Sziasztok!
Nna, visszaolvastam!
Eloszor is, bar meg regebben volt rola szo, csak akkor en meg nem irogattam, egy pillanatra visszaternek a Toxoplasma temara. En a foglalkozasom miatt (allatorvos) megcsinaltattam a szurest, bar teljesen biztos voltam benne, hogy atestem a fertozesen. (1. Kicsi korom ota szinte folyamatosan volt itthon macskank, raadasul ki-be jaros tipusu, kolykokkel egyutt, amelyek a fertozes szempontjabol a legveszelyesebbek, es a macskaalommal is nyilvan surun kontaktusba kerultem. 2. Regebben nagyon utaltam megmosni a zoldsegeket-gyumolcsoket, az volt a fixa ideam, hogy ugy rosszabb izuk van.

3. Az egyetem alatt illetve az azt koveto 4-5 evben macskakkal, foleg beteg macskakkal es macskaurulekkel is surun talalkoztam. 4. A csaladom rendszeres tatarbeefsteak fogyaszto.

) Na es itt jott a kellemetlen meglepetes, hogy en bizony nem estem at a fertozesen, es igy fogekony vagyok ra… Ezt csak azert irom le, hogy ne feltetlenul gondoljatok, hogy ha van/volt macskatok, akkor biztos vedettek vagytok a toxoplasmosissal szemben. Es persze nem is ijesztgeteskeppen irtam le, hogy most aztan tessek parazni, csak egyszeruen erdemes ezekre odafigyelni. De ezt ugyis tudjatok

.
Maci!
Koszi az infot a Kalocsairol, nemtom, en eddig meg vagyok elegedve vele, remelem, nem is valtozik meg a velemenyem rola. Hogy erted, hogy felvallrol vette a problemadat? Es foleg, hogyhogy eltuntette a leleteidet? Megtenned, hogy kicsit bovebben irsz a tapasztalataidrol? Elore is koszi.
Andy,
Szoval akkor nem csak az en perverziom a wcpapir?

Gratulalok a szep uj lampadhoz!
Mikoo, Docika sziasztok!
Saci,
Nekem is azt mondta a dokibacsi, hogy nem a mehembol jon… De en annak orulnek, ha sehonnan se jonne. Orulok, hogy Neked elmult!
Zulu!
Szoritok Neked, hogy legalabb olyan szep legyen a szulesed, mint Csipkebogyonak. Biztos vagyok benne, hogy igy lesz!

Aranyos lehet a kisfiad a gilisztakkal
Gomb!
Gratulalok a rengeteg szep uj holmihoz! Szep haloingek vannak meg a Pasha uzleteiben is, van a Polus Centerben az biztos, de szerintem tobb nagy bevasarlokozpontban is. A meretekrol mondjuk nem tudok semmi konkretumot. Sok sikert a vizsgaidhoz!
Timici!
Mi szerintem azert meg nem veszunk egy darabig semmit, mar csak azert sem, mert megint itthon dekkolok egy darabig… Jo lenne tenyleg, olyan szivesen nezegetnem en is az apro holmikat, de azert huje babonas is vagyok. Magam sem iagazodom el magamon…
Norkini,
Az MCH (mean corpuscular haemoglobin) a vorosversejteken beluli atlagos hemoglobintartalomra utal, nem kell aggodni miatta, ha a vorosvesrsejtszamod amugy normalis!

Gratula a jo eredmenyekhez!
Zsofi (Csucsuka),
Hat igen, a lelki trening nekem is ismeros…

Orulok, hogy Danoval minden rendben volt. Es a mostani terhessegednel nincs ilyen gond? Mert mi is szeretnenk meg gyerekeket, csak ha a kovetkezo terhessegem is ilyen lesz, nem tudom, mit csinalok, mert egy totyogos aprosag mellett nem lehet fekudni.
Kangi!
Mehszajsebet nem talalt a doki, de olyan mar volt, hogy a huvelyben talalt egy kis kimarodast. Remelem, most sincs semmi komoly… Igazad van, lazits, ne dolgozd tul magad, olvastam, hogy voltak kisebb gorcseid korabban. Semmilyen munkaltato, munkahely nem erhet annyit, hogy bajotok legyen, vagy akar csak hogy idegeskedj miatta rendszeresen. En amint terhes lettem, rogton eljottem a munkahelyemrol (mondjuk volt is lelkiismeretfurdalasom eleg rendesen), mert szerintem veszelyes lett volna dolgoznom. Pedig akkor meg szo sem volt veszelyeztetett terhessegrol!
Brokkoli!
Azt hiszem, emlkeszem a nevedre az eskuvos forumbol, lehetseges ez? Nekunk 2001. szeptemberben volt, Nektek valamivel korabban, ugye?

Szoritok Neked en is, hogy most mar bujjon ki konnyeden es gyorsan az a baba, ne kinozza tulsagosan az anyukajat!
Bocsi mindenkitol a szomenesert.
Puszi:
Leszter
20+4