Sziasztok, Lányok!
1 órába telt, amig elolvastam az irásaitokat.

Nagyon jó igy jönni, habár voltak nagyon rossz hirek is, amit egyáltalán nem gondoltam.
Például, Éva: nagyon sajnálom, hogy ebben a hónapban nem jött össze – pedig biztos voltam benne, hogy az érzéseid nem csalnak. Azért ne felejtsd el, hogy ez volt az első hónap – és az idegességek is közrejátszhattak.... és még valami: nem szabad pesszimista lenni!!!!!
Mororo, örülök, hogy te is kapcsolódsz hozzánk. Érezd jól magad köztünk, és irjál többet magadról, el is küldhetnéd Merinek a bemutatkozó leveled, hogy bekerülj az oldalunkra! Esetleg a hődet is feltehetnéd.... hányadik napon jársz?
Viki27, ha kedved van, te is csatlakozhatsz hozzánk!
Annát nem láttam, hogy irt volna mostanában – tud valaki róla valamit?
Látom, hogy találkára mentek – sajnos én nem tudok ott lenni, de gondolatban veletek leszek...
Erzsike, az egyik barátnőmnek is igy reagálták le a szülők, amikor bejelentette, hogy pozitiv lett a teszt, és most nagyon szeretik az unokát. Nem kell elfelejteni, hogy az ők idejükben nem lehetett tesztet kapni, igy szerintem nem is nagyon biznak benne. A félelem is közrejátszódhat, hogy mi van, ha a teszt csal, és ők nagyon beleélik magukat..... Ne zavarjon, hogy nem mutatják ki az érzéseiket – annak is eljön az ideje – csak örülj, mert van minek! Mikor kapunk képet tőled is?
Meri, az oldalunk első lapján azt irja, hogy Ági érezheti a pocakjában a babót..... beirnád Erzsikét is? Köszi
Ági, türelmetlenül várjuk a képet!!!
Eszter, mindenkinél másképp ingadozik a hő. Nálam például nincs nagy különbség a nappali és a reggeli hő között, de ha megnézed a görbéimet, akkor látszik, hogy egész hónapban nagyon alacsony a hőm. Szerintem, azt a napot, amelyiken nagyon nagy volt a változás, hagyd ki a görbéből.
Most pedig magamról egy kicsit: ez a néhány nap alatt nagyon egymásra hangolódtunk a párommal – azt is mondhatom, hogy rengeteg szeretetet kaptam. Tudom, hogy ez nagyon jó, viszont a görbém szerint még nem volt pé-m. Lányok, lehetséges az, hogy a 21-22. nap körül legyen pé, és mindig pontosan 29. napra megjöjjön a miki????? Erről tudtok valamit?
Még azt is megfigyeltem, hogy hiába aludtam 10-11 órát, mégis nyomást éreztem a fejemben, mint amikor nagyon fáradt vagyok, és néha a szédülés is környékez. Talán valami virus környékez?????
Bocsi, hogy nem irtam mindenkinek, de éppen hiv valamiért a főnök.
Pusz mindenkinek