A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Bea,
hétfőn már megyünk is dokihoz. De nekem azt mondták, hogy nem kell védekezni, mivel pont a 14. napon vagyok, tehát nyugodtan próbálkozhatunk... 10 nap antibiotikum kúra, és helyrejön Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

BoguKép,RitaKép,Andi28Kép
Mail ment a képtárunkról.

LányokKép
Aki még nem kapta meg a képtár elérhetõségét Tõlem, az dobjon nekem egy mailt. Már olyan sokan vagyunk, hogy lehet, hogy kihagytam valakit.Kép

OrsiKép
Ne legyél elkeseredve. Pikk-pakk kikezelik a gyulladást a párodnál. Nekünk is volt a múlt hónapban a páromnál egy kis gyuszi, de a spermaszámot nem befolyásolta (130 millió). Sumetrolimot kapott, amibõl eleinte 2x2-t, aztán azóta is hosszan 1x1-t szed. Nekem Dalacin krémet írtak fel. Amíg használtam a krémet (7 nap) csak óvszerrel lehetett akciózni, a ping-pong fertõzés elkerülése miatt.

VirágKép
Cstlakozom elméletben az inszemet kezdõkhöz decemberben én is. Azért reménykedem, hogy nem lesz szükség ráKép

AdélKép
A mindjárt megjön érzés az jóóó. A babások is azt érzik. Szerintem egy gyor vérvizsgálattal már megmondják a HCG meglétét. A tesztre én sem esküdnék.

KarmenKép
Élménybeszámolót kérünk !

Ha valaki MarcsivalKép beszél akkor gratulálok Neki. Mikor teszik vissza neki az embriókat ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CatEye,
Marcsinak már vasárnak visszarakták a kis embriókat Kép Tehát most 2 hét pihenő, és akkor teszt...

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi OrsiKép. Teljesen elveszek itt a lombik útvesztõjében.

Cat

Cat
Kép
cateye

Andi28Kép, BoguKép
Visszajött az emailetek. Mailer Démon nem engedi kézbesíteni. Csúnya mailer démon!!!! Nincs más email címetek, ami nem freemail-es ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye Kép
ezt a lombik dolgot én sem tudom mindig követni, de Marcsi pont írt vasárnap, mikor a beültetés volt.... Örülök neki, hogy most ilyen sokmindenkinek egyenesbe jött a dolga.... Nálatok ma volt akcióhegy??? Kép vagy tegnap?? Neked is nagyon drukkolok!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! Az alsó határ a 20 millió, neki ennél több is van, ne keseredj el! Lehet hogy javul is majd az eredménye (nincs gyulladás, rossz fog, mandula)

CatEye! már akartam jönni, de még mindig fájdogál a hasam. Na akkor mesélek. Reggel 8ra kellett menni, de várni kellett, majd UH jött. Akkor mondta hogy bal o. van 2 nagy, 1 kisebb, jobb oldalt meg 1 nagy, 1 kisebb.
Majd bevittek a mûtõ öltözjébe. Itt jött a "szörnyûség" már felöltöztem, várni kell az altatóorvosra, na 40 percet ott ültem egyedül. Ezalatt persze már depis lettem hogy mi van ha amig itt ülök kidurrannak. Mire be kellett menni, már a pulzusom 130 volt! Kicsit el is sirtam magam, szerintem akkor jött ki a nagy feszültség. De olyan kedvesek voltam, hamar megnyugodtam, gyorsan lement a puzus 90re. Utána nem tudom mennyi lett mert elaludtam Kép

4 tüszõben volt 3 petesejt, ez jobb mint nyáron. Holnap megyek szurira, akkor érdeklõlök, hány osztódik. Remélem lesz 2 amit visszakapok. A doki csak 2t enged, mert azt mondta olyan jók az esélyek hogy elég ennyi.
Talán pénteken kapom vissza. Ma még feküdni kell (ezt érzem is) holnap már a szokásos napokat élhetem.
A nyh-re csak azt mondta hogy jó lett.

Neked is szépen megvastagodott! +++++++++++

Orsi! Marcsinak akkor 3t tettek vissza? Szoritok hogy jól megkapaszkodjanak!

Puszi. Karmen
karmen

Karmen, Kép
igen. Biztosan veletek is minden rendben lesz. Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
A hátrahajló méh mellett is teherbe lehet esni, van, aki csak akkor tudta meg, hogy az van neki, amikor már terhes lett!

Marcsi!
Gratula! Kép

Andi!
Sajnálom! Kép

Kármen!
A sok szenvedés meglátod babukát eredményez! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Huh,mire végigolvastam a mai termést,ti aztán irkáltok lányok!Kép

Na akkor a tegnapi vizitrõl. Elég profi hely, láttam sok-sok babuka fényképet, mint önreklámot, ez olyan ari volt.
Két lehetõséget irányoztak elõ, az egyik a HSG, a másik a gyógyszerezés. De a doki személyes véleménye- mellesleg az enyém is- hogy még adjunk esélyt a szerveztemnek a gyógyszeres kezeléssel. Idáig nem nevezhetõ rendszeresnek, ahogy én kaptam Serophent, egyszer volt csak a nyáron, egy hónapig...Na, most 4 hónap van elõriányozva,napi 2 szem, 5 napig. Majd meglátjuk.
Ha minden kötél szakad, jöhet a HSG, amire a doki csak annyit jegyzett meg, hogy fájdalmas,utána az inszem, amit szintén elvégeznek itt. (szerencsére nagyon baráti áron)
Ja, és majd mennem kell vérvételre 3-23-27-ik napokon.
Szóval valami elindult, most megint lehet reménykedni.

A barnázásra annyit mondott a doki, hogy valószinûleg hormonbaj, nagy káosz lehet a hormonjaimmal, ez utal a késõi-össze-vissza ovulációkra. És szerinte a Serophen ezen is tud segiteni.

Adél, azt hiszem Te kérdezted a cicifájást. Nos pontos napot nem tudok mondani, de arra emlékszem,hogy már a 28-ik nap elõtt pár nappal kényelmetlen volt hason aludni. Bocsi, de ezt nem jegyeztem meg annak idején. Remélem hamarosan újabb példával tudok szolgálniKép

Ha valakinek az "igazi" neve Erzsébet,akkor sok boldog névnapot kivánok!!!

Drukk Karmennek, Marcsinak, és még valahány lánynak a naptárbanKép
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

KarmenKép MarcsiKép

Drukk-drukk-drukkKép

Galus

KépKép
galuska

Lányok, ha nincs idõtök, vagy esetleg nem értitek a képfeltevést, én nagyon szivesen segitek! Olyan jó lenne mindenkirõl látni képet abban a galériában!
Szóval, ha valakinek kell segitség, nyugodtan küldje el a cimemre a képet,én igyekszem felrakni az oldalra!
Hajrá a képekért!!KépKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Haliho Lanyok!

Igen, ugy tervezem hogy megyek a talira, remelem el is jutokKép Kisse faradekony vagyok mostanaban....Kép

Jovi is jon, tuti?Kép KlasszKép

Marcsinak megy a drukk, na meg Karmennek is, meg mindenkinekKép

orsoly
orsoly

LanyokKép
Annak ellenere, hogy ma hu lettem a topik cimehez, szupi a kedvem, igaz nem vartam mast.
Megvan parocskam eredmenye: 86 millio es 70 % szupi. Na azota vigyorog. Ugyhogy velem lehet gond, de mostmar elindultunk a celegyenesben, remelemKép

BarbiKép
Neked elsore sikerult felrakni a kepeket? Megkinlodtunk vele, de fent vannakKép

Pusza:
Vica
vica72

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Barbi!
Sok drukk, már ti is a célegyenesben vagytok! Kép

Vica!
Gratula párocskádnak! Sajnálom, hogy megjött.

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Gitta, látom, még mindig benne vagyok a táblában. Nagyon kedves vagy, én is ragaszkodok a topikhoz, de inkább vegyél ki, kérlek. Most 3/4 évig úgysem jöhet a babuc, majd utána. Remélem, akkor már senki neve nem lesz itt ismerõs!
(ja, egyébként már 4c 5cn )
Puszi mindenkinek
minyu (aki már nem szomorkodik!)

Kép
Kép
Kép
minyu

CatEye! Nekem a mailbox-os címem mûködik. De szerintem írok egyet a munkahelyirõl neked, és akkor tudsz arra válaszolni. Kép

Vica, Virág, Gitta és mindenki aki vigasztalt! Köszönöm. Kép
Reggel még elõjött néhány könnycsepp, de igyekszem helyrejönni.
Talán jobb is lenne a következõ hónapban veletek együtt kezdeni az inszemet, mint most egyedül. Kép

Gitta! Doris már a következõ ciklusnál jár, csak azt nem tudom, hogy a hányadik napon. Tudja valaki?

Nagy-nagy drukk Marcsinak a babócák kapaszkodásához!!! Kép

Andi
andi28

Minyu!
Sajnálom, hogy várnotok kell! Kivettelek! Remélem, ahogy lehet, rögtön jön a babóca!

Üdv:
Gitta
gitta

Helló Lányok!

Tegnap nem válaszoltam Neked Ildi Kép
A SOTEI-n voltam én is, pont Urbancsek adjunktusnál. Mit mondjak róla?

Off
Lányok! Valami tök jó fodrászt tudnátok ajánlani nekem. Az eddigi sem volt rossz, de nem árt a változatosság. Köszi.

Nikie
nikie

Sziasztok!
LÁttam mindenkit a képtárban, nagyon arik vagytok, Barbi, Vica, akiket még nem láttam. Megyek a talira, és viszek mostmár én is képet!
VicaKép
Nagyon klasszak a férjecskéd eredményei, mostmár remélem hamarosan babaesõ hull a világnak arra a részére is, ez vonatkozik Barbira is.

KármenKép
Meglesznek azok az ikrecskék, én érzem. Mikor lesz a beültetés? Azért tudósíts!!!

Mindenkinek megy a drukk, akinek kell!

Krissi
krissi

LÁNYOK!
Nagy hírnek lehetek a hírmondója:
ZSUZSU 8 hetes terhes!!!!KépKépKép
Sajnos nem tud netezni az új munkahelyérõl, de a hétfõi talin ott lesz és elmeséli azt az egészen hihetetlen történetet, hogy hogyan lett babás! Megígérte, hogy ide is megpróbál jönni, hogy részeletesen hírt adjon a történtekrõl!
Addig is megkért, hogy mondjam meg Nektek:mindenkit puszil!
Aktuális minitali-lista:
CATEYE
ORSI
KRISSI
HURKI
BOGÁR
DORIS
VIRÁG
ORSOLY?
JOVI
NIKIE
ZSUZSU
Virág

KarmenKép
Nem csoda, hogy kikészültél a 40 perc várakozástól! Én már egy sima tüszõrepesztõ után számolgatom állandóan az órákat az ujjaimon, nemhogy egy lombiknál, ahol nem szabad megrepednie. Én úgy olvastam, hogy 24 óra kell a magzatok laboratóriumi fogantatásához. Akkor már holnap visszakaphatnád Õket nem ? Érdekes, hogy megpróbálják kerülni a többes terhességeket. De mostmár egyenesbe vagy. A hétvégén pihenjél, de majd azért jelentkezz be.

VicaKép
Minden okod megvan az örömködésre. Ez tényleg jó eredmény. GratulaKép

BarbiKép
Biztos hormon-gondok vannak Nálad. Szerintem a gyógyszer beállítja, mint ahogy nekem is a Closty beállította, de több hónap kell hozzá. Azt hiszem megnyugodhatsz, mert jó kezekben vagytok!

AndiKép
Várom az üzidet !

CatEye

Cat
Kép
cateye

És persze ALENA!
Virág
Virág

Sziasztok !Eddig csak olvasgattalak bennteket,de ma szeretnék tõletek segítséget kérni.2 x volt endometriozisom,csak az egyik petevezetõm átjárható,a hormonjaim rendben, a páromnál is minden rendben.Tegnap voltam UH-n és a doki azt mondta ,hogy a nyh:8mm és mindkét oldalon vannak tüsszõk.De már a 18. napon vagyok és a hõm 36.6 pedig ilyenkor már 37 fölött szokott lenni.A köv. ciklustól clostit kapok 3 hónapig ,a 14-18. napon kell mennem UH-ra,ha nem jön össze a pocaklakó akkor inszem és ha az sem segít akkor lombik.Azt szeretném megtudni,hogy a clostinak milyen hatásai ill. mellékhatásai vannak,az inszem is stimulálással történik?
kirkri

VirágKép
Szuper hírt hoztál ! Gratulálok ZsuzsunakKép! Jól kezd az új munkahelyen hi-hi-hi. Azt hiszem mindannyiunknak relaxálni kellene, mint Zsuzsunak, és kicsit másra is koncentrálni, és eldobni a hõmérõt. Könnyû ezt mondani.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia KirkriKép
Üdv. a topicban, remélem nem maradsz sokáig. A Closty ha UH mellett szedetik Veled, csodákat tehet, ha jól adagolják. Fõleg Nálad, akinél különösen jó egy elzáródott petevezetõvel, hogy több tüszõ érik. Egyébként cisztásodást okoz, ha nyakló nélkül szedetik Veled. Mellesleg látászavart is, tehát vezetni a szedése alatt nem célszerû. A méhnyálkahártyát is vékonyítja, sajnos sokan itt ettõl szenvedünk, ajánlott ennek védelmében mást is szedni, de ezt UH-n látják. Inszem elõtt is ezzel stimulálnak. Hol vannak szóródva az endometriumjaid ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

GITTA:úgy tudom Doris 7cn-en van.
OFF:EDINEK 4 petesejtje lett és 2 embriót ültettek vissza, kettõt pedig lefagyasztottak. Jól van és üdvözöl Mindenkit!
Aktuális minitali-lista:
CATEYE
ORSI
KRISSI
HURKI
BOGÁR
DORIS
VIRÁG
ORSOLY
JOVI
NIKIE
ZSUZSU
ALENA
Ez már nem is olyan MINI tali!
LEONE:szerveznék én boldogan nagy talit hétvégére (utoljára Ediéknél volt) csak nekünk most nincs lakásunk (hajléktalanok vagyunk..majdnemKép)úgyhogy ezúton várjuk a felajánlásokat, hogy kinél talizhatnánk!
Virág
Virág

Szia CatEye!
Az endom mindkétszer a petefészken ill. környékén volt,de az lc és az utánna levõ szuriknak köszönhetõen az ellenõrzõ laparon nem volt nyoma az endonak.Remélem nem is lesz már,bár a dokik szerint a szülés után kisebb lesz az eséje,hogy megint legyen,de ha már lesz babánk akkor nem fog nagyon izgatni,hogy kiújul -e,de így most versenyt futunk az idõvel!
kirkri

Jó reggelt Lányok!
Fantasztikus, hogy Zsuzsunak sikerült! Kíváncsi vagyok a történetre. Kép

Vica Kép
Ez jó hír, remélem nem kell sokáig várnotok egy még jobb hírre!

KarmenKép
Nagyon drukkolok!

Én tegnap próbáltam meg a Corax ovulációs tesztet. Hát, megmondom õszintén, nem tudtuk igazán értelmezni. Ugyanis megjelent a két csík, de nem tudtuk eldönteni, hogy egyforma vastagok-e vagy sem. Mert a leírás szerint csak akkor pozitív illetve ha a eredmény csík vastagabb, mint a tesztcsík. Hát itt mind a kettõ egyforma vékony volt. Tud valaki segíteni?

NikieKép
Én szívesen elküldöm a fodrászom címét magánban. Mail megy.

Alena
alena

Jó reggelt LányokKép

NikieKép Természetesen minden érdekel a doktor úrral kapcsolatban, ami csak eszedbe jut. Ha gondolod a mail címemre is írhatsz, de ide is.
Pl. Milyennek találod emberileg, szakmailag, szoktál-e pénzt adni neki? Ezt például azért kérdezem, mert akihez én járok a SOTE-ra, õ a párom barátja és nem fogad el egy fillért sem hiába próbálkozom.
Neked miért kell hozzá járni, stb?
Mielõbb várom válaszod. Ja! És a szobája ott van, ahol a hormonlabor van? Merthogy ezt a telefonba elfelejtettem megkérdezni.
E-mail:pildiko@mailbox.hu

Zsuzsunak hatalmas gratulaKép Úgy látszik az új munkahely meghozta a változást az életébeKép
Az én anyukám is folyton ezzel vigasztal, amint lesz munkahelyem a babóca is jönni fogKép

Pussz:Ildi
hercegné

Alena,
Én úgy szoktam használni, hogy amikor már két csik va, akkor nagyon valószínû, hogy 20-40 órán belül lesz ovuláció, mivel az LH csak ovuláció körül magas, 1-2 napig. Szerintem ha van két csík, az mindenképpen jó!
Szerintem ez a teszter sokat segít, hogy tudjuk van-e ovulációnk. Fõleg akkor, ha az ember még "kezdõ" a témában.

Lányok,
26. napom van. Hasam fáj néha, elég rendesen (Cataflamot bekészítettem a táskámba)...

Rengeteg a melóm, de majd visszaolvasom a híreiteket.

üdv
Adél
adél

GittaKép
Kamelia kisfia november 18-an szuletettKép

Meg mindig el vagyok kabulvaKép Zsuzsunak sikerultKép SIKERULT! EljenKépKépKép

KrissiKép
KepzeldKép A holdas napomon volt egy hom. zuhanas, aztan emelkedes, aztan a feltetelezett ov. napon megint zuhant. Most emelkedik, de nem olyan utemben, mint korabban (honapokkal ezelott mertem utoljara), sot ma 1 tizedet vissza is zuhany, ugyhogy most valszeg megtapasztalom, milyen is az az anovulacios ciklusKép Bru-hu-hu
Penteken pedig megyek 20.napi vervetelre.

Es megint esik (mit esik, zuhog) a ho minalunkKép

Galuska

KépKép
galuska

LányokKép
Érdekes dolgot olvastam tegnap, ami teljesen ráillik az én esetemre, de lehet, hogy Adéléra is. Hiperstimulációkor az tapasztalható, hogy a tüszõ nem reped meg, de átalakul sárgatestté. A progeszteronszint a luteális szakaszban magas ( a sok tüszõ termeli), a hõ is, és terhességi tünetek vannak. A méhnyak kékesre színezõdik, a menstruáció késik. Ilyenkor teljesen le kell állni a stimulálással, hogy a petefészkek nyugalomba helyezõdjenek, majd újból be kell állítani a gyógyszerszintet.
Elgondolkodtató nem ?

Zsuzsutól még én sem tértem magamhoz. Nagyon örülök Neki. Olyan régi oszlopos tag volt a topicon mint Doris. Remélem Õ is követi hamar.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Zsuzsunak gratula! Látom csak elkezdõdtt a babaesõ!

Krissi,CatEye! Szerintem pénteken kapom vissza, ma megyek szurira, akkor érdeklõdök hogyan osztódnak. Ja én már tegnap meg beinjekciózták a spermát, igy mára már ósztódnia kellett. Cat, ICSI van nekünk.

Hurki tesztelt már? És Doris meg a többi rózsaszínnel megjelöltek?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

VICA:gratulálok a jó hírekhez, elképzeltem, ahogy a férjecskéd nem bírja abbahagyni a vigyorgást férfiassága teljes tudatában!Kép
BARBI:a kutyusotokért megõrülök olyan édes! Milyen fajta? Olyan szép helyen éltek!
GALUSKA:úgy örülök, hogy Titeket is láttalak a képeken - fõleg mivel annyit hallotunk Biorobotról!Kép A Ti kutyusotok is gyönyörû. Lehet hogy nekünk is kellene egy?
ADÉL:drukk ezerrel!+++++
Virág
Virág

Zsuzsu!
Oriási gratula!!!!!!!!! Kép

Virág!
Ne csigázz, mondd már el, hogyan!!! Kép
Javítottam Dorist! Kép

Galuska!
Beírtam, köszi! Szeretem a hóesést! KépAnov. ciklus. Brrrr. Nekem is az van most valszeg.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Zsuzsu! Kép Kép Kép
Gratulálok! Ez a babaesõ nagyon szuper!
Mindenki nagyon figyeljen oda, különösen a középidõsök! Muszály minden hónapban legalább 1 babás hírnek lennie, hogy folytatódjon a babaesõ! Ez egy jó féle esõ! Kép

Virág! Kép
Nálunk lehetne, amennyiben eljöttök Debrecenbe! Kép De miért kéne feltétlenül valakinél lennie a hétvégi talinak? Persze úgy kényelmesebb, kötetlenebb lenne, de ha nem jön össze, akkor lehet akár étteremben vagy valami ilyen helyen is.
Azok kedvéért akik nem tudnak menni a talira leírhatnátok Zsuzsu történtét!

Már nem tudom kinek kell írni a mellfeszülésrõl, de jelenthet terhességet is, jelentheti azt is hogy nemsoká megjön, ez alkati kérdés. Valószínûleg inkább a progi magasabb szintjénél jelentkezik, szerintem nem jelent progihiányt! A barnázás jelentheti, de az sem feltétlenül attól van.

Leone

KépKép
leone

Lányok! Na most jövök a Kaáliból, egyet nem tudnak felhasználni, de 2t visszakapok ha minden jól megy. Holnap is megyek, akkor lesz meg a végleges idõpont is! Most nagyon boldog vagyok, reméljük holnapra is 2 lesz szép.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KARMENKép
éppen most küldtem Neked leveletKép. Örülök, hogy az a 2 OK, szoritok nagyon!

Pusza,

Rita
knérita

KarmenKép

Nagyon drukkolok neked, biztos minden rendben leszKép

Ildi
hercegné

Rita! mindjárt elolvasom.

Ildi! Köszi, hát nagyon izgultam legyen 2, most azért hogy holnap is jók legyenek. Ha 2t visszakapok akkor most tuti sikerül, tudom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cat,
Ez durva. Hol olvastad???
Végülis az is lehet, hogy volt repedés (LH emelkedésem volt) csak túl sok sárgatest hormonunk van...
adél

Karmen

Nyugi, holnap is rendben lesz mind a 2 és boldogan várod majd az ikreketKépKép

Ildi
hercegné

Virág! Én is nagyon-nagyon örülök Zsuzsu sikerének. Légyszives mondjátok meg neki a talin, hogy puszilom. Kép
Eddig nem akartam munkahely keresésbe fogni, pedig lehet, hogy azt kellene? A hõmérõt sajnos hiába dobtam el. Kép

Nagy-nagy drukk Edinek is! Kép
Kármen tõled pedig 2-2.5 hét múlva várjuk a babás híreket! Kép Persze elõtted meg Marcsitól. Kép
CatEye! Megkaptad?

Andi
andi28

Karmen!
Nagyon örülök a jó híreknek, csak így tovább!
Most én is azt érzem, hogy most sikerülni fog nekünk is. Csutka
Csutka

Noémi!
Hol vagy mi van veled? Magas még a hõd?
Írj!
Csutka
Csutka

Csutka! szerintem nagyon sokat számit, hogy te is higgyél benne!

Megyek lefeküdni, mert még mindig fáj a hasam. Este benézek.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

ILDIKép
bocsika, csak most tudok reagálni a tegnapi nekem cimzett irásodra. Annak örülök, hogy a dokid volt olyan lelkiismeretes, hogy beismerte az õ tudása netovábbját, és továbbküldött benneteket. Szerintem is csak egy kis rásegités kell és már jönni is fog a babóca. A melóhely miatt pedig tényleg nem érdemes idegeskedni, azzal csak ártasz magadnak, és úgy vettem ki a leveledbõl, hogy igazából anyagilag sem vagytok rászorulva annyira, hogy mindenáron dolgoznod kelljen, meg különben is: minek az az új munkahely, csak úgy járnál, mint ZsuzsuKép, aztán magyarázkodhatnálKépKép Tehát no meló-gond, cél a baba, hajrá!

VIRÁGKép
ha Te tudod Zsuzsu sztoriját, leirnád? Én sem tudok a talira menni, de nagyon kiváncsi vagyok!
Edinek is szurkolunk!

ORSIKép
Marcsinak is mennek a ++++++ energiák!

Megyek dolgozni KépKépKép

Cupp,

Rita
knérita

LanyokKép
Koszonom szepen a biztatast nagyon aranyosak vagytokKép

aki beszel ZsuzsuvalKép
Hatalmas gratula Neki, en is megyek uj munkahely utan nezek, hatha....Kép

KarmenKép
Ugy orulok, hogy 2 okes, mostmar ne izgulj, minden rendeben leszKép Pihenj sokat.

GittaKép
Ugy dontottem mostmar van ertelme es szeretnek en is bekerulni a tablazatba, ha lehetKép
2 eve probalkozunk, de ha lehet, akkor a ciklusszamot kezdjuk tiszta lappal. Olyan csunya az a nagy szam elol, inkabb hatra kellene rakni. Most vagyok a 2 cn-on, a ciklus hossza 24-26 nap rendszeres, lakhely Morrisville, NC, eletkor még 30Kép, babuci meg nincs ez lenne az elso.
Remelem ez most szerencset hozKép
Koszonom elore is.
A heten nem tudom, hogy tudok jonni, mert dolgozom vegig, de ahogy tudok jovok olvasni Titeket, hatha lesz meg babaeso isKép

Pusza:
Vica
vica72

AdelKép

Ha volt LH emelkedésed, akkor Neked tuti megrepedt, és az nem hiperstimuláció. Itt nem az a baj, hogy sok a progi, hanem az, hogy meg sem reped a tüszõ. Szerintem nekem ez van. Majd megkérdezem a dokit.

AndiKép
Még nem kaptam meg, de rögtön írok amint ideér a mailed.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: