Sziasztok, Lányok!
Még mindig nincs netem otthon....az mérgesit a legjobban, hogy egy bocsánatkéréssel úgy gondolják mnden meg van oldva – persze a számlán biztos nem fog látszani, hogy 1 hete már nem lehet netezni. Nagyon remélem, hogy az ünnepekre megoldódik, mert akkor nem szeretnék kimaradni innen.
Éva, olyan jó neked, hogy ilyen hamar érzed a babát – tudom, hogy attól még ideges vagy, de mi itt vagyunk, és ezerrel drukkolunk, hogy minden rendben legyen
Az iwiw-en engem is jelölj be!
Erzsike, még mindig az egekben van a hőd????? Nagyon várom a fejleményeket. Ilyen körülmények között én nem hiszem, hogy meg tudnám állni teszt nélkül. Valahogy biztos vagyok benne, hogy Karácsonykor a fa alatt boldog kismamaként fogsz ülni, és ez annyira jó érzés....
Puff, még a könnyem is kicsordult, annyira örülök
Meri, mért tűntél el? Jelentkezz beszámolóval, és egy görbével!
Eszter, a görbéd azért is nézhet igy ki, mert nem ugyanabban az időben mérted, vagy pedig tényleg lappang benned valami virus. Reméljük, hogy bármitől lett ilyen, nem fogja meggátolni egy (vagy két) baba jövését
Little, örülök, hogy lenyugodtál, és persze, hogy ránk találtál

Itt mindenki drukkol neked, hogy minél hamarabb babás legyél, neked pedig csak annyi a dolgod, hogy jól érezd magad köztünk, és minden női praktikát bevess, hogy mihamarabb zebrás legyél
Virág, tudom, hogy kevés időtök lesz, de nagyon szoritok, hogy ebben a hónapban kövessétek az Ági pédáját.... Nem emlékszem, vezeted a hődet?
Anna, már irtam neked, de ki kell javitsam, hisz időközben irtál, és látom, hogy kibékültetek

– Olyan jó, hogy neked is kb. akkor kellene legyen pé-d, mint Titinek, Eszternek és nekem

– remélem mindenki belehúz, hisz a Karácsonyi önnepek alatt még a hangulat is megvan hozzá.
Még valami: hidd el hogy mindenki hiányol, és mindenki drukkol neked.
Ági, a lányod tényleg egy angyal
Titi, ha szombaton lesz pé-d, akkor aznapra is el kellene csábitsd a párod

– remélem nem lesz nehéz....hajrá. Úgy néz ki, hogy nekem is akkor kellen legyen – mármint naptár szerint, de ki tudja, hisz a múlt hónapban sem tudom, hogy volt-e vagy nem. Azrt mindenképp beleadunk mindent
Azt is mondhatnám, hogy szerencsés vagyok, hisz amióta a párom eldöntötte, hogy most már akar gyereket, nagyon belehúzott – tulajdonképpen nem is számít, hogy van-e pé-m vagy nincs

– még azt sem tudja, hogy mérem a hőmet, mert reggel fél órával többet szokott aludni, mint én

. A múlt hónapban, amikor megmondtam, hogy megjött nálam a Miki, hosszan megölelt, és azt mondta, hogy nem baj, majd decemberben biztos összejön

– szerintem ezzel inkább magát vigyasztalta
Hú, milyen sokat irtam
Puszi mindenkinek!