A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Én a Lordot nem csipem.Nálam a régi nagy kedvenc a Kispál.
Szilveszterkor hova mentek házibuliba?
Vendég

Igen olvastam :D Jó gyorsan telnek a napok.Apa itt nyavajog,hogy kedden már mehet dolgozni.Tényleg rövid volt ez a hét.
Gyula már dolgozik?Szilveszter otthon lesz?

KépKép
kola2

[quote="kola2"]Igen olvastam :D Jó gyorsan telnek a napok.Apa itt nyavajog,hogy kedden már mehet dolgozni.Tényleg rövid volt ez a hét.
Gyula már do
lgozik?Szilveszter otthon lesz?[/quote

Kispál,az se rossz :P na én még a Pál utcai fiúkat is csiptem.
Apa egyik haverjánál lesz buli.Tavaly nálunk volt.

KépKép
kola2

Többett nem lesz nálunk buli :? Mosogattam ezerel,meg takarítottam tavaly.Ja Apa se csípi a Lordot.nem is jön .A haverjaival megyek,aztán ha vége akkor jön értem.Viri anyuéknál lesz.

KépKép
kola2

A Pál utcait is szerettem,de már nem hallgatom
A kispált igen!!!!! :lol:
Meg a Gáspár Lacit szeretem most!!!

Gyula tegnap is dolgozott!!ma meg éjszakás,aztán elsején megy reggelre
Vendég

Eszti!Köszi ari vagy,de azért a pocimon látszik az pár kiló +!
Szívesen bókolok neked ha kell!! :lol:
Asszem az a fajta amit írtál tök ari kutyus az öcsémnek meg panelba ez potn jó!
Ma voltunk a kórházba ellenőrzésen szerdán kell vissza menni akkor szedik ki neki a varratot nagyon szépen gyógyul neki ki sem akart a vizsgálóbol jönni futot a nővérekhez! :lol: :lol:
Mi sem megyünk sehova vasárnap csak beugrunk boltba,mert jó két hétig nincs autó és a tököm gyalogol el mindenkihez! :( :( :( :(

kola!Hú akkor neked nagyon jó lesz holnap!Aztán keményen csápolni ám!!! :D :D :D
Vendég

Cajok!
alszotok már??
Vendég

Na én is megyek hunyni,eddig a muffin recepteket kerestem,irtam.Már kész vagyok!Jo éjt!!
Vendég

eszti,
óóó, én a sorok között is olvasok ám!!! :lol: szóval én már tom a családi titkokat! :wink:

rik,
de azért nem papírostól ettétek meg a finom sütit, ugye? :D :wink:

anyunak a pól - lehet nem így kell írni :oops: - misi osztálytársa volt... :D

mi is itthon leszükn este. du megyünk át gábor munkatársához, dorkát is visszük, mutogatni! :D aztán mi is tv-zünk meg rágcsálunk. bár nemtom milyen lesz a műsor, minden évben belekukkantottunk, de vhogy minden évben egyre sz@rabb... :? sztem...

beus,
hűűű, egyre izgibb!!! :D

KépKép
viol81

Dávidka, boldog névnapot kívánunk! :P

KépKép
viol81

Kép Boldog Névnapot!!!
Vendég

tettem fel még képeket a karácsonyi albumba. a 3. oldaltól vannak az újak.

ha valakit érdekel... :)

http://fototar.t-online.hu/media/medial ... &status=ok

KépKép
viol81

Sziasztok.

Beugrottam egy pillanatra.A fiúk uralják a gépeket.De azért olvasgattam közben.

Gabó,lehet vmi az őrangyal dologban szerintem is!Remélem az új év nem lesz ilyen peches!

Rik,nagyon jó a hajad!Januárban én is szeretnék fodrászhoz menni,vmi ilyet képzeltem magamnak is.

A karácsonyunk nagyon jól telt,ahogy a fényképeket nézem mindenkinek :D Van aki kenyeret,van aki muffint süt.Mi egyfolytában toastot,gofrit eszünk.Ma csirkét fogunk grillezni.A szilvesztert mi is itthon töltjük.

Most jött meg a pamperstől amit rendeltem,a pancsimanók.Bence alszik,ha felkel majd örülhet!Isti már bontja ezerrel.

Már várnak a gépre,megyek. :D Még csak ennyit:

".. na és mit kívánhatnék neked jövőre? Kimondhatatlanul szeretetes, nagy halom pénzes, oltári mázlisos, és kívánság teljesítős BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ... szerintem ..."

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Talán Istinek jobban fog tetszeni mint Bencének!! :lol: :lol: :lol: Biztos örülni fog neki!
Neked is Boldog új évet! :D :D

Levikém így alszik az ő Lili babájával!!Olyan kis édi most is vele csicsizik!
Kép
Vendég

hajnus,
jó, hogy szépen telt a karácsonyotok! :)
az az idézet kitől van? :) Isti? vagy? :)

már én is várom a pampers-es ajit, elég rég küldtem el. de szerencsére ajánlottan! :wink: úgy rémlik az első hamarabb érkezett meg...

gabó,
jajjjj, de édes levi!!!! :) :) hogy bújik ahhoz a kis nőhöz! :wink:

KépKép
viol81

sziasztok cajok!

olyan szép mindenki a fotókon,öröm volt nézegetni.és a sok ajándék...!
nálunk ma megint ünneo van(csak csendes),apa szülinapja.fincsi ebédet csináltam,tegnap du dolgozott így a kölkökkel tudtunk titokban tortát venni(csak ma reggel beszéltek róla,így hamarabb megtudta,mint meglátta :wink: :lol: ).holnap meg maradunk itthon öregesen,meg ráadásul péter dolgozik 1.-én(csak az vígasztal benne,hogy megfizetik)aztán még egy nap nyugi,mert a suli csak 3.-án kezdődik.

rik
nekem is van fini muffin receptem,majd megkeresem(ha érdekel még)

eszter
sajna nem voltatok itt tortázni,de azért "lélekben" itt voltál-e te levesed volt az ebéd első fogása :P :P :P

andi
remélem meggyógyultatok már,nekem hol fáj a torkom,hol nem... :twisted: :roll: .

beus
vigyázz magadra,maradjon még kicsit pocakban a nagyfiú

viol
és a kamera?használjátok?

gabó
drága kicsi fiú,hogy öleli még álmában is a babát!nálunk szecső volt ilyen,a lányok nem igazán alszanak "alvókával",csak a cumikat fogdossák(mírának is volt 4,most zórának is és épp azt szorongatják,ami nem fért a szájukba)

jó pihit!jó bulikat!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

szemizo!Boldog Szülinapot Apának!
Nektek csupa ünnep a dec. vége!! :lol: :lol:
Az nem jó ha melózik 1.-én,de ha jól megfizetik akkor talán megéri!
Meg gondolom nem dáridóztok reggelig vagy igen? :D :D :D
Én mikor kicsi voltam 4 cumim volt mással nem aludtam el csak velük mint a lányok!Levinek ezért kértem babát a déditől,mert valahányszor a Liliéknél vagyunk a babáit cipeli és reménykedtem,hogy jól befog válni és igen!Semmi nem volt eddig neki amivel elaludt volna vagy ragaszkodott volna bármihez is talán hosszú távra beválik ez a baba! :lol: :lol: :lol:
És milyen volt a fini torta?

Én nem rég végeztem a kézi mosással(beszart a mosónk)kint csöpögnek,de soha többet kézzel!!!!Kikészültek a kezeim!Remélem a jövő héten megjön az alkatrész,mert különben behülyülök!
Ja és el is felejtettem újságolni,hogy Levi csütörtök este kristály tisztán kimondta,hogy Gabi!Azóta szinte egész nap vagy Gabizik vagy Babizik kis édim!
Vendég

Sziasztok!

Olyan csodásak a karácsonyi képek, amiket feltettetek!

Rik, tényleg nagyon fiatal vagy.
Gabó, örülök, hogy nagyobb baj nem lett a balesetből!

Mi élvezzük, hogy egész nap hármasban vagyunk egy hete. Jól teltek az ünnepek, Nyuszifül is mindennap örömmel konstatálta, hogy apja itthon van és vele foglalkozik. Nem is tudom, mi lesz január 2-tól, mikor minden visszazökken a régi kerékvágásba...

Mi itthon szilveszterezünk, egy barátunk jön hozzánk kis csendes duhajkodásra, mulatozásra. Részemre már a hűtőben figyel a műanyag üveges Süsü pezsgő és az alkoholmentes sör.
Megyek, mert Nyusz egyedül maradt és reklamál, kissé elkapattuk a héten, mindig ráért valaki Őnagyságával foglalkozni...

Sziasztok, és nagyon boldog és sikeres új esztendőt kívánok mindenkinek!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Aniko!Igen az ember könnyen hozzá szokik a jóhoz főleg a babák,gyerekek.Biztos furi lesz majd Nyuszifülnek mikor reggel nem találja ott apát!
Nálunk is most itthon van apa még jövő héten(elvileg)én sem tudom mi lesz Levussal ha nem lesz itt apa,mert ilyen ritkán van,hogy reggel felébred is ott az apa!!
De ezek a gyerkőcök márcsak ilyenek!
Szép estét nektek!
Vendég

Jó estét!

Fiúk fürdenek(nagy sikere van a játéknak :lol: ),addig gyors benéztem,hogy megköszönjem az Isti nevében a névnapi köszöntőket.Az az igazság,hogy nem akartunk kicseszni vele,ezért inkább aug-ban tartjuk.De azért köszönjük. :D
Na megyek a fürdőbe felmosni. :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

sziasztok!

[color=blue]Dávidnak boldog névnapot kivánunk![/color]

Csilla:férjdnek boldog szülinapot!

Mindenkinek nagyon Boldog Uj Évet kivánunk!

Beus,Vivi és Peti
Kép Kép Kép

Csajok mi lesz a holnapi menü???????????
nekem idáig csak virslisali az ötlet nem tudom még mit kellene..tanácstalan vagyok! :P

KépKép
KépKép
beus22

gabó
köszi a köszöntést,a torta el is fogyott.igaz,jöttek péter hugáék,hozták anyósomat is,volt egy kis "mulatság".ők is hoztak tortát,úgyhogy van holnapra is :lol: :lol: .lehet tovább hízni :shock: .bár megfogadtam,hogy januárban visszafogom magam,itt a kenyérsütő,sütök finom,egészséges kenyeret,majd az segít fogyizni :wink: :roll: .holnap tényleg nem fogunk dáridózni,csak elaluszni a tv előtt

anikó
bizony,én,mi is szeretjük,ha apa itthon van és olyan vacak lesz a január,mert amikor dolgozik,akkor délutános lesz(bár ez meg azért jó,mert nem kell rohanni a három gyerekkel a suliba-oviba,de így meg délután lesz minden "munka" az enyém a kölkökkel-de megbírkózok vele/velük :lol: :P :shock: :twisted: :wink: :roll: :idea: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

andi
itt a nagy karácsonyi forgatagban el is felejtettem ágnest köszönteni,már elmúlt fél éves!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

beus
én holnap csak husilevest főzök,maradt máról "ünnepi" rántott hal,fasírozott,így azt fogjuk ebédelni.a vacsi meg nem gond-virsli,ugyanis csak mi leszünk itthon,semmi felhajtás(péter hajnali 4:45-re megy villamost vezetni,így iszákolás sem lesz-bár amúgy sem vagyunk alkoholt fogyasztó emberek).de a virslisali jó ötlet,talán elsején csinálok én is :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Ti szoktatok megfogadni valamit?Én nem!
Vendég

Gabo:én 2002 szilveszterén megfogadtam hogy leszokok a cigiröl aztán nem jött össze :P azota nem!!

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!!

Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!!!!! Ha már nem lennék holnap.

Gabó, nagy puszit küldök az Őrangyalotoknak, nagyon vigyáz rátok!!!

Viol, tök jó lett a fotótár! Írtó helyes Dorka!

Rik, sokkal jobb így a hajad!!! A kiscsaj meg iszonyú szép lányka!!
Muffinos recepteknek én is örülnék, egyszer próbáltam pizzásat, az nem lett rossz.

Kola, Nagyon jó szórakozást!!!!!!! Bulizz helyettünk is!! :lol: :lol:

Én is raktam képeket albumba.

Millió puszi mindenkinek!!

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!
Jól vagyunk, Ágnes köhög még picit, de remélem ez is elmúlik.
Mi is itthon leszünk holnap.
Ágnes rettenetesen bőgős mostanában :roll: :cry: :oops:

Hajnus, a játékot futár hozta? Már nekem is kevés pont hiányzik, közben költözünk, de ha telefonon felhívnak előtte akkor nem baj a címváltozás.

Mi is boldog új évet kívánunk mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!

Gabó,Balázs,Husi
Vendég

Boldog Uj Évet Kivánunk Nektek!!!!ERika,Gyula,Réka,Petra

És még azt kivánom,hogy ilyen jol érezze mindenki magát itt a következő évben is!Gyerekek egészségesek legyenek,mi pedig türelmes anyucik!

Anikó
Köszi a bókot!Fiatal....jaja,30 leszek 19.én :oops:

Nitta
köszi a dicséretet!!!Mindkét lány magára vette!! :lol:

Csilla
férjed villamosvezető???Pont a Gyula mondta tegnap ahogy a hireket néztük,hogy szegény villamosvezetőkkel jol kicsesztek,jo sokáig mennek a villamosok!!!
Szereti egyébként???
Én férjem is dolgozni fog,de 6-ra megy,igy egy kicsit ünnepelünk!!!
A muffin recept természetesen érdekel!!!!!!! :wink:
Vendég

csilla,
boldog szülinapot párodnak!!! :) :) húzd meg a fülét! :wink:
használjuk a kamerát, csak még mindig nem tudjuk feltenni a gépre. 2-án rendel a pasas kábelt és kártyát. egyet már endelt egy másik pasas, de nem írta fel - mi persze diktáltuk - , hogy nekünk kell, és amikor megérkezett, elvitte más, akinek szintén szüksége volt rá... na de most lesz másik, remélem a héten megjön. mert már 2 kazit televettünk... :lol:

beus,
itt sült oldalas lesz, lencsefőzelék - hogy még gazdagabbak legyünk, mint idén :lol: - de ma kora du átmegyünk széplakra gábor munkatársához, ott is kapunk vmi kaját! :wink:

gábor is itthon van már több, mint egy hete, hozzá is szoktam a jóhoz!! :lol:

dorka egyre jobban belejön az egyedül elalvásba, és már nem sír. sokkal korábban tesszük ágyba - legyen az nappal vagy este - ott is hömbölög picit, aztán szunya. ez jó. csak néha lelkifurim van, hogy egyedül kell hömbiznie, nem velem vagy velünk... :oops: :D de tudom, hogy nem rossz neki, mert nem panaszkodik, és így fogja megtanulni, hogy elaludni egyedül kell, hisz már nagy kislány!! 8 hónapos elmúlt, és ezúton köszönteném ágnest fél éves fordulója alkalmából, ivánt pedig 7 hónapos fordulója alkalmából! igaz már elmúltak, de még érvényes most is! :D

gabó,
naaaaaaa, ez igen!! :) levi fiú beszél!!!! de jó! :) :) aztán majd jön a feleselés! :wink:
dorka mostanában a "baba" dologra van nagyon rászállva, folyamatosan ezt hajtogatja :lol:

És akkor megragadnám az alkalmat - hűű ez nagyon ünnepélyesen hangzott :D - hogy:

Nagyon boldog új évet kívánjak mindenkinek!

Kép

KépKép
viol81

ja, én minden évben megfogadom, hogy fogyózok... :lol: gondolhatjátok milyen rendkívüli eredménnyel! :wink:

KépKép
viol81

nitta,
megnéztem az albumot, nagyon jó képek!!! :) gyönyörű zoé baba! :) és nagyon jók a beállítások is, amin pl ketten vagytok!, olyan meghitt! meg az is, amikor egyszerre ketten adtok neki puszikát! olyan aranyos! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!Nagyon boldog új évet kívánunk!!!!!
Zsani,Lali,Virike

KépKép
kola2

Nitta!Nagyon helyesek vagytok a képeken :P
Viol!Én is mindig fogyózni akarok de soha nem jön össze.Na majd az új évbe :wink:
Rik!Fiatal vagy :P 30vagyok én is,de abszolúlt nem érzem magam annyinak :)
Nagyon jó volt a koncert!Nagyon sok ismerősel találkoztam.Olyanokkal akiket 10éve nem láttam.
Gabó!És képzeld mentünk az első sorba csápolni :P 30 éves fejjel ezt is kipróbáltam.De jó volt :P

KépKép
kola2

Köszönjük szépen! Egyébként nem beállított képek, többnyire véletlenek, amin 3-an vagyunk azt apum fotózta, az volt egyedül beállított.

Örülök Zsani, hogy jól érezted magad!!!! Biztos marha jó lehet sok év után "csápolni" :lol: :lol: Én azt se tudom mikor voltam utoljára valahol. Asszem 3 éve megittam egy szórakozóhelyen egy kisüveg traubit. Na azért voltam 2005-ben szigeten pár órát, meg parádén. Na persze nem bulizni, csak körülnézni.

Viol, én nem tudom hogy csinálom, de 66 kg-al jöttem ki a kórházból és már 62 vagyok pedig zabálok ugyanúgy éjjel 2-kor is. Persze nem bánom!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Ágnesnek jobbulást és kevesebb bömbit!!

Rik, mindkét lányod magára is veheti, mert gyönyörűek!!!
:D

Esztermami!!!!!!!!!!!! Minden rendben?????? Hol vagytok??

Nercsiékről tudtok valamit????????????

puszi

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

sziasztok cajok!

boldog új évet mindenkinek!!!

gabó
én sem fogadkozok sosem,de a fogyizást azért tolom a jövő évre,mert anyukám karácsonykor hozott sütiket,most itt a torta és még auért anyósom hozott "hazai" fincsi sütiket is.szóval ezek elfogynal és kicsit visszaveszek.nittát meg irigylem,bár szecső után nekem is könnyebben lementek kilók(na nem mind),de mírát is többel kezdtem,mint szecsőt,zórát is többel mint mírát-szóval rajtam van nagyon sok plussz kiló.de anyukámra hasonlítok és biztos van benne genetika is,mert az ő vonala ilyen kövérkés.szóval sosem leszek olyan karcsú mint te,de azért jó lenne megszabadulni néhány kilótól.
egyik évben apukám fogadta meg szilveszterkor,hogy soha többet nem gyújt rá és sikerült is neki(de nem volt ám nagy dohányos).én is így szoktam le a cigiről,egy nap elhatároztam,hogy többet nem.

na,jó mulatást mára mindenkinek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

MI IS NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!

Andi,igen futár hozta.Felhívott telefonon,hogy most van Nagycenken,hol is van ez az utca pontosan?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Két hányás között én is szeretnék nektek és családotoknak nagyon boldog új évet kívánni!

Nem nagyon tudok jönni mostanában, mert nagyon rossz a közérzetem. Kár volt belém az a sok finom kaja karácsonykor is, szinte mind kijött :evil:

Nem akarok ám panaszkodni, már beletörődtem, és már különben is csak 29 hét :lol:

Puszi mindenkinek
Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Nagyon boldog, sikerekben, egészségben gazdag új évet kívánok mindenkinek!!!!

Aki bulizni megy, igyon helyettem is!!! :wink:

Erika

Kép
Kép
nercsi

kola!Épp gondoltam rád milyen lehetett a koncert,de ezek szerint szuper volt!! :lol: :lol: Kicsit kikapcsoltatok! :lol: :D

Viol!Olyan kis édik mikor elkezdenek gagyarászni bírom a kis hangjukat!
Dorka nagyon kis ügyi babóca és hamar eljön az idő mikor már be sem áll a szájuk csak mondják-mondják mint pl. Levi egész nap jár a kis szája mint a kacsavalaga! :D :D

ábibaba!Sajnálom,hogy gyötörnek a rosszullétek csak elmúlik már lassan!!A suliban minden oké?

szemizo!Ahogy a képeket elnéztem így vagy jó ahogy vagy így szeret mindenki! :lol: :lol: :lol: Ilyenkor meg mindenki elkapatja magát evés ügyben! :) :) :)

Boldog hófordulót a babáknak!

Én már előkészítettem a szendvicsekhez a cuccot meg vettem magamnak bort (amit szándékomban áll meg is inni),de ha érzem,hogy zsibbad a nyelvem akkor abbahagyom!! :lol: :lol: :lol:
Meg voltunk a Plussba(gyalog)vettünk chipset,szotyit,csokit minden földi jót szal evés,ivás lesz nálunk!
Itt a hegyen már durrogatnak a kutyák be is vannak gajdulva főleg a Cleo egyfolytában morog ráadásul itt az ajtó előtt! :x :x :x :x
És holnaptól megkezdünk egy új évet együtt! :lol: :lol: :lol: De jó is lesz!! :D :D :D
Vendég

Kép BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK ÉS CSALÁDOTOKNAK! Kép

Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Mi itthon vagyunk, úgyhogy lehet jövök. Valaki még? :wink:

Pezsgő behűtve, ma becsiccsentek. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Jó estét Cajok!

Nem szeretném az idei év utolsó alkalmát elszalasztani,hogy elmondhassam Nektek mennyire jól éreztem magam veletek!A jövő év tuti pont ilyen szupi lesz,lévén,hogy egyre többen leszünk és egyre jobban megismerjük egymást.Remélem a jövő év kedvezni fog a családbővítésnek és a probléma és fájdalommentes szüléseknek!
Kívánok minde itt jelen lévő családnak Nagyon Boldog Új Esztendőt!
Kép

KépKép
eszti76

Mi is itthon vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol:
koccintunk is kicsit :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Ó Pont ezeket a képeket akartam én is elküldeni nektek!! :( :( :(
De azért elküldöm! :lol: :lol:
Mi is itthon vagyunk én már borozom majd jövök!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Találtam másikat is!!
Vendég

Sziasztok!!!!
Mi is itthon vagyunk(már irtam is )
Képzeljétek elfelejtettem pezsgőt venni.Na nem rendeset,azt nem issauk meg.Csak light-os gyerekpezsit.Mindegy.Van itthon szölölé,az is pont olyan :wink:
Sütöttem pogit,turosat,nagyon fincsi lett.
Szal,jo mulatást mindenkinek!!!!!!
Jövőre ugyanitt!!!!
Vendég

Most néztem az iwiwen,hogy a Katusnak 26.-án volt a szülinapja!

Boldog szülinapot!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!Mi is itthon maradunk!Nekem ugyse volt kedvem menni.Kettesbe vagyunk Apával.Tegnap ugyis elég volt a buliból.

KépKép
kola2

Ó. Katus, ezt én is elfelejtettem.

Utólag is :

BOLDOG SZÜLINAPOT KATUS!
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: