A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!Kép

NikieKép Elõre is nagyon köszönöm az infótKép

Képzeljétek tegnap este párom bejelentette, hogy január végén utazunk Venezuelába.
Olyan happy vagyok.Focizni megyünk az öregfiú csapattal. Teljesen be vagyok lelkesedve, még soha életemben nem voltam ilyen messze. A repüléstõl kicsit félek. Az idén is volt egy nagyon rossz élményünk, de szerencsére nem történt semmi baj.

CaldeaKép
Én is emlékszem rád, melyik kórházban fogsz szülni?

KrissiKép

Engem is megnéznél a holdas naptárban? Szül:1975.03.27. 02.30 Köszike

Mindenkinek pussz: Ildi
hercegné

Jó reggelt Lányok.

Krissi,
Rendben, gondoltam én is elmennék a talira. Annyit tudok, hogy nov.25. hétfõn lesz. Hol???
Azért gondolkoztam rajta, mert ez nálunk nagy szervezést igényel, mert férjecskémmel együtt járunk haza.
Ma rengeteg a melóm, de mindenképp benézek.

Barbi,
Én a Corax LH tesztet ismerem. Van rajta egy teszcsík (ami mindenképpen meg kell, hogy jelenjen)és mellette egy másik, ami csak akkor jelenik meg ha van L. Hormonod. A dokim lerakzolta papíron, hogy tök lapos, vízszintes ennek a hormonnak a jelenléte (szinte nulla) és ovuávió elõtti nap felugrik (de nagyon), ott van 1-2 napig és rögtön lezuhan. A dokim szerint kell elnni pozitív eredménynek, akkor van ovuláció. Ha két csíkod van, az azért lehet, mert már elkeztdett termelÕdni ez a hormonod, de pont olyan napszakban csináltad, hogy még nem olyan sok van, ezért halványabb a másik csík pl.

Lányok,
Azt írjátok, hogy teszteljek már. De még csak ma van a 27. napom. Mivel normálisan 28. napom körül jön meg, addig tök felesleges, nem??
Tartanék egy rövidke közvéleménykutatást, mivel ez az elsõ Clostis hónapom. Kinek hány napra jött meg Clostiszedéssel?
CatEye már írta, hogy nem volt elõtte hasfájás. Volt valakinek?
köszi!
adél

RITA, és a többiek, akik szeretnék hallanii ZSUZSU történetét: megígérte, hogy benéz a topicba és megírja - nem akarom tõle elvenni a sztorit, de ha hétfõn azt mondja, hogy megírhatom, akkor közzéteszem mindenképpen!Kép
GITTA:EDI-nél szintén lombik, azt nem tudom hány cn-en van de majdnem pontosan egyfomán vannak Mracsival. 2 embriót ültettek neki vissza!Légyszi javítsd a táblában!Kép
CALDEA:én is emlékszem Rád, bár amikor jöttem Te már odaát voltál!KépGratulálok a hamarosan megszületendõ Martin babához!Enivel pedig együttérzek, nehéz lehet Nekik!Kép
ANDI:nagyon régen volt rövid, de barna sosem!A lelkem is szõke!Kép
Holnap kora reggel megyek dokihoz így szegény kis tenyészcsõdörömnek halnali fél hatkor kell ficánkákat produkálnia, hogy bevihessem bakt.vizsgálatra. Kép
Virág
Virág

Zsuzsu
Nagyon örülök, hogy sikerült! Boldog babavárást!
Caldea
Én is emlékszem rád. Hogy repül az idõ, te jó ég!! Problémamentes, gyors szülést kívánok utána sok-sok tejcsivelKép !
Lujza
lujza

Sziasztok!Kép

CaldeaKép
Gratulálok a babához.KépKépKép Én a zebrafarmon láttalak, ha jól emlékszem.

AdélKép
Szerintem is várj még a teszttel, nehogy korai legyen és csalódj.

KrissiKép
Én is nagyon aggódós természetû vagyok. Sajnos sokszor gondolok mindenféle tragédiára, hogy mi lenne ha..... A férjecskémet is sokszor idegesítem ilyesmivel. A citromfûtea segíthet ilyen esetekben?

NoémiKép
Hová tûntél? Most végülis lett baba vagy nem?

Nemsokára itt a ciklus közepe. A férjecském mindig azt mondja, hogy taktikázom amikor nem akarok szeretkezni minden nap, hogy másnapra több legyen az "anyag". Hát lehet, hogy igaza van.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

ILDIKép
Venezuela!!! Ez olyan csodásan hangzik, most még jobban irigy vagy RádKépKépKép Lehet, hogy pont ez az utazás fog változást hozni, a megszokott dolgokból való kiszakadás pozitivan befolyásolja a babásodást, jó pár eset mutatja, hogy az utazás, a vele járó hangulatváltozás csak jót hozhat! Remélem, babás hirrel jössz vissza! Mennyi idõre mentek? Nem csodálom, hogy be vagy lelkesedve, én is tök izgatott lennék, már most.

VIRÁGKép
OK, akkor megvárjuk Zsuzsu jelentkezését, vagy tõled a sztorit, csak már az oldalunk lyukad ki Kép

ADÉLKép
nekem is volt Closti-s hónapom, én sem éreztem a végén se cicifeszülést, se egyebet, de babás sem voltam. Szerintem Te nagyon esélyes vagy, a hõd mennyi volt ma?

Puszi,

Rita
knérita

Sziasztok!

KarmenKép
Elõre is gratula, olyan aranyosak az ikerbabák!

MarcsiKép
Nagy drukk!

Tegnap voltam 21. napi vérvételen meg UH-n. Volt PÉ-m, mert a tüszõm az eltûnt. Mondtam, hogy mérem a hõmet, amibõl számomra nem derült ki, hogy volt-e valami, de a doki szerint volt. A nyákom szerint is.
Legközelebb a 3. napira megyek, addigra gondolom meglesz ennek az eredménye. Vagy mikorra csinálják meg általában?
A párom majd kedden megy, akkor viszi a matyikat is. Remélem, jó eredményei lesznek.

CateyeKép
Írom Neked magánba a másik email elérhetõségemet. Már nagyon kíváncsi vagyok a fényképekre. Megpróbálok majd én is küldeni.

Pusz: MÓNI
bogu

RitaKép

Mivel nem kifejezetten nyaralni megyünk ezért 7 napra "csak", amibõl vonj le 2 napot az utazás miatt. Így gyakorlatilag 5 napunk lesz mindenre. De én már akkor is úgy váromKép
Még csak európában utazgattam (ott se sokat), de ez most nagyon ránk fér, mert látom a páromon, hogy mennyire kimerült az utóbbi idõben.
Egyébként terveztük, hogy valamikor a télen elutazunk valami szép helyre, de nem gondoltam volna, hogy ez meg is valósul.
Ahová nagyon szeretnék egyszer eljutni az Jamaica.Párom fiáék voltak az idén és mit mondjak? Ott van a ParadicsomKép
Azért ez se lesz nagyon rossz (gondolom)Kép

Pussz: Ildi
hercegné

ILDIKép
utazásra fel! Biztos felejthetetlen élmény lesz!

Lányok,
ANDY irta: "Keveset eszek, és nincs nagyon hányingerem. Csak dec. 5-én megyek dokihoz." Ezek szerint jól van, csak nethez nem jut.

Megyek ügyintézni, majd jövök még.

Cupp,

Rita
knérita

KnéRita,
Bár nem mérem általában a hõm (mert csak stresszelem magam vele rájöttem) ma megmértem és 37,1 volt.

Írjatok majd a taliról, hogy hol lesz!
Üdv
Adél
adél

Orsi! Az én vagyok. Nem tudom átvarázsolni a többi közé. Segítene valaki? Vagy egy fél órája már azzal bénázom. Hát látszik, hogy nem vagyok ügyes. Kép A kép cimét talán sikerült megváltoztatnom.

Caldea! KÖszönjük az infót Enirõl, és õszinte részvétünk a papája és apukája elvesztése miatt. Kép Reméljük gyorsan eltüntetik az endóját, és örülhet a babócának.
Gratula a kisfiúhoz! Reméljük gyorsan-gyorsan kibújik. Kép

Ildi! Kérünk majd képeket Venezueláról. Szerintem nem sokan jutunk el oda. Kép

Virág! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Andi,
ha gondlod szívesen átrakom a többi közé, és magánban részletezem, hogy hogyan kell csinálni Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

RitaKép
Rendben, írom neked dec.-ben is, igen, kb. 29 és fél napot kell hozzáadni. Ha most a mensi körülre esik, nagy a valószínûsége, hogy jövõ hónapban is kb. akkor lesz. Hány naposak a ciklusaid?

AdélKép
Örülök, hogy jössz!

IldiKép
Beviszlek az adatbázisba, úgyis Barbit meg Minyut kitörlöm.
Amikor a párommal megismerkedtünk, elhatároztuk, hogy Venezuelában fogunk élni. Persze, az egészbõl nem lett semmi, de azóta is, amkor meghallom, mindig eszembe jut az a boldog-bolond, tervezgetõs elsõ néhány hónap....
Jó utat, szép nyaralást kívánok neked!!!!

CsutkaKép
Mindenkit nézek, aki megadta!!!!!!!

LauraKép
Nálam bevált a citromfû, meg leszoktam a kávéról is, bár így is gyakran van, hogy gyomorgörcs fog el. Most éppen azért van, mert el kell költöznünk egy másik országba, és minél jobban közelít az idõpont, annál inkább nem akarok menni....
A teáról annyit, hogy lehet kapni filterest is, semmi íze, enyhén citromos, mondjuk én nem teszek bele semmit.
Jössz a maxitalira?
Apropó, van elég hely a Vistában ennyiünknek?

Ja, igen, Adél, a Vista Kávéházban lesz, du. 5-kor, ha jól tudom.

Tényleg, mi van Noémivel?

Krissi
krissi

Lányok!
Képzeljétek, én megyek szülni Kép a barátnõmmel. Dec.3-ra van kiírva, de mától bármikor jöhet a baba. A férje a kórház szagától is elájul, így õ nem mer bemenni, és megbeszéltük, hogy én megyek vele. Sokan kérdezték, hogy biztos jó lesz-e ez nekem, hogy annyira vágyok babóra és annyira nem sikerül. Én biztos vagyok benne, hogy egy feledhetetlen élmény lesz és már nagyon várom. Szegénynek múlt héten meghalt az apukája, tegnap volt a temetés vidéken. Én vittem le.Nagyon korán indultunk, ezért éjjel nálunk aludt(a férje a rádióban dolgozik 48 órát egyhuzamban). Megfogtam a hasát amikor rúgdosott a pici. Olyan jó volt!! Pedig azt hittem, hogy majd olyan rossz érzés, vagy hogy is mondjam irígység(?) fog majd el, de nem. Irígy vagyok azért, de ez olyan pozitív értelemben vett irígység. Lesz nekünk is hamarosan. Ebben biztos vagyok!!
Lujza
lujza

Rita!
Hol fizetik ki a magándokit? Engem is érdekel!

Caldea!
Eninek üzenem, próbáljon meg nem szomizni, bár tudom, ez úgysem fog menni!

Orsi!
Sok sikert!

Ildi!
Hát te nem aprózod el! Venezuela! Az igen! Biztosan szép lesz az út, és talán már hármasban jöttök vissza! Kép

Virág!
Köszi, beírtam!

Üdv:
Gitta
gitta

Krissi,
Hol van ez a Vista kávéház? A Deáknál?
Foglalt valaki asztalt?
Tuti az 5 óra? Szerintem fél6 körül oda tudnék érni.
De honnan ismerjük me egymás? szerintem kellene egy bizonyos névre asztalt foglalni, nem?
adél

Sziasztok!
Ma kezdem megint a clostit. 29.-én UH, szuri, és legalább most hétvégén kell majd akciózni, így talán jobban sikerül.(nem mintha baj lenne, csak eddig mindíg hétköznapra estek "azok" a napok)
Most sikerülnie kell!
Csutka
Csutka

KrissiKép
Én is kipróbálom a citromfû teát, hátha kicsit lenyugszom. A magánéletben történt változások és az ezzel járó herce-hurca miatt teljesen idegbeteg vagyok. Lehet, hogy ezért nem jön még a baba, kivárja mire alkalmas leszek az anyaságra. Sajnos a talira nem tudok elmenniKép, majd ha rendezõdnek az otthoni dolgok és végre alkalmam lesz egy kis kikapcsolódásra, majd akkor megyek.

LujzaKép
Igazán irigyellek, hogy ilyen barátnõd van, aki megtisztel azzal, hogy jelen lehetsz élete egyik legfontosabb eseményén. Szerintem ehhez nagyon bensõséges viszonyra van szükség. Én mondjuk nem mennék be, mert még egy tûszúrás látványától is majdnem elájulok. Majd meséld el biztos nagy élmény lesz!Kép

AdélKép
Jó a hõd, remélem babuka van a dologban.Kép

Kismazsival mi lehet? Úgy eltûnt miután babás lett. Lehet, hogy Õ is otthon maradt pihenni.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Laura,
Ez jó hõ?
Normális esetben is ennyi mielõtt megjön, nem?

Képzeljétek, ma a 27. napon nincs hasfájás. Remélem nem vihar elõtti csend...

Csutka,
Hányadik napra jön meg neked Clostis hónapban?
Vannak tüneteid mensi elõtt?
adél

LUJZAKép
szerencsés vagy, hogy ilyen barátnõd van, és persze õ is az, hiszen ez tényleg nagyon szoros barátság, hogy Te leszel vele élete legfontosabb eseményén. Biztosan nagy élmény lesz, és megváltozhat benned is valami, amitõl a babó hamarabb költözik a pocidba.

GITTAKép
ez a Tempo Egészségpénztár. Az egész dolog úgy néz ki, hogy mi itt a cégnél kapunk egy felhasználható keretösszeget, én ennek java részét ide raktam be, ebbõl fizetik ki pl. a fogorvost (ehhez persze a fogdokinak szerzõdnie kell a pénztárral), kifizetik a gyógyszertári számláimat, gyógyászati segédeszközöket, Scholl-cipõt, azokat a dolgokat, amik az egészséghez ill. egészségmegõrzéshez kapcsolódnak. Ha érdekel a dolog, nézd meg a www.egeszsegpenztar.hu oldalt, ott minden le van irva, bár nem tudom, az megéri-e, hogy valaki befizeti a pénzt, utána meg felhasználja, de azt hiszem, van adókedvezmény is.

ADÉLKép
a hõd szerintem jó!

Puszi,

Rita
knérita

AdélKép
Szerintem jó. Nekem nem megy fel idáig.Kép Múltkor amikor megjött 4 tizedet esett vissza aznap reggel. Nem tudom másoknál, hogy mûködik. Én boldog lennék, ha 37,1 lenne nekem, fõleg ha nem is esne vissza.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Adél Kép
Ne izgulj a hétfõ miatt, biztosan megtalálsz minket. A Vista Café a Paulay Ede utca elején van (igen a Deák tér környékén). Bár Virág ma még nem jelentkezett, de õ szokott asztalt foglalni Fordor néven. Ugye, Virág jól emlékszem?? Kép Tehát, ha bejössz, akkor gyere a galériára, azt nem lehet eltéveszteni, és ahogy a lista hosszát nézem, csak mi leszünk ott fenn....
Ha valamit rosszul írtam, akkor javítsatok ki Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AdélKép
Nézd meg a "megint megjött hasznos linkeknél" a babás görbéket!

Laura
Laura (laura2)

Lányok! Búcsúzni jöttem, de csak pát hétre tünök el. Már biztos, nagyon szépen osztódnak az embriók, holnap fél 10-kor lesz a transzfer. Kép Ja a doki ma mondta hogy megcsinálják az AH-t is, ez meg sokat segit a megtapadásban. Ritával majd üzenek, de 2 hétig ugysem érzkm semmit sem, addig lehet hogy nem jelentkezek.

Addig is mindenkinek mielõbbi babavárást kívánok és köszönöm a sok drukkot.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Remélem sikerülni fog és pár hét múlva babás hírrel jössz vissza.KépKépKép Addig nagyon drukkolok!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Rita!
Köszi, meg fogom nézni! Kép

Kármen!
Drukkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Karmen,
sok sikert a megtapadáshoz!!! Két hét múlva várjuk a csíkos tesztet Kép Kép Biztosan az lesz Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KarmenKép
Sok-sok drukk!!! Biztos sikerülni fog!KépKépKép

LujzaKép
Én szívesen lennék a helyedben, szerintem csodás élmény lesz. Egy kis ízelítõ abból, hogy mi vár majd - remélem hamarosan - ránk is.

Lányok, van valakinél a cickafark teának székrekedéses mellékhatása. Amióta iszom, egyszerûen nem megy a dolog. Addig semmi gond nem volt.
Szerintetek abbahagyjam az ivását?

Pusz: Móni
bogu

AdélKép
Virág szervezi a talit, õ foglal asztalt is.

LauraKép
Velünk is most történt valami, amit nem lesz könnyû feldolgoznunk, de megpróbáljuk. Sok sikert kívánok a dolgok rendezéséhez neked is!

KarmenKép
Ez fantasztikus!
A tudomány nagyot haladt elõre, ez az egész lombik dolog számomra még mindig felfoghatatlan.... De tök jó, hogy van.
Azt lehet tudni, hogy fiúk, lányok, vagy vegyesen? Elvileg a doki tudna válogatni a fiúkák között... Bár valahol olvastam, hogy ez törvénybe ütközõ - egyelõre.
Drukkolok, hogy jól befúródjanak a babukák!!!

LujzaKép
Ez nagyon izgisnek hangzik, legalább nem fogsz úgy félni a saját szülésedtõl, mert tudod, mi vár rád!

Krissi
krissi

Móni,
Egy idõ után hozzászokhatsz.
Én így vagyok az Elevittel, bár csak kb 3 hete és csak felet szedek, de rendezõdni látszik a dolog.
Vagy szedhetsz valami rostosat.
Én pol elkezdtem férjecskémmel a Kombucha gyártású búzafüvet (táplálákkiegészítõ tulajdonképpen) és mindkettönknek úgy néz ki tök jó. Vagy van kombuchának teája, ami tök jó, mert lazít.
üdv
Adél
adél

Sziasztok! Olvasó vagyok ma!
ADÉLKépRSI jól mondta, már foglaltam is asztalt a galérián VIRÁG néven, hogy könnyû legyen megjegyezni! Rögtön meg fogsz minket találni - a legvidámabb asztaltársaságot keresd! A Vista utazási iroda van a sarkon, azon az utcán kell besétálni úgy 80 métert és a jobb oldalán van!
KARMEN:nagyon fogunk Neked szorítani!Kép
OFF:a babás görbénél hányadik naptól megy fel a hõ még magasabbra (3.szakasz)?
ANDI:szépek vagytok a képen!!Kép
LUJZA:azért gondold meg, feszültségoldónak nincs is jobb a talinál!!!Kép
Virág
Virág

Sziasztok LányokKép

VirágKép
Azért a mintavétellel a párodnál vigyázzatok, hogy nyállal ne érintkezzen az anyagKépKépKép

AdélKép
A galérián van foglalva az asztal a Vista Caféban, tehát nem téveszted el. Annyi röhögcsélõ liba nõ úgysincs egy csoportban, csak a babanetesekKép Könnyen megtalálsz minket. Egyébként a Deák tér felõl a Paulay Ede utcában jobb oldalon kb. 150 méter a saroktól.
Adél nem felesleges tesztelni, mert az érzékeny tesztek már kimutatják a megtapadás után 3 nappal a HCG emelkedést. Pl.Gabriel

LujzaKép
Irigyellek, hogy ilyen testi-lelki jó barátnõd van. Biztos nagy élmény lesz. Az SM-ben szültök ?

Képzeljétek ma reggel már 37 volt a hõm. Lehet, hogy hétfõn mégis megrepedt a tüszõm. Most nagyon happy vagyok. Holnap remélem már 37 felett lesz.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CATEYE:ez az húzz bele!KépTudom, mondtam is már a párocskámnak és megfelelõképpen el is volt keseredve!Kép
Virág
Virág

Virág! Igen, légyszives tedd át! És köszi, hogy leírod magánba a hasznos tudnivalókat. A mailbox-os címemre küld legyszives. Kép
Virág! Köszi. Kép
Krissi! Hova költöztök, ha nem titok?
Kármen! Várjuk a babás híreket. Kép
Lujza! Ez fantasztikus! Kép És az is, hogy vállalod ezt! Irigyellek a bátorságodért! Igy kicsit talán olyan, mintha az a babóca a tied is lenne. Kép
Móni! Próbáld fokozatosan növelni a cseppek adagját! Kép

Andi
andi28

Orsi! Igen, légyszives tedd át! És köszi, hogy leírod magánba a hasznos tudnivalókat. A mailbox-os címemre küld legyszives. Kép
Virág! Köszi. Kép
Krissi! Hova költöztök, ha nem titok?
Kármen! Várjuk a babás híreket. Kép
Lujza! Ez fantasztikus! Kép És az is, hogy vállalod ezt! Irigyellek a bátorságodért! Igy kicsit talán olyan, mintha az a babóca a tied is lenne. Kép
Móni! Próbáld fokozatosan növelni a cseppek adagját! Kép

Andi
andi28

ANDI:egész megijedtem!Én nálad is bénább vagyok,az enyémeket Cat rakta fel!Kép
Virág
Virág

na, most meg kétszer is elõjött. ráadásul az elsõnél véletlenül Virágot írtam Orsi helyett. Bocsi lányok! Kép
andi28

Köszönöm, hoyg mindent leírtatok a taliról, én fél 6 körülre tudok kb. menni azt hiszem, ha addig nem jön közbe semmi.

Cat,
Én is úgy vagyok: ha már kb-ra jól mûködik a hormonrendszerem, már attól boldog vagyok, akkor már jó úton járunk...
adél

Bocsi Virág! Nem akarlak ijesztgetni! Kép
Orsi! Meg sem néztem még a csokrodat! Kép Gyorsan pótolom!
Andi
andi28

AdélKép
Köszi. Próbálok sokat inni, rostosat és vizet egyránt. Remélem, jobb lesz majd.

AndiKép
Mennyire növeljem az adagot? Eddig 1x20 cseppet ittam, de persze csak a 14. napig. Hogyan változtassak? (Holnap majd írok magánba is.)

Puszi: Móni
bogu

Adél!
Nekem 26 napra szokott így is megjönni, meg gyógyszi nélkül is. A tünetek is hasonlóak(mellfeszülés, hasfájás), bár most mióta szedem kibõvült sûrûbb pisiléssel is. Utóbbit valószínû az Utrogestan okozza. Még talán annyi, hogy mensi elõtt két nappal pecsételtem egy kicsit.
Csutka
Csutka

KarmenKép

Drukkkkkkkk ezerrelKép Remélem két hét múlva babás hírekkel jösszKép

KrissiKép

Köszönöm elõre isKép

off:

Budapesti LányokKép

Segítség kellene. Júl. 31 óta vagyok munkanélküli, így januárban letelik az alanyi jogon járó egészsségbiztosításom.
Hogyan tudom én saját magam továbbra is biztosítani? Azt tudom, hogy be kell menni az OEP-hez, de ott hova? És fizetni hogy lehet? Postai csekken, vagy átutalással?
Ha valaki jártas e témában, akkor légyszi tájékoztassson.
E-mail:pildiko@mailbox.hu
Köszike

Ildi
hercegné

Hello! Még este lehet hogy benézek.

Engem is érdekelne a nemûk, de ezt nem nézik meg. Remélem 1 fiú, 1 lány lesz.

Karmen
karmen

CatEye
A Margitban szülünk KépKép
Virág
Nagyon szerettem volna végre menni a talira, mert eddig mindig valami közbejött, de sajnos most meg beszerveztek nekünk egy 2 napos (hétfõ, kedd) értekezletet Veszprémbe.
Pedig mondtam is a fürjemnek, hogy most nagyon el szeretnék menni és õ is mondta, hogy jó lenne, mert állandóan rólatok beszélek neki és jó lett volna személyesen is találkozni.
szomi Kép Lujza
lujza

Sziasztok!

Sajnos mostanában csak olvasgatni tudok, azt is nagy-nagy lemaradásokkal, mert sok a munka és a fõnököm is mindig itt "ólálkodik" a közelben. Kép

Lujza! Kép
Ez nagyon klassz lehet! Kép
Azért szeretnélek óvatosságra inteni. A sógornõm ápolónõ, és amikor a bátyja rosszul lett amikor felesége szült, õ ment be a sógornõjéhez. Nehéz szülés volt, és azt mondta utána, hogy rossz volt, mert nem tudott igazándiból segíteni és tehetetlennek érezte magát és még sokáig álmodott errõl. Sok ismerõsöm mondta, aki már szült, hogy belülrõl más, mintha valaki csak nézi, gyakran a kísérõnek nehezebb. Nem akartalak megíjeszteni, vagy ilyesmi, tudom minden szülés más. Azóta a sógornõm is szült egy nagyon aranyos kisfiút, nem riasztotta el az élmény, de komolyan mondom ápolónõ létére úgy jött ki, hogy a vajúdó sógornõjét szörnyû volt látni.
Húha, ez most rettenetesen hangzik, de tényleg így volt. Csak azt mondom készülj fel lelkileg, de én is bemennék ha lenne ilyen lehetõségem, tényleg nem elriasztani akarlak! Kép
Sõt, utána várjuk a beszámolót!!!

Ildi Kép
Biztos fantasztikus lesz az az út, ugye majd megajándékozol minket egy pár szép képpel? Kép

Karmen! Kép
Nem tudom olvasod-e még, de rengeteg drukk és ++++++++++ energia végig egész két hétre! Remélem utána meg egy nagy gratulát küldhetünk! Kép

Pfff, annyi mindent olvastam végig egyhuztomban, hogy már nem is tudom kinek mit akartam írni... Kép

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Majdnem lemaradtam a jó hírröl?

Zsuzsu!

Nagyon-nagy gratula!KépKépKép

Karmen!

Kép Megy a drukk!

Virág!

Lehet, hogy én is beugrok a talira pár percre (persze nem egyedülKép). Szabad?
Mé nem biztos, de hétfön ugyis Pesten vagyok...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

LujzaKép
Hova jössz Veszprémbe? Voltál már itt? Szép város, csak kissé csendes. Össze is futhatunk.

Sziasztok, majd holnap jövök. Jó délutánt és estét mindenkinek!Kép

Puszi: Móni
bogu

BESZTI: gyertek!!!!Kép
Virág
Virág

KrissiKép
Megtapasztaltam en is a panikbetegseget - sajnosKép. Ismerem jol. De szerencsere "meggyogyitottam" magam es mar tobb eve nem jelentkezett.
Hova fogtok koltozni?Es mikor? Ha szabad ezt megkerdezni.

GittaKép
Koszi, hogy beraktal, jol nez ki az az 1cKép

IldiKép
Most azt hiszem egy kicsit irigykedek RadKép De kerunk aztan par fotot. Biztosan elvezni fogjatok. A repulogeptol pedig ne felj. Nekem is azt mondtak az elso uton, hogy meg egy sem maradt fent. Igy vagy ugy, de lejon Kép

LujzaKép
Egy kicsit igaza van LeoneKép-nek, de akkor is biztosan hatalmas elmeny lesz. En is orulnek, ha a baratosnem engem kerne meg. Azt hiszem, mi itt a babaneten, mar fel vagyunk annyira keszulve a babavarasra, mintsem ez tul nagy gondot jelentene. Biztosan nem kellemes az a tudat, hogy fizikailag nem tudsz segiteni a szulo nonek, de hogy jelen vagy az szerintem neki sokkal tobbet jelent ennel. En legalabbis igy gondolomKép

KarmenKép
Ahogy tudsz, jelentkezzel, nagyon fogjuk varni a babas hireket FeloletekKép dupla drukk az ikrekhez: ++++++++++++

CatEyeKép
Csak igy tovabb, megy ez meg feljebb isKép Probalkoztal a fejen allassal?

Pusza:
Vica
vica72

VicaKép

Természetesen ha sikerülnek a képek akkor közkívánatra felrakok majd páratKép
Repülés:Az eddigi leghosszabb repülésem 2 és fél óra volt (Málta)és nem valami vidám, mert viharzónába kerültünk és majdnem lepottyantunk.Még a légiutaskísérõ hölgyeken is lehetett látni, hogy be vannak tojva. Iszonyatosan rázkodott a gép, minden pillanatban úgy éreztük, hogy szétszakad a gép.Csak szorítottuk egymás kezét és arra gondoltam, hogy együtt halunk meg. De persze szerencsésen landoltunk és visszagondolva rá nem is volt "annyira" rémes.
Egyébként imádok repülni, de azért a félsz mindig ott van bennem.
Nade bízom benne, hogy most nem lesz semmi gondKép

Ildi
hercegné

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: