Hello-hello!
Most mar itt a karacsonyi feeling mindenkinel, ugye? Nalam mar zsong ezerel, ez egy kicsit mindig feldob
Nikky: A baba mozgasarol annyit, hogy en meg csak kb. 2 hete erzem tutira, hogy ez az, es estenkent hiaba pakolom a parom kezet a pocimra, nem igazan erzi. Gondolom az a kis szigeteloanyag, ami a hasamon van

tompitja a mozgast. Szoval latszani aztan mar vegkepp nem latszik. Csak egy ritmusos apro hullamzas, de az meg az en szivveresem. Majd.
Rena: Orulok a jo AFP-dnek, most egy darabig nem kell izgulni semmin!
Rekanna: az az igazsag, hogy amig nem lattam pl. a te szep uj ruhadat, eleg jol vissza tudtam fogni magam vasarlas ugyben, de ha mast latok szep kismama ruciban, es lassan kezdek gombolyodni is (meg mindig csak +2,5 kg), egyre jobban kivanos lettem. Nekem is szep felsoket ide!!!!
Nanett: En is hallottam az elemlampas megforditasos modszert. Sajna az illetonek nem jott be, de hatha nalatok! Ja, es allitolag ha kozben a neven szolitgatod, az is jo hatassal van a dologra.
Lyukasztgatas.... mindig tanul valamit az ember.
Betti: Nagyon szoritok neked, es kivancsian varlak vissza, amiota en itt vagyok, te vagy az elso szulo kismama!
Fenix: Orulok, hogy tetszik a Luca nev. Tudom, te igazabol kislanyt szerettel volna egy kicsit jobban

Remelem azzal a vadallat UH-sal nem fuitsz ossze tobbet, ez egyszeruen nem normalis. Az a baj, ha ilyet hall az ember, akkor annyira ledobben, hogy igazabol meg visszaszolni se kepes.
Na, most hogy kesz a kisregeny, kicsit imelem a melot is, mar csak 2 nap, aztan irany haza a szulokhoz!!! - neha csak hagyni kell, hogy kenyeztessenek, nem?