Zsanci!
Le vagyok maradva. Akkor most már tuti, hogy lány? Mondjuk, én eddig is biztos voltam benne

Vagy nem kérdezel rá? MIért nem? Akkor minket megöl a kiváncsiság! MOst akkor hogy is van ez?
Votiv!
Annyira szíven ütött, hogy a doki bád úgy elkedvetlenített! Írtam is, amikor Kecskeméten voltunk, de minden HSZ-em elszállt, és olyan pipa voltam, és időm meg nem volt újra bepötyögni! Szóval akkor azt írtam, hogy az én doki bácsim mindig azt mondta, hogy nézegessem a tükörben a pocakomat és gyönyörködjek benne

Tedd Te is ezt, amíg lehet

Istipóknak sok-sok névnapi puszit küldök!
Rylie!
Kamillának boldogságos névnapot!!!!
Ancsi!
Végülis nem kellett az a bizonyos szemcsepp, mert a Kecskeméten felírt is hatott, már egy nap alatt látható volt a javulás, plusz adtam még homeós bogyeszt is, és tényleg 2-3 nap alatt szinte csoda történt!!!! Sajna digitális fotók nincenek, de úgy nő ez a lyány, mint a gomba! 56-os rucikat kezdjük kinőni, és egész csini kis fodrocskák vannak a combika tájékán

Meggyógyultál azóta??? Nem volt időm visszaolvasni, most is éppen sikerült lopnom 10 percet, és itt bűnözök

És nálunk a nagyiknak az a falinaptár lett az ajándék, amit Te tettél be, ezúton is köszi mégegyszer, és a nővérem beszkennelt fotókat, és vett valami fullos fotópapírt (matt, nagyon szép!), és a pasija színes nyomtatójával megcsinálták! NAgyon nagy volt az öröm!!!!
Curse!
Annyira sajnálom, hogy Adél baba beteg

Olyan picike még! De az ilyen pici babók olyan gyorsan gyógyulnak ám, most tapasztaltam (sajnos) én is!
Deni!
Sajnáltam, hogy nem derült ki a Pocaklakód neme, de legalább tovább izgulhatunk

A Tenyésztés eredménye még nincs meg, csak januárra lesz meg, úgyhogy még nem biztos, hogy Chlamydia, de az a szemcsepp, ami használt, az kifejezetten erre jó......Mivel ez baktérium, ezért Pannának is most antibigyót kell szednie

Még szerencse, hogy az anyatejci védi a pocakját!
Vera!
Hú, szegény Dóci!!!!

És szegény Apája, akinek emiatt kellett lehajtania egy-két felest

OLyan jó, hogy ilyen klassz orvosokkal is lehet találkozni! Nekünk is olyan szerencsénk volt a kecskeméti szemészorvossal!!! De a képeken szemmel láthatóan semmi probléma

Gyönyörűek!!!
És olyan jó volt Doráékkal talizni Kecskeméten!!! Kata baba nagyon ügyesen jár, és olyan igazi csajszis, nagyon szép hajjal!!!!! Na és a szeme!!!!
Fibi merre van???? Országot járnak???
Remélem, még majd tudok jönni.......
Betegeknek ezúton is gyors gyógyulást kívánok!!!!