A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Köszi Little! Igyekszem pozitívan hozzáállni a dologhoz. Igen, azért rossz ez így most nagyon, mert most volna esélyes a baba. Vagyis kb mostantól.

Képzeljétek, fájdogál a hasam bal oldalt, vagyis szerintem a bal petefészkem!!! Létezik, hogy peteérésem volna a 11. napon???!!! Mindig később volt eddig, kb a 18. napon. Na, ha pont most babrál ki velem a természet, mikor nem voltunk együtt. Muszáj lesz ma összehozni valamit!!!

KépKép
titi_27

Na, most remélem lesz időm bővebben irni.
A hétvégén nem tudtam jönni, mert buliban voltunk, és csak ma reggel értünk haza – átöltöztünk, és irány munka. Tulajdonképpen az anyósomék hétvégi házában voltunk.
A tegnap pedig egész laza nap volt – haton maradtunk, és kandalló mellett halk zenét hallgattunk :)

Eszter, az alatt, ahová a hődet kell beird van az időbeállítás. Ha eddig nem irtál órát, akkor most ird be azt, amelyiken általában szoktad mérni, és jelöld meg a „set default”-al. Azokon a napokon, amelyiken máskor méred, egyszerűen beirod az időpontot, és a program észreveszi....

Titi, nem tudok mit mondani.... igy pontosan nem emlékszem, hogy voltam-e ilyen helyzetben, mint te, de biztos megtörtént – csak nem volt olyan súlya, mint nálad, mert most te babát akarsz. Lehet, hogy tényleg csak a megfázástól nem volt kedve hozzá.

Éva, remélem nagyon jó hirekkel jössz ma!!!!! Nagyon szoritok!

Ági, köszönjük a képet! :D Nagyon jó, hogy megnyugtattak... lassan meg kellene nyugodnod, és élvezd, hogy babás vagy. A baba nagyon akart hozzád jönni, és most már jó helyen van :)

Little, amint irtam, nem Karácsonyra készülődtünk. Holnapra tervezem, hogy otthon maradok, délelött takaritok, délután pedig hazamegyek anyumhoz, mert rég nem voltam nála. A főzés-sütéssel még nem tudom mi lesz, de anyum is és anyósom is fel szokott pakolni – majd meglátom!

Anna, te mikor méred a hődet? – 37,6 – az nagyon magas, főleg a ciklus elején. De lehet, hogy van magyarázat rá....

Meri, hogy áll a görbéd? Nem dobod fel?

Lányok, egyre jobban izgulok, hogy legyen már több babásunk – és valahogy úgy érzem, hogy már nem is kell sokat várjunk :D

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Ja!

Titi, még csak annyit, hogy nézd a dolog jó oldalát! Inkább otthon gépezzen, minta egy kocsmába dolbálja a pénzt a játékautomatákba, vagy piáljon! És inkább egy hülye játék miatt utasítson vissza, mint egy másik nő miatt! :lol: Tudom sovány vigasz, de szerintem ha most nem akarnád a babát, akkor nem esett volna ennyire rosszul a dolog! Szóval nyugodj meg, és ma próbálkozz újra, mintha tegnap semmi se történt volna. Nehogy ma emiatt duzzogj, és meg se próbáld!!!!
Szóval ma ha kell erőszakold meg! :lol:
Vendég

Akinek az e-mail cime megvan az oldalunkon, küldtem adventi koszorút - azért érdekes, mert a múlt héten csak 2 gyertya égett rajta, most pedig magától átállt és 3 ég :) remélem tetszeni fog.

KépKépKép
ildiko74

Szia Ildikó! Közben írál Te is! Tök jó lehetett nektek pihizni és zenét hallgatni! Mindenki használja ki ezt az időt, mert ha már ott lesznek a babák, nem lesz ilyenre lehetőségetek! :lol:

Éva! Siess írni, mert nagyon izgulunk, hogy mit mond a doki! Bár szerintem nincs baj, mert akkor a nőgyógyász egyből elküldött volna vizsgálatra!

Ági! Nem semmi ami veled történt! Anyum is így volt amikor a nővérem született, hogy a 7. hónapban akarták tőle elvenni, és közben semmi baja nem volt. Sok orvos nem megnyugtatja az embert, hanem még a frászt is ránk hozza! Kár, hogy nem beszéltünk arról, hogy ki merre lakik, mert szívesen elugrottam volna Veresre, ha tudom, hogy Ti is jöttök.

Egyszer tényleg megbeszéhetnénk egy találkozót, mert mindenkit szívesen megismernék! Valami olyan helyen, ahol a gyerekek is eltudnak addig lenni, amíg mi dumcsizunk!
Vendég

gyorsan még felteszem a görbémet:

Kép

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!
Csak gyorsan bejelentkezem, mert a férjemnek dolga van a géppel. Este jövök és mindnkinek írok valami bíztatót és szépet, mert olyan jó, hogy ti is gondoltok rám a bajban!

Szóval: Pajzsmirigy cysta-m van, ami önmagában nem baj, ha a hormonrendszer rendben van.
Elmondtam az orvosnak, hogy lehetséges a terhesség, amit ráírt a papíromra és az Uh-os orvos felajánlotta, hogy megnézi.
Mondtam neki, hogy még nagyon korai, de azért ránézett és azt mondta, hogy nagyon valószínű a terhesség olyan vastag a nyálkahártya, de a jobb petefészkemet jobban meg kell nézni, mert van benne valami, ami lehet cysta a tüsző után, de sajnos a pajzsmirigybetegség miatt lehet méhenkívüli terhesség is. Neki egyelőre olyan, mintha lenne egy belül, meg egy kívül is, de túl korai még levonni a következtetéseket.
Egyelőre nem idegesítem magam, de hamarosan csinálok egy tesztet, ha méhenkívüli az derüljön ki mielőtt nagy roncsolást végezne.

Délután jövök még csak a férjem már nagyon sietne!
Sok puszi mindenkinek!!!

Éva

Kép
balimama

Kicsit megint kiborultam.... Emlékeztek az elején írtam, hogy egy másik babás oldalon már tagja voltam egy csapatnak. Azért még néha elolvasom, hogy mi történik náluk, így tettem kb 5 perce is. Az egy dolog, hogy van két olyan ember akik csak egymással hajlandóak társalogni, olyannyira, hogy amikor az egyik babás lett, a többiek gratulációját se reagálta le. A másik dolog amiért eljöttem onnan az egy bizonyos személy, akinek a múltja eléggé felháborított. A törénet lényege, hogy 3-szor volt abortusza és most 37 évesen sajnáltatja magát, hogy nem tud teherbe esni. Ne értsetek félre nem vagyok abortusz ellenes, mert adódhatnak olyan helyzetek, amikor tényleg jobb, ha az ember elveteti a babát. Ez előforulhat egyszer, jó még kétszer is, de már háromszor egy kicsit túlzásnak tartom. És olvasnátok, hogy milyen módon sajnáltatja magát, teljesen kiakasztó. Biztosan nagyon sajnálnám, ha nem írta volna le a múltját, de így nem tudom. Mivel nem akartam őszintén leírni neki a véleményemet, ezért jobbnak láttam, ha nem is írok oda többé, mert bájcsevegni meg nem akartam.

Én vagyok csak ennyire hülye, hogy nem értem meg őt???? Lehet, hogy most sokan nem értetek velem egyett, hiszen könnyen beszél az aki nem volt még ilyen helyzetbe, de úgy gondolom, hogy már eléggé felvilágosultak az emberek ahhoz, hogy a nemkívánt terhességet megelőzzék. Ennek ellenére becsúszhatnak véletlenek, de akkor se hiszem, hogy ezt 3 apró életnek kellene elszenvednie, mikor rengetegen mindenüket odaadnák egy babáért.

Bocs, hogy ezzel fárasztalak benneteket, pláne, hogy itt mindenki azért küzd, hogy babája legyen, de már nem bírtam magammal és úgy éreztem el kell mondanom valakinek. Nem baj, ha nem értetek velem egyett, de most legalább kiírtam magamból és megkönnyebbültem. Az is lehet, hogy most valamelyikteknél végleg elvágtam magam a véleményemmel. :cry:
Vendég

Éva! Közben olvasom amit írtál! Teljesen ledöbbentem. Reméljük, hogy nincs semmi komolyabb baj. Ezt a pajzsmirigy cystát hogyan fogják kezelni? Mikor derül ki, hogy mi a helyzet???????? Írj minnél előbb, mert nagyon izgulok érted!!!!! Gyakran benézek, hogy lássam, hogy írtál e!
Vendég

Little, sokszor az élet nem igazságos, mert olyannak ad babát, akinek nem kell, aki pedig az életét is kockáztatná érte, az csak vár....
Én azt mondom, hogy próbáld meg túltenni magad rajta, és elfelejteni...
Ha ilyen esetről hallok, vérzik a szivem, de mivel nem ismerem a körülményeket, igy nem is itélkezhetek.....

Lányok, az internetszolgáltatóm azt mondta, hogy valamit újitanak, de holnapra lesz net. Ha mégsem, akkor csak szerda délelött fogok tudni jönni.

Addig is üdv mindenkinek
puszi

KépKépKép
ildiko74

Visszajöttem még egy körre :D

Éva, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen - remélem minél hamarabb jó hirrel jössz.
Az mit jelent, hogy belül is kivül is van? - vagyis az veszélyes-e rád nézve, vagy a terhességedre? Jajj, annyira izgulok érted, mert nem tudok semmit. Remélem lesz netem holnap, és el tudom olvasni, mit irtál....

KépKépKép
ildiko74

Éva,
hát most nem is tudom, hogy mit irjak. Örülni kéne!! A petefészekben valószínű, hogy csak a cisztát látja, ahonnan kilöködött a pete, nem!? Nekem Vivinél rámripakodott az sztk-s orvos, hogy "milyen felelőtlen vagyok, mert a ciszta műtét után lettem 2 hónapra terhes, és most nézzem meg, hogy ott van a ciszta a petefészkemben". Mondanom se kell rohantam a maszek orvosomhoz, hogy most mi ez, mire ő mondta, hogy nyugi, mire megyek legközelebb, már nem lesz ott! És tényleg igy volt! :) De ezzel te szerintem tisztában is vagy... :roll:
Ha jól tudom a hcg érték utal arra, hogy méhen kívül vagy belül van egy terhesség!!! Lehet érdemes lenne egy laboros vér, vizelet...
A nyirokmirigyeden ciszta??? Azzal tudnak valamit csinálni? Mész hormonvizsgálatra majd?

Little,
hát, kár tényleg, hogy nem beszéltünk előbb róla... Bár ez egy nagyon hitelen ötlet volt, mert alapvetően Magyarkútra indultunk, csak az eső eltántorított minket. :D
Amugy a medvepark mellett van egy lovarda. Gondoltuk megnézzük és esetleg lovagolna is Vivi, de ez nem jött össze... :(

Titim,
én tudom mit érzel. Mi 6 és fél éve vagyunk együtt. Sajnos velem is előfordult már, hogy azt mondta, hogy "bocsi, fáradt vagyok". Nálunk is mindig én teszek többet a kapcsolatunk érzelmi részéhez, és ettől kezdek besokallni. Most épp ott tartok, hogy hagyom, hogy akkor jöjjön amikor akar. Tudom, hogy nálad ez most nem megoldható. Most muszáj úgy tenned tényleg, mintha mi sem történt volna és elcsábítani! Nem lesz könnyű, de gondolj a babára!
Nekem amióta babás vagyok talán azt érzem hogy még kevésbé szeretne velem lenni. Nem azért mert nem kíván, hanem mert félt. De ezt csak az eszemmel tudom... Mindig gyötröm magam, hogy biztos már nem kellek, és mi lesz majd késöbb...stb. Én most hagyom, hogy megérezze milyen amikor én nem teszek érte, mit is veszít! (persze mondanom se kell, hogy ez nem könnyű, hisz én amióta terhes vagyok megvadulok a szexért :oops: :roll: )
Ja, és az én férjem se szeret igazán csókolózni :(

Eszter,
sikerült rájönnöd