nálunk jól zajlott a "babás" szilveszteri buli, Lencse is szépen szerepelt, nem bántotta a 8 hós babát, sőt szeretgette, meg utánozta, és játszani próbált vele. míg a kicsi 8-kor, Lencsém fél 1-kor feküdt, gondoltam annál később kel reggel. NA PERSZE!
szóval Búék mindenkinek! (délután alvadtunk még vagy 2,5 órát!)
Votiv!
ha mindenki előre köszön az utcán, akkor ki kezdi?

értem ám, hogy mit akartál írni a "vidékkel" kapcsolatban. én 28 évet éltem vidéken és most nagy városra vágyom!
pasim szintén a barna söröket szereti jobban, viszont a tiéd sportban sokkal menőbb, nem beszélve róla, hogy az enyém a pasid korában már vánszorogni fog

. ugyanis tök rossz a térde. próbálkozik szegénykém, hol focizik, hol korcsolyázik, de mindig beduzzad a térde napokra.
a cég, amely a házakat építi, megosztott 5 felé egy nagy telket, és 5 különálló telken egy-egy 6 lakásos házat épít, alagsori egyedi garázzsal és tárolóval. (mi tárolót nem vettünk.)
http://www.valikft.hu/magyar/laurusepites-073.htm
ezen a képen a bal hátsó házban a jobb oldali első emeleti lesz a miénk.
Soosooékról tudtok valamit?? külföldön vannak?
Kókusz!
gratulálok a házhoz, teljen benne sok örömetek! beteg gyerkőcöknek mielőbbi felépülést!
Ildi!
eladtuk a régit, vettünk egy újat, de amíg az felépül, albérletben lakunk.
Indi!
én tök fordítva működöm. 1 pohár pezsgőt még megittam, de a következő már rosszul esett volna, úgyhogy meghagytam a többieknek.
Neet!
én sehol, még az M1-en se találtam értékelhető műsort. főleg éjfél után. valami dög unalom volt számomra az a sok ezerkilenszázakárhányból származó régi műsor.
Johi!
végre, hogy ti is megvagytok
Vera!
én is nagyon álmos voltam éjfél után, és rájöttem, hogy nem kell nekem buli, inkább lefekszem időben, csak tudjak aludni. még a bulikat se élvezem így, hogy folyton arra gondolok, reggel korán kell kelni
Monisa!
lásd előbbi. már nem vagyok bulizós korban én sem, inkább alszom, pedig tudom, hogy pazarlom ezzel az életet
Barbi!
Angi csudaszép a ruciban, és milyen művelt!
Fibi!
helló, végre!
akartam mesélni, hogy... vagyis kérdezni, hogy ismered A.J.Christiant? gondoltam hátha a te stílusod. kaptam anyukámtól megint egy ilyen könyvet, a címe: Talen. nagyon érdekes!!!
ja, és Lencsém - ki tudja milyen okokból - ma fejjel neki ment az ajtófélfának, és azt hittem lesz valami baja, mert azonnal egy kék púp lett a homlokán. mondtam is a zuramnak, hogy rögvest hozzon egy üveg sört a hűtőből, amivel nem értett egyet, de miután rámordultam, hozta. Lencsém kicsit engedte, hogy a hideg kupakot a púpra nyomjam, de persze nem sokáig. hála a jó égnek, nem lett komolyabb bibi, de nagyon izgultunk.