Nektek is jobbulást!!!
Tudom ez nem vígasztal, de Lilla ki se jön a köhögés-takonykorból. A doki meg nem ad rá semmit, mert nem zörög a tüdeje, nem fáj az arca-füle-torka. Nincs még csak hőemelkedése se. Egyszerűen csak dől belöle a takony, meg köhög attól ami hátracsurog.
Ráadásul az arca-keze kezd úgy kinézni mint Sebié. (Nem túlzok!!!) És az a legrosszabb, hogy nem tudom mitől van? Lehet a takonytól, mert ugye ahogy folyik keni szét a kezével, és erre a két helyre jut. Esetleg arra allergiás amivel a bölcsiben mossák a kezét-arcát??? Vagy az ott kapott kajára???? De pár napja a comján is látom a kiütéseket... Allergia, vagy a harisnya??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... Az a baj, hogy a bölcsi óta jelentek meg és nem tudom, hogy a betegség, vagy az ott evett-használt "valami" számlájára írjam. Így kiszűrni se tudom, de egyre rémesebben néz ki szegénykém.
Jó lenne már végre biztosan tudni mire allergiás, mert így egy agyrém!!!! Nekem is elegem van!!!!! Remélem a januári allergia teszteken most már kijön valami. Az a baj, hogy még mindig pici ezekhez...