A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kriszta!
egy nagy rakattal a szerencsédbe!!! :)
Ákos nagyon cuki a hógömbben!

Rylie,
habár az ajándékok megvannak, de kb. szombaton fogom csomagolni, és rendet is akkor rakok. :)
vargabéles receptet ide!

Zuzmó,
ha olvasod! KITARTÁS!

Dorka!
nálunk már az őrlők előtt kezdődtek a dolgok, de tök hasonló! tejpépet sose vittem túlzásba, szóval soha nem kapott rendszeresen, de most egyáltalán meg se eszi! a télire lefagyasztott barackot is én fogom megenni, mert ő fintorog és csak véletlen kap be belőle 1-2 falatot. nálunk a túrórudi csokisan megy, de utoljára dec. 6-án evett, MIkuláskor :)

Deni!
köszi a kádas ötletet, esküszöm eszembe nem jutott volna!!! :) rózsaszín szemfesték + hajlakk. próbálgatom, hogy érintésre lejön-e, és mintha kicsit... de legalább nem hullik, csak fizikai behatásra.

Kata!
ezért adok én kardot a férjemnek. mert ő arra vágyik :)

Votiv!
fotók szuperek! mindig eszembe jut az a kép, ami a régi lakásotokban készült, apafejjel állsz, kendőben. olyan szép voltál már akkor is kismamának!!!

Indi!
az a gyorsteszt az én fantáziámat is piszkálja. most pl. szentül meg vagyok győződve, hogy vírus végzett velem. ritka az ilyen.

Torkom újra fáj, most lejjebb, a garatom. ááááááááááááááá. éjjel sokat nem aludtam.

GYEREKSZÁJ:
- Nyuszi hogy hívnak?
- Heji.
- És anyát?
- Cocó! :DDDDDDDDDDD (férjem néha viccből így szólít, kifordítva az eredetileg általa adott Pocó becenevemet). pedig sose mondtuk neki ezeket a neveket, csak hallota.

ancsipancsi

ZANZA: BOLDOG NÉVNAPIT KÍVÁNOK! :)

Fib: mindkét Bálint nagyfiús már, szal Denire és Rátok is vonatkozott a dolog 8)

Ancsi: vargabélást most kivételesen sima metéltből csináltam mert nem volt itthon cérnametélt. Trutyi rá: 0,5 kg túró kb 2 dl tejföl, mazsola, 2 tojás, vaniliás cukor+2evőkanál kristálycukor+narancslé. Ez összekeverve a kifőtt tésztával, be a sütőbe kb 180 C légkeverés és 30-40 perc és kész is és finom illat lesz tőle az egész lakásban :P

Neet: Eszci mint Éva :)korán kezdi ;)

Evés: nálunk ami a fogára való pl. amiben paradicsomlé van; abból eszement mennyiséget képes lenyomni! De ami nem a fogára való azt egye meg anya inkább éhenhal a ded :? Igy jártunk tegnap a túróstésztával is.. külön-külön megeszi a túrót is meg a tésztát is, de egybe valahogy nem csúszik ?!
De pl szerencsére a vöröslencse ízlett néki és semmi gondot nem okozott a pocakjának sem !

Kriszta: ennyi vizsgád lesz?? :shock: Nekem kb 4 asszem... szal csöndben meghúzom magam és nem is panaszkodom majd ha már menni kell.

Votiv: tyű dejó pocak!! :lol: Isti mint megasztár ;)

Zuz: ++++++++++++++++++

Van valakinek arra tippe, hogy hol lehet olyan leírást találni amiben megtalálom, hogy a gyermeknek korához képest mi számít egészséges étkezésnek?? Olyan nehéz ügy ez :? Sose tudom, hogy elegendő tejterméket kap-e, husiból azaz fehérjéből mennyi az annyi egy hétre stb... Van valakinek ötlete??

Rylie
rylie

Ancsi,
az oscillo sem használt a betegségednek? :(

Rylie,
sztem nem kell ezt tulagyalni, biztos eleget kap Kamilla mindenböl. Tejtermék sztem minden nap mehet kicsi (joghurt vagy sajt, stb). Husi meg hetente 2-3x ajánlják.

Indi,
szivesen küldeném, de erre a régi gépre nem lehet msn-t meg skype-t feltenni :( férjem lenyulta az uj gépet, pincében zenél rajta, erre meg semmi nem fér rá, örülök hogy megy a net rajta...
fibi

http://radio.hu - December 16. Kossuth rádió 09.05-09.35

Ez a szombati Családi Tükör adása, szó esik benne két szuper dologról: Talentum Egyesület - önsegítő csoport, csereberélnek midnent: tárgyakat, szolgáltatásokat. A másik: hogyan készül a fondent szaloncukor.
Kell hozzá lejátszó, az oldal tetején lehet kattintani a megfelelőre (real/winamp/wmp) .

Rylie :) Hogyan eszi Kamilla a tésztát? villával összetörve, vagy pépesítve, vagy már darabosan?

Zanzának boldogságos nevenapját!!!!!!!!!

indianyo

Sziasztok!

Tinu! Tegnap be akartam jelentkezni az Urbán Mártához január 8.-ra, közölték, hogy az nem így megy legközelebbi időpont január 19. Hú, mondom, akkor visszahívom, ki kell számolnom, mikor lesz jó nekem. Visszahívtam, mondom február 5. Ho-ho-hó, az nem úgy van, februárra még nem tudok bejelentkezni, majd csak január 5.-én.
Ennyien vannak? És hogyhogy nem lehet bejelentkezni februárra?
Mintha Varsányi rendelőjét hívtam volna, oda is nagyon nehéz bejelentkezni.
Azért kitartó leszek. :)
Judit
judit1974

Az előbb említett Talentum Kör honlapja:

http://www.etk.hu/talentum/?AA_SL_Sessi ... 44&x=17463

indianyo

Zanza,
merre jársz, jol vagytok???
Boldog Névnapot! :)
fibi

Zanza :) Nagyon boldog névnapot!! Hogy vagytok?

Neet :) Éva-Eszti nagyon édes, nem csoda hogy nem tudtak neki ellenállni :wink: :D

Votiv :) Pumpán játszó Isti nem semmi, de a mikrofonos is rulez :D :D Tényleg nagy melóba fogtál, kitartást!! Pocakos kép nagyon szép Rólad, nagyon csini vagy! :D Ezt a sorszámos dolgot nem értem.. mikor vezették be?

Fibi :) Bálintod édes lehetett, ahogy a koncertet kommentálta :D nagy esemény volt ez neki is :wink: És én biztosra veszem, hogy muzikális család lesztek, a hangszerek meg az irányzat meg majd eldől :D

Indi :) Köhögő Dominónak sok +++! A lándzsás utifűszirupra gondoltál már? nekem nagyon bevált köhögésre

Ancsi :) Jaj, buljál már!!! Egyik "csodabogyó" sem használt? És a Neocitran-t próbáltad már?

Rylie :) Bálint is pont így van a túróval és a tésztával, együtt nem kell, bezzeg ha túrós sütiről vagy húsos tésztáról van szó... :lol: Sztem se kell aggódnod Kamilla miatt, lehetőség szerint változatos kaja: húsfélék, tejtermékek, zöldségek, gyümik, gabonaféle... és ő beszerzi magának, amire szüksége van belőlük :wink:
denizsa

sziasztok,
ma voltam tornán, és összefuttam Lindivel, aki uh-ra ment. Én tornáztam egy órát, és mikor lementem, szegény Lindi még mindig ott ült... :?
annyian lettek 2 év alatt is...akkoriban, Igivel, ha 12 után mentem már SENKI nem volt, max egy ember...most meg???? :roll:

VOtiv,
azt kérdezd meg lécci, ha egy nappal előtte leveszik az éhgyomrit, akkor másnap miért veszik le megint az éhgyomrit??? mert engem ez izgat úúúúúúúúúúúúúúúgy igazán...
Isti egy igazi mácsó!!! :wink:

pocakos képet rólam teljesen felesleges késziteni. Még fej nélkül is... :?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zanza,
én is boldog névnapot kivánok... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni :) a lándzsás útifű szirupban van alkohol, ugye?

indianyo

Indi :) Vmennyi biztos, mert a hatóanyag az utifű alkoholos kivonata, de a ráírás szerint 6 hós kortól adható. Ha jól emlékszem nemrégiben volt szó róla itt a topikon, hogy mintha a Stodal is tartalmazna vmennyi alkoholt, de lehet hogy rosszul emlékszem :roll: Én 2 hónapja ezt is atam a Stodal mellett (nem egyszerre) Bálintnak, mert a Stodal sokat használt, de nem múlt el teljesen a köhögés, és ez hozta meg a végső gyógyulást. De úgyis Te vagy a döntéshozó :wink:
denizsa

Deni :) Köszi, ez így megnyugtató, valamiért úgy emlékeztem, hogy csak 1 éves kortól adható.

