A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Zsófi!
Én is akartam írni, hogy nagyon ügyike vagy! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

CSAJOK,

nem sikerült Dórinak a posztert kinyomtatni. A Copy generalban nem vállalnak már ilyesmit karácsony előtt.

Valakinek valami ötlete???

Gabi, elküldöd nekem is a fájlt?? Megkérdezem, van itt egy fénymásoló, hátha.... bár elég kicsi ósdi fénymásoló.... :(

ne tudom, már ki írta, hogy valahol máshol is lehet....?

megkérdem a móriczon lévő copyt telefonon, lakik ott valaki a közelben?

Jube

Kép

Kép
jube

Én a Blahánál lakom, itt is van egy copy, nemtom Dóri hol volt?
a párom közel dolgozik a Móriczhoz, lehet, hogy ki tud szaladni, ha megkérem, csak akkor majd el kell küldenem neki

Szerintem, ha már a copy generalban sem vállalják, akkor hol máshol?

Jaj, remélem összejön!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Én segítenék, de itt Kerepesen nincs ilyen!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hali,

A móriczon alapból nincs poszternyomtatás. A csaj azt mondta, van a Lónyai utcában, a Kálmán Imre utcában, a Krisztina körúton, és a József körúti copyban poszternyomtatás.

Dóri a Krisztinán volt, ott nem vállalták.

A Kálmán Imre utcai még vállal, de nem azonnal, hanem 24 óra alatt készül el. Lakik ott valaki a közelben????

Jube

Kép

Kép
jube

Gabboka nagyon szuper lett a tablónk!!!
Ha még nincs kinyomtatva és tudsz benne javítani akkor légyszíves írd már át a szülésznőm nevét, mert nem Zácher Erika, hanem Zachár erika. Köszi!
marcsim

Zsófi,

a Blahánál is van poszternyomtatás, az a József körúti, de ott sem vállalnak most ilyet..... :(

Kép

Kép
jube

a Lónyait meg nem lehet elérni "átmeneti túlterheltség miatt"

szóval marad a Kálmán Imre utcai... lakik vagy dolgozik ott valaki?

Kép

Kép
jube

Hol van a Kálmán Imre utca? És nem lehet esetleg ma elküldeni nekik e-mailben és akkor én holnap érte tudok menni, akárhol legyen is! :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok,
köszi a választ mindenkinek, ez nagyban leegyszerűsíti a dolgokat.
Durca: természetesen drukkolunk tovább ezerrel!!!!!!!!!!! fel a fejjel, minden rendben lesz. igazán stramm kislányotok van, ez már kiderült eddig is.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Zsófi,

http://www.copygeneral.hu/index.php?m=uzlet&id=4

Parlament, Nyugati körzet

Üzlet
Nyitva tartás: 0-24
Tel./Fax: 302-3206, 302-3207, 302-3208
Tel.: 06 20 464-1834

van emiljük is, de nem tduom, így megy-e...

de kellene mennem lassan Pannival a gyógytornára, megteszed, hogy felhívod Te?

köszi!!!

Kép

Kép
jube

juj, én lemaradtam a poszterről, lehet még pótolni? :cry:

sikerült viszont fotós vonalzót csinálnom :)

KépKép
barimami

Gabboka :)
Én is szeretném megnézni.
toszegia@freemail.hu

köszi
Andrea

KépKép
Áron

Csajok, én itt dolgozom a Kossuth térnél. Kálmán Imre u. egy köpés. de mit kell csinálnom?

A férjem most hívott, aszonta, miért nem anyás képet küldtem, most úgy néz ki a lányunk, mint egy árvagyerek. :evil:

De szerintem tök jó a poszter!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Persze Jube, menjetek tornázni, felhívom!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok Lányok!

Szeretnék nektek nagyon boldog karácsonyt kívánni. A már megszült és a leendő anyukáknak egyaránt. Én nagyon hanyagollak titeket, de azért sokat gondolok rátok és hogy annak idején mennyi sok jó tanácsot adtatok és lelki támaszt nyújtottatok. Puszi a régieknek és az újaknak is. További jó karácsonyi készülődést kívánok.
Andi
andry

Kép
andry

az egyik szám mássalbeszél, a másik fax-ra van állítva, kettő meg kicsöng, de nem veszik fel...:evil:

na, most jó pozitívat csalódtam :shock: a mobilos számról visszahívtak!!!
szóval lehet nekik e-mailben küldeni a posztert, viszont csak péntekre lenne kész! az nem tudom, hogy nem késő-e?
a cím, amire küldeni kéne: dtpkalman@copygeneral.hu

gabboka vagy valaki, akinek megvan, el tudja nekik küldeni? én még nem kaptam meg. aztán majd pénteken elmegy érte valamelyikünk, akár én is, és beviszi a Kútvölgyibe.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!
Tök jó lett a tabló!!! Sajnos a nyomtatásban nem tok segíteni.. semmi ötletem nincs rá :? .
Amikor fizetni kell, akkor szóljatok, de sajna mi csak jan.elején leszünk itthon.. remélem így nem gond.. ha holnapig mondjátok, akkor holnap még tudok utalni.
Sajna mennem kell. majd jövök.
Puszi

satuk

Durca!
Mi a helyzet? Megvolt a varrás? Írjál, ha tudsz!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok,

Hú, én Kispesten lakom úgyhogy kiestem a körből de pont ma csináltattunk képeket karácsonyra, igaz A/4-est a média market-ba. Azonnal megcsinálták. Nincs véletlenül a mamutba (nemtom esetleg 1-2) ilyen üzlet?

Gabboka,
Már nem emlékszem,hogy gmail-es címemet leírtam e. Ezt is megadom, mert lehet hogy a másik tele lesz: takacse81@gmail.com

Puszika

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Jube, én írtam a fotomarket.hu oldalt, de ma már az van a honlapjukon feltüntetve, hogy semmilyen fotókidolgozást nem vállalnak, csak az ünnepek után! :cry:

Meg kellene próbálni a Kossuth tér mellettit, amit Kriszta is írt.

Gabboka, vagy bárki, én még mindig nem kaptam meg a "tablót" mail-ben. Át tudnátok küldeni?

Köszi-puszi. :roll:
vbea

Gabboka,
Bocsi, időközben megkaptam és szuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon tetszik!!!!! A férjem azt mondta, hogy nagyon jó ötlet volt ez úgyhogy Dóri ezer csók neked!! Remélem sikerül valahol kinyomtatni!!

Vbea,
Mi a mail címed én átküldöm neked!!!!!

Puszi

vica10

Nekem is elküldöd, Vica? a címem: szel.zsofi@gmail.com
Köszi szépen!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi,

elküldtem!!!

vica10

Steffi,
Elfelejtettem írni, hogy a tablón nem is látszik,hogy lekváros a szád!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vica10

Még nem kaptam meg :( :?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi,
Megnéztem és arra a címre küldtem amit írtál. Lehet hogy lassan megy át! Remélem :? :wink:

vica10

Sziasztok!

mtünde:
Köszönöm a bíztató szavakat,nekem sokat segítettél :lol:
Tegnap voltam UH-on és teljesen meg voltam lepödve, hogy milyen
sokat növekedet a pici.
A doki is meg volt elégedve, bár pihenésre intett :?
Pedig nekem mindig mehetnékem van.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Puszi
Valentina
valentina

Sziasztok!

mtünde:
Köszönöm a bíztató szavakat,nekem sokat segítettél :lol:

Tegnap voltam UH-on és teljesen meg voltam lepödve, hogy milyen
sokat növekedet a pici.
A doki is meg volt elégedve, bár pihenésre intett :?
Pedig nekem mindig mehetnékem van.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Puszi
Valentina
valentina

Zsófi,
Mégegyszer átküldtem!! Remélem ez átmegy!! (nekem nem jött vissza, hogy nem ment el)

Vbea,
neked is küldtem

vica10

Vica,
Várom türelmesen, köszönöm!
vbea

Vica!

Nekem is átküldenéd? Köszönöm.
toszegia@freemail.hu

Andrea

KépKép
Áron

Vica! Én végül megkaptam, de nem tőled, hanem Gabbokától! Sebaj, a lényeg, hogy megjött! Azért köszönöm!

És tök jó lett a tabló, köszönjük a sok munkát Gabboka!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

HÁT SZIASZTOK LÁNYOK!

Nagyon köszönöm a gratulációkat, visszaolvastam, de azért biztos nem mindent.

Jól vagyunk, hétfőn kijöhettünk a kórházból. A szülésről inkább nem is írok semmit, végül is csak 25 óra volt, úgyhogy nem is lenne mit. :lol: Hát úgy tűnik nem nagyon tudok tágulni, de azért csak sikerült. Jó munkához idő kell. :lol: Már el is felejtettem az egészet, ahogy a hasamra tették a babát. Pedig az egy órás kitolás sem volt semmi. Na mostmár mindegy. Elképesztő mennyit köszönhetek a Vida dokinak és Rákóczi Áginak. Más tutira megcsászározott volna. Na meg persze a drága férjemnek, aki végig ott volt velem és támogatott. Hát nélkülük biztos nem ment volna. Na azért mégis írtam a szülésről.

Ez a második nap itthon. Nagyon furcsa, de kezdem megszokni. A baj, hogy Jázmin biológiai órája egy kicsit meg van fordulva. MIvel reggel született. valahogy végigaludná az egész napot és éjszaka meg kétóránként enne. Bár az éjjel már 4 órát is aludt. Megpróbáltam, hogy felébresztem könyörtelenül nappal háromóránként és megszoptatom, de nem lehet feléreszteni! :? Annyira alszik, hogy úgyse szopik. Úgyhogy holnap kipróbálom, hogy akkor eszik amikor sír című dolgot, de akkor meg mi lesz éjjel? NA mindegy majd csak beáll valahogy.

Szóval minden ok velünk, megpróbálok visszacsatlakozni hozzátok, remélem mindenki jól van. Képet is próbálok feltenni, hátha sikerül.

Kép
gyorgyi33

Nemtom mivan a gmail-el.

Vbea,
A freemail-ről átküldtem mégegyszer remélem így megkapod.

Áron
Neked is küldtem!

vica10

Gabboka!
nagyon jó lett a tabló,nagyon szépen köszönjük!!

Lányok!
Sikerül valahol előhivatni? Hallottam Dóritól,hogy mi van.
Én most nem tudok segíteni,már így is hulla vagyok és még egy csomó teendőm van. ezer bocsi Lányok! így még egyszer sem voltam elúszva mint most.
Szóljatok hogy mennyit kell fizetni!

Jube!
Hát igen,már hülyülök is és mindenféle zagyvaságot írok! :oops:
Ellenben jót röhögtem a saját hülyeségemen! Legalább ezért megérte.Lehet hogy most is tele lesz hibával,mert nálam van a csaj és itt kalimpál nekem.

még jövök!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Györgyi!!!
Nagyon ügyesek voltatok mindannyian. Ment a drukk! Sőt, egyszer összetalálkoztunk a lift előtt a férjeddel is, akkor ti már szülőszobán voltatok. :wink: Lassan mi következünk, ez számomra épp ezért külön izgalmas.
Minden be fog állni. Ja, és tök jó, hogy van netetek. Várjuk a fejleményeket. Puszi.
vbea

Sziasztok!!
A tököm tele ezzel a nappal! Még a kozmetikust uis lemondtam a poszter projekt miatt!
Próbáltam körülnézni a Mammutban, meg a Moszkva tér környékén, de nem találtam ilyen helyet, ahol kinyomtatják! De semmit! :twisted:
A Copy Generalban meg olyan bunkó volt a csaj, hogy még majdnem én szégyeltem el magam, hogy ilyesmit merek kérdezni!
Sajnos én már nem megyek be a héten a városba, sajnálom, hogy nem tudtam elintézni! :(

Én voltam a hülye, jobban utána kellett volna még érdeklődni!

De előre is köszi annak, aki ezt magára vállalja!

MEgyek, mert még egy csomó dolgom van itthon!

Gabboka!
Köszi, hogy ilyen villám gyorsan megcsináltad! Remek lett!

Györgyi!!

Jó hogy jöttél!
Legyél türelmes, be fog állni a napirendetek!!

Sok puszi!

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!!
A tököm tele ezzel a nappal! Még a kozmetikust uis lemondtam a poszter projekt miatt!
Próbáltam körülnézni a Mammutban, meg a Moszkva tér környékén, de nem találtam ilyen helyet, ahol kinyomtatják! De semmit! :twisted:
A Copy Generalban meg olyan bunkó volt a csaj, hogy még majdnem én szégyeltem el magam, hogy ilyesmit merek kérdezni!
Sajnos én már nem megyek be a héten a városba, sajnálom, hogy nem tudtam elintézni! :(

Én voltam a hülye, jobban utána kellett volna még érdeklődni!

De előre is köszi annak, aki ezt magára vállalja!

MEgyek, mert még egy csomó dolgom van itthon!

Gabboka!
Köszi, hogy ilyen villám gyorsan megcsináltad! Remek lett!

Györgyi!!

Jó hogy jöttél!
Legyél türelmes, be fog állni a napirendetek!!

Sok puszi!

Dóri

Kép
nagydora

Csajok, megkaptam én is!
Gabboka, ez fantasztikus. Annyira édi. Szupi lett. Minden ötletgazdának, segítőnek, közreműködőnek köszönöm (én is). Már megint rámjön a bőgés... :shock:
vbea

Köszönöm Vica. Tényleg nagyon jó lett, bár mi sajnos lemaradtunk :(

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Most kötötték itthon az ADSL-t. :-)
Mivel én viszonylag mobil vagyok, holnap délután érte tudnék menni Pesten bárhová, viszont a kórházba nem tudom felvinni karácsony előtt már. Így meg nem tudom lenne-e értelme bekavarnom...

Hali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Kriszta, akkor ki tudnád te nyomtatni? Úgy néz ki, Neked van az a legközelebb.

Én elviszem a kórházba szivesen valamikor még vasárnap előtt, csak kérdés, hogy kerül hozzám a poszter?

Az a fájl, ami körbement, nem kicsi a poszternyomtatáshoz? Gabi, ha Kriszta vállalja, elküldöd neki a nagyot? Gondolom van nagy, de ha hülyeséget beszélek, bocs... :oops:

Jube

Kép

Kép
jube

Dóri, jól megkínlódtál vele! Azért köszönjük...
Zsófi, még mindig bevállalnád a Kálmán Imre utcát? :oops: :oops: Én 29-én reggel megyek a kórházba. Tudom, az már ünnepek után... :?
vbea

Sziasztok!
Hát lányok ez fantasztikus lett!!!
Sajnos nyomtatásban nem tok segíteni, és ötletem sincs, hogy hol kéne megkérdezni :( .
Pénzügyi részét meg feltétlenül mondjátok majd!

Györgyi
Én még nem is gratuláltam! Hát nem semmi 25 óra :o . De fő, hogy szép élménnyé alakult :wink: !
Reméljük hamar beáll a napirendetek, addig is kitartást!

Monacs

Kép
Kép
monacs

Bea, szerintem én is akkor megyek ultrahangra, talán találkozunk. :-)
Lehet még, hogy korábban, nem tudom, de egyelőre ez az időpont tűnik jónak.

Györgyi! Azért a 25 óra elképesztő! Nagyon kitartó és ügyes vagy, hogy végig tudtál koncentrálni! Gratula!

Kép
Kép
Kép
v30

Lányok, most olvastam nagyjából vissza!
ÉN IS KÉREM A TABLÓT IDE: mrbaker@freemail.hu PLEASE VALAKI GYORSAN? MERT MEGESZ A KIVÁNCSISÁG!!!!!!!!
JA, nálam van egy e-mail cím ahova lehet küldeni a Kútvölgyibe, addig is míg nem sikerül kinyomtatni! Kinek küldjem el??????

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabbóka!
Nagggyon szuper lett a tabló!!! Köszi a fáradozást!! Majd a suskát hová küldjem?? Sajnos itt nálunk Budaörsön semmilyen nyomtatási, előhívási lehetőséget nem tudok. :cry: Ha mégis mázlink van és valahol elvállaják, akkor hogyan fog bejutni a kórházba?

Györgyi!
25 óóóraaaa????? Jesszusom, le a kalappal előtted!! Azért örülök, hogy mégis szép emlékként maradt meg benned. Rakj fel képet léci!

Kép
ildi35

Megkaptam én is mégis!
GABI EZ FANTASZTIKUS!!!!!!!!!!Most próbálja VAlaki nyomtatni? Vagy esetleg nézzek utána, nálunk van egy ilyen a közelben hátha....
Teljesen bezsongtam, TÖK JÓ LETT!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: