Fibi, a fejfájás lehet vérszegénységtől is. nem rádijeszteni akarok, én még nem hallottam kismamáról aki nem volt egy picit se vérszegény, mondjuk egy nagyobb növekedési ugrásnál. a Bryoniát ettől még nyugodtan kipróbálhatod.
Indi, Lujza meg Jónás sztem is rulnak! egyébként nagyon gyakori a vezetéknevük, ezért is kerestek különleges - de azért nem túl bizarr - párt hozzá. és úgy néz ki, már 1 hete stabilan tartja magát nálunk is a választott név, statisztikák dacára

szóval lehet, hogy ez már végleges?
Rylie, Kamilla olyan szép kislány!!!
Lindi, 11.20-kor jó reggelt??
Gabi, de örülök, hogy írtál! nagyon szépen alakul a házacska. ez a halvány barack-szín nekem is egyik kedvencem, épp ilyen a fal a majdnem ex-dolgozószobámban, ami lassan a lányomé lesz
Macsek, te most beteg vagy? vagy vizsgázol? ha 1. akkor jobbulást, ha 2. akkor meg hajrá!
és képzeld, holnapra ígérte magát az asztalos, hogy végre befejezze a bútorainkat. nemtom, sírjak vagy nevessek?
Krityó, gratula a jó vizsgához! nagyon drukkoltam ám!
Kata, szerintem bátor csajszi vagy! de ha nem jól sülne el a dolog, még mindig változtathatsz a döntéseden, nem igaz? egyébként meg miért ne menne minden simán?

és ha akarsz majd panaszkodni, itt lehet
sztem április után nekem is át kell majd gondolnom, hogyan dolgozzak tovább, ha egyáltalán bírom még. most például nagyon tele a törpöm, de ez lehet amiatt is, hogy totál kialvatlan és fáradt és zsémbes és agyonszurkált kismama vagyok
de ma így is szuper napunk volt, amellett, hogy baromi fárasztó is. Unokaikrek csodálatos kiegyensúlyozott, szép és boldog bébik, és 9 hósan már majdnem akkorák, mint Istók

Istóknak Hannácska tetszett nagyon, ölelgette, simogatta, csókolgatta, becézgette, tisztára könnybe lábadt a szemem
és egész nap nem kellett egyetlen egyszer se rászólni Istire, hogy rosszban sántikál, ez nekem igazi kikapcsolódás volt! aztán hazajöttünk, és rögtön kiborította az apja kávéját, és emiatt apja ráförmedt. ekkor esett le, hogy egész nap nem volt ilyen...