indianyo

én meg vettem magamnak egy Grapefruit mag kivonatot, alkoholosat :). két fajta volt, és a hatóanyag és ár tekintetében a piás 4x olcsóbb, azaz ez érte meg jobban. az íze elég tré, de a férjem is rákapott. Lencsének majd veszek valamilyet, komolyabbat. később, ha nem Karácsonyi kiköltekezés után leszek, veszek magamnak is valami nem piásat :).
különben - nem tudom jól csinálom-e - L-nek semmi baja, de minden nap kap egy csipet oscillot, megelőzésként, amíg én beteg vagyok.
ancsipancsi

köszi mindenkineka bókokat :D

Zsanci, az első éhgyomri a "tájékoztató jellegű", hogy szabad-e egyáltalán terhelni. ha itt 7,5 fölött van a cukor, másnap nem terhelés hanem dokihoz meg diabéteszes rendelésre küldenek.
a második nap meg azért veszik az éhgyomrit, hogy legyen mihez képest terhelni. az előző napi azért nem jó, mert nincs két nap ugyanakkora érték :twisted:

Deni, ez a számhúzás nekem is új. és asszem semmi értelmét nem látom. vajon ha telefonon jelentkezem be, akkor is kell? :roll:

votiv 8)
votiv

Deni, jól tudod, Stodalban van egy kevéske alkohol, ezért nem ajánlják piciknek.

Ancsi, Cocó :D :D :D tündéri Lencséd, hogy mindent megjegyez :D

Rylie, ez nagyon nyámi, küldenél belőle fénypostán? :D

Indi, hát mi is így jártunk, stodal feloldotta ugyan a trutyit, de nem múlt el, de a köv. sziruptól se, sajnos :( de mi nem a füves szirupot próbáltuk, szóval lehet, hogy az a nyerő!
hajrá :D
üres lakás - nehogy azt hidd! ezek a zsivány férfigyerekek egy gumiszobában is találnának rontani-bontanivalót :D

Zanza, kívánok én is boldogságosat! :D

PéterGabi, merre jársz? már költöztök?

votiv 8)
votiv

Ancsi :) Kényeztesd csak magad egy kis grapefruittal! :D Múltkor "rámtört" a kívánósság, és 3 pohár gr.levet megittam egyszuszra, remélem használt :lol: Sztem Lencsinek nem árt az osci, mert megelőzésre is ajánlják :wink:

Votiv :) Na majd beszámolok erről a sorszámosdiról, mert a héten jelenésem van a dokinknál, akkor úgyis kiderül mi a helyzet!

És képzeljétek Bálintnak úgy látszik tetszik az új ágy, mert elalvásnál nincs gond, ébredésnél meg reggel megvárja, amíg apa érte megy és áthozza hozzánk, de a délutáni szunya után magától lemászik és széles vigyorral megjelenik a nappaliban :D
Na eldugulok és megyek a konyhába...
denizsa

Zsan,
és Igi is Veled volt a tornán? Jol birta? :wink:

Deni,
persze-persze, csak vannak szülök, akik a saját be nem teljesült álmaik miatt iratják be a gyereket zenélni. Én nem szeretnék ebbe a hibába esni :wink: és remélem, maguktol lesz hozzá kedvük :) én meg majd 40 évesen elmegyek zongoraórákat venni :lol: ű
fibi

Fibi :) Ismerve Téged, gyerkőceidet ez a veszély nem fenyegeti :wink: :D És kizártnak tartom, hogy ne érdeklődnének majd a zene iránt, hiszen ha jól tudom, Bálintod imád a pincében duettezni apával :wink: És nem is írtam még, hogy meglett végre az afp-eredményem! és jó lett!
denizsa

Deni,
de szuper, hogy ilyen jol bevált az uj ágy! Bálint nagyon ügyes akkor, hogy igy használja :)

mi meg ma akkorát labdáztunk az udvaron, hogy hangosan nevetett B közben :lol: aztán az utcán megint összefutottunk kislányok, akik beleültek a sárba, erre fiam jol kiosztotta öket egy "Felállni!" parancsszoval :lol: mondta az anyjuk, hogy jo lesz neki vejnek az ilyen gyerek :lol:
fibi

Deni,
mindkétszer egyszerre irtunk :D
AFP-hez gratula, dejooo! akkor mehettek UH-ra, mikor is lesz a nagy nap? :wink:
Igen, szereti szerelgetni a gitárokat, meg csapkodni a dobokat :lol:
fibi

Fibi :) Megint egyszerre írtunk :P Bálint a szupervej :lol: ért a lányok nyelvén :wink: Én is örülök, hogy B. ilyen "jól vette" az új ágyikót! Bár először frászt kaptam, hogy hogy került a nappaliba, de aztán rájöttem, hogy már nem a rácsosban alszik... nemhiába, de egyből tudta, hogy hogy és hol kell lemászni az ágyról :lol:
denizsa

Fibi :) Holnap lesz az a nap :wink:
denizsa

Sziasztok!

Tudom, hogy nem szép dolog igy elhanyagolni titeket, aztán idejönni panaszkodni, de annyira kivagyok! Panna szeme nagyon csúnya, véres váladék is jön belőle, naponta megyünk kontrollra a kórházba. Ma megnézte a főorvosasszony, elmondtam, hogy szülés után egy héttel kezdődött, és erre azt mondja, hogy szülés közben fertőztem meg chlamydiával :shock: :cry: Annyira kivagyok! Majdnem elkezdtem bőgni, hogy én tehetek róla,ráadásul nem is tudtam, hogy fertőzött vagyok! Mert ugye chlamydiára nem szűrnek mert drága :twisted: Nem beszélve arról, hogy én egyszer felvetettem azelőző nődokimnak, hogy a sorozatos felfázásaim miatt csinálhatna egyszűrést, de ő nem tartta indokoltnak (most olvastam a neten, hogy ez indokolta volna :twisted: ), én meg elhittem! Ehhez jön még hogy az a szemcsepp, ami jó lenne rá, hiánycikk, egész Kcsekméten nincs, de Pesten se nagyon. Végre találtam egy patikát Pesten, ahol van,a férjem el tudna érte menni, de ugye a recept itt van. Felhivom a gyerekdokinkat, (aki mellesleg b@szott megnézni a gyerekemet, csak felírta a szemcseppet) hogy írja már fel, Tomi beszalad érte, erre ő nem hajlandó :shock: :twisted: (csak emlékeztetőül, már igazolást sem adott, hogy kijöhessünk a kórházból) Azt mondja, hogy Kcskemét is Európához tartozik, szerezze be a kecskeméi kórház, végülis itt kezelik a gyereket. Hiába mondtam ennek az állatnak, hogy Pesten is hiánycikk, nem véletlen, hogy nincs! Most végleg eldöntöttem, hogy gyerekdokit váltok! Egyszerűen nem értem, miért ilyn szemét, ráadásul valahol csak ő a felelős a betegeiért! Szerenccsére Ancsi javaslatára felhívtama patikát, és kiadják vény nélkül, és csak később kell bemutatni a receptet. Úgy aggódom, egész nap bőgtem,és olyan rosszul esik, hogy semmi segítőkészséget nem várhatok a dokinktól!!!! csak reménykedhetek, hogy nem lesz maradandó károsodása a kislányomnak,plusz nekem is mennem kell kezelésre :cry:
zuzmo1

Zuzi,
jaj, de sajnálom :(
ez, amit a kecskeméti föorvos mondott, mennyire biztos? mármint hogy chlamydia?? szerintem nyugodtan beszélj erröl BS-röl, hogy neki mi a véleménye erröl! vagy már megtetted?
gyerekorvos meg tényleg köcsög!!! :evil: sztem is le kell váltani!
És Pannának is gyogypuszikat küldünk, kitartás!!!! gondolok Rátok+++++++++++++
fibi

Fibi!
Persze még nem biztos, vettek le kenetet, de a doki azt mondta, hogy az szokott szülés után több nappal kijönni :cry: Dokibának írtam mélt...... És üzenem minden kismamának, hogy csináltassa meg a szűrést szülés előtt, mégha a doki ódzkodik is, ki kell harcolni!
zuzmo1

Zuz :) Jaj, milyen hírek :( :( Panna szemecskéinek bulást!! Meg Neked is! De ne hibáztasd magad, kérlek!! Egyetértek Fibivel: gyerekdokit tedd lapátra, mert egy khm...khm.. :evil: Remélem a szemcsepp mielőbb eljut Hozzátok! Sok +++++ Nektek! Meddig maradtok Kecskeméten?
Kép
denizsa

Zuzi,
Kitartás!!! Panna szemecskéinek jobbulást!!! És tényleg ne hibáztasd magadat, ezt nem neked kellett volna tudni. A dokit meg cseréld le :evil:

Kép Kép
curse

random olvasok :oops:

Fibi! a lámúr édes! :lol:

Rylie! :P

Gréti miért volt kórházban? :( :shock:

Zuz! :( szegény kicsi lány! az ilyen aaaaaanyira dühítő tud lenni! :evil: én is rühellem hogy nem tudok megbízni a dokikban.

Den! :P Jól vagyunk, bár dednek még kicsit szívjuk az orrát.
A képeken tényleg olyan nagyfiú Bálint!!!
Sajna más is történt az elmúlt időben. Kiscsajszi pocija nem bírja a hozzátápi ütemét. Pedig úgy csináltam ahogy a nagykönyvben volt: 3-4 napig egyféle, s csak egy-két kanállal ebédre.
Először 2hete a banán(3.nap) után volt egy csepp ici-pici vér a kakijában, utána 3napig csak szopiztunk, s mentünk tovább a hozzátápival. azt hittük csak a banán. de a hétvégén brokkoli (3.nap) után megint. a dokinő azt mondta hogy nagyon tejcihez szokott a pocija, s lassúbb mint az átlag a feldolgozásban. most egy hétig szopi, s utána egy hónapig csak alma, répa és sütőtök (krumplit is mondta, de azt nem fogok).
pedig úgy falta a banánt, s a brokkolit is a drága :(
a biztonság kedvéért beküldetett kakielemzést is, s majd egy hét múlva tudjuk meg az eredményt. nem hiszem hogy találnának bármit is.

Votív! de jó hogy raktál föl képet! édi pocak! s még mindig dögös a rocksztár fiad :lol:

Boldog Zanzanapot! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Judit: hát igen, szoktam hallani az asszisztens nőcit, mikor mondja a telefonálóknak, hogy akkor mikorra van leghamarabb időpont. Kb. egy hónap szokott lenni. Érdemes eleve naptárral hívni, és addig egyezkedni, míg valahogy meglesz az időpont. Én egyszer próbáltam áttenni egy időpontot, de kb. háromszori telefonálásra sem sikerült, úgyhogy végül elmentem az eredetiben. Mire te mész, addigra én már valszeg megszülök. :D

Kép
Kép
tinu

Neet! csábítós kép :lol:
S örülök, hogy ilyen "jól" dolgoznak az angyalkáitok :lol:
Elérzékenyültem amikor azt olvastam "mást már nem is kérsz karácsonyra" :P
gödibarbi

Sziasztok!

Zuzi! Gyógypuszikat küldünk Pannának, gyógyuljon meg mielőbb a pici szeme!

Barbi! Remélem nem lesz semmi gond a kiscsajszival.
Grétinek vesemedence gyulladása van, bár most az antibiotikum mellékhatásai miatt szenvedünk, de ha minden igaz január 5-én abbahagyhatjuk, akkor lesz a kontroll vizsgálat.

Indi, Ancsi! Ezt a tesztet nem lehet gyógyszertárban kapni, mert ezt egy géppel csinálja. Felfog pálcára egy pár csepp vért, ahhoz kotyvaszt valami folyadékot, majd az egészet beteszi egy kávéfőző nagyságú gépbe, ami 2 perc múlva kijelzi az eredményt. A beindításhoz egy kártyát húzott rajta végig, mint a boltban amikor kártyával fizetsz, ezért mindenképp fizetős a dolog, gondolom nem sajátja a gép.
Mindenesetre bulást nektek!

Votiv! Szép a pocakod. Tőlem is megkérdezte a nővérke a múltkor a kórházban, hogy ikreket várok -e, mikor mondtam, hogy csak februárban szülök.

A bébi egyébként megint 2 héttel nagyobb méreteket produkált, 2100 gramm. Az arcából semmit nem mutatott, még jó, hogy nem fizetősbe mentem.

Zsan! És még egy jó darabig ott ültem, elég lassan haladt az egész, pedig nem voltak extra sokan.
A pocakodat meg ideje lenne már elkezdeni növeszteni!

Bkrityó! Köszi a linket, még apjukkal engedélyeztetnem kell a telepítést, nem nagyon szereti az ilyen dolgokat.

KépKép
KépKép
lindicita

Most nézem a szalagomat, ami szerint 31+5 vagyok, gép szerint meg kerek 34, szóval több, mint 2 héttel angyobb ez a gyerek.
Az szerintetek mitől van, hogy a magzatvíz egy picit több a kelleténél, baj ez?

Itt van rólam is egy pocakos kép, itt mentünk a karácsonyi vacsira a múltkor:
Kép
lindicita

Zuz,
Pannának nagyon gyors jobbulást, neked meg kitartást!!!!A gyerekdokid meg kritikán aluli!!!! Majd ird meg a nevét, h minden ismerősömet figyelmeztetni tudjam...(priviben)
nekünk nagyon jó dokink van, SZIVBŐL ajánlanám, de Budaörsön rendel, gondolom nektek az nem nagyon jó! de biztos találtok jókat, én pl. az Egyed Katalinról jókat hallottam, ő ott van a közeletekben.

kitartást!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Curse :) És Ti hogy vagytok??

Barbi :) Hú, szegény Angi! Remélem ez a kis kímélő étrend rendbe hozza a pociját! Ne aggódj, ehet még banánt, amennyi csak belefér :wink: Remélem tényleg nem találnak semmit az elemzésnél, de azért jó, hogy dokinéni alapos, az sosem árt. ++++ Nektek!

Lindi :) Gratula a szép méretekhez a pocaklakódnak :D Tök jó ez a pocakkép Rólad, olyan vagy ezzel a szalaggal, mint egy szép ajándék :D :D Gréti hogy van? és a hangulata, étvágya?
denizsa

Indike!

Az ingyen oldalra hogy tudok feltenni cuccot?Kell valami speciális regisztráció vagy hasonló?

Köszi:

Jucus
20170114224602

Zsanci!

Hát a mi dokink is Egyed Katalin! Bocs, hogy nem priviben :twisted:
zuzmo1

Deni! Gratula a jó afp-hez. Remélem holnap megmutatja magát a kis pocaklakó! Ugye kislányt szeretnétek? Mondjuk nagyon jó a topik ilyen jellegű aránya, eddig majdnem mindenkinél bejött, hogy másik nemű lett ketteske.
(kivétel Zsanci, de reméljük hármaskáról elmondható lesz ugyanez)

Gréti jól van, az étvágya 3 napja a régi.
Tegnap vinni kellett a kórházba kontrollra, vittünk pisit is, ami a kis teszttel 3+ lett, így sürgősen átvitték a laborba, amit meg kellett várni. De hát mi nem így készültünk, így nem is vittem kaját. Erre egy néni elővette a kaját az unokájának, Gréti meg odament hozzá, hogy "Visszajött az étvágyam". :lol: A nőci csak lesett, és Gréti megette majdnem az egész zacsó kekszet. :roll: Csak kicsit égett a pofám.

Képzeljétek, míg vártunk az eredményre, kiültünk a folyosóra a padra, ahova leült egy csajszi is a pár hetes babájával. Ott etette meg cumisüvegből, de olyan fura volt a baba, olyan kékes volt a színe. Aztán megbüfiztette és tovább fogta a karjában. Nem is foglalkoztam velük, lekötött Gréti, egyzser csak jön egy nővérke és rákiabál a csajra, hogy "Anyuka, mi van a babával?" A kisbaba csupa kékes-lilás volt, ki tudja mióta nem lélegzett és a hülye anyja nem vette észre. Úgy kapta ki a nővér a babát a kezéből és kiabáltak orvosnak, úgy kellett újraéleszteni, és utána futottak is vele az intenzívre. De az anya meg az apa halál nyugodtak voltak, sőt még mintha zokon is vették volna ezt a nagy elhajtást
:shock:
lindicita

Lindi,
nagyon szépek vagytok: Te és a pocakod :D
Gréti és az étvágya :lol: :lol:
Ez az eset nagyon durva, milyen szülök vannak..... :( :(

Deni,
holnap mikor kell szoritani, hogy megmutassa magát a bébi? :wink:
fibi

Zuzmó,
Jobbulást kislányodnak neked meg kitartást (és ne idegeskedj, vagy legalább kicsit kevesebbet). Az meg olyan természetes, hogy magadat okolod és olyan hülyeség is egyben. Igazi női/anyai (rossz) szokás. (Máig emlékszem kéztördelő anyámra minden egyes betegségünk idején (főleg, ha felmerült, hogy tőle is elkaphattuk volna). Sose gondoltam volna, hogy én is kéztördelő anya leszek.)

Votiv,
Nagyon jól nézel ki (Isti is). Rólam biztos azt mondanák, hogy napokon belül születik meg min. 3 gyerekem - akkora vagyok. És fókásan járok (ha senki nem lát, úgy értem a fiamon kívül). Amikor Petivel voltam állapotos sose jártam se fókásan, se kacsásan (asszem semmilyen állat járását nem utánoztam).

Rylie
A fiam nem ehet tejterméket, úgyhogy bennem sűrűn megfordult, hogy esetleg nem jut elég akármihez (kalcium, egyéb...). Ráadásul van, hogy hetekig húst eszik (ezen hál istennek túl vagyunk), aztán naponta sok-sok almát, utána egyáltalán nem eszik gyümölcsöt (nem napokig, hanem hetekig).
Most éppen a tejes (zab, ill. szója) és narancsos periódusát éljük.

A doktornőnk csak annyit mondott, hogy mindig kínálgassam gyümölccsel és egészséges kajákkal, és ő majd eldönti.

Ezt csak azért írtam le, mert nekem volt egy táblázatom, hogy kb. mit kell ennie egy kisgyereknek (fehérje, vitaminok...), de már olvasni is roppant frusztráló volt. (Esetleg, ha havi-kéthavi bontásban néztem volna meg, hogy Peti mit evett és mit kellett volna enni, akkor biztos passzolt volna...)

Móni
Kép
Kép
monisa

Drága Zuzi! olyan szomorú ezt hallani! nagyon drukkolok, hogy Panna szeme hamar rendbejöjjön. Te pedig ne okold magad, egyáltalán nem te tehetsz róla. nem is biztos még, hogy chlam., nem?
(az én nődokim csinált egy szűrést még a terhesség legelején, és poz. is volt - most nagyon tudom értékelni az alaposságát)

van egy szuper homeopátiás csodaszer szemproblémákra, mikor Istinek begyulladt a szeme, neki is adtam, és 4-5 adag után már nagyon szépen, látványosan javult!
a neve Euphrasia officinalis/Szemvidítófű. C9 v C12-ből napi 3-4x5 golyó, de lehet úgy is adni, hogy félóránként-óránként 2 golyót. nem tudom, lehet-e kapni Kméten, de a legjobb lenne nem Boiron, hanem patikai vagy Remedia, mert annak nagyon picik a bogyói, és akkor nem kellene feloldogatni. még 1 variáció van, ha nagy golyóbisok vannak: 10 globulit feloldasz 2 deci vízben, és Pannának adsz belőle félóránként/óránként egy műanyag kiskanállal.

és próbáld ki, ha szabad, hogy anyatejet cseppentesz a szemecskéjébe.
fel a fejjel, hamar meggyógyultok, és elfelejtitek ezt az egész rémálmot!!!
puszillak Benneteket!

votiv 8)
votiv

Moni,
és Te nem tudsz feltenni egy pocakos fotot Magadrol? :) és mikorra is vagy kiirva?
fibi

Lindi :) Nehéz lehet, ennyit kórházba járni! Persze még mindig jobb, mintha bent kéne maradni... Kekszes sztori nagyon édes :lol: Ez a babás viszont borzasztó :cry: Nem ragaszkodunk a statisztikához (1fiú-1lány), lesz ami (ill. aki) lesz, persze nagyon kíváncsi vagyok, és apa is izgul már, meg Bálint is jön velünk :D

Zuz :) Kicsit jobban vagy már? És mikorra derül ki, hogy tényleg ez a C. gomba áll emögött? Bazsóval mi újság? Pannának továbbra is gyógypuszik!!
denizsa

Fibi :) Majd délután :wink:
denizsa

Gyönyörűek a nagy babák a képeken!!! És a pocakok is irigylésre méltóak :) Gratula minden szép babónak és mamának :)

Zuz,
Nekünk is volt (és van) szemproblémánk amit szintén vírusfertőzés okozott és én is magam okoltam. Most már a 3. kontrollon voltunk a szemklinikán és nem romlott a helyzet, sőt nulla dioptriát mértek, most kezdünk megnyugodni. Az Euphrasiát mi is használtuk szemcsepp formában, tényleg jó. Kitartás Zuzi, mindig van valami.... :(

Barbi,
Sajna hogy csajszi így reagál, de lehet hogy csak így adja tudtodra, nem áll még készen az elválasztásra :) Az enyém kölyök mindenevő, így sajnos már csak 2x szopik egy nap de remélem ez megmarad még jó sokáig. Csak sajna így a tej mennyisége is csökken, szerintem a Laktoherb belőlem él :D
Nekünk muszáj volt mert Januártól Apa vigyáz rá főleg így a sors is kegyes volt hozzánk a nagyevő fiacskánkkal :) :) de olyan nehéz dolog, hogy már """"nincs szüksége rád""""" :? :) :)

Indi,
gyógyuljatok már megfele!!! :D
D meg miket csinál már!! Mintha "tegnap" írtad volna, hogy nem forog nem mozdul....most meg tessék. :)
Enyém is ücsörög már de még elborul :D és nagggyon türelmetlen.

Kép
akata

ZUZ: :shock: jaj-jaj szegény Pannika!! Mielőbbi gyógyulást picike szemijére és arra ne is gondolj, hogy bármi maradandó baja lehet!! Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg nem gondolni rá!!
+++++++++++++ nektek!! És hölye köcsög aza a doktornő :evil:

Lindi: nektek is++++++++++++++++++
Grétit kiverte az antibigyó?? vagy mik a mellékhatások?

Nekünk hála a JÓistennek negatív lett a második utsó pisimintánk is!! Igy végeztünk az antibigyeszzel! Viszont ha egy éven belül bármikor lázas beteg lesz mindig kell kérnünk pisivizsgálatot is azonnal!

Indi: tésztát úgy eszi Kamilla, hogy mint a nagyok beszipkázza a metéltet majd a megrágogatja magának. A túróba úgy kevertem bele, hgoy összevagdaltam neki - lehet, hogy ez volt a gáz :?

Fibi, Deni, Móni: nem akarom persze én se túlstresszelni ezt a kaja ügyet, csak mi se eszünk túl változatosan - sajnos- és hát oda kell figyelnem, hogy mostmár mi is rendesen együnk, ha a babótól is ezt akarom majd elvárni...

Barbi: szegény Angi ...nekünk egyszer volt ilyen véres a kakija de már nem is emlékszem mitől...ja de amikor én ettem karalábéfőzeléket!! Banánt azt pl csak most kezdtem el neki adni 1-2 hónapja, ez az utóérleléses dolog eléggé elriaszt, szal mi nemigen eszünk banánt. Az almától is véres lett a kakija??
Szerintem nem azzal lehet a gond, hogy anyatejhez szokott a pocija, mert Kamillánál én is tök későn kezdtem el a hozzátápit és addig csak anyatej volt és mégse volt ilyen problémánk. Mármint ezzel most azt akartam mondani, hogy nehogy magadat hibáztasd meg a tejcidet! :roll: :lol:

Ja és Lindi: pocak :)

Rylie
rylie

Sziasztok!

Tékozló névnapos előkerült! :lol: :lol:

Nagyon, nagyon köszönöm a köszöntéseket, most már tényleg bokáim ér a fülem.... virtuálisan. :wink:

Nálunk semmi különös, élünk, készülünk a karácsonynak nevezett őrületre.

Jucus, köszi a mézeskalács receptet, bár nem mi kaptuk célzottan, de kipróbáltuk. A többes szám azért, mert Réka segített nyújtani a tésztát, meg a formákat a már kész sütikbe nyomkodta bele.... szóval nagy segítség volt. És persze ő volt a főkostoló is, akár nyersen, akár készen lelkesen ette. :wink: :lol:

Votiv, köszi az eddigi homeós tanácsokat. Megint jó hasznát vettem. Anyum ügyetlenül az ujjára csapta a liftajtót, és helyből fekete lett a bőre. :shock: Mindjárt nyomta bele az arnica montanát és az ujjára meg körömvirág krém - svédcseppes borogatás. Már délután "színtelen" lett az ujja. :wink:

Zuzmó, Panni szemére sok-sok, na jó, milliónyi gyógypuszi!

Összes többi betegnek jobbulást!
zanza

Sziasztok!

Jaj, mennyi bajt olvasok így este!:(

Zuz!

Ne okold magad szerintem se! Még nem is biztos, hogy ez a bajod! Drukkolok, hogy Panna szeme hamar rendbejöjjön!:(

Lindi!

Látod nem kell aggódnod Gréti étvágya miatt!:)
Kékülő baba: Úristen, mik vannak! :shock:

Den!

Örülök, hogy jó lett az AFP!:)

Votiv, Indi!

Istinek, Dominónak is jobbulást!

Meg a többi betegeskedőnek!

Bocs, most másra nem emlékszem! Csak gyorsan bekukkantottam, de mindjárt leesek a székről!

Nálunk meg párom volt ma a sebészeten! Azt mondták még 1 hét fekvőgipsz! Ez lenne a 3. hét fekvőgipsszel, hát normálisak ezek? :shock: Persze azt nem mondta el párom, hogy itthon gipsz nélkül rohangál, szóval nem lesz gond!:)
Timit pénteken elviszem dokihoz a köhögés miatt! Inkább nem kísérletezek mindenfélével a 2 ünnep között, meglátjuk mit ajánl rá a doki!

Jó éjt mindenkinek!

ILdi
ildi76

Sikerült egy kicsit visszaolvasnom. Le is írom, ami eszembe jutott :lol:

Tinu,
Aliz név szerintem is nagyon szép. Nekem is teccett :D Jó választás.

Lindi,
Gréti nagyon bátor kislány lehetett. Ahogy olvastam, szegénnyel mi történt... de most már látom jól van :D

Na egyenlőre ennyi volt, Adél baba éhes...

Kép Kép
curse

Azt hiszem, ma este nagy lépést tettünk elöre a szopi nélküli elalvás felé.... Kb egy hete azt találtuk ki, hogy párom is feljön az altatáshoz, és mellénk fekszik, hogy szokja B az ö közelségét is (felkészülvén a jövöre...). És elöször le akarta küldeni öt, mondta is hogy "Le Apa, Le Apa!" Aztán szép lassan elfogadta, hogy ö is ott van. ÉS MA pár szivás cici után elkezdett nyöszörögni, és odabujt az Apjához, átkarolta a nyakát, és percekig feküdtek igy nyugodtan. Már azt hittem, megtörténik a csoda :) Aztán megint egy kis cici, hogy ellenörizze, én is ott vagyok, és megint egy kis Apa. Az érzödött rajta, hogy kinötte a cicit, az már nem elég :D Aztán Apa halkan mesélt neki mindenfélét, és látni lehetett rajta, hogy ellazul szépen. Végül a cici felé fordult, ugy aludt el 1 perc alatt, de ez számomra akkor is hatalmas volt! Talán igy sikerülhet sirás nélkül "átszoknia" majd apához. Bocs, hogy ilyen hosszan részleteztem, de erre nagyon régota vártunk.
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: