Sziasztok lányok!
A tegnapi jóhírek után azt hittem megy minden,mint a karikacsapás..hát látunk némi visszaesést,ez a szájon át történő táplálás nagyon változékony.Egyrészt attól függ,hogy mennyire fárad el,másrészt pedig,hogy milyen nővérkéje van.
Ha türelmes,akkor kivárja,míg benyomja a 40 milit cumisüvegből,ha nem akkor irány a gyomorszonda..
Nagyon sok még a váladék a garatban,meg az orrában...utálja,ha leszívják,bár melyik gyerek szereti az orrszívást.
Annyira édes volt tegnap lányok,átrakattam egy másik ágyba,mert eddig egy nagyon klassz nyitott inkubátorban volt,ami alulról melegített és felülről is,de úgy,hogy totál nyitott volt az ágy,könnyen hozzáférhető volt.
No,tegnap meggyek be,és nem találom a gyerekemet,majd közölték,hogy ott van a helyén,csak zárt inkubátorban...ki volt az az állat,aki odatette?????!!!!a gyerek látványosan szenvedett,kicsi volt neki,hiszen a lábát sem tudta kinyújtani,meg ki szeret egy dobozban feküdni 3 hetesen?
Kérdeztem mi baja?és egy kedves nővérke,mondta,hogy nem szereti az ágyat,no mondta tegyük át egy másikba(a Boróka nővéréjének nem jutott magától eszébe..),áttettük egy nagy csecsemőágyba,kapott egy kisinget,meg jól bebugyolálták takaróval,mondanom se kell,a a gyerek megnyugodott!!!
Az esti etetést meg kihagyták,mert visszahányta az anyatejet a 15 órási evésnél..én ezt sem értem,azért mi itthon adunk neki enni egy picit,nem? még akkor is ha hányt...
hétfőn költözöm be,mert úgy látom eljött az ideje annak,hogy én próbáljam az etetést,mert én legalább türelemes vagyok.
MÁS.
GYÖRGYI!
Remélem jól alakultok Jázminnal..
anno és is megvettem a suttogót,de aztán jól el is rejtettem a szekrény mélyére..Tracy Hogg-ot itthon,liberálisabb körökben csak úgy emlegetik,mint a "bébiidomár"
De szívesen átadom neked én is,olvasd el,lehet,hogy találsz számodra hasznosítható dolgot.
Én JUBE-val hasonlóan mentem a gyerekem után,aztán egyszer csak utolértem és értettem már mindent vele kapcsolatban..
Liberális szülő lévén,nem lepődök meg semmilyen viselkedésén

bár néha az őrületbe kerget..
Biztos vagyok benne Györgyi,hogy nagyon ügyes leszel és minden megoldódik,és hidd elMINDENT JÓL CSINÁLSZ VELE KAPCSOLATBAN!!!!!!!
Még jövök,csak "fejő idő" van,kihasználom,hogy egy kicsit több lett a tejem ma reggelre!
csók,durca