A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Ábizsani
köszi a receptet,holnap megsütöm.Majd beszámolok rola,milyen lett... :wink:
Kérdezni szerettem már volna,csak valahogy mindig elfelejtem ha itt ülök( :lol: ),hogy a tantestület tudja már az örömhirt???Mit szolnak??Meddig dolgozol??Tudod már hogy lesz???
Vendég

Ja,és mára f@száasn fája torkom.Petra is rekedt,meg megint a száján veszi a levegőt...Nem tudunk kikeveredni!!!

Andi
jobbulást nektek is!!!Reméljük a legjobbakat,és karira hipp-hopp meggyogyulnak! :wink: :!: :!:
Vendég

Nitta!

Nagyon szepek vagytok!:)

Rik!

Jobbuläst!
Milyen szinü a csizmäd?

Gratuläcio, az elsö kenyerekhez!:)

katus78

Katus
fekete!!!!!!
Jol vagytok???

Viol
még annyit akartam irni az előbb,csak nem tudtam ki irta,hogy hol szoptatott.Hát Te.
Na szoval:Én mindenhol szoptattam,optikusnál,probafülkébe,otp-be....és igy tovább.Engem nem érdekelt a közönség... :lol:
Vendég

Rik!

Hät mi sem tudunk kikeveredni.:( Nagyon makacsok ezek a virusok!!!:(En egy idöben csak feketeben järtam!:) most a barna a kedvencem:)

katus78

Sziasztok!

Kincsőt letettem, most olvaslak benneteket.
Elválasztás: nem gondoltam, hogy így felháborodtok, nem akarom én Kincsőt drasztikusan elválasztani és nem most! Én is tudom, hogy amíg szopizik, addig jó neki, a fejlődésének és az egészségének. Szeretek is szoptatni. Fejlődik is szépen (ma mázsáltuk: 5240 gr! 230 gr-ot hízott 1 hét alatt! és 62 cm).De úgy is gondolkodom, hogy 6 hónaposan már kiegészítést úgyis kell kapnia. (Ma a védőnő kérdezte is, hogy adok-e neki mást is, mondtam, hogy dehogy, 6 hónapos koráig csak szopizzon, ha már mázlista vagyok és tudom szoptatni.) És majd meglátom, mi lesz, Kincső mit akar. Eszik is, szopizik is. Májusig ki akarom húzni mindenképp vele,mert szeretném ezt a megfázós, hideg, nyálkás időt az anyatej védelme mellett végigcsinálni. A gátlásaimat pedig szoptatás terén a szülés óta elveszítettem. Ehhez igazítom az életem, bár bevallom nem mindig könnyű. Iszonyú para nekem néha: eszik eleget? most mért csak 5 percig evett, máskor meg 40 percig? A kórházban teljesen betege lettem annak a qrva mérlegnek, főleg miután mindig vinnem kellett tápszerezni Kincsőt. Ráadásul én nem is fejek, az elején néha kellett, akkor max 20 ml jött le, ebben is para voltam: másoknak miért kell?! Mit csinálok rosszul?
Hát ez van,majd kialakul Kincső mit akar...

Amica-köszi a meghívást, jó lenne, az Újévben egyeztessünk majd.

Rik, Amica-betegeknek jobbulást.

Gabó-nem megyünk haza, az öcsém pedig tavaszra itthon lesz, remélem! Még mindig tetszik a fiad!!!

Nitta- csatlakozom: nagyon szép család lettetek!

Ma este meghívtak a suliba a kollégiumi karácsonyra. Jó volt egy kicsit ünnepi hangulatba kerülni.

Megyek, hívogat az ágy.

Anikó

Kép[/url]
quito

Jó estét!

Még egy pár szó a szoptatásról. :D én is addig szerettem volna/szeretnék szoptatni amíg csak kéri.Most látom,hogy nem is lehetne erőszakkal elválasztani.Egy hete még úgy volt,hogy jött oda,vette ki a cumit és húzta fel a pólómat :lol: :lol: Most is csinálja,be is kapja a cicit,de aztán ki is köpi,van hogy kidugja a nyelvét :D
Én is szoptattam mát idegenek előtt megnem idegenek előtt is,nem volt ezzel problémám.De van 1-2 ember,mint pl. az Anyu férje,aki előtt nem tudnék.És csak azért volt rossz ilyenkor a másik szobába visszavonulni,mert a férjem meg ott aludt(mivel éjjel dolgozik)Na jó ez jó pár szó lett!!! :lol: :lol: :lol:

Gabó,szuper ez az asztal,nem csoda,hogy muszáj volt odaadnod!!! :D Istinek már nincs suli,én örülök neki a legjobban.

Viol,én is imádom a hamburgert. :D Reménykedtem is,hogy talán hoznak nekem egyet,de sajna nem.

Nem tudom mit vettek,nagyon izgulok. :D Isti is alig bírja magában tartani. :lol: Olyan jól érezték magukat,hogy holnap is mennek kicsit csavarogni.

Amica,Szemizo,Rik,mindenkinek jobbulást!!!

Majd' elfelejtettem.Kaptam a dm-től levelet,szülinapi köszöntő.Volt benne egy kupon,15%-os kedvezmény siesta gyerekcipőre.Nem kell valakinek?Sajnálom kidobni,de Sopronban nincs márkabolt.

Erika,most már minden rendben van a lakásban?Jól vagytok?

Én is szeretnék mindenkinek NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kívánni!
Kép

Kép

Kép
hajnus

Helo csajok!

huh de sokat irtatok!
megprobálok reagálni nem biztos hogy mindenre sikerül :lol:

Ábizsani:köszi a tippet !reggel hoztunk is haza böven zöldalmát és eszem egész nap!van hatása hallod :shock:
remélem azert nem fog olyan sokáig tartani nálad a hányás ..csak elmulik már!én is ugy tudom hogy az elsö 3honap a huzos hányás szempontjábol...meddig fogsz dolgozni?mire vagy pontosn kiirva?kisfiut szeretnétek vagy kislányt?

Rik:biztosan nagyon csini lehettél ! :P aranyos nagyon Réka ahogy rolad beszél.öröm lehet hallgatni :lol: remélem hamar meggyogyultok!!!!sok gyogypuszi meg minden!!!!!ma voltunk az ágfalvi lakopark felé gondoltam rátok :lol:

Viol:a nem alváshoz nem nagyon tudok mit füzni csak annyit hogy remélem tullesztek hamar ezen anehéz idöszakon és Dorkababa is belerázodik.lehet ezek a hülye frontok megkeverik.nem?
kis örökmozgo lesz ö is :lol: megvan a karifátok?mi ma reggel hoztuk el! :lol: köszi az ötletet :lol:

Csilla:gratula az elsö kenyérkéhez!!!!
jaj ugy meghoztátok a kedvet nekem is!a jézuska nem valoszinü hogy hoz kenyérsütöt nekem de már én is nagyon szeretnék!!!biztos sokkal fincsibb mint a bolti!!!!jol vagytok?

Amica:sajnálom ami a gyerköcökkel van-ez a hülye nyavaja..azért Ágnes csak nem keveredik bele!és nem lesz belöle semmi korház meg ilyesmi.gyogyuljatok meg hamar!!!!nem lehet könynü neked!

Gabo:jajjj az a rajzasztal.kész vagyok tőle.rohadtul tetszik!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: és tök olcso volt szerintem!!!és Levi is hogy örül neki.öröm nézni!!!!igen szuper!!!jo boltot csináltál vele!

Katus:nektek is jobbulást kivánok!Mikor lesz meg az uj tütütök?????majd tegyél ám rola képet!!!! :lol:

Nitta:drága vagy hogy aggodsz! :lol: de szerencsére minden oké :lol: hát naghyon remélem hogy találkozunk január végén!!!!megmondtam a manonak amit üzentél.remélem hallgat rád!! :lol:
nem győzök gyönyörködni Zoéban!annyira szép kislány és olyan jo látni hogy nagyon nagyon boldogok vagytok!!!látom tetszik neki a játszoszönyeg :lol:

Hajnus:aranyos vagy!!!!reméelm minden rendben lesz!köszi...
de jo hogy Isti emg Apa igy elvoltak csavizni!izgulsz hogy mit kapsz?én nem birnám ki hogy ne szedjem ki belölük :lol: :lol:
de biztosan valami szép ajándék lesz!!

Esztermami:hogy vagytok?Vince jobban van?te hogy viseled???

jaj csajok én ugy várom már a szombatot hogy lehessen disziteni a karifát!olyan vagyok mint egy gyerek!tiszta izgalomba vagyok! :lol: :lol: ti hogy avgytok vele?
mikor diszitetek?szombaton?vagy szenteste napján?
huh én nem birom rászánni amgam a mézessütésre...
gesztenyés kiskifli lesz karikor nálunk!

KépKép
KépKép
beus22

Jo reggelt!!!!!!!! :D :D :D :D

katus78

szemizo!Nagyon szép a gyűrű!!! :lol: :lol:
Biztosan nem fog belázasodni és szuper ünnepetek lesz! :D :D :D
Kenyérsütőn én is gondolkodom már régóta,de apa nehezen áll rá!!
Majd ma tudta nélkül megveszem! :) :) :)

Viol!Azon a piroson van az ÁBC meg azorzótábla 1-9.-ig!
a sárgát fel lehet hajtani éd oda lehet pakolni a ceruzákat,rajzlapot stb.!A papírt arra sárgára kell rátenni(egy nyuszika meg valami madárfajta van rajta)!

Nitta!Gyönyörű Zoé!Ne izgulj nem lesz semmi baj,de ilyenkor természetes,hogy az ember aggódik!Szuper,hogy ennyi tejed van!!!!
Szépek vagytok!!

rik!De úgy volt,hogy a jézuska hozza,de így is annyi mindent fog kapni,hogy úgy sem fog annyi dologot 1*-re értékelni így megkapta!
Jobbulást nektek!!Vigyázzatok magatokra!!

Aniko!Úgy érzed nincs elég tejed?Iszol Laktoherm teát?Remélem jól írtam!Nem háborodtunk ám fel csak meglepődtünk!A kórházban nem volt elég tejed?Ez lesz az első karid a szüleid nélkül?

beus!Hú,de bevagy sózva!!Mrá én is!Én vasárnap díszítem a Balázs reggel megy kivágni aztán elmegy a picivel sétálni és én addig feldíszítem!!Az ajikat még be kell csomiznom én ezt élvezem a legjobban!
Vendég

Szia Gabo!

Nyist az ablakot :lol: mentegy käve :lol:

Szuper lehet ez a kis asztal! :D

katus78

Katus!Oké nyitom!!Itt is van!!
Ó,de finom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tudtam, hogy izleni fog!:)

Mentek ma bandäzni? Mi kicsit kimegyünk setälni, mert mär lakäs fobiäm van :?

katus78

Nála mindíg fini!! :lol: :lol:
Ma nem megyünk,mert a Balázs megy délután brigádbulira és későn jön haza ráadásul nem kocsival megy!Majd holnap megyünk!Most fát rakni ment,mert délelőtt hoznak egy kocsival!Kicsit majd én is kimegyek vele délelőtt,hogy jól fáradjon ki!!
Ti is menjetek jót tesz a friss levegő!!
Gyertek ide Mátéval itt a hegyi levegőn rendbe jön a kis tüdeje! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok.

Katus,2007.júl.31-ig lehet felhasználni.Elteszem neked.

Mi is megyünk kicsit sétálni,kapok egy hamburgert :D

Beus,mi vasárnap díszítjük a fát,bár egyenlőre nincs mit,mert az anyósom még nem hozta.Remélem ma már jön.

Kép

Kép
hajnus

hali, jó reggelt!

anikó,
óóó, sztem sem felháborodtak a többiek, legalábbis én nem. csak meglepődtünk, ahogy gabó is írta.
amíg dorka csak szopizott, én is fostam mindig, hogy vajon elég-e neki. de ha nem lett volna elég, sírt volna, éhes lett volna. de nem. nyugodt volt mindig. nekünk is volt mérleg, mértem is, ha tudtam. de ha pont sírt, vagy csak izgett-mozgott, már nem volt jó a dolog. szóval kezdtek ritkulni a mérések, visszavittük a mérleget. elmúlt a para is, jöttek az új kaják. kincsőnek is biztosan elég a tej, pláne, ha ilyen szépen is hízik! :)

nitta,
nagyon szépek vagytok! :) árad belőletek a nyugodtság, tök jó! :)
zoé is milyen édes!
velem még most is előfordul néha, hogy spriccel a tejci, pláne, ha a kisasszony korábban elengedi, mint kéne. :?

én nem kávézok, de jót mosolyogtam rajtatok, gabó és katus! :D

beus,
mi vasárnap délelőtt díszítjük a fát, gábor tegnap hozta el, apu ma fizeti ki a pasasnak a melóhelyükön. már én is tök várom a díszítést, ill, hogy mit szól hozzá dorka. aztán lehet, hogy a díszítésből délután lesz, mert szeretném, ha dorka baba a félhomályban vagy sötétben világító fát látná meg először. világosban ráér másnap is! :P

hajnus,
ma reggel mondtam gábornak, hogy hozzon nekem ma hamburgert du, vagy este!! :lol: itt hegykőn is lehet kapni - beus, a zsugánál, ugye? - már totál be vagyok indulva, nem is tudom mit csinálok, ha nem lesz... :shock: :lol:

KépKép
viol81

Hajnus!

Köszi.:)

Hajnus, Viol!

Tisztära felcukkoltatok, ezzel a hanburgerrel.:)

katus78

Gabo!

Tök, jo lenne, mennenk, csak lenne közeleb az a hegy!:)

katus78

Szasztok!
Jokat mosolygok rajtatok!!Jo napotok van ma???
Én reggel nem tom mi volt velem,de ugy bőgtem,mint gyerekkoromban.Ajándékokra gondoltam,meg arra,hogy sehol se vagyok...mi lesz ha nem lesz semmi...jaj-jaj!Olyan hülye vagyok!Bizti mensi jön mert ennyire gyagya nem lehetek!!!
(Gyulát ugy keltettem ma,hogy keljél már,mert megörülök... :lol: :lol: :lol: )

Elvittem Petrát a dokihoz.Nem tom Andi nálatok mennyien voltak a dokinál,de itt átlagos volt.A jo még az volt,hogy nagy dumás a nő,de most csak a betegségre koncentrált,és slussz,igy gyorsan ment a sor.
Virusos a torka,Nem irt antibiotikumot,hanem Calcimuscot,meg Fenistilt(szokásos).Azért mára jobban van,dehát itt az ünnepek,nehogy akkor legyen valami! :wink: :roll: :idea:
Vendég

katus,
ha máté nem megy a hegyhez, hegy megy mátéhoz... :lol: nem rímel, de sajnos nem is igaz... :P levi baba erős baba, eltolja a hegyet sopronba! :lol: na, ez már rímel! :) de ez sem igaz... :shock: :D
én leszek ám csak igazán felcukkolva, ha nem lesz ma hamburgerem... sokszor van úgy, hogy nagyon beleélem magam vmibe, aztán nem jön össze, én meg tiszta ideg vagyok, mert már nagyon akartam... szóval: remélem lesz hamburgerem!!!!! :twisted:

rik,
hát ennyire gyagy nem is lehetsz, mert nem is vagy az! :) van, aki érzékenyebb karácsonykor, van aki idegesebb, van aki észre sem veszi! nem vagy lemaradva semmivel sem, mindent csak nyugodtan intézz, még akkor is, ha úgy érzed késő. ha idegeled magad rajt, nem lesz jobb! nyugííííí!!!! :D

KépKép
viol81

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk.
Rik, mi együtt haladunk a készülődéssel :lol: :lol: :lol: :twisted:
Voltunk dokinál, később mentem, hogy kevesebben legyenek.
Keddig kell gyógyszerezni, még beteg, de nem küldött le bennünket a kórházba. Ágnesre veszélyes sajnos a nagyok betegsége..., de gyógyul!

Viol, küldök egy hambit, nyiss ablakot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Rik!

Mennyit mondot a calciumbol, meg a fenistilböl, Mätenak is virusos, a torka de nem adtak semmit, adnek en is azt, mennyit es meddig kell neki adni?

Nekem is szar napom van, en is mar bogtem!:(

Amica!

Örülök, hogy korhäzban nem kell mennetek! Te hogy birod az ällando egyedülletet, en ettöl vagyok kiborulva?!:(

Viol!

Ez aranyos volt!:)

Amica!

Ön is nyitom az ablakot!:)

katus78

Ön=én :lol: :lol: :lol:

katus78

:D

katus78

:)

katus78

Elakartam erni a 900 szäzat!:):):):):):):)

katus78

Katus a Fenistilből 3-szor 12 csepp.
a CAlcimuscbol 2-ször 4ml.
azt nem mondta meddig.......

Köszi mindenkinek a biztatást.Már jobban vagyok,lehet tényleg ez a hülye karácsony van rám ilyen hatással.Ugy szeretném ha minden szép és jo lenne!
Vendég

Katus
JO HIREM VAN

elérted!!!!!
Vendég

Miota nyomjátok Ti itt?????Én aug.ota és már mindjárt a 600.-nál vagyok.Tul nagy beszélőkém....
Vendég

Köszi :)

katus78

Rik!

En januär 17, nem sokära egy eve, hät igen neked nagyobb a beszelöked! :lol: :lol: :lol:

katus78

De olyan jo veletek beszélgetni!!!!Már elvonásom van ha nem irok egy napot!!!!
Reggel elinditom a Rékát suliba,aztán reggelizünk,de már kapcsolom is be a gépet,hogy a kaja alatt megnézzem mi ujság....Függő lettem! :lol: :lol: :!:
Vendég

Na most lépek,mert a Petra szétszed!!
Vendég

En is függö vagyok, reggel ugyan ez:):):):):):)
Petra mär aludt?

katus78

Na mára is megvan a kondi adagom!8m3-er fát hordtunk be apával az udavrba!Nemrég végeztünk.

rik!jaj ne sírj mindennel elfogsz készülni csak nyiugi!!
Ügyes lánka vagy té!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Petrának jobbulást!! :) :) Gyógypuszik röpülnek!! :D :D

Viol!Hamburgetr akarok én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap megyünk a városba és asszem meghívatom magam egy lángosra!Nyami!Küldj légyszi egy kis hambit!! :lol: :lol: :lol:
Te pont olyan vagy mint én!Én is ha belelovalom magam valami kajafélébe és nem kapom meg ütni tudnék!! :x :x :x

amica!Ez jó,hír,hogy gyógyulóban vannak a gyerkőcök! :lol: :lol:

Én márcuis 6.-án leszek itt 2-éve!Te uram isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hello!

Ábibaba,
ne haragudj, hogy reggel nem ismertelek meg a védőnőnél!!!!! És azt is sajnálom, hogy csak futó pillanat volt, remélem egyszer találkozunk úgy is amikor nem rohan az ember és nem kómás az éjszakai virrasztás miatt.

Kép

Beus,
igen bevállt a játszószőnyeg!! :lol: :lol: Tegnap éjjel is mikor már kezdtem feladni, hogy nem tudom sehogy megnyugtatni, fél órás csend következett a szőnyegnek köszönhetően. Hát a sütésre én idén nem veszem rá magam az tuti!!! De kicsit lelkiismeret furdalás nélkül nem sütök, mert felmentem magam Zoé miatt. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Rik,
Csak irogass 1000-el :lol: :lol: , amikor az ember kicsit megvan zuhanva, olyan jó idepillantani és már ki is zökkenek a gondolatokból, mert lekötitek az ember figyelmét!! Jó veletek, mégha ritkán is vagyok!!!!

Viol,
Hát remélem ez a "spriccelés" meg fog szűnni, mert nem túl kellemes arra ébredni, hogy üvölt Zoé de nekem még gyorsan fejni kell, nehogy belefulladjon. És a fejés nem pár perc!! :shock: :cry:

Gabó,
Hát az jó részben, hogy sok a tejem, de valami mégse stimmel. Ma voltunk méretni Zoét, és ugyan rengeteget eszik, repetázik és csak 3-szor fordult elő 2 hét alatt, hogy hányt, mégis alig hízott. A védőnő szerint még az elfogadható alsó határán van a hízása, de ha jövő héten is ez lesz mérleget kell bérelnem. :cry: :cry: :? :?
Pedig sokat eszik!!! Lehet, hogy azért mert erős vashiányos vagyok??

Na elköszönök!

Puszi!!!!!!!!!!

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

sziasztok!Katus!Írtam privit!Itt vagy?
Hú de sokat írtatok még el se tudtam olvasni.

KépKép
kola2

Most is csak benéztem .Egésznap apával a várost járjuk.Virágra anyós vigyáz.Voltunk lángost enni :P Majd később jövök.Még sütni is akarok ma.

KépKép
kola2

Nitta!Talán beindul a hízása!egy kis türelem és minden simán fog menni!!

Katus!Sopiba van sóbarlang?A sógornőm ha elkezdenek köhögni a gyerekek viszi őket és nagyon jó!!

kola!Lángost is akarok,de most rögtön!

Mi egyedüliek lettünk apa most ment el brigádbulira!!
Én is akarok!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabo!

En nem tudnok rola, hogy lenne? Valaki tudja?
Hät egy jo buliba en is benne lennek, längost, nem kerek, csak hambit :lol: :lol: :lol:

Zsani!

Mindjärt välaszolok!:)

katus78

sziasztok cajok!

köszi a kenyeres okosokat,ma megoldódott a gondom.összefutottam egy iskolatársanyukával,együtt ekmantünk vásárolni,ő mondta,hogy tejjel süti a kenyeret(merhogy olyan recept volt a gép mellett,hogy víz és tejpor kell bele,ő meg mondta,hogy akkor abból végülis tej lesz,nem...?!),úgyhogy ma olyat csináltam,hogy tettem bele kevés graham lisztet is,pici margarint és a víz mennyiségében tejet.remélem finom lesz,még hűl.

andi
akkor csak gyógyulgassatok,vigyázzatok magatokra!elmarad így a nagy utazás,vagy mentek így is messzire is?péter végül kapott munkát még 25.-ére is.24.-én is dolgozik,úgyhogy a fát délután díszítjük,ajándék meg vacsi után.jó hosszú lesz az este,apa meg másnap hajnalban kel... és megy

viol
a gyűrű ajándék a keresztfiamnak,csak az volt benne a lényeg,hogy a vaterán licitáltam(gabó után szabadon... :lol: ) és nagyon jól jártam vele

rik
én is függök tőletek,igaz nem írok annyit,de mindig olvasok,ha kimarad nap,már hiányoztok

katus
a sóbarlang tényleg jó dolog(asztmára pl).lehet sópipát kapni,sokat gondolkozom rajta,hogy venni kéne.meg lámpa de azt nem tudom,hogy hatásos is,vagy csak mutatós..?!

én is kívánok mindenkinek békés ünnepeket (bár én leszek biztosan,mivel nem megyünk sehova,ill ide sem jön senki).puszi

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

ja,és beus
egyed akkor kilószám a zöldalmát!és csak pihenj sokat!én nem is sütök(bár anyukám tegnap hozott tegnap egy tálca sütit :wink: :roll: ),még a mézeseket is elfelejtem,megcsodáltam itt a többiekét,azzal jól laktam :lol:

nitta
nagyon szép zoé,és ahogy nézeget,fantasztikus.ha meg mégis tejcsi gondok lesznek és tápszert kell adnod,ne betegdj bele,sok gyerek felnő úgy is.zóra még most is szopik,aztán egy hónapja mégis tüdőgyulladása volt

anikó
én sem felháborodtam,csak furcsa volt.azért a mellétáplálás mellett is kell nekik a cici,főleg az éjjeli bagoly gyerekeknek(szecsőnek nem kellett oly sokáig,de ő éjjel jobban is aludt,mint a lányok.a lányokról meg mesélhetnék,de ...lényeg,hogy míra is sokáig,most meg zóra is még mindig)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

eszter
nagyon szívesen!!!de csaltál,csak a karácsonyfa alatt lett volna szabad kinyitni.kár,hogy ritkán találkozunk(itt is),de mi nem felejtünk...!!! :P :P :P

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Na mi megint kint voltunk kicsit itt voltak a sógoromék vágtak ki fenyőt nemrég értünk fel persze fölfele cipelnem kellett ezt a kis szarost+útközben még a talicskáját is össze kellett szedni!Kivagyok purcanva ez a fahordás is betett a derekamnak!!Holnap délután meg favágás!!!Na ilyen hátrányok vannak a kertesházban.Na,de nem panaszként mondom ám csak néha elég az ilyenekből!
Szal azért jó!!!!!!!Na meggyőzöm magam!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="gabócacica"]N írta:gabócacicaa mi megint kint voltunk kicsit itt voltak a sógoromék vágtak ki fenyőt nemrég értünk fel persze fölfele cipelnem kellett ezt a kis szarost+útközben még a talicskáját is össze kellett szedni!Kivagyok purcanva ez a fahordás is betett a derekamnak!!Holnap délután meg favágás!!!Na ilyen hátrányok vannak a kertesházban.Na,de nem panaszként mondom ám csak néha elég az ilyenekből!
Szal azért jó!!!!!!!Na meggyőzöm magam!!! :lol: :lol: :lol:

Bocsika,hogy így írok,de nem adott máslépp teret!

Rik!Gyuláék megkapták a pénzt amit Csütörtökre ígértek,hogy utalják?
Vendég

Hello

Én nem akarok okoskodni, de tegnap csináltam kenyeret tejjel és vajjal, és hát nem lett túl jó, mert tömör lett és olyan kalácsosnak érzi az ember. Most lett éppen kész a mai, amit vízzel és 2 evőkanál olajjal csináltam, kis kenyérfűszer,búzacsíra,búzakorpa, és hát apa nem volt éhes, mégis eszi mert olyan jó lett!!!!

Próbáld ki!!

Puszi

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nitta
köszi,meg a sütid receptje is érdekelne.csak beleraktad a gépbe a hozzávalókat és ott is sütötted?és milyen programon?nekem aprólékosan kell írni,mert nagyon kezdő vagyok,úgy látom,te profi vagy.én ma még kiszedni sem tudtam a sütőedényt,nem jöttem rá magamtól,hogy el kell kicsit fordítani,apa szedte ki egyetlen mozdulattal(addigra már egy órája rángattam(ő elment szecsőért a suliba),kicsit be is párásodott a kenyér,nem is tudom milyen lesz :oops: :oops: :oops: :roll: :shock: :wink: :cry: :idea: :twisted: :P :P :P :lol: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Na mostan mondták a tv-be,hogy 1-2 hétig nem kell hóra számítani!!
Hál isten!! :lol: :lol:
Vendég

Asszem most kicsit elmegyek bőgni az Aktívban lesz az a bácsi aki elment Brazíliába a fiához!!
Vendég

helo csajok!
csak bekukkantok mert ezer a dolog!majd este olvasok vissza!

Kép Anikó:nagyon boldog névnapot kivánunk neked!!!

KépKép
KépKép
beus22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: