Sziasztok cajok!
andi
zórát is kórházzal "fenyegette" a doki néni,mikor a tüdőgyuszija volt(gondolom az ilyenpicibabáknál nagyon veszélyes

).ma reggel dokinál kezdtünk,mert a röntgen még mindig lát a tüdején pici foltot.de azt mondta a dokinéni,hogy nem kell megijedni,mert jobb mint a múltkor,csak ha lázas-köhögős lesz,akkor van újra gáz.most majd ő is elkezdi a broncho vaxomot(én ma 5500 ft-ot hagytam a gyógyszertárban

-már nagyon utálom,olyan sokat költöttünk ott mostanában,de egészségpénztár tagok vagyunk mind a ketten,legalább ez vígasztal,hogy onnan visszakapjuk az árát),de ő sokkterápiaként:beszedi az egész dobozzal egyfolytában.szóval vigyázz ágnesre,ezek szerint tényleg komoly fenyegetés náluk a tüdőgyuszi.
azt hiszem igen,jól sejted.de azért majd meglepődsz,ugye?!
na,ma megsütöttem életem első kenyerét.elég jól sikerült,nagyon finom,csak az oldalán maradt pici liszt(de dagasztáskor épp nem voltam itthon,hogy beletuszkoljam a gép oldaláról a feltapadt lisztet-majd legközelebb erre is figyelek).ma szendvicskenyér készült,ugyanis tejpor is kell a fehérkenyérbe,az meg nincs itthon.és kerestem már több boltban,de nem kaptam még.cajok,ti hol veszitek?vagy nem süttök olyat,amibe kell?de igaz,fincsi ez a fajta kenyér,legfeljebb ilyet sütök majd sokszor

.meg az a jó,hogy puha ahéja és a kölkök biztos szívesebben meg fogják enni,mint a boltit.
viol
még elalváshoz annyi:nálunk 6-kor van vacsi(szecsőt így szoktattuk,a lányok meg már ebbe nőttek bele

),utána még kicsi játék,rendrakás,1/2 8-kor megkezdődik a zuhanyozás,sorban egymás után,zóra az utolsó és neki már semmi nincs tisztálkodás után,csak öltözés,villanyoltás,cici-alvás.kb 1/2 9-kor takarodó.és el is alszik mindig(picikorában is),csak az ébredések...én nem is szeretem,hogy tisztálkodás után még a földön csúszkáljanak,játszanak,esetkeg kimelegednek,stb
ábizsani
hát,akkor szar lesz neked még jó sokáig,de majd mikor megszületik a pici,minden oké lesz
anikó
akkor én is csatlakozok az ámulók táborába:miért akarod kincsőt elválasztani?
hajnus
nálunk már szóba került apával,hogy most a cicim a zóráé,ő meg már azért néha szeretné visszakapni....

.de én is örülök neki,hogy még elfogadja,bár már ő is csak éjjel és délután,alvás előtt kéri
gabó
látom levi még majdnem az éjjelt is az asztalnál töltötte(szecsőnek is volt ilyen pizsije

),tényleg klassz játék.a gyűrű már miskolcon van,sajna nem tudom lefotózni.de megpróbálok keresni róla valahogy-valahol képet
mindenkinek szép napot!