Sziasztok!
Bocsánat, de közben elöntöttek a sűrgős munkák is, úgyhogy dolgozgattam amikor nem éppen a korházban voltam, mert már jó sűrűn kell járni!
Most a privátban kezdtem, így
Seriff, Sygnum már oda is írtam Nektek.
Hát megismételtük az UH-ot. Most 3 mm-t mértek. És javasolja az orvos a genetikai vizsgálatot

így szép lassan kezdem magam hozzászoktatni a gondolathoz! A chorionbiopsziát kellene megcsinálni, ami akár a 20. hétig is elvégezhető, de jobb előbb, amíg kisebb a baba. Holnap kell mennem a genetikai tanácsadóba.
A 4D nagyon klassz volt. Élmény volt látni a babócánkat ahogy mocorog. Fényképünk is lett róla. Én teljesen egészségesnek látom!

Ja, és nagyon fiúsan nézett ki!
Hajny, Lina - Boldog szülinapot a lánykáitoknak!
Ennn - Majd gyere mesélj mi volt a dokinál. Melyik nap is mégy hozzá?
Ja, és valami náthaféleség támadott meg, úgyhogy kicsit ramatyul vagyok. Még ez hiányzott nagyon. Lehet múltkor a háziorvosnál ragasztották rám a két órás ücsörgés alatt. De lázam nincs csak a torkom fáj és az orrom van tele cuccal. Szerintetek baj, hogy ezzel nem rohantam az orvoshoz? Már elegem van éppen így is az orvoshoz járásból. Homeopátiás bogyót vettem rá. Homeogen 9. Azt mondta a patikus ez jó rá! Valóban használt. Nem fáj a torkom.

De meddig szedjem?
Megyek, mert még hoztam haza munkát.