Sziasztok!
Bocs, ha nem reagálok mindenkinek, de csak kicsit tudtam olvasgatni karácsony óta! Timi már 1 hete nem alszik megint napközben!
Minden szüli- és névnaposnak utólag és előre is NAGYON BOLDOGOT kívánok!!!:):):) Holnapra Rékának boldog szülinapot!:)
Ünnepek nálunk jól teltek! Timi szépen el lett halmozva ajándékokkal, neki is sok volt kicsit egyszerre, ahogy láttam!
Ancsinak egyébként igaza lett! Megtámadott valami dög, azért voltam olyan rosszul! Voltam dokinál, kaptam antibiot és már javulgatok!
Kriszta!
Akkor nálatok is beütött a ménkű! Sok drukk! Írj majd, hogy vannak párod és apukád!:(
Neet!
Ilyen gyerek nincs is ("Eszci megy aludni")! Biztos csak kitaláltad!
Egyébként olyan érdekes...! Akármilyen mélyen alszom, mindig felébredek, ha Timi sír! Volt, hogy párom véletlenül becsukta mindkét ajtót, ami Timi és köztünk van és akkor is felébredtem a sírásra, pedig alig lehetett hallani! Tegnap éjjel meg azt álmodtam, hogy felriadt és bementem megvígasztalni, erre kimegyek és párom még fent volt, vitte be neki a tejet!:)
Curse!
Balogh doki magas, szemüveges, vékony, 40-50 közötti! Nekem is Ő volt a dokim, szerencsére nem volt rossz tapasztalatom!
Fülbevaló:
Nekem óvodás koromban lett kilövetve vagy belövetve a fülem-hogy kell ezt írni?!

Én szerettem volna és olyan élénken él bennem az egész esemény, ahogy elmentünk, kaptam Frutti cukrot, mert ügyes voltam! Aztán otthon az ágyon ugráltam örömömben, hogy van fülbevalóm!:) Egyébként azt hallottam, hogy akupunktőrök nem javasolják a túl korai (csecsemő kori) fülbelövést! Én is akkor fogom Timinek, ha majd Ő akarja!
Edus!
Nyulasi dokinál én pár hete voltam! Az előtt nem láttam, csak névről ismertem! Nem nagyon tudok olyat, aki nála szült! A vizsgálatnál korrekt volt, bár nem vizsgált valami finoman!
Sajnos már mióta nem működik a hülye kereső a Babaneten! Úgy könnyebb lenne véleményeket megtudni a dokikról!
Reklamálni kéne az üzemeltetőknél, csak nem tudom hova kell írni!
Rózsaszín csokimáz nélküli szaloncukrot én is imádtam!:) Ki tudja miért nem gyártják, ha ekkora keletje lenne!
Képek nagyon klasszak Dominóról, Lencsiről, Adél babáról is!
Most más nem jut eszembe hirtelen!
A lényeg!
NAGYON BOLDOG, EGÉSZSÉGBEN, SZERENCSÉBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK! Ha már nem jönnék, csak jövőre!:)
ILdi