A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Én is a posztert támogatom, természetesen vállalva az anyagiakat, legalább még egy ok a találkozóra :D .

KépKép
osori

Poszter, találka!!!
:D

mtunde

Majd két ünnep között megyünk ultrahangra, legalább jól megnézem, hogy kikerültünk-e a falra. :-)

Kép
Kép
Kép
v30

Szerintem is poszter, találka! :lol:
És a végeredményt én is szeretném látni, ha lehet :wink:

Szegény Gabboka és Dória :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
Mindenképp írok ha megérkezett!!!! És mégegyszer köszi!!!!!!!!

jube,steffi
Hát igen kinyúlt a drága, aludt 2 órát!!!!! Olyan édes volt, gondoltam megosztom veletek!!

Poszter méret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dóri, Gabboka
Nagyon rendik vagytok.

Akik meg ezután mennek ctg-re vagy uh-ra vagy csak úgy, azoknak pedig az legyen a feladatuk, hogy megkuksizzák, hogy kint vagyunk-e valahol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Ha túl leszünk a karácsonyon (meg a januári vizsgaidőszak dilin mert ha jól emlékszem többen írtátok hogy vizsgáztok), akkor én bevállalok egy poszter tali megszervezését!!!!! Mit szóltok hozzá??????????? MOndjuk nálunk!!

Mondtam már hogy IMÁDOK IDE JÖNNI!!!!!!!!!!!!!! :D :D MOst is itt csücsülök tanulás helyett! Ez van, meglátszik hogy számomra TI vagytok a fontosabbak!! (Persze csak a kiscsaládom után)

Puszi: Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Látom a poszter és a találka a nyerő! Hurrá!

Képzeljétek, csináltam Lénának játékszőnyeget! Illetve szőnyeg már eddig is volt, de nem volt olyan föléhajoló izébizé. Vettünk hullahoppkarikát, kettéfűrészeltem, összeragasztottam és rálógattam a vizilovait. Nagyon tetszett neki, hosszasan dumált és csörgette őket!
Kép

Várom az ötleteket a találkozóra, én mindenben benne vagyok! Nálunk sajnos nem lehet, egyrészt, mert elég kicsi a lakásunk, másrészt, mert a harmadikon lakunk és nincs lift... Babakocsival elég nehéz...

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

vica!
Nagyon szívesen!!! :lol:
Édesen elterült, jót mosolyogtam!
A tali ötlet is tök jóóóóóó!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Poszter, találka! :lol: Csajok, nem ígérem, hogy a találkán ott leszek, hátha akkorra időzítem a kórházi tartózkodást Benivel. :wink:

Gabboka, nem akarlak még jobban összekavarni, de létezik a fotomarket.hu oldal. Online kell feltölteni a képet, majd személyesen át lehet venni (Lurdy v Soroksár). Utóbbit akár én is bevállalom. Magyarul magával az adathordozóval nem kell elmászkálni sehova... majd szólj, ha kell ilyenfajta segítség. :D

Hú, csajok, ez akkora ötlet... :idea:
vbea

Sziasztok!

Vica, jó az ötlet!

Gabboka nem akarlak sűrgetni, de küld gyorsan, mert most van még ébren az Uram!! Én nem tudok cd- re írni!! :D :oops:

Puszi:Dóri

Kép
nagydora

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:40-kor.
Vendég

Helló csajok!
Poszter + tali! Benne vagyok! És persze a költségekben is!

Jube!
Rebeka sem eszi meg a fagyasztott tejcsit. :cry: És a zöldségekkel is hadilábon állunk.Csak azok ízlenek amik édeskés ízűek.
Panni miket eszik? Te készítesz neki főzeléket?

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

jó, akkor nyomtassuk A2-ben!
nagydora, nem tudok ennyire sietni :cry: , mert Durcát, Györgyit semmiképp nem akarom lehagyni róla! Lehet, keresek róluk wiwen vagy máshol képet...szerintetek? Csak nem sértődnek meg... :roll: :wink:

Nagydora! pendrive-od nincs? Akkor nem kellene cd-re írni, csak arra kimásolnád, és elvinnéd úgy a copyba.

Vbea, megnézem ezt a fotomarket.hut.

tali, nagyon jó ötlet, ha épp nem szülünk...ott leszünk. :wink:
na csinálom tovább, mert sose lesz kész. jóccaka!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Halihó!!

Van olyan izénk! :oops: :D :shock:

Akkor dolgozz csak nyugodtan! Természetes, hogyDurcát, és Györgyit sem hagyjuk le!!
:D
Akkor jó éjszakát!!

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok lányok!

Végre leültem visszaolvasni a híreket és boldog vagyok!!! Éljen Boróka, éljen sokáig!
Már életem párja is kérdezgette mi lehet vele és Durcával, most mondtam neki, hogy sikerült a műtét, szerintem ő is elmorzsolt egy könnycseppet Máté altatás közben.

Steffi,
szerintem nyugodtan vidd ki ködben is, én is úgy tudom hogy megfelelő öltözékben semmi baja nem lesz.

Jube,
nálunk is hasfájás problémák vannak és vettünk szélcsövet is, de azt nem tudom hogy hányszor ajánlott használni? Valaki azt írta hogy rá lehet szokni... Szerinted?

Satuk,
ez a naptár szuperjó! Mit kell tenni, hogy mi is tudjunk csinálni????

Gabboka,
én is küldök képet, ha még beleférek!
és természetesen a költségeket is vállalom, nagyon jó ötlet ez az ajándékozás!

Kismamák
Van két csomag bontatlan málnalevél teám, egy bontatlan csomag Libero Newborn (2-4 kg) pelenkám meg néhány Pampers is (úgy 10-15 db), szívesen odaadom, természetesen ajándékba. Szóljon akit érdekel és valahogy majd csak eljut hozzá.
masni

Sziasztok,
bocsi a kérdésért, mert már egyszer kérdeztem és válaszokat is kaptam, de nem emlékszem teljesen és nem találom a korábbi oldalakon. :?
32. heti UH-ra kéne mennem majd, és nem tudom, hogy ahhoz kell egy papír először a dokitól, vagy csak odamegyek az UH-hoz és szépen beülök a sorba? megcsinálják orvosi beutalás nélkül is, ha megmondom a doki nevét?
(csak mert akkor nem kéne egyszer sorba ülnöm a dokinál, majd UH-on, majd ismét a dokinál)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!
Zsófi, ez nagyon jó ötlet. Minek 10ezreket költeni ilyenre? :)

mtunde

Sziasztok,

masni,

én úgy tudom, nem szokik rá. mi a legrosszabb időben minden tisztába tevésnél használtuk.... nem lett tőle semmi baja, de megnyugodott, és normális napja volt. szerinte használd, ha kemény a hasa és bántják a görcsök, mindegy hányszor. Panni 3 hónapos korára nőtte ki, a vége felé láttam, hogy ritkábban kell. Aztán elmaradt, szerencsére.

Eszti,

a hozzátáplálás nálunk sem megy simán.... az alma nagy kedvenc, meg a nestléből a kerti gyümölcsök. abban barack is van, meg egy kis szőlőlé.
De utálja a sütőtököt, a krumplit. Anyatejjel is. ja, és a répalé is fúj...
A tesóm a nestlénél dolgozik, onnan kapunk mindig bébiételeket.
A krumplit főztem, a sütőtököt nem. A tegnapi HIPP almás sütőtöknek is azért örültem annyira, hogy ízlett. Úgyhogy a nestléshez is fogok almát keverni, hátha úgy megeszi.... bár a Hipp elég sima, a nestlé kicsit darabos. lehet, hogy ez is számít.

de az anyatej a Nr.1, a cumisüveget sem nagyon szereti.... estére már nincs sok tejem, a fagyasztott nem kell, úgyhogy 2szer adtam neki szopi után sinlacot, azt szereti nagyon, de az meg hízlal, és az ugye nekünk nem olyan jó.... szóval még ki kell találnom hogy jó...

Te mikkel próbálkoztál? a Rebekának jót tenne egy kis plusz súly, próbáld ki a sinlacot, szerintem az nem rossz. (én is végigkóstolok mindent... :D)

Manóka,

beutaló nélkül is megcsinálják az UHt, ha megmondod, melyik doki kéri.

Végre süt a nap!!! Óriási!

szép napot,
Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Durca annyira örülök, hogy Bori ilyen kis erős és ügyes! Nagyon szorítok Nektek, hogy az újév napján már egymás mellett ébredhessetek!!!!!

Lányok ez a poszter dolog nagyon tuti! Találka és költségmegosztás kipipálva részemről is! Nagyon édesek vagytok csajok, hogy vállaljátok a feladatokat!

Vica! Réka már ennyire nagylány, hogy csak úgy fogja magát és bárhol elalszik, gratulálok!!! Nagyon édes!!!! Kitartás a vizsgaidőszakra!

Steffi! Jó az a kép nagyon és egyáltalán nem lehet észrevenni a lekvárt :wink: Milyen lekvár volt egyébként? :lol:
Elképzelhető, hogy a foga kínozta Martint. Miért kéne a homeos bogyót megbeszélni a dokival. Én úgy tudom, hogy ezek a bogyók ártani nem tudnak! Sőt biztos is, hogy nem.

Zsófi nagyon jól kitaláltad ezt a játszósdit, ügyi vagy!

Masni! Nekünk azt mondta a védőnőnk, hogy a szélcsőhöz pont, hogy nem lehet hozzászokni. Bár szerencsére nekünk ezt nem kellett alkalmazni, de mikor először átbeszéltünk mindent én ezt nagyon megjegyeztem és el is határoztam, hogy inkább szélcsővet fogok alkalmazni, mint mindenféle gyógyszer féleséget, ha kell.

Manoka 28! Nem kell semmiféle papir az uh-hoz, szépen odamész, huzol egy sorszámot és vársz. Legalábbis amikor én voltam állapotos ez még így ment.

Lányok megint szomorú vagyok. Ismét előjött a vér a tejcimben, pedig szedem a rutascorbint.

:cry:
marcsim

Sziasztok lányok!

Hoztam jó és rossz híreket egyaránt!

A jó:
Tegnap végre bementem Borókához(eddig a betegség miatt nem mertem),azt hittem rosszul viselem majd,de hál istennek nem érzékenyültem el.Borókám émg aludt,olyan pici és lógnak ki belőle ilyen bigyók,hát mit mondjak.
Az orrszondát még nem vették ki az orrából,mert aludt.
Szóval beszéltem hozzá és képzeljÉtek FELÉBREDT!!!!!!!!!!!!
Eddig is nyitogatta a szemét,de most teljesen kinyitotta és onnan kezdve végig nyitva volt.Ásítozott,meg cuppogott.ÉS RÁM HASONLÍT:-)))

A rossz:
Ma a férjem vitt be anyatejet és képzeljétek mondták,hogy szegény Borinak szétnyílt a sebe a külső vágás mentén,középen. a férjem majdnem bőgött,hisz úgy volt,hogy ma leviszik az intenzivre(onnan pedig csak egy ugrás a sima osztály,onnan meg a haza),de délben a sebész összevarrja.Megint elaltajták,de szerintem csak olyan 10-15 percre,hisz egy varrás nem olyan hosszú,ugye?
drukkolok,hogy ne fertőződjön el.istenem,szegény gyerekem.Remélem nem rakják gépre,miért is raknák..

na,megyek durca

Kép

Kép
durca

Drága Durca!

Szorítunk, nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!

Marcsi!
Van itt Kerepesen egy pékség ahol nagyon finom pékárú van,meg sütik és vettünk islert, mert imádom és azt faltam be hazafele és Apa ugyan mondta, hogy tiszta lekvár vagyok, de nem foglalkoztam vele :lol:
A homeos bogyit én sem értettem, hogy miért kell a dokival konzultálni, a gyógyszerész mondta Apának és Apa elég komolyan veszi ezeket, úgyhogy írtam a gyerekorvosunknak aki azt írta vissza, hogy nem "kontraindikált". Persze nem értettem ezt a szót, úgyhogy a szomszéd mamát kérdeztem, aki növérke. Tegnap is 1órán keresztül sírt vigasztalhatatlanul úgyhogy ha ma is begerjed adok neki egyet, meg este alvás előtt.
Biztos nincs semmi baj a tejcsivel!

Masni!
Én ugyan itt Kerepesen nem kaptam szélcsőt, de a dokink azt mondta, hogy a hőmérő is ugyanolyan hatású. Jól be kell krémezni a baba popsiját meg a hőmérőt és benyomni szegénynek és ha van eredmény akkor jó, ha nincs akkor meg kiveszed és vissza pelusozod! Nekünk elég jól bejött ez, bár én eleinte még nézni se bírtam, de most már bármikor!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Durca!!!
Kitartás, ez csak egy kis fennakadás, és ez talán még nem lassítja le a hazajutást és a gyógyulást.

Na megyek, tornázok még karácsony előtt, elég feszült vagyok, jól esik majd kihajtani magam.

mtunde

Durca,

ezek főleg jó hírek! A seb szétnyílása rossz ugyan, de nem szervi probléma, majd megoldják! ez már smafu ahhoz képest, amit Bori végigcsinált! ne izgulj, biztos vigyáznak rá, es nem hagyják, hogy elfertőződjön.

És megint bőgnöm kellett, hogy ásítozik cuppog és Rád hasonlít! Annyira örülök neki, hogy ilyen jól van!!! rémes egy bőgőmasina vagyok...

biztos megismerte a hangodat, és végre talált valami biztos pontot itt kint! tuti, hogy nagyon örült Neked!!!

puszillak, vigyázz Magadra, és nem lesz semmi baj!
jube

Kép

Kép
jube

Durca!!

Ne aggódj! Tudod, ez a felnőtteknél is simán előfordul, hogy szétnyílik a varrat! Nem hiszem, hogy elfertőződne! Gondolom, mindent megtesznek azért, hogy ez ne történhessen meg!!

Úgyhogy szilveszterre biztos otthon lesz!!

Puszi mindenkinek: Dóri

Kép
nagydora

Durca!
Azért nem olyan rossz hírek ezek! Biztos nem fog elfertőződni, nyugi. Evéssel hogy áll a kicsilány? És Te tejjel?

Gabboka!
Küldtem én is képet.

Jube!
Nálunk anno mindenbe őszibarackot tettem, mert Panna semmi mást nem volt hajlandó megenni. Vagyis inkább a barackba raktam mindent. Húst, répát. Csak vigyázni kellett az arányokkal, hogy még barackíze legyen, különben köpködés volt. Van bébikajában (azt hiszem Kecskeméti) almás csirke, meg almás barack, meg almás-gesztenyés pulyka, azokat komálta még a csaj.

Zsófi!
Tök jó a játszó Annak idején szerettem volna ilyet, de vagy a szőnyeg nem tetszett vagy az ára :D Milyen ötletes vagy!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Durca!

Ezek főleg jó hírek!! Hidd el minden OK lesz, ahhoz képest amiken keresztül mentetek ez már csak egy apró, orvosolható probléma és a terv szerint otthon lesz a kismanó szilveszterre!!! Az, hogy Rád hasonlít az eddig sem volt kérdés!!

Kép
ildi35

Lányok!!

kÖSZÖNÖM A BIZTATÁST,teljesen meg vagyunk ijedve.
Hívtam a dokit,azt mondta,hogy nem olyan nagy beavatkozás,igaz azt is mondta,hogy nem örülnek,hogy így alakult.De nem tervezik a gépre tételt és még fel is ébresztik rögtön varrás után.
Pedig már le akarták tenni az intenzívre...
Mondta a doki,hogy ez alapjában nem veti vissza a lábadozásban,de nem örülnek neki.
Nem bírnánk el több rossz hírt,van mit feldolgozni,a férjem szerintem rosszabbul vieli mint én,megint az okokat keresi,szerinte azért nyílt szét a seb,mert nem vagyunk elég jók a Borihoz...
Szerintem meg ez már azért túlzás lenne.
Drukkoljatok még lányok,bár eddig sem volt kétséges a számomra,hogy nagyon sokat gondoltok rá és ránk és ha ratjatok múlna már rég itthon lenne.

olyan egy körül lesz a varrás,este jövök a hírekkel.
durca

Kép

Kép
durca

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:41-kor.
Vendég

Durca-Drága! Persze, hogy veletek vagyunk. Ne nyomorgassátok lelkileg magatokat, ilyenről szó sincs, hogy Boróka nem érdemel meg titeket. Nagyon ügyesen küzd. Még mindig azt mondom, hogy büszkék vagyunk rátok... DRUKK. :roll:
vbea

Sziasztok!

Durca,
továbbra is megy a drukk 1000-rel!!!!!! Én is csatlakozom Jubéhoz a sírósok között, szinte soha nem tudlak anélkül olvasni, annyira együttérzek Veled. Hogy eszik Boróka? Továbbra is rendesen "nyomja" a tejcit? Az a legfontosabb, attól biztosan megerősödik. :lol: Nagyon szorítok, hogy ma is minden rendben menjen,de biztos nem lesz semmi baj! Remélem, a férjed is megnyugszik egy kicsit, ha tényleg jóra fordulnak a dolgok és együtt mindent megoldotok. :)
Azért minél előbb legyél hírrel!!!!! :shock:

Gabboka,
nem volt időm visszaolvasni az előző oldalakat, mert tegnap nagyon belejöttetek az írásba, de mindenben benne vagyok én is! És persze nagyon-nagyon köszi, hogy ezt megcsinálod így a karácsonyi őrület mellet. :lol:

Pusz,
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Durca!

Biztosan minden rendeb jön! A seb szétnyílása nem olyan vészes dolog ahhoz képest aminmár szerencsére túl vagytok.
Nagyon drukkolok,hogy még idén haza tudjátok vinni!

Jube!
Légy nyugodt,nem csak te vagy bőgőmasina!
Mi az a sinfacol? Hol lehet olyat kapni? Abszolút nem ismeret.
Este még jövök,majd mesélek,hogy miket eszik a csaj,most viszont menne kell.

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Durca!
Hihetelten, hogy kinyitotta a szemét és megismert, nagyon szoros lehet köztetek a kötelék, ha már most így megérzi, hogy ott vagy, fel a fejjel!! Az pedig tuti, hogy ti csak a gyógyulását segítitek elő a jelenlétetekkel! És persze drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!

Ne hari, de már elfelejtettem, hogy ki írta a hajszárítót, de az nyugodtan jelentkezzen és söpörje be az elismerő szavakat, mivel nagyon bevált tegnap, órák óta sírt, bekapcsoltam, ráirányítottam tisztes távolságból a pocijára és sutty, már aludt is és utána 5 órán át aludt!!!! :D

Csalogány utcába anyát küldtem, de persze az útmutatásaitok alapján kiokítottam, hogy vigyázzon az eladófickóval!! :wink:

Valamiért nem tudok képet feltenni, mindig azt írja, hogy nem 600x600as, azt hol kell beállítani? Új a gép és nincs rajta a szokásos photoshop programom, a paintet meg nem ismerem :(

szép napot mindeninek, aki teheti, sétáljon a babájával egyet ebben a ragyogó napsütésben:)
barimami

Eszti,

van infacol, és van sinlac, sinfacolról még nem hallottam... :D

a Sinlac egy rizs és szantjánoskenyérmag pép, szeretik a gyerekek nagyon. lehet kanállal, vagy főzelékes cumival adni. csak receptre van, azt hiszem, kérdezd meg a dokit róla.

Jube

Kép

Kép
jube

A Sinlac receptre van, és úgy tudom, csak egy éves korig lehet felírni. Nekem is mondta valaki, hogy spájzoljak be belőle. De mindegy volt, mert Panka azt sem ette. :(

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

NNNNNa! Elkészült, el is küldtem Nagydórinak, úgyhogy már csak azon izgulok, nem kevertem-e össze senkit senkivel, mindent jól írtam-e....

Kriszta, nem tudtam a vez.neved, és biztos nem vetted észre, hogy kérdeztem e-mailben, úgyhogy azt írtam a képre Kriszta Anya :oops: .
Elküldtem jó pár helyre, aki nem, kapott, írjon légyszi, hogy küldhessek oda is!!! Na megyek ebédelni!

Puszi everybodynak!

Durca, Te is rajta vagy ám!!!!!! Illetve TI!

Mingyááá jövök!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Durca ne aggódjatok, minden rendben lesz Boróval!!!!! Nagyon tud küzdeni a kislány és biztos vagyok benne, hogy ezt is simán átvészeli és minden gyorsan rendbejön!!!!

Barimami örülök, hogy bejött a hajszárítósdi, én írtam :wink:

Görcsösödik a "rossz" mellem ezerrel, hiába maszirozom ki és fejem le egy óra mulva ugyanolyan görcsös, van valami jó tippetek esetleg ami enyhítené a görcsképződést? Tegyem rá a bal mellemre is minden alkalommal esetleg? Eddig mindig egy mellből szoptattam egyszerre.
marcsim

Durca!
Nagyon gondolunk rátok!!!!!!

Gabboka!
Nagyon ügyes vagy!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabboka!
Ua. a vezetéknevem, mint Pankának, csak -né-vel :D A mail sajna a férjemnél landolt valószínűleg, ő meg rohanásban van ma, és nem nézte szerintem.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Gabboka!
Most telefonált a férjemm hogy írtál :D :D :D

Kép
Kép
kriszta36

Gabboka,
Nekem is küld át légyszi!!!! Küldtem mail-t!!!!!!!!!!!!

puszi: Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

hogy kell a chamomillát feloldani vízben???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Marcsi! Ha ezért most leüt valaki, vállalom. :lol: De valahol olvastam, hogy a hűs túrós pakolás enyhítheti a mellben levő görcsöket. Mondjuk ezt tejbelövellés idejére ajánlják, de a probléma gyökere ua lehet. Mellre tétel előtt meleg borogatás, utána hideg borogatás. Ez is tejbelövellésre. És bocsi. Nyilván, nulla tapasztalatom e téren. Majd hetek múlva én kérdezek ezerrel. :wink:
vbea

Marcsim,

a görcs általában magnéziumhiány.... lehet hogy oltári baromságot modnok, de a MagneB6 segít a görcsökön. Mondjuk az is igaz, hogy az izomgörcs, az meg a ciciben nem lehet. De próbáld ki, ártani tuti nem fog.

Jube

Kép

Kép
jube

már rájöttem :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabbóka!
Nekem is küldd át léci!

Kép
ildi35

Sziasztok!

Marcsim
Hát nem tudom a görcsön mire gondolsz, gyulladt? Ha igen, akkor nekem anno Daninál (most szerencsére Dórival nem volt) a védőnő azt mondta, hogy mikor szoptatom tegyek a cicimre melegborogatást, mert ez oldja a csomókat, amik azért keletkeznek, mert elzáródik a tejcsatorna. A meleg meg feloldja ezeket. A meleg borogatásra meg azt javasolta, hogy főzek krumplit, nyomjam szét és tegyem egy nylonba, azt pedig bugyoláljam be egy rongyba és ezt tegyem a gyulladt részre. Hát a párommal 4 kezest játszottunk, mert Ő tartotta oda. De tényleg egyből használ. Mondjuk én gyorsrizst főztem és szoptatás előtt mindig csak bevágtam a mikroba. Ha ez a baj, akkor mindenképp próbáld ezt ki.
Remélem tudtam segíteni.

A Csalogány utcában bababolt van? Nem ismerem.

Zsófi
Szipi-szupi játszószönyegetek lett!

Gabboka
Költésgeket persze én is szeretném tudni és küldöm a pénzt!!!

Monacs

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!

Durca! Még mindig drukkolunk, de szerintem is a sebszétnyílás már semmi ahhoz képest, amin átment Boróka! És ez biztos nem fogja kitolni a hazahozás napját!

Köszönöm mindenkinek a dicséretet, igazából az ötlet a páromé volt, én "csak" kiviteleztem. :wink:

Gabboka! Küldd el lécci nekem is! Köszi szépen!

Szép napsütést mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Köszi lányok a tippeket!
Én is csinálom ezt a meleg pakolást csak éppen főtt tojás van a segítségemre :D Valószínű, hogy a tejcsatornáim szükek és azért is vérzik be. Anyukámnak is ez volt a baja, szerintem ez örökldik :?

Gabboka Nekem is átküldöd a kész tablót? moriczmarcsi@gmail.com
marcsim

Sziasztok!
Sinlacot lehet recept nélkül is venni, kicsit ugyan drágább. Viszont csak gyógyszertárban lehet kapni.
Bene sokáig ette, de 1 éves korában megelégelte :)

mtunde

Lányok, nagyon-nagyon jó lett a karácsonyi üdvözlet!

Köszi!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Gabboka!
ballakriszta@citromail.hu :D Költségeket mondjad!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: