Naposoldal!
Aranyos vagy, hogy már írtál is, köszi!

Igen, ez az első próbálkozásunk, úgyhogy zöldfülüek vagyunk, de nem is nagyon akarom, hogy nagy rutinra tegyünk szert, de gondolom ezzel nemcsak mi vagyunk így.
Az biztos, hogy kényelmesebb, ha otthon sikerül beadni a szurit, de nem tudom rá tudom-e venni a kispapajelöltet erre tettre. A merional kutyulásában mindig segédkezett, de a szúrást nézni sem bírta, úgyhogy kétlem, hogy a popsis szurit bevállalná. Mindenesetre megpróbálom rávenni. És az ilyen szurit a nagyobb tűvel kell ugye, beadni?
Tényleg, Te is voltál ma? Én elég hamar bejutottam, pedig már sokan vártak, mire a vérvételről megérkeztem és már 10 után végeztem az Uh-n, aztán 1 körülre mentem vissza. (Ha láttál egy magas és elég vékony leányzót, fekete-fehér kockás kabátban, alatta narancszínű kardigán és egyedül volt, akkor az én voltam. És én kit keressek az emlékeiben?) Szorítok Nektek hétfőre - és persze az azt követő napokra is!
Baby81!
Naposoldal már válaszolt is! A tüszőrepesztő szuri a stimu végén van, nekem is csak ma írta fel a doki és csak 1 alkalommal szükségeltetik beadni. Nem kell aggódni, ha odaérsz Te is megkapod...

Amúgy nekem is van a decapeptyl, merional, puregon nincs, azt nekem nem rendelt, és van még, ahogyan Neked is, a megrendelős szuri és végezetül ez az egy, amit most írt fel.
Puszi
Gica