, majd csak megjönnek, ahogy a pocakod se marad ekkoraKépKép. Egy kis statisztika: Danóval az elsõ harmadban 4 kilót fogytam, amit a 22.hét környékére szedtem vissza. Most, igaz 8 kilóval kevesebbrõl indultam, már feljött rám 1!! kiló, ja és a múlt héten 1 hét alatt nõtt 5 centit a pocakomKép. Fogsz Te is még nagyokat nézniKépKépKép

Eszti, üdv körünkben! Hidd el, jobban jársz, ha azok táborába tartozol, akik kihagyják az elsõharmados hányingerese-hányásos tüneteitKépKép, bár csak biztatásképp, ismerek olyan kismamekot, akinek a 20. héttõl voltak ilyen mellékhatásai...

Gombóc, tényleg nagyon jó áron vettétek a kiságyat, baldachin szereléshez kitartásKép. Minekünk is van tartónk, csak sosenem használtuk, mert nem látszott tõle a babó oldalrólKép

Pusszantás!
Zsódi (21+5)
Csucsuka

Sziasztok!

TEgnap melo utan ugy kidoltem,hogy vissza se olvastam...Kép

Koszonom mindenkinek a cukros gratulaciokat! KépNekem is virul a fejem, de jo,hogy Ti is biztattatok! Tudjatok : "Nelkuletek nem jott volna letre Kép Kép "

Leszter
Koszi az MCH infot! A Vorosversejt szam picit alacsony, de ez a legutobbi labornal is igy volt es a doki nem mondott ra semmi rosszat.

Zsuzsi!
Hat igy jartam az sms kuldessel!Kép A nemet suli eleg lazanak hangzik, nem csodalom,hogy vinni akarod onnan a fiad izibe! Kép ... Tejberizs : Nagyon jo,hogy a parod is "megtanul " fozni! Kép Vagy Dani?.....Kép

Uj kismamaknak Udv. es jo pocisodast! Kép

Maci_2
Itt Pecsett lesz a 3D. Szerencsere nem kell felmennem Pestre miatta!

Judo
Ezt a hetet mar 4kezlab is kibirjuk nem igaz? Kép Bar en tegnap tanitottam utoljara. Ma vizsgaztatok, csutortokon koncert, pentek Bucsu buli. Szoval en mar tul vagyok a nehezen! Kép Alvas. Nem tudom mitol, de nekem par napja jobb lett! Reggelre nem megy szet a derekam! Pedig parna nelkul alszom. (A parnak reggelre mindig a foldon kotottek ki...)

Pocok
Meglestem Mankat! Kép Nagyon szep leanyzo! Es tenyleg gyonyoru a kep is!

Nadine
Remeljuk minden ok lesz az aminon. Kicsit en is izgulnek a helyedben. Mar maga a vizsgalat miatt, nem annyira az eredmenyert! Kép

Myssnia
Jok a kepek! Kép

Kangi
En meg csak 6 kilot hiztam, de olyan tehennek erzem magam! Neha nem birok egyedul felkelni az agybol+ hasonlok! Mi lesz meg itt.....Kép

Bocsi a litaniaert! De tegnap kimaradt es ma sem leszek egesz nap...
Jok legyetek!!!! Kép

Pussz
Norkini
27+3
norkini

U.I. Hogy lehet,hogy vagyunk a forumon kb. 54-en es sehol egy pecsi rajtam kivul? A pecsiek nem neteznek, vagy senki nem babas??????? Na

Norka
norkini

Gomboc

Tivamed-del valoszinu meg leszel elegedve, kerdezd Snoopy-t Mit tud roluk ;)
kiscica

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Kamelia jelentkezett már a születés-sztorival? Azt tudom, hogy megvan Ádám, de a részleteket..

Puszi: LadányiKata
LadányiKata (ladán

Sziasztok!

Nadine!Kép
Bár már sokan mondták, én is írok a hízásról. 19. hétre híztam 1 db kilót. Kép Aztán a 24. hétre még 5-öt. A baba tutibiztos, hogy hízik, és nõ, ne aggódj!

Eszti! Kép
Rosszullét: elsõ kisfiamnál nem volt. Most kb. a 7. héten jelentkezett, és bizony majdnem a 20. hétig tartott. Kb. úgy voltam, mint Zsuzsi, este egy pirítóskenyér, de az sem esett jól... Szerencsére azóta megjött az étvágyam! Kép

Szombaton valószínûleg beszerzünk néhány dolgot a picinek, pl. a kiságyba kell új matrac, és a pelenkázóba új betét.

Ez a hálóing téma érdekelne, ugyanis soha, de soha nem alszom hálóingben. Rövid ujjú, sortos pizsikben érzem jól magam. Most tényleg kell vennem 3 hálóinget??? Úgy emlékszem, az elsõ babánál is a pólós pizsijeimben voltam, hiszen a szobában, ahol szoptattam, úgyis csak kismamák voltak, és nyugodtan felhúzta az ember.

Ja, és mégegy: biztos volt már errõl szó, de milyen betétet visztek a szülés utáni napokra? Anno mi a Margitban vattát és gézt kaptunk, mert azt mondták, hogy a betétek ehhez képest durva felületûek, és beleakadhat a sebvarró cérna is.

Puszi: Judó
27+2
judó

Jó reggelt! Kép
Itt vagyunk, megvagyunk, semmi extra nem történt velünk Kép
Ma se tervezek megszakadni Kép

Norka Kép
én meg már akkora bugyikat veszek a TESCO-ban, hogy az egy kalózhajó zászlajának is vigan elmenne Kép

Gomboc Kép
örülök, hogy már alig fáj a veséd Kép

Pussz
Kangi
27+4
kangi

Judó Kép
hogy aludtál? Kipróbáltad a párnát?

Kangi
kangi

Szia Kangi!

De jó, köszönöm, kérdésed! Minden jól mûködött addig, amíg tényleg a térdem között volt a párna. De arra ébredtem, hogy kicsúszott... Kép Na nem baj, majd megszokom, hogy ne ficánkoljak sokat éjszaka! Kép Kép

Judó
27+2
judó

Sziasztok!

Judo,
en is sort-pizsi verziot szeretem, en sem akartam feleslegesen beruhazni haloingekre, a gyori korhazban nem okozott semmifele gondot. Sot, a szobatarsam is gyorsan vetetett a kinaiban parat, aztan behozatta, mert O is utalta a haloinget, csak nem tudta, hogy szabadKép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Még mindig......... bár mintha találkoztam volna a nyákdugóval, de igazán nem tudom milyen az ( olyan barnás-nyálkás izé? vagy mégsem? ), és tegnap már volt 1-2 10 perces fájásom is.Kép Mondom a picurnak, hogy bújjon elõ, sõt a csiga-bigát énekelgetem neki már kínomban.

LeszterKép
Igen, tavaly is együtt topicoltunk az esküvõs fórumon.Kép Nekünk aug. 25-én volt az esküvõnk, asszem Zsaniéknak is. Õ már babázik, sõt Kata is. Csík és Minyu is elõ szokott fordulni itt a fórumon. Remélem a továbbiakban problémamentes lesz a terhességed!!!

ZsuzsiKép
Én is a fehér body híve vagyok, bár még tapasztalatom 0, de ezeket lehet a legjobban tiszítani, és olyan szépek is.

GombKép
Hát én ilyen "hólyaggörcsöléssel" nem találkoztam, ezügyben sajna nem tudok neked tanácsot adni.

Új kismamiknak üdvözlet!!!!!

ZuluKép
Még egyben? Drukkolok neked! Hogy fogják hívni a leányzót?

Köszi mindenkinek a drukkot!!!!!!!! Jólesik és kell is, hogy kibújjon.

majd még jövök

Brokkoli
39+5
brokkoli

Gombóc!

Én kétfajta tartóvasat láttam eddig, az egyik csak egy rúd felül, a másik viszont nyomott kör (ellipszis) alakú. A babaáruházban, ahol a baldachint vettük, tudták, hogy melyik kell hozzá.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Judó Kép
én is mindig elveszitem a párnát, aztán felébredek, és visszatuszkolom a térdeim közé Kép

Brokkoli Kép
a barnás-nyálkás izé a nyákdugód lehetett! Kép Drukkdrukk!

Zulu Kép
neked is nagy drukk!

Pussz
Kangi
27+4
kangi

Sziasztok!
Már jó régen nem jelentkeztem... megvagyok, jól vagyok, most picit fájogat alul a pocakom, remélem, semmi különös.

Próbálok visszaolvasgatni, hogy kivel mi történt...

Finiselôs kismamák, mi újság???

Új kismamik, üdv itt, de jó, hogy ilyen sokan vagytok, gyertek gyakran!!!

Csipkebogyó, még egyszer gratulálok én is, tök jó, hogy ilyen könnyen született meg a babád!!!

Norkini, gratula a cukoreredményedhez, és jó pihizést neked!

Gömb, jó, hogy elôkerültél! Kép

Hálóing-téma: én eddig egyet vettem, Tescoban, pólószer?, elölgombos, kétezer pénzért, akartam még egyet, de minek három? Vagy ez kórházfüggô? Errôl jut eszembe, köntöst lehet valahol olcsón, viszonylag normálisat kapni? Nem akarok 8-10 ezret rákölteni, hiszen csak a kórházban fogom viselni...

Pocok! Gyönyör? kislányod van! KépKép

Judó!
Alvás-ügyben nekem az vált be, hogy egy összehajtogatott pokrócot tettem a derekam alá, úgy, hogy a teteje még a párna alatt legyen, így most enyhén lejtôs valamin fekszem, a hátamon. Persze idônként oldalra fordulok, és egy bizonyos idô után jön a csípô- és térdfájás... Kép

Hízás: én is az elsô 20 hétben alig híztam, kb. 2 kg jött fel, utána aztán olyan sebességgel kezdtek rámrakódni, hogy kezdek megijedni. Most 7 kilónál tartok. Van egy könyvem, a Kismamák Nagykönyve, ebben van egy modell, akirôl négyhetente írják a változásokat, rajta a 20. héten asszem 2 kg volt, a 24. héten 4,5 kg, a 28. héten meg már 9 kg. Gondolom, ez olyan átlag-hízás lehet, úgyhogy mindig ehhez képest vagyok nyugodt, vagy épp rémüldözöm. KépKépKép Az a vicc, hogy csak a hasamon látom, hogy nô, máshol nem nagyon fedeztem fel plusz dolgokat (na jó, még a melleimen Kép ), pedig biztos van, mert nem lehet, hogy csak a hasam 7 kg legyen...

Myssnia!
Tök arik a képek!

Nadine!
Én is drukkolok, hogy az amnion minden rendben legyen!!! +++++++++++++++

Gombóc! Tök jó, hogy már alig fáj a veséd! KépKépKép
Nem tudod véletlenül, hogy a kiságy 6800-ért akciósan ennyi, vagy mindig ennyibe kerül? Mert mi is szeretnénk venni, de kocsit csak kb. három hét múlva tudnánk szerezni. És ez mekkora méret, 60 x 120-as?

Ladányi Kata, én úgy emlékszem, hogy Kamélia még nem jelentkezett... várjuk mi is a sztorit.

Bocs a regényért! Kép
Puszi
Franyo
27
franyo

Sziasztok Kismamákok!

Friss vagyok.Bevallom a depis topicból jöttem át ide hozzátok,Kanginak köszönhetõen! (Köszi Kangi Kép )
Rámtört ugyanis a "Jesszusom mi lesz most velem/velünk" pánik,de asszem lassan múló félben!A 3D-s ultrahang meghozta a várt eredményt e téren KépSzeretnék ezentúl inkább Veletek "vigulni"!
Paramétereim tehát,ha valaki segítene felvinni a táblázatba:
Borsi,17+2,27/1b (amennyiben ez azt jelenti,hogy elsõ baba),Budapest X.,Április 29,Csepeli Kh.
A babával idáig semmi gondom nem volt,tegnap mocorgott elõször annyira,hogy ha a kezem odatettem,lehetett érezni.Büszkepapa lélekszakadva rohant,de lekéste.3D-nek köszönhetõen kisfiúsan nézünk ki,ha így is marad Máté lesz.
Dolgozom,de egy kis cégnél,ami elég uncsi.Nem is tervezem ide visszajönni szülés után...

Égetõ kérdésem:Nem tud valaki a X,XIX,XX,XVIII kerben terhestornát???Nagyon szeretnék már járni,de valami megbízható helyre!

Felviduló félben:
Borsi
Névtelen

Hááá! Borsi!!! KépKépKép
De jó, hogy átjöttél! Kép

Büszkepapának türelemmel kell viseltetnie, hogy a babó megszokja, hogy nem anyukája keze van rajta. Nálunk is mindig idö, mert ahogy odateszi a kezét, a baba megáll a viháncolásban, de aztán újrakezdi Kép

Terhestorna: lányok, légyszi segitsetek, mert én nem tudok!

Pussz
Kangi
27+4
kangi

Sziasztok!

Borsi: Üdv a csapatban. A XIX.ik kerületben kettõ helyen is van terhes torna. Az egyik az Sztk-ban az Ady Endre úton a másik pedig a Berzsenyi utcai gyerek rendelõben. Elõre is gratula a babádhoz. Jó pocakoskodást kívánok.

Brokkoli: Tegnap beszélgettem a szülésznõmmel és õ azt mondta, hogyha valami barnás valami kijön akkor az a nyákdugó. Nagyon megy a drukk, remélem már hamarossan kibujik a picur. Várom a híreket. Addig is sok sok drukkKépKépKépKépKépKépKép

Franyo: most már vigyázz a háton fekvéssel mert már nem nagyon szabad ugy feküdni, csak oldalt.

Pocok: Nagyon aranyos a babád.

Judo: Én már nem tudok olyan mélyen aludni, hogy ne venném észre, hogy a kispárnát kirugdostam volna a térdem közül. Egyébbként ugy nézz ki, hogy nálam is az vált be, igaz még igy is sokat fáj a csipõm, de már nem sok van hátra, azt valahogy megprobálom kibirni.KépKépKép
Ja hálóing téma: Én nem vettem csak a szülésnapjára egy hálóinget ahol szülök ott is engedélyezve van a pizsoma abból vettem két rövidnadrágosat a felsõje meg rövidujjú és félig gombos.

Ja még valami, Volt már jóslófájásom. Azt mondta a szülésznõ, hogy ez jó már a 36.ik héten.

Na csak ennyi
Bocsi a regényért.

Sziasztok
Andy
36
andy78

Borsi! Kép

Már sokat hallottam egy gyógytornászról, Tápainé Bajnay Mártáról, aki nagyon elismert és terhestornát tart/ vagy tartott. Tényleg nagyon dicsérik. Õt szerettem volna én felkutatni, de mivel dolgozom, elég nehéz lenne egyeztetni, hogy este 7 körül még tornára menjek. Közben kölcsönkaptam egy videókazettát, amin Kállay Ildikó mutat be terhestornát. Mikor megnéztem a kazetta borítóját, akkor láttam, hogy a Tápainé Bajnay Márta vezetésével készítette a kazettát. Kép Én ezt szoktam végigcsinálni, és tényleg jó. Ajánlom neked is. Kép

myssnia
28+5
Névtelen

Borsi Kép
tök lütyö vagyok, hát a kismamajógát az Örsön én is tudom ajánlani!
Padma Jógastúdió, Kerepesi út 90. fsz. 1.; 220 17 83, jelentkezz be elötte, hogy tájékoztatást kapj az idöpontokról. A Sugár oldalán van, rögtön a HÉV megálló után kezdödö tizemeletes ház legelején. Nekem nem volt eléggé mozgalmas, de sokan dicsérik, és tényleg ellazit meg helyes légzésre oktat, van, akinek tök jó.

Jól láttam, hogy köbányai vagy? Én is az voltam sokáig Kép de már csak anyuék vannak ott, meg a húgom Kép úgyhogy gyakran járok arra.

Franyo Kép
mit fájogat a pocid? Tessék pihenni! Kép

Pussz
Kangi
27+4
kangi

Borsi!
Üdv itt, és jó "derülést" neked! KépKépKép

Andy78!
Megkérdeztem a védônômet, hogy hogy is van ez a hátonfekvéssel, és ô azt mondta, hogy csak a teljesen vízszintes fekvéssel kell vigyázni. Ha a hátam enyhén lejtôs helyzetben van, akkor nem nyomódik annyira az az ér, hogy gondot okozzon. Egyébként, azt is olvastam, hogy elôbb megérzi a kismama, mint a baba, ha valami tényleg nyomódik, én viszont soha semmi kellemetlent nem éreztem még, szerencsére. Kép Az oldalfekvéssel ellentétben, amikor is hiába párnáztam ki a térdeimet alul-fölül-középen, reggelre rendesen megfájdultak, a csípômmel együtt...

Kangi, köszi a kérdésed. Nem tudom, mi ez, picit szurkál, lehet, hogy megint a növekvô méh? Nem tudom, de csak icipicit. Persze ha otthon lennék, lefeküdnék, de hát itt ülök a cégben a gép elôtt. Ráadásul a legbosszantóbb az egészben, hogy másfél hete semmi munka, halálra unom magam, ahelyett, hogy otthon lehetnék, pihenni vagy császkálni, amit úgy imádok... Kép

Franyo
27
franyo

Sziasztok!

Borsi!
Üdv, be happy! Kép

Köszönöm a hálóinges hozzászólásokat. Kép Azt hiszem, hogy Anyukámtól kérek majd egyet kölcsön.
És betét ügyben mit tudtok tanácsolni? Mondjuk, remélem van még két-három hónapom a szülésig, de éjjel (mikor a kicsúszott párna miatt felébredtem! Kép ) ezen töprengtem...

Judó
27+2
judó

Borsi!

Az aktív szülés központban van kismama fittness, Horváth Éva tartja, szerintem nagyon jó rekreációs szakember. Keddenként és csütörtökönként van du. 5-6 ig. Ez a sorosksári úti megatoys mellett van közvetlenül. Nem tudom, mennyire esik neked útba. 1 óra 1200 ft. de a 6 alkalmas bérlet 4000. Vannak más, kismamáknak való programok is, ha elmész érdemes tájékoztatót kérni.

Pussz, Zsófi
Csucsuka

Franyó Kép
szurkálás az megint növekvö méh, azt hiszem. Ne izgulj.
Ja, és meddig dolgozol??

Párnás Judó Kép
TENA betétet javasolnak a TENA hálós bugyogóhoz. Én azt hallottam legalábbis.

Pussz
Kangi
27+4
kangi

4-ig dolgozom... uááá... reggel 8-tól. És állandóan éhes vagyok, ez valami ôrület... Kép Kispapi itt ül mellettem, és együtt unjuk a banánt, és esszük a puszedlit KépKépKép
Én is a méh növekedésre gondoltam egyébként, nem is aggódom, meg nem olyan vészes, szerintem, ha lenne dolgom, észre se vettem volna. Kép

Franyo
franyo

Huhúú lányok!
Ez szuper!Köszi!

Andy!
A XIX.ker-i SZTK-ban van a védõnõm is,megmondom õszintén nekem eleve nem volt szimpi a rendelõ erre a célra!A másik lehetõséget eddig még senki nem ajánlotta,elnézek arra,köszi!

Myssnia!
Kállay féle kazi nekem is megvan,de úgérzem az nem adja meg a kellõ plusszt:lgzés,lelki rásegítés dolgokra stb.Amúgy jók a gyakorlatok nagyon! Kép

Kangi!
Én a páromhoz költöztem Kõbányára és itt is dolgozom nem messze,mondhatni én is sokat "járok" erre! Kép KépAmúgy kispesti vagyok,tehát nem nagy külömbség!
A jóga címet köszönöm,hááát izé.Annyira nem vagyok nyugis természet én sem,hogy kellõen tudjak lazulni,mert azt mondják!Az edzések utáni relaxálás sem ment soha.(Kellõ alap az aggodalmamhoz,hogy hogy fogok én otthon ülni...)

Csucsuka!
Ez nagyon jól hangzik!Bár nem tudom mit jelent a rekreáció,de elérhetõ távolságban van a Soroksári út.Sokat járok arrafelé.Rögtön fel is hívom õket.Nem tudnál közelebbi elérhetõséget:tel.szám esetleg,vagy cím,mert így a tudakozótól sem tudom megkérdezni.Te jártál oda?

A többieknek köszönöm a bíztatást lányok,elkél! Kép
Névtelen

Bocsi az utsó megjegyzés Zsófinak ment,nem Csucsukának!Lassan belejövök!
Névtelen

Má rá is jöttem,hogy Csucsuka egyenlõ Zsófival!No komment
Névtelen

Sziasztok Lanyok,

Franyo,
Kontost 2000 Ft alatt lehet kapni akciosan az Auchan-ban (azt hiszem csutortokig tart az akcio). M es L meretekben. Ja es tiszta pamut. Mi vettunk volna, csakhat en elvesznek benne.

Betet...en azt hallottam, hogy a Tena a legjobb, de ha kismamanak kertek betet szuleshez, biztos segiteni fognak a gyogyszertarban.

Pizsama, haloing...arra figyeljetek oda, hogy ha lehet, akkor rovidujjut vegyetek, mert a babak miatt eleg meleg van a kortermekben. Ma reggel lattam itt a Mammuttol nem messze egy kis egyszeru uzletet, ahol volt haloing is...csak sajna meg zarva volt, de majd benezek, es beszamolok. Reggel meg a Mammutban levo haloinges is zarva volt (amit Zulu ajanlott)...jut eszembe Zulu, mail ment.

pusz Mindenkinek, pihenjetek sokat, dolgozo kismamak meg ne vigyetek tulzasba a munkat,

gomb
36+4
gombolyu

Sziasztok, jó sokat írtatok. Hát hiába kicsit nem jövök és órák kérdése mire képbe kerülök.Kép

Üdv. minden új kismaminak és további jó pocakosodást.

Judó,
szülés utánra TENA betét(41,-/db) és TENA hálósbugyi(305,-/2db), utána nekem azt ajánlották, hogy vegyek gyerekágyas betétet, a Váci uti Brendon Kismamaboltban lehet kapni, van szárnyas és sima is.Kép

Brokkoli,
drukk-drukk ez már biztos a nyákdugód volt.Kép

Hálóing ügyben egyet értek veled, nagyon drága az Anita hálóing, de nagyon szép és praktikus.
Néhány ismerõsömtõl, akik szültek már, hallottam, hogy még este is hálóingben rohangált és lehet, hogyha minden nap ez lesz rajtam reggeltõl estig beruházok egyre. Legalább szép legyek, ha már pihent nem leszk.KépKépKép

Myssnia,
nagyon jók az UHs képek, nem akarod, hogy feltegyem a képtárba???
Táipainé Bajnay Márta a SOTE I-en tart terhestornát.Kép

Zsuzsi,
szeretem a füstölt lazacot.Kép De husiból szinte mindent ehetek az nem gond, csak az, hogy mivel egyem, ugyanis minden köretben van CH.
Persze milyen az élet, tegnap itt jártak anyósomék és hoztak egy nagy tál aszalt gyümölcsöt.Kép Most mért kellett...nem ehetek belõle egy szemet sem.KépKépKép
Anyutól meg csokit kaptunk Télapóra.Kép
Persze diabetikus Milkát(450,-/tábla) nem vesz nekem senki...brühühü

Pocok, gyönyörû a kislányod és a kép is.Kép

Tegnap voltam a Brendonban, teljesen kiakadtam az árakon.
Az a Mici Mackós csörgõ amit az Auchanban 990.-ért vettünk ott 1990,-volt, egy meleg pléd 6000,-tõl indult és 10ezerig bazárólag már voltak is szépek, egy rugi 4-6ezer Ft, szóval teljesen kiakadtam, nem is vettem semmit.Kép Eddig sem éreztem olthatatlan vágyat hozzá, hogy ilyen helyekre járjak, de most már bizti, hogy nem megyek ide ha venni is akarok valamit és nem csak nézelõdni.Kép

Most semmi érdekes nem jut eszembe,inkább megyek, pusssssza
Timici
31+4
timici

Sziasztok lanyok!

Zsuzsi,
Akkor jo, igy mar muszaj hinnem Neked!Kép Az aggodassal kapcsolatban most ugy erzem, megnyugodnek, ha mar ugy a 30. het korul lennek, vagy foleg, ha mar lathatnam a babat. De aztan ha belegondolok, az utana kovetkezo evek sem lesznek egyszeruek... De nem banom, csak tartanek mar ott!Kép
Daninak megy a drukk. Ti ezek szerint nem maradtok kint, hanem jovore mar itthon lesztek?
Amugy par nap alatt nem fognak ehenveszni nelkuled, majd esznek virslit vagy pizzat.Kép Szerintem meg elvezni is fogjak, a ket ferfi otthon egyedul.Kép

Nadine,
A hizas miatt ne izgulj, en az elso harmadban ugy 4-5 kg-ot fogytam, es az indulo sulyomhoz kepest most a 21. heten 1, max 2 kg pluszban vagyok csak. A hasam ugy a 18. heten kezdett el egy nagyon picit noni (bar en mar joval korabban probaltam nagy buszken mutogatni a ferjemnek, hogy nezd, milyen nagy mar, o meg rendszeresen csak kinevetettKép) Apukam meg most is azt mondja, hogy csak olyan a hasam, mintha egy nagy tanyer porkoltet megettem volna, de ezt mar csak viccbol mondja, hogy bosszantson.Kép Az elasztikusabb anyagbol levo nadragjaimat meg tudom is hordani, bar szerintem mar csak 1-2 hetig. A babat meg penteken 391 g-ra saccolta az UH.Kép

Szia Eszti!
Udv itt, druszam!Kép Nekem a hanyinger a 7-10. het kozott volt a csucson (szoval az 5. heten meg nem igazan ereztem) elotte es foleg utana inkabb olyan valogatos meg nemevos voltam par hetig. Ne aggodj, minden terhesseg mas.

Zulu,
Mifele hazi szivhangellenorzes? Fullel? Vagy fonendoszkoppal? Tenyleg, mikor lehet hallani a baba szivhangjat kivulrol? En probalkozom idonkent a fonendoszkoppal (utoljara tegnap), de eddig semmi... Koszi a biztatast, remelem igy lesz.Kép

Snoopy,
Elore is boldog szulinapot kivanok!Kép Es utolag koszi a mailt a Baby-Sense-szel kapcsolatban. Ha aktualis lesz, majd lehet, hogy ujra megkereslek.

GombocKép
Orulok, hogy a vesed alakulgat, es gratula az agyacskahoz.Kép Hat, a talalkozas most sajna megint nem aktualis nekem, pedig uuuugy kimozdulnek mar egy kicsit... Kataa Alexanderjet is ugy szeretnem megnezni, de hat nem merek maszkalni.Kép

KangiKép
Telibe kapod az esketo atyatKép Meg kalozhajo zaszloKép HihiKép

Afonya,
Megneztem a kislanyod kepeit, hat nagyon edes! Es az a csodas hajzat!Kép

Brokkoli,
Igen, a tobbiek babassagarol mar tudtam. Bar ha jol tudom, Minyu meg nem "elesben" babanetezik. Koszi a a biztatast, cserebe tovabb drukkolok Nektek!Kép

Puszi:

Leszter
20+5
leszter

Sziasztok!

Ma jöttem elõször a dolgozóba. Múlt szerdán megvolt az amniom, két napig szigorúan ágyban maradtam (az elsõ nem is volt rossz, teljes kiszolgálás anyukám által, a másodikon már untam magam, viszont egy csomó mindent megvarrogattam, rendbetettem a fényképeket, stb.), utána meg sok-sok pihi. Kopogjam le, úgy néz ki, hogy ezt túléltük. Eredmény csak dec. 17-én, kérdeztem, hogy telefonáljak-e, hátha hamarabb meglesz. Doki kedvesen megnyugtatott, hogy ne, annak örüljek, ha addig nem szóltak, mert ha baj van, hamarabb értesítenek. Jövõ héttõl irányíthatom át az otthoni telefont a mobilomra, meg kaphatok frászt egy esetleges ajánlott levéltõl.
Láttam az AFP-s papíromat, 99 az AFP, 80 ezer a bHCG, a MoM meg, amivel halálra ijesztett a laboros, amikor azt mondta, hogy 0,2, nem is volt ráírva. A dokim szerint tök hülye értékek, a genetikustól is kérdeztem, hogy mit szól hozzá. Kérdezte, hogy véreztem-e az elsõ három hónapban, mondtam, hogy nem, erre semmi ötlete nem volt.

Nadine!
Maga a hasbaszúrás annyira sem fájt, mint egy vénás vérvétel. Csak egy kis csípés.

Urszila
19+1
urszila

Sziasztok!
Jó sokat írtatok, már órak óta csak olvasok, és csak most jutottam el a végére.

Leszter, Mikoo, Docika, Pocóka, Borsi!
Üdv a köreinkben, mindenkinek jó pocakosodást, és nem sok idegeskedést, meg rengeteget jókedvet.

Nadine!
Én is szorítok neked az amnio miatt. Sokat pihenj utána!

Mi tegnap voltunk kispapival uh-on. Mint tudjátok, nekünk már van egy kisfiúnk, ezért most kövezettek meg, de kislányt vártunk. Hát õ is fiúnak ígérkezik. Nem törtünk le, miért is tettük volna, hiszen úgy néz ki, hogy egészséges (hála égnek), de így lehet hogy lesz harmadik babó is majd valamikor. Szóval most még barátkozunk a gondolattal, hogy két rosszcsont fiúnk lesz, de majd belejövünk. Zsuzsi! Tanácsokat kérek. (Csak vicceltem)

Sziasztok
buksicica
18+6
buksicica

Franyo Kép
nem úgy értettem, hanem hogy milyen idös terhességedig tervezel dolgozni?

Borsi Kép
ja, megértem, hogy nem pont eseted a jóga Kép nekem se Kép
Viszont a védönöm a múltkor megesküdött, hogy nem kell otthon ülni a babával. Az elsö hat hét az, ami nehéz, de akkor úgyis inkább otthon akarsz maradni, plusz a védönö is folyon odajár majd, nem fogsz unatkozni. Kispapád esetleg nem tud akkoriban majd mondjuk fele munkaidöt vállalni? Csak arra a 4-6 hétre, amig belerázódtok ...

Zsuzsi Kép
hol a képtár? Én ooooolyan vaksi vagyok, eddig még nem sikerült meglelnem Kép

Pussz
Kangi
27+4
Én is elég mozgékony vagyok, és félek is rendesen a depitöl, de addigra már tavasz lesz (neked meg NYÁR!!! Kép), talán nem lesz olyan vészes Kép
kangi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: