Drága Zuzmó! Azért az is nagy felelősség, hogy a tenyésztés előtt már ráfogják, hogy Ch. És ha az is, hgoy lenne a te hibád? Nagyon sajnállak mindkettőtöket és nem mondom, hgyo ne aggódj, mert ez nyilván lehetetlen, de ne hibáztasd magad!
Ha Kecskeméten nem kapni a Votiv által ajánlott homeobogyót, én szívesen megveszem itt nálunk és elküldöm neked elsőbbségi postával- szólj, jó? Még ki van kapcsolva a telcsid és nem akarlak üldözni.
KAta

De jó, hgoy már ül Ákos

Hát igen, borzasztó türelmetlenek tudnak lenni ezek a nagyfiúk, de közben meg klenyűgöző látni azt a büszke arcocskát, ami ragyog, ha valamit siekrül megcsinálni és "felsőbb iosztályba lépni"
BArbi

Lenmagolaj lehet esetleg a megfelelő eszköz? Amerikában adnak nehezen kakiló babáknak, persze az olivaoljaat is tudom ajánlani, ez nekünk tökéletesen bevált. Remélem, hamarosan lesz megnyugtató megoldás. Puszi nektek!
Rylie

Az klassz, ha darabosan eszi már Kamilla tésztát - én úgy képzelem, hogy ez egy nagy lépés előre!
Lindi

Köszi az infót a tesztről, ez nagyon érdekes lehet, de valóban nem megoldás most nekünk, mert ilyen itt nincs a környéken. De jó tudni, hgoy vannak orvosok, akiknél lehet ilyet.
Amit az elkékült babáról meséltél, az annyira megrendített az este, hogy én bizony nem is tudtam már reagálni - nincsenek erre szavak
Jucus

a budapestmindeningyenbe regisztrálnod kell (join), ez egy fél perces dolog, azután kapsz visszaigazolást és már mehet is a levelezeés. A regisztrálás után beállíthatod, hgoy kérsz-e hírlevelet és így minden nap megkapod az aktuális kéréseket, ajánlatokat.
Zsanci

én megnézném a pocakodat szívesen - fejestül!. Olyan rossz olvasni, hogy mennyire elégedetlen vagy magaddal - erre semmi okod! Mármint nyilván megvan a jó okod rá, de a külső világ ezt másként látja, hidd el!
Fibi

Érdekes, hogy Bálint nem, akarta, hogy apája ott elgyen a szopinál - féltékeny rá? Hű, ezekkel a fiúgyerekeknél mennyi érdekes dolog van!
Ha kihagytam valamit, szóljatok rám!
Csak azért, mert idáig mindig bejött a panaszkodás: a fogzás és köhögés miatt (gondolom én) éjfélig fenn vagyunk és hulla fáradtak midnketten. Most már semmi se használ. Na most ettől remélhetőleg az összes manók jól megijednek