A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok!
Hogy tudom módosítani az email címem a profilomban?
Lujza
lujza

BoguKép
Otthonról küldöm a fórum elérhetõségét este.

AdélKép
Te nagyon terhes gyanús vagy nekem. Mikor tesztelsz ?
Nem akarlak sürgetni, csak ha jónak látod. Bár legjobb vérbõl megnézetni a HCG-det.

LányokKép
Köszönöm a bíztatást. Ha spontán ez a hónap nem lesz jó, akkor inszem lesz a jövõ hónapban. De azért reménykedemKép Felhívtam a dokit, és kérdeztem, hogy milyenek a hormonjaim, azt mondta, hogy szuperek, tehát nem mutat semmit a nyál, megrepedt a tüszõ. Remélem a kis pete találkozott apucivalKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Adél, a tüneteidbõl ítélve simán lehetsz babás. Az jó, ha nem éled bele magad, de ne is vesd el teljesen a gondolatot, nehogy a babó megsértõdjön. Inkább valami köztes állapot, mondjuk, "feltételes" babó, én nagyon örülnék neked, stb. Na, ez elég hülyén hangzott!

Én szorítok mindenesetre.

Vajon mi lehet Kismazsival, meg Andyval? Remélem, jól vannak!

Krissi
krissi

bnemethm!
Javítottalak! Kép

Adél!
Kép Drukk!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Úszom a melóban Kép, igy rövid leszek.

Andy jól van. Kismazsiról én nem tudok, valaki Lányok?

Tegnap voltunk a Kaáliban a konzultáción, tök szupi a doki, nagyon szimpi, úgy néz ki, köv. hónapban megyek a nõgyógyászati vizsgálatra, akkor felirja a fogi-gátlót (ez az elsõ lépése a stimulációnak), és ha azután megjön, akkor indulnak az injekciók, UH-k, satöbbik, tehát leghamarabb februárban lehet az embriótranszfer. Már nagyon várom, nagyon jó érzés, hogy végre történik már valami érdemleges, februárig meg úgyis elszalad az idõ.

Karmennek ma van a punkciója, szoritok neki, hogy minél több kis petécskéje legyen, és azok szépen meg is termékenyüljenek. A beültetés után nem nagyon fog jönni, mert pihennie kell.

Na, megyek is, mert a munkát senki sem csinálja meg helyettem.

GITTAKép
beirnád a nevemhez, hogy januártól lombik felkészülés? Köszike!

CATEYEKép
mél megy az emilemmel, nekem is megküldenéd a fórumunkat? Olyan kiváncsi vagyok Rátok!

Sorry, hogy most másra nem tudok reagálni, minden esélyesnek sok sikert!

Puszi,

Rita
knérita

RitaKép
Ha egyszer beindul a szekér.... Kép Nagyon örülök Neki. Jövõre már babát ringathatszKép

KarmenKép
Este fent leszek a neten, írj a punkcióról. Sokat gondoltam ma Rád !

Nincs hír KismazsirõlKép és EdithrõlKép ? Hol vannak a babásaink ? Kellene a bíztatás !

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta!
Itt vannak az adataim:
Ciklus száma: 42
Ciklusnap száma:2
Lakhely: Budapest
Életkor:24
Gyermek: nincs
Próbálkozás száma: harmadik gyógyszeres kezelést kezdem pénteken
Rendszeres:igen
Hány napos: 26
Csutka
Csutka

Sziasztok
Én nem tudom de olyan hülyén érzem magam. Ti is úgy vagytok vele hogy nem akarjátok hogy folyton a baba járjon a fejetekben de mégis minden áldott nap eszembe jut akár egész nap is a fejemben járkál a dolog.
Ráadásul nekem még rosszabb is mert a sógornõm most fog szülni bármelyik nap és õk is az anyósoméknál laknak mint én is a párommal. Most gondoljatok magatokat a helyembe 1-2 héten belül ott lesz egy pici baba és nem az enyém Kép
Lehet hogy tiszta hülye vagyok de úgy utálom hogy õ most fog szülni én meg nem (egyébként ne vegyétek komolyan nem utálom én õt, aranyos leányzó csak majd megesz a sárga irigység)
Na ennyit a rossza hangulatomból nem untatlak titeket
Puszi mindenkinek
Viki
Névtelen

Csutka!
Beírtalak!

Rita!
Beírtam!

Üdv:
Gitta
gitta

Írnátok nekem valamit a nyákos dologról hogy akkor jó az akciózás amikor van akkor van pé.? Ha nincs akkor az baj?
Krissi én is szeretném tudni a holdállásomat, köszike
Viki
Névtelen

VikiKép
Lehet, hogy én is irigykednék a helyedben, de biztos nagyon örülnék is. Gondolj bele, amikorra megszületik a Te babád már rutinosan anya leszel.Kép Addig meg vigasztalódhatsz a másik babával. Azért nem érdemes mérgelõdni, hogy másnak sikerült neked meg még nem. Biztos nemsokára Neked is lesz.Kép
Nem akarod regisztrálni magad? Csak, hogy jobban be tudjunk azonosítani.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Be vagyok regisztrálva csak nem tudom miért nem akarja elfogadni mikor beírom
Viki
Névtelen

Gitta!
Köszike, már csak az a kérdés hol találom a táblázatot?
Csutka
Csutka

Hello lányok! Fáj a hasam, rohanok lefeküdni, bocs, nem olvasom most el a hozzászólásokat, csak azt akartam nektek mondani, hogy 3 petesejt lett!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!
Gratulálok!!! Tuti ikrek! Kép

Csutka!
A táblázatot én dobom minden hétköznap délelött! Holnap esedékes a következõ!

Üdv:
Gitta
gitta

KarmenKép
Drukkolok. Szerintem nézhetitek az iker babakocsit a boltbanKépKépKép

VikiKép
A nyák a tüszõrepedés elõtt érzékelhetõ, tojásfehérje állagú,átlátszó, és ha két ujjad közé szorítod, és az ujjaidat széthúzod, elég hosszúra nyújtható. Amikor ezt észleled akkor kell akciózni. A repi utáni nyák sokkal sûrûbb, és tejfehér színû lesz a termelõdõ progeszterontól.
Szerintem nem kellene irigykedned a sógórnõdékre, hanem próbálj meg velük örülni a babájuknak. Fõleg, hogy számodra kedves emberekrõl van szó. Legalább begyakorolhatod a babaápolástKépKépKép Hamarosan fent úgy döntenek, hogy Nektek is legyen babó, látva az önzetlenségedet.

CatEye

Cat
Kép
cateye

KarmenKép
Drukkolok. Szerintem nézhetitek az iker babakocsit a boltbanKépKépKép

VikiKép
A nyák a tüszõrepedés elõtt érzékelhetõ, tojásfehérje állagú,átlátszó, és ha két ujjad közé szorítod, és az ujjaidat széthúzod, elég hosszúra nyújtható. Amikor ezt észleled akkor kell akciózni. A repi utáni nyák sokkal sûrûbb, és tejfehér színû lesz a termelõdõ progeszterontól.
Szerintem nem kellene irigykedned a sógórnõdékre, hanem próbálj meg velük örülni a babájuknak. Fõleg, hogy számodra kedves emberekrõl van szó. Legalább begyakorolhatod a babaápolástKépKépKép Hamarosan fent úgy döntenek, hogy Nektek is legyen babó, látva az önzetlenségedetKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bocsi kétszer ment el.

Cat

Cat
Kép
cateye

KarmenKép
Hármas ikrek?KépKépKép Drukkolok ezerrel!Kép

Laura
Laura (laura2)

LAURAKép
nem hármas, kettesKép, mivel a szegedi Kaáliban csak kettõt ültetnek vissza, de Karmen szerintem ezzel is ki lesz békülve. Fõleg úgy, hogy éppen tegnap mondta nekünk az ottani doki, hogy mostanában megnõtt az ikerterhességek aránya, köszönhetõen annak, hogy sokat finomitottak az ET utáni módszereken.

Rita
knérita

Sziasztok!Kép

Gitta: Sajna javítani kell engem isKép 8c2cn. Köszike elõre is.

A segítségetek kérném. Jövõ héten hétfõn megyünk a SOTE1-re egy Urbancsek János nevezetû dokihoz. Úgy tudom a mesterséges megtermékenyítés a szakterülete. Ismeri valaki?

NikieKép Úgy tudom Te is a Sote-ra jársz, nem ismered véletlenül?

Mindenkinek pussz: Ildi
hercegné

Ildi!
Javítottalak! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

ILDIKép
sajnálomKép. Mizújs Nálad? Munkahely?

GITTAKép
köszike!

VIKIKép
hozzászóláskor itt alul az "Azonositó"-t és a "Jelszó"-t ki kell tölteni, a "Névtelen küldemény" pedig ne legyen beikszelve, utána az "Üzenetküldés"-re kattintasz, akkor biztos megjelenik a neved felül, nem leszel névtelenKép

Puszi,

Rita
knérita

RitaKép

Sajnos semmiKép Munkaügyileg meg fõleg semmiKép
Megvolt a kivizsgálássorozat, de eddig minden okKép Igaz nálam HSG nem volt, de lehet, hogy azt majd a másik doki fogja csinálni.

Pussz: Ildi
hercegné

Karmen
Most pihenj, de utána feltétlenülj írj a punkcióról. Nagyon szurkolok Neked!!!
Lujza
lujza

KARMEN:ez szuper! Végre meglesz(nek)a babó(k)!!!Kép
NELLI:Doris az új helyérõl nem tud jönni a netre, így csak üzengetni tud illetve sms-t lehet neki küldeni. Ha üzenni szeretnétek neki, én szívesen továbbítom!
RITA:jó hírek!KépElõttetek a célegyenes!
CATEYE:örültem nagyon a jó híreknek de eddig csak olvasni volt idõm!
OFF:kérlek jelentkezzetek be a minitalira, hogy tudjam hány helyet kell foglalni a Vistában!A 25-i talis lista eddig:
CATEYE
ORSI
KRISSI
VIRÁG
VIKI:ha így sem fogadja el a rendszer a regisztrációdat annak az lehet az oka, hogy esetleg van már egy másik Viki.
Virág
Virág

SOS Kép
Lányok kellene nekem egy kis segítség!!!!!
Kicsit le vagyok törve. Megérkezett a párom eredménye, és bár a központban azt mondták, hogy jó... valahogy nekem nagyon furcsa.... (az elõzõ eredményei nem lettek meg, mert valami miatt értékelhetetlen volt a minta, vagy hibáztak, ezért ez csak most derült ki)
Szám: 25 Mió... (nekem sokkal nagyobb értékek rémlenek itt a ti férjeitek között) és 60% a mozgás... ennek valami gyulladás az oka, amit kikezelnek a jövõ héten.... de nekem ez nagyon nem tûnik valami jónak Kép kicsit bepánikoltam Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág,
Doris azt mondta valószínûleg tud jönni... de még egyeztetek vele!! És Orsoly is talán azt írta tegnap, hogy jön...

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok,
Annyira kedvesek vagytok, hogy így drukkoltok. Szerintem tuti csak a Closti pozitív hatása, azért nincs pecsételés...

Csutka,
Milyen fiatal vagy! Szegény húgom is 24 éves és most keresi csak az Igazit.

Cat,
Profi leírást adtál a nyákról.
Örülök, hogy ilyen profin haladak az ügyeid!
Szerintem még korai lenne tesztelni (ma van a 25. nap) 29-30 elõtt hülyeség, nem? Szerinted mikor mutatja ki leghamarabb (tudom, hogy beágyazódás után 3 nap...)?
Hasam egyre jobban fáj sajna, bizi megjön...

Viki,
Te szent ég! Én tuti nem bírnám lelkileg.
Szerintem itt mindenkinek a babáról jár az agya állandóan, ha ez megnyugtat...

Adél
adél

CatEyeKép
Csak igy tovabbKép Most nagyon drukkolunk NektekKép

KarmenKép
Most jonnek majd a fogadasok, hogy kettes vagy harmas ikrek lesznekKép Remelem lesz!! szoritunk, de most pihenj sokat

VikiKép
Megertem az erzeseidet, nem lehet konnyu, de inkabb a dolog jo oldalara gondolj, igy Te is tudsz majd babazni. Mire Nektek lesz, mar profi leszel a gyereknevelesbenKép Ne stresszeld ezzel magad, nem eri meg, es meg a babuci is nehezebben jon ossze. Fel a fejjel, lesz nekunk is babankKép

BarbiKép
Mi volt tegnap? Varjuk a beszamlot!

IldiKép
Sajnalom, hogy nem jott osszeKép Es meg a munkahely semKép Azert ne szomorkodj, legalabb a kivizsgalasok megvannakKép
Eredmenyek mikor lesznek? Vagy mar megvannak?

LanyokKép
Reggel 4-kor keltunk, hogy megnezzuk a meteor hullast. Szerencsere szep felhotlen volt az eg es lattunk vagy 100 darabot masfel ora alatt. Majd' megfagytunk a kocsiban, de megerteKép Voltak halvanyabbak, de voltak igen fenyesek isKép Igy elmaradt a homerozes is Kép

Pusza:
Vica
vica72

Adél,
a dokim azt mondta egyszer a tesztelérõl, hogy, ha tudod mikor van peteérésed (vagy tudod mikor akcióztatok), akkor utána 10 nappal már van olyan teszt, ami kimutatja... tehát valahol a 24. nap környékén.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ILDIKép
sajnálom, hogy nem sikerül munkát találnod, ez manapság nagyon nehéz, még Pesten is, hát még vidéken... Milyen másik doki? Lecseréled a mostanit? Mitek volt meg? Matyivizsgálat, hormonok? Drukkolok, hogy mielõbb sikeres légy mindkét "projekt"-benKép. Nálunk lombik lesz, januárban indul a felkészülésKép.

Pusza,

Rita
knérita

DORIS és BOGÁR és HURKI is jönnek!!!
Virág
Virág

ORSI,ADÉL:a tesztek szerintem teljesen megbízhatatlanok. Nekem csak két héttel a menzesz elmaradása után mutatta ki a terhességet de van olyan barátnõm, akinek már kerekedett a pocija és még mindig neg. volt!Jót nevettünk rajta, de most már nem találom olyan viccesnek!
ORSI:ez tényleg alsó határ...De talán csak a gyulladás miatt van! A jó eredmény olyan 60millió körüli, de az én férjecskémnek 100 fölött volt. Ez persze ritka. Szerintem az eredményetek egyáltalán nem mérvadó a gyulladás miatt! Ne is szomorítsd az urad!
OFF:EDI mindenkit puszil, várakozó állásponton van és nem mer "bezötykölõdni" a talira!
Tehát az aktuális tali-lista:
CATEYE
ORSI
KRISSI
HURKI
BOGÁR
DORIS
VIRÁG
ORSOLY?
Újak!Gyertek Ti is! Kismazsinak is szerencsét hoztunk!
Virág

VICA:ezért nagyon irigyellek TiteketKép! Mi is meg szerettük volna nézni de elaludtunk meg azt hiszem nagyon felhõs volt az ég amúgy is!
NIKIE:hova lettél? Tali?
Nem hagytam ki valakit, aki már szólt hogy jönne?
Virág
Virág

Virág,
azt mondták, hogy a gyulladás nincs hatással a számra.... (de ezt neki nem fogom megmondani), állítólag csak a mozgásukra hat.... nem tudom Kép Azt olvstam, hogy az E-vitamin az segít, ugye jól emlékszem???? Megyek és veszek is, hogy el tudja kezdeni szedni.
Remélem, hogy a kezelés utána normalizálódik a mennyiség... azt mondták 10 nap alatt meg is van az antibiotikum kúra.
És ma vagyok a 14. napon, és a nyák alapján peteérésem is van.... Azért ma este próbálkozunk
A legrosszabb az, hogy a méhem is hátrahajló (amivel állítólag nehezebb teherbe esni... remélem ez is csak mende-monda) Kép
Szóval kicsit most le vagyok törve....

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

VIKI:nálunk teljesen hasonló a helyzet - kisbabás sógornõ a szomszédban, aki ráadásul nem is akart babát!Én is nagyon ki voltam, de már beleszoktam. A bab nagyon édes és az ember azonnal elfelejti a negatív érzéseit, amint a közelébe kerül. Megvan az az elõnye is, hogy csak addig babázol, amíg kedved tartja - ha bõg visszaadod anyukájának!Kép Amikor depisebb hangulatban vagyok, egyszerûen nem babázok és kész. Meg is mondtam nekik, hogy nekem nem mindig van rá érkezésem (õk tudnak a problémámról) és ezt tiszteletben tartják.
Virág
Virág

ORSI:jól mondtad, a hátrahajló méh mendemonda! Régebben azt gondolták, az ilyen méhhel nehezebb teherbe esni, de ezt már egyértelmûen cáfolták! (itt is volt errõl szó, és valaki idézett egy cikkbõl). A spermaszámra az E vit. és a MACA VIBE nagyon jót tesz! Utóbbi drága, de megéri megpróbálni!!!Drogériákban vagy bioüzletekben is kapható a nagyobb gyógyszertárakon kívül! A Pepponen kapszulát is mondták a lányok (tökmagolaj-kapszula)Szerintem mondd neki, hogy ezek természetes regenerálók és segítenek a "gyulladás" után magukhoz térni a matyikáknak!Legyél optimacska!!
Virág
Virág

Megpróbálok optimista lenni... megyek és veszek neki mindenfélét....
Orsi Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Ne legy letorve, a gyulladast meg lehet szuntetni, a matyikat fel lehet gyorsitaniKép, az pedig, hogy Neked hatrahajlo mehed van, az csak egy adottsag. Attol meg siman teherbe tudsz esni. Ra kell segiteni a matyiknak, hogy elerjek a celt, aztan mar ossze is jott a babo. Meg az elejen vagytok, tenyleg nem szabad szomorunak lenni. Bizni kell, hogy hamar osszejon. Meghat dolgozni is rajtaKép

ViragKép
A parocskamat ugy tuszkoltam ki az agybol reggel, mondtam, hogy megyek egyedul, erre nekirugaszkodott. Aztan vigyorgott egesz reggel mert marhara elvezteKép En meg most vagyok rettenetes almos. De igy jar, aki koran kelKép

Pusza:
Vica
vica72

RitaKép Nem, nem cseréltem le a dokim, hanem õ irányított ehhez a másikhoz, mert õ már nem tud tenni többet az ügy érdekében.
Volt általános nõgyógyászati vizsgálat (rákszûrés, stb), aztán páromat vizsgálták. Volt ultrahang és 20.napi hormonvizsgálat. Õ mindenre azt mondta, hogy ilyen eredményekkel semmi akadálya, hogy teherbe essek.Korábban már beszéltünk róla, hogy a kivizsgálások után jön az inszem de semmi konkrétumot nem mondott.
Szóval hétfõn megyünk délután ehhez a másik orvoshoz. Már beszéltem vele telefonon, nagyon kedves volt.
Tele vagyok várakozással és reményekkel, mert hátha csak egy kis segítség kell.
A munka miatt most nem aggódóm, mert legalább nem kell azon görcsölni, hogy már megint el kell kéredzkedni a melóból. Pénzügyileg meg az a csekély kis lóvé nem hiányzik.
Persze azért keresgélek.

VicaKép Lásd Ritának irottakat a vizsgálatokról.

Pussz: Ildi
hercegné

Lányok!

MarcsiKép üzeni, hogy jól van, de a talira sajna nem tud jönni, pihenni fog. 3 petesejtecske megtermékenyült, csúcs!

VirágKép
Ja, tegnap azt írtad, hogy semmi különös nem történik veled? Dehogyis nem, amiket felsoroltál azalapján nagyon sokminden. Meglesz az eredmény.
Megyek én is a talira.

OrsiKép
A hátrahajló, vagy akármerre is hajló méhecske nem ok semmire.

Optimacska HurkiKép hol vagy?

Nikie
nikie

CatEye! Nem kaptam meg a képekhez a jelszót. Kép Elküldöd még egyszer??? Köszi! Kép
Karmen! Pihengess sokat! Kép
Rita! Felétek már elindult a gólya!

Nálunk sajnos lehet, hogy mégsem lesz meg az elsõ inszem ebben a hónapban, biztosat majd pénteken tudok. Kép Hát eléggé le vagyok törve. Kép

Andi
andi28

AndiKép
Sajnalom, hogy most nem lesz inszemetek, de elobb-utobb meglesz, addig is spontan probalkozas mehetKép
Uj ev uj remenyek! Ne legy letorve, ma mindenki szomoru. Inkabb oruljunk, hogy Marcsinak megtermekenyultek a petecskeiKépKép
Hurki, gyere vigasztald meg a LanyokatKép Olyan rossz nezni, ha valaki szomoruKép
Mindenki ilyen Kép legyen, vagy irgim-burgum

Pusza:
Vica
vica72

OrsiKép

Nálunk ugyanez volt a helyzet, és nekünk is a Bolgárkerékben derült ki, hogy ilyen kevés. (28 mill. volt), pedig elõtte a doki azt mondta, hogy szerinte nagyon jó, a számmal semmi gond.
A gyulladást viszont meg kell szüntetni, mert nekünk a doki a gyulladás megszûnéséig védekezést ajánlott. Én kaptam is egy jó kis gyulladásos megbetegedést ettõl. Az igaz, hogy nálunk annyira súlyos volt a helyzet, hogy a páromnál 100%-osan gyulladt matyikák voltak, tehát egyik sem mozgott. A gyógyszeres kúra azonban rendbe hozta õket.Ne idegeskedj, de érdemes lenne ezzel felkeresni egy dokit. Mi fél évet vesztettünk emiatt.

Bea
Bea

NikieKép

Már csak holnap válaszolok, mert rohannom kell haza!Mindenféle nem várt dolog történik itt velem (kaptam egy kis elõléptetés félét), bárcsak a babóprojekt menne ilyen jól...

Bea
Bea

Szomorkodoknak:

Két barátnõ eltölt egy görbe estét a férjeik nélkül.
Már hazafele támolyognak, mikor pisilniük kell. Éppen a temetõ mellett vannak, bemennek pisilni. Elvégzik a dolgukat,de nincsen mibe törölközni.Az egyik leveszi a bugyiját azzal elvégzi majd eldobja a másik az egyik síron levõ csokorról letép egy nagyobb levelet és azzal.
Másnap az egyik férj felhívja a másikat:
-Te hol voltak ezek az éjjel - a feleségem bugyi nélkül jött haza.
- Nem tudom komám hogy merre voltak de az én nejem fenekén meg egy szalag volt:...sosem felejtünk

Pusza:
Vica
vica72

Újabb tali lista:
CATEYE
ORSI
KRISSI
HURKI
BOGÁR
DORIS
VIRÁG
ORSOLY?
JOVI
NIKIE
ANDI:akkor egyszerre kezdjük az elsõt jövõ hónapban! De hátha már nem is lesz rá szükségünk!Kép
Virág
Virág

Virág Kép
Én is nagyon szívesen elmennék a talira!

Alena
alena

Viki! Kép

Igazuk van a többieknek, hogy rengeteget lehet tanulni a mások gyereknevelésébõl! Nálunk a húgomnak, aki 2 és fél évvel fiatalabb nálam 2 gyereke van, az öcsémnek, aki 3 és fél évvel fiatalabb mint én meg 1. De én már tudom, hogy mit fogok hasonlóan csinálni ha gyerekem lesz és mi az ami nem tetszik. És egyáltalán nem irigykedve nézek a babákra, pedig én is nagyon szeretnék már. Több mint 2 éve próbálkozunk, de nekem az én gyerekem kell, nem olyanra vágyom mint a másé, akármilyen aranyos is.
Tudom hogy nem egyszerû, de próbálj erre gondolni, akkor talán könnyebb lesz!

Virág! Kép
Csináljatok egyszer talit egy hétvégén is, hogy a vidékiek is el tudjanak menni. Én is nagyon szívesen találkoznék már veletek!

Laura! Kép
Köszi a levelet!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: