Kismama 18:
Igen,az a nyákdugó volt. De sajna ez még magában nem sokat jelent,mert van,akinek 1-2 nappal,de van,akinek akár 1 héttel a szülés előtt megy el. (Vagy akár szülés közben..) (Nekem 2 nappal s zülés előtt ment el a fiammal) Viszont ez legalább egy jel!Kb. egy héten belül biztosan megérkezik a babád! Hanyadik hetedben vagy?
Vicuska:
Nem tudom,milyen magasak vagytok a pároddal.. Én 180cm vagyok,a férjem magasabb.. Úgyhogy nálunk a 62-esek sem voltak jók valami sokáig.. Ha 170cm körüli vagy,akkor jó lesz az 56-os,de ne vegyél belőle sokat,mert csak 2-3 hétre lesz jó. Viszont az a baj,hogy mindenképp kell összesen vagy 6 rugi indulónak,mert van,hogy egy nap akár 2x is át kell öltöztetni a babát. Amíg csak anyatejcsit esznek,egészen híg,aranysárga a kakijuk (és hozzáteszem,egyáltalán nem büdi!).Namármost van,hogy egyszerre akkora adagon adnak túl,hogy nincs az a pelus,ami felfogná.. És ilyenkor egy nyakig kakis babát talál az ember a kiságyban,még a lepedőt is cserélni kell............

(Nehogy valakit összezavarjak,a baba legelső kakija egészen feketés-sötétzöldes lesz,ez a magzatszurok.1-2 napig ilyen,csak aztán lesz aranysárga!)
Nem tudom,milyen pelenkamárkát választotok,nekünk a Libero jött be. A Pampers-szel az a baj,hogy mindig 1-gyel nagyobb méretet kell venni belőle,mint ami rá van írva. Nekünk nem jött be,de lehet,hogy másnak jó.. Az Istvánban minden napra adnak (ha jól emlékszem 3-at,az nem elég,napi kb. 6 db. kell összesen!), Libero-t. De nem az újszülött méretet,hanem a Mini-t (3-6 kg). Szerintem az újszülött méretet nem is érdemes venni... De ez megint csak az én tapasztalatom... Csak azért írtam le,hátha valakinek segít..