2002.11.18 08:43
Vetetünk tõle vért, hogy megnézzék mire allergiás.
Pl. a TV távirányítójáért mindenre képes, de máskülönben elég lustácska a lelkem.
Két kézzel repült a monitor felé amikor megmutattam neki a képeket! 

2002.11.18 09:54
Édesek voltak így együtt. Kicsit megpaskolták egymást, és próbáltak egymás orrába harapni. Balázska még nem beszélget, viszont örömében sikongat, és az elsõ egy óra azzal telt, hogy az én anyámasszony katonája fiam minden sikítás után olyan zokogásban tört ki, hogy a könnye is pergett, és rohant hozzám. Balázska meg azt hitte ez egy új játék, és még vidámabban kurjongatott. De aztán Martin is hozzászokott, és nem zavarta.
Milyen nagylány már õ is!
Most már kíváncsi vagyok, mikor fog realizálódni a dolog.
Hogy van a kisasszony, még mindig nyafizik? Igazi nõ a lelkem, kis szeszélyes! Puszikáljuk!
2002.11.18 12:49
Nagyon szép. Örülök, hogy lányom van és alig várom, hogy copfocskákat csináljak neki is.
2002.11.19 11:56
Másnap rögtön nem ír senki semmit. Akkor most visszavonom a tegnapi dicséretet és várom, hogy {ÍRJON VÉGRE VALAKI!!!}
2002.11.19 14:30
2002.11.19 14:31
, mert az egyik ügyfelem (pont a zûrösebbik fajátból) munkaügyi ellenõrzést kapott. Így hát péntekig még hajtás van.
A vizsgád biztos sikerülni fog. Én az egyetemen az elsõ vizsgán megfogadtam, hogy puska nélkül vizsgára soha többet nem fogok menni. Akkor mindenki halálra puskázta magát, nekem pedig nem volt mibõl.
De utána betartottam a szavam, és hát nagyon kevés olyan vizsga volt, amikor nem tudtam lõni.
A párodnak jó idõ van a ház körüli munkára. Biztos nagyon szép lesz minden. 2002.11.19 14:53
és várhatjuk veled a hónap fontosabb napjait, reméljük nem sokáig
) Most nagyon szép idõ van a ház körüli munkákhoz, kár hogy már nincs olyanunk, bár most inkább pihenek
Egyébként 100e-rõl van leárazva
Szerintem mi holnap megnézzük hogy áll a babaszobában
Ja a cím www.megatoys.hu és ilyen bolt itt Miskolcon a Corvinos
Sárgarépával vigyázz, nehogy hamarabb fütyüljön, mint beszéljen
Kis tündérkének is puszi a pocakjára
), Marika2002.11.19 16:17
Szerintem a méretünk hasonló.
Szerintem ne várjatok sokáig mert én "öreg" mondom, minnél hamarabb annál könnyebb lesz a terhesség, meg minden.
Laura alig alszik napközben, 2 percenként rohangálok hozzá. Pedig ma este tetszik nem tetszik muszály lekönyvelni.
2002.11.20 07:57

Köszi a felajánlást, reméljük élhetek majd vele. Egyáltalán nem volt ízetlen a tréfa
Sikerült befejezni a könyvelést? Lehet, hogy Marikának tényleg igaza van, és a hasfájás máskortól számolja az idõt. De azért már ideje lenne odébb állnia
Milyen kismama nacikat varrattál? Sima vagy kertész? És a dereka kiengedhetõs? Van jó varrónénid? Ha igen, akkor vevõ lennék rá
Egyébként jól vagy? Keményedés? Remélem szeded a MagneB6-ot!!! A múltkor azt írtad, hogy mostanában sok rossz történt Veled. Nem akarsz esetleg írni róla? Ezt ne vedd tolakodásnak, vagy zaklatásnak. Csupán baráti érdeklõdés. 

Már készül az ágyú is...
Vagyis ma kezdem. Ti hogy vagytok? Ügyfeled sok van? És mindet leadod, ha meglesz a bébi, vagy fogsz otthon könyvelni mint a lányok? Te nem valamilyen HAAC vagy HACC vagy ilyesmi nevû élelmiszeripari bigyóból írtad a szakdolidat? Mert a múltkor olvastam a Don Pepe szórólapját és olyan ismerõs volt rajta ez a rövidítés (amit persze nem tudtam megjegyezni
) és aztán eszembe jutottál, hogy mintha Te írtad volna, hogy szakdoli témád volt.
Nem is gondoltam volna, hogy a gyerekek besárgulnak a sárgarépától. Nagyon ügyes fiatalember, hogy már alig sírt. Ripsz-ropsz elrepül az idõ és már õ cipeli helyetted majd a csomagokat
Fogyi programmal mi újság? Gondolom keményen edzel a taposógépen
Ez érvényes a többiekre is!2002.11.20 09:46
, és én már akkor elkezdtem szedni az Elevitet, amikor tervbe vettük a bébit. Ezért-e vagy másért, de elég hamar összejött, a fogamzásgátló abbahagyása utáni 3. hónapban.
2002.11.20 11:07
2002.11.20 12:28
2002.11.20 16:18
2002.11.20 16:49
Azért néha felveszem
Varrónõ nekem elég jól megcsinálja a dolgokat, ha gondolod egyszer elviszlek hozzá, hogy megnézd mit tud
lehet, hogy a hasfájás nem tud számolni és itt a gond (azért ne küldd el hozzám gyakorolni
)
Ugye ilyenkor már lehet ilyenre nevelni?
2002.11.20 20:37
.
Remélem mire kiköltözünk, rá nemsokára mehetünk babalátogatóba.
Egyébként még olyan nagy különbség nem észlelhetõ. Majd szerintem késõbb. Majd fokozatosan beszámolok.
Egy cseppet olyan vagyok mint aki egy másik bolygón él
2002.11.21 09:11
Legalább 3 percig forgatták Dóri kézfejében a tût, mert nem találtak vénát. Kissé hájas a bõre, így látni sem lehetett a vénáját. Már éppen ki akarták húzni, hogy másik helyen szúrják meg, amikor elkezdett csöpögni. Úgy sírt szegénykém, hogy még az apja is tiszte ideg volt odakint. Nem jött be, hogy ne lássa ahogy megszúrják az õ kis tündérkéjét, de azt mondta, hogy már azon gondolkodott, hogy mégis bejön, mert a szíve majd meghasadt a sírást hallva. 

Próbáltam a sárgarépát, de kb. olyan arcot vágott, hogy: "anya, ezt inkább edd meg, Te!" Viszont a zöldborsó és a sütõtök mehet! Pár napja eszünk még csak ilyeneket, de mivel nagyon ízlik neki, most már variálnom kellene, hogy ne csak borsó és tök legyen. Nem vagyok híve a bébiételnek, csak ha muszáj, hiszen ha én csinálom meg, akkor tudom, hogy mi van benne. Persze vettünk azért azt is, ha megyünk valahová, vagy éppen lusta vagyok pepecselni, de ötleteket szívesen elfogadok tõled!
Szóval miket adtál neki 6 hónapos korban???
2002.11.21 11:04
2002.11.21 12:19
Mindig megyek bökdösni, mire a cumi beindul a szájába.
HOgy nem éhes! Hisz reggel fél hatkor evett. BÁr azért nem fog elfogyni, de azért akkor is már elmúlt dél...
. Na jó csak képletesen értve. Nagyon sajnálom Dórikát, hogy ilyen figyelmetlen emberek vannak az egészségügybe. De reméljük, hogy már kiderül, hogy mi a probléma. 2002.11.21 12:43
2002.11.21 12:54
2002.11.21 14:15
2002.11.21 14:29
2002.11.21 21:22
! 2002.11.22 07:02
) 2002.11.22 08:31
Gratulálok! Hogy ezt is megértétek! És semmi üvöltés! A többi is így legyen! NA, most már Dórikának tényleg kész férfi az udvarlója
Karácsonyi zene tetszett a kis pocaklakódnak?
Egyébként a babalátogatás úgy legyen
(X-be teszem kezem lábam. Na persze ahhoz mást is kell tenni, mert ennyibõl még nem lesz gyerek
)
, de azért köszi a bókot! Mert én annak vettem
Bevallások elkészültek?
2002.11.22 09:23
2002.11.22 09:23
2002.11.22 09:45
, illetve Gyöngy születési dátuma: 2000. 04. 30.
Az eddigi tantárgyak tanulhatók voltak egyedül is (jegyzet + könyv).
2002.11.22 09:57
2002.11.22 11:06
2002.11.22 11:46
Egy barátnõmmel beszéltem, azt mondta, hogy az õ fiának minden egyes fogánál ez volt, hogy 1-2 napig kicsit ment a hasa. Azért a páromra rábíztam, hogy hozzon valami hasfogót, de nem akarok még adni neki, csak legyen itthon,sose lehet tudni, mikor lesz rá szükség.
2002.11.22 12:23