Sziasztok!
Köszönjük a drukkolást, ránk fért!
Gabboka,
Persze, hogy meg lehet kérdezni, hogy mi volt.
Akkor leírom részletesen.
Szóval szerdán voltunk egy vérvételen,
Szerdán voltunk vérvételen (sima vérvétel volt, a doki küldött rá) meg még egy csomó vizsgálaton, és sajnos lett egy nagyon rossz eredmény alacsony trombocitaszám, 63 volt /180-400 között a normális/
(ami tavaly is iszonyat alacsony volt, akkor amikor már baj volt, mert nem tudom emlékeztek-e, hogy írtam hogy mi 2005-ben elvesztettünk egy kisbabát, 28 hetes volt, és HELLP syndroma alakult ki, és én is többszörös életveszélyben voltam, 6 napot voltam akkor az intenzíven ),

Gondolhatjátok hogy megijedtünk!
De a dokim, és a barátnőm is próbált nyugtatni ,hogy ez az érték rossz, akkor még nem lehet nagy baj, mert a többi ami még erre hatással van, viszont jó volt, és lehet hogy elrontották a vizsgálatot.
Ezért a vizsgálatot megismételték pénteken, és akkor csináltak valami speciális vizsgálatot is, ami a hematologus csinált.
Szombaton voltunk dokinál egy hematológusnál, a nőgyógyászom beszélt vele, és kérte, hogy Ő foglalkozzon velünk! (Ő a vérképző szervekkel foglalkozik)(hát ő azért kendőzetlenül elmondta, hogy mi várhat ránk , hogy ez megismétlődhet

)és hát ugyan visszament a trombocitaszám 108-ra, ami ugyan még alacsony, de a terhesség végén már azt mondják jó!,
de talált valamit a vérképemben, ami miatt majdnem be is fektetett, mikor mondtam hogy ok, akkor utána meg azt mondta hogy majd csak 2 héttel a műtét előtt és akkor már végig bent is leszek, de addig is fokozott ellenőrzés alatt fog tartani. És ha baj van, akkor azonnal műtét.
A vért is Ő fogja levenni hetente 2*, ma is voltunk nála, meg CTG-n is. A mai eredmény már meg is van, most este 6-7 között kellett hívni a dokit, és tök jó eredményekkel szolgált

.
Már visszament a trombocitaszám

és a többi eredmény is jó!
Most 166! És ezért úgy néz ki, hogy csak jövő hét szerdán kell menni megint vérvételre! Úgy örülünk!
Hogy mi volt a baj, mert ez önmagában nem okoz problémát, a többi jó. Valószínű, hogy azért volt olyan alacsony szerdán, mert akkor voltam a megfázásom csúcsán. De péntekre már nem volt a szervezetemben semmilyen vírus sem.
Baba jól van sokat mocorog, a CTG-n is sokat mocorgott, többször elrúgta, ma a kenetet is levette a doki és az is rendben volt. úgyhogy most tényleg minden rendben van! És vigyáznak is ránk! És ez nagyon jó érzés!
Most azért ültem ide, mert a vérnyomásomat, és a súlyomat 3* kell mérni egy nap, és azt az írni kell, és vinni a dokinak és azt vittem be táblázatba.
És naponta kapok szurit is, amit hétfőtől már a Férjem ad be, szombaton meg, vasárnap a kórházban adták be, de most már Ő is beadja. Nagyon kis ügyes!
Úgy látszik a szuri segít! Így ma is írtak fel még 10-et!
Azért teljesen nyugodt csak akkor leszek, ha már a kezemben lesz a pici lány és az én értékeim is rendben lesznek!
De most azért megnyugodtunk!
Hát ennyi van velünk!
Sok puszi Mindenkinek!
Ancsa