tudod mit nem vettem? Tojást!! Úgyhogy vaniliapudinggal készül a vargabéles......esszük kanállal
Puszi: Kata
2002.11.20 22:42
De késõbb ne izgulj, nem fog ilyen ütemben nõni ám! Bánk most a legjobb, se nem kövér se nem sovány! Ellenben ELINDULT! Visszavonhatatlanul, már egy fél szobányit ellavírozik, a lába és a keze széttárva, nagyon édes ahogy egyensúlyoz!
2002.11.21 08:59
Meg le is lett vágva.
Aztán semmi nem volt jó se cumi, se innivaló, se a világosság, semmi. Kihoztuk, beraktuk a teletubbikat, attól megnyugodott, majd pukizott egy hatalmasat, vágott egy fancsali képet (ezt pedig csak kicsisnek csinálta)és haljukk, hogy tellik a gatya. (szerencsére nem hasmenés volt). Azóta jól van. Lehet, hogy a kaka csavarta a pociját? De hát nem nagy Õ már ehhez? Nem isevett semmi olyat, amitõl..
Úgyhogy ha elaludna, mostanában, megyünk europarkozni délután 4 körül Apa elé. (legalább eszem kentucky csirkét)
2002.11.21 16:17

Bánk ügyes baba! 

2002.11.21 20:48
én is gratulálok!!!!!!
Gyógyuljatok meg gyorsan!! Hát, nem akarlak elkeseríteni, de lesz még baleset mostanában
Petinek augusztusban (amikor elindult) volt úgy hogy 7 napból 7 púp volt a fején. Nagyon bénán tudott esni. Én is szívbajt kaptam, itt nytvákoltam a lányoknak, meg vittem az ügyeletre, most meg, nekifutásból nekimegy az ajtófélfának, aztán csak azt halljuk, hogy koppan, meg utánna este nézzük, hogy vajon mitõl púpos a feje? A múlt héten is kinn a konyhában felmászott a sarok étkezõgarnitúra padjára, és onnan leesett a kõre. Hallottam, hogy koppant (az asztal alatt), aztán fel akart állni az asztal alatt, akkor meg ott vágta be a fejét, de meg se mukkant
Szóval, megszokjátok
Jól leégetett, mert vettem neki a kentuckyban gyerekmenüt (rántottcsirke, sültkrumpli) és nyüszögött a krumpliért, hogy adjam, de bevette, kivette, megnézte, elhajította. Már az egész környékünk krumplis volt, úgyhogy végül babakaját evett.
Nem tudom, mi a fene ez........ 2002.11.21 22:13
Tegnap éjjel sem aludtam a saját hülyeségem miatt! 1-kor kelt. Én addig 2 órát aludtam. Fél 3-kor leraktam az ágyába, de köhögött kettõt és utána furcsán vette a levegõt 2x én meg kikaptam az ágyból hogy fuldoklik, de semmi baja nem volt, csak furcsán vette a levegõt, hogy idézzem magam. Na jó. Utána leraktam fél 4-kor megint akkor meg bukott egy hatalmasat és tényleg fuldoklott. Felkaptam és beraktam a babahordozóba. Ekkor még nem ébredt fel, de hát ott mégsem alhat alapon vissza akartam rakni az ágyába, na akkor felébredt! Utána visszatettem a babahordozóba és nézelõdött. Felemeltem és kakilt egy nagyot. Na jó tisztába tettem. Utána észrevettem, hogy a pulóvere nedves. Hát igy nem maradhat adtam rá másikat. Utána rá 15 percre újabb kaka, megint tisztába tettem de sikeresen lepisilte az összes ruháját ami rajta volt, úgyhogy teljes átöltözés. Mire én ágyba jutottam fél 6 volt és csak 6 után sikerült elaludnom!!! Mostanra koki vagyok, de legalább már kakil a gyerek magától és naponta legalább van 3!!! Használ a csak burgonya evés? Igaz tegnap reggelire kiflit ettem tartósitószermentes tejjel, meg ma is. Vacsira meg a burgonyához már ettem csirkemellet natúr. Illetve bazsalikommal, curryvel, sóval izesitve. Állitólag ezeket lehet használni. Meg most õszibaracklevet iszok. Szóval a poci nem fáj, 'annyira' de ha ébren van akkor cicilni akar egyfolytába!!! Kicsit nézelõdik is, de orditás a vége mert cici kell! Szerintem most is igy van, vagy visszaaludt volna? Csoda lenne! 
De egyetértünk úgyhogy minden ok. Kaptam kisrádiót a konyhába!!! Végre nem fogok unatkozni ha ott vagyok, bár attól tartok, ha mosogatás közben még hallható hangerõre teszem akkor nem fogom meghallani a gyerek sirását...2002.11.22 08:35
nAGYON BEJÖTT
2002.11.22 11:46
Pont ebédre kell majd
Tudok valami jó receptet? 2002.11.22 16:02
2002.11.22 18:45
Én is sokat gondolkodtam a wiskyn (mégiscsak wisky krémlikõr) de aztán megcsináltam. Nem lett rossz
Persze megint a drága Apuci tehet róla. Evett 4-kor egy egész üveg bébikaját, tökre örültem neki. Akkor jött meg pont csabi, amikor befejezte. Elég hisztis volt már, mert mi anyuval fõztünk volna, õ meg ott nyenyerézett. Megjött Csabi, lepasszoltam neki, mondtam neki direkt, most evett, vigyázzon (gondoltam itt arra, amit egy 13 hónapos apja már csak tud, nomeg százszor elmondtam már, hogy ne rázza, ne állítsa fejre, ja, és fõképp ne itassa).
Jön ki a gyerek négykézláb, legugolok, átölelem, hát lehányta a hátamat
Anyu takarított, amíg én öltöztettem át a gyereket, meg magamat
Azt mondta, szerinte a 2,5 dl tea jött csak ki
De hát normális? Megint ennyit itatni?????? 2002.11.22 19:30

2002.11.22 22:39
Persze rám.
Torna???
Egy hónap, és már csak vendégként jöttök Kispestre! Izgulok helyetted is!
Hová tûntél topiknyitó barátnõm? Készülnek a mûalkotások karácsonyra? Vettem üvegfestéket, így már van benépesített tenger, fû, fa, virág, napocska, felhõk, minden kutyafüle Kriszti ablakán. A Mikulást majd meglepjük mással is, én hóspray+sablon összeállítással készülök, Kriszta meg tán jó kislány lesz pár órára.
Másrészrõl viszont csodajó, hogy van egy ember, aki már attól boldog, ha foghatja a kezem!
A lázgörcs után nem mondták, hogy, ha ne adj' isten megint elõfordul, ne próbálkozzatok hûtõfürdõvel vagy prizniccel? Mit mondtak egyáltalán? A szomszéd kislánynak volt ilyen néhányszor, nála sem találták az okot, pedig kórházban feküdt hetekig kivizsgáláson.
Ha megnyúzom elevenen, az asszem nem jó megoldás, mer' mégiscsak a mi kutyánk kölyke.
Majd megunja Gergõd is és abbafejezi.
Bírod még a krumplit, vagy megutálod egy életre? Már csak pár hónap, és nem fog fájni az a hasika! Hidd el, addigra már nem is fog hiányozni az alvás!
2002.11.23 17:33
2002.11.23 17:52
Készülök, rengeteg sablont másoltam a netrõl, már "csak" ki kell nyomtatni, meg nemsokára készül az adventi koszorúm, szárítom hozzá a narancs-meg citrom karikákat, szóval egyenlõre ennyi. 

Tegnap anyósomat köszöntöttük (Katalin), nagyon eleven volt Bánk, jött-ment, ügyes volt, hazajöttünk, fürdéshez készülõdvén éreztem hogy kicsit meleg. Megmértem, hát 38,9 volt a láza levonás után persze. Na ekkor (mivel az új fülész mondta hogy bármikor hívjam mobilon ha gáz van) felhívtam (fél 8 volt), és olyan jó volt mikor nem cseszett le hogy miért ilyenkor hívom, hanem mondta hogy lehet hogy ma, de ha nem ma akkor holnap mindenképpen megnézi. Ez azért nagyon jó hogy nem ügyeletre kell rohangálni. Szóval ma is beszéltünk, valahol konferenciázott, úgyhogy holnap megyünk hozzá. De ami még szintén nem jó
hogy a párom is benyalt valami vírust, magas láza van, többnyire 39 fokos, meg végtagfájdalom, hányás. Úgyhogy most õt is lehet ápolgatni, a fiú-rész teljesen ki van ütve. Nekem a torkom vacakol, szóval nem vagyunk túl jól!
2002.11.23 18:39
Ne mtudod a lányokat lepasszolni valahová? Mert ez a fránya vírus aztán tényleg ferõz.. mint nálunk is
Szegény Bánk! Már igazán kikeveredhetne a betegségekbõl
drukkolok, hogy gyógyuljon!! persze a párod, és te is!!!
2002.11.25 08:36
2002.11.25 17:35

2002.11.26 09:12
2002.11.26 09:57
Hogy fogom leszoktatni ezekrõl még nem tudom! Egyébként mikor orditott és felvettem egybõl kuss lett és elkezdett nézelõdni, nem volt semmi baja sem az égvilágon!
2002.11.26 15:46
(Vagy nem, de ezen most még kár rágni magad!
) 2002.11.26 18:16
2002.11.27 08:31
2002.11.27 20:17
2002.11.27 22:34
De majd kialakul biztos vagyok benne, mert már igy is alakul, mert mostanában nem fája a hasa (lekopogom) és éjjel is hagy aludni, csak 2x kel enni.
Majd csak kibújnak már!
2002.11.28 11:22
2002.11.28 12:38
De hát minden nap nem lehet "királyi lakomát" fõzni...a sima tésztákat (túrós,sajtos,krumplis) sem eszi meg
2002.11.28 16:06
Reméltem hogy megkaphatja végre, mert most éppen egészséges! És ez nem biztos hogy így maradt volna akár hétfõig is. A dokinõ elmondta hogy ennek az oltásnak SOHA nem szokott SEMMIFÉLE mellékhatása lenni, mindössze eddig néhány gyerkõcnek dagadt be kicsit az oltás helye, de õk amúgyis ilyen fajták akik minden más oltást is máshogy viseltek mint az átlag. De hogy láz, vagy egyéb mellékhatása lett volna arról a dokinõ nem tud. De azért én mindenesetre a homeos bogyót is beadtam neki, ami már csírájában folytja el az esetleges mellékhatásokat! Egyébként csak addig sírt amíg beadta neki, utána már abba is hagyta. Nem is fájt neki sem akkor, sem azóta (ez állítólag másnál is így szokott lenni). Kata. Rákérdeztem a 15 hónapos oltásra, és a mi dokinõnk úgy adja be, hogy egyet karba, másikat combba, + a sabin cseppek. Viszont nekem úgy rémlik hogy a Ti dokitok mindegyiket combba adja, úgyhogy erre nem ártana rákérdezned, mert akkor ezzel egyidejûleg Ti nem kaphatjátok meg az agyhártyagyuszi elleni oltást.
2002.11.28 19:11

Gyorsak voltatok, de az "osztálytársak" már kb. 2 hete tudták
, csak a "Frissekhez" csak most sikerült eljutnom!
- de mintha te is beszéltél volna néhányszoir egy leendõ negyedikrõl is, neeeeem????? 

2002.11.29 06:43
) 

Megjegyzem, nekem már akkor gyanús voltál, mikor szept. végén, vagy október elején írtad hogy milyen álomkóros vagy, stb. Akkor valaki rá is kérdezett, de elhárítottad a kérdést. Ezek szerint már akkor a babóca volt? 

Az éjszaka nyûglõdve telt, mint már hónapok óta, szerintem már megint, illetve még mindig a foga. Még alszik viszont!
2002.11.29 11:01

Van kaka is rendesen, átlag minden második pelusban. Néha már 3,5 óránként kel, éjjel az éjjel és végig alszik, kivéve a 2 szopit. Csak van hogy fél 6-kor úgy dönt, hogy nappal van és hisztizik, hogy nem akar aludni. Olyankor felüvölti az apját és a már oly mindegy alapon 5 percig hagyom üvölten és mikor bejövök felveszem egybõl kuss van és szépen el is alszik
Kb 10-ig alszunk még, mint most.
Éppen a kis drágám benne ül a babahordozóban a kezén van a kezére "köthetõ" plüss csörgõje és nagyban hadonászik, nézelõdik, kakál, és mondja, hogy -o-. Hosszabat még nem tud és csak néha mondja hogy -u-, kb tized másodpercig birja
Néha kétségbe esik, csak nem tudom mitõl?
De azért megyek
2002.11.29 11:15
Majd mond többet is ne félj észre se veszed és 1 éves lesz meglátod. Persze ez csak utólag tünik így nekem is.
Aztán hozza az orrszívót és odaviszi a porszívóhoz és ütögeti a bekapcsoló gombot és azt mondja poszi
Amúgy meg rángatja idönkét a pólómat és azt mondja kérsz (r nélkül
Elindulni még nem akar, de egyre többet megy 2 lábon a fal mellett
2002.11.30 15:53
Vagy 3 hete már minden irányba forog és nagyon élvezi, ha Krinyó bemászik mellé a járókába. Amúgy a fekvést már unja, mindenáron fel akar ülni, hiába mondom neki, hogy igazándiból õ még csak egy pólyásbaba, ráér még ücsörögni egész életében, hasizmozik és küzd rendesen
A másik kis csodánk pedig, hogy vehettünk neki akaratos sütit, mert jól viselkedett, szó nélkül tûrte a vizsgálatot és nyelte a tojást
. Apa vitte föl a nagypapával, biztos jót tett neki, hogy nem engem lát, mert nekem hisztizett volna
Tanulság: ezentúl Zsolt viszi orvoshoz
2002.12.01 18:44
Napközben alig birom elaltatni! Vagy ha igen akkor hamar felébred és csak nálam nyugszik meg, vagyis alszik tovább az ölemben! Kaki rendben van, bár eléggé krémes állagú
2002.12.03 15:16
Kicsit félek is, de nagyon izgatott vagyok! Nem-nem még nem vagyok terhes, de jõvõ február-márciusban élesben megy majd a dolog!
Az kb fél év a szülés után, annyi elég is! Persze nem mindenki igy gondolja, de én igen! Irtam már hogy a pocija nem fáj? És úgy röhög! Tettem fel képet a "sasha" topikba az egyiken röhög!
-így
2002.12.03 19:59
szerintetek ez nagyon nagy baj?????
Úgyhogy kár is volt megmérni, mert ha nem ugyanaz a mérleg, hogy lenne pontos az eredmény, nomeg csont új pelus volt rajta, az eddigi méréseknél meg azért volt 2-3 órás pisis.
de nappal semmi baja nincs...
véletlen volt persze.
2002.12.04 13:49
EZ nem sok "csak" két éves állapot, ami nálunk kriminális, már két hónapos kora óta tart.
)2002.12.04 21:23
Hajnal 3-kor elaludtam, aztán valamikor kajált a gyerek, aztán 6-kor szólt az ébresztõ óra, anyukámat kellett keltenem. 8-kor kelt a gyerek, evett, beleraktam a babaülésbe és kimentem a konyhába a páromhoz. 2-ig nem láttam, de szó szerint. HOmályos volt a látásom, szédültem, kóvályogtam olyan álmos voltam. Na mondom iszom egy kávét! Mert ha olyan nappalom lesz amilyen éjjelem meg fogok zakkani. A gyereket ugye ébren hagytam bent az ülésben és soha nem volt rá példa hogy csak úgy magától elaludt volna! Soha! És mikor bemegyek a szobába szerinted mi fogadott? Egy ALVÓ Gabi! Gyorsan lefeküdtem hogy de jó alszom!
9-re kipattantak a szemeim! Totálisan hatotta kávé! Olyan mérges voltam magamra! Mostanában nem is iszom kávét, erre tessék!
Mostanra meg átestem! A gyerek elaludt én is megpróbáltam elaludni, de nem ment! 2002.12.05 06:50

Igyál inkább maláta-kávét, az nagyon jó a tejcsire, mondjuk koffein nincs benne!
2002.12.05 19:58

Már nagyon utálnak minket
Anyu varrt egy tündér barna-drapp kockás inget neki, és egy barna kord kantáros nacit
abban megyünk persze
Anyu még mindig akkor nyugodt, ha eszem.