Elizabeth:
Semmi baja nem lett a nővérem szemének! De szerintem is mindenképpen menj el szemészetre,igazán ők tudják megmondani,szülhetsz-e simán. Jó,hogy így áll hozzá a dokid, hidd el,sokkal jobban jársz,ha simán meg tudod szülni, és nem kell császár!
Bacilivi,Luisa:
Aranyosak az esküvős képek!!
Bacilivi,miért szült ennyivel előbb az ismerősöd?
Van két barátnőm,akik szinte egy napra voltak kiírva:dec. 20,és 22-re. Aki 20-ára volt kiírva,neki született az a tündéri óriásbébije,akinek a képét felraktam. A másik lány OKT.29-ÉN (nem írtam el!) szült,a 32. héten. Szegény mesélte,hogy vasárnap reggel arra ébredt,hogy csupa vér,még jó,hogy nem hétköznap történt,mert ő is meghalt volna,ha nem műtik meg negyed órán belül. Kiderült,hogy levált a méhlepény.10 perc alatt 3 liter vért vesztett,ki is kellett dobni az ágyat,úgy ahogy volt. A baba 2 kikóval született,szopóreflex nélkül,1 hónapig kórházban voltak. Neki csak az első pár héten volt teje,úgyhogy most próbálom összehozni a másik barátnőmmel,aki meg napi 1-2 litert fej le,mert annyira sok a teje... Kérdeztem a dokimat,hogy mitől van ez a méhlepény leválás,és meg lehet-e valamivel előzni,de azt mondta,hogy nem tudják,mitől van... Hát,nem valami bíztató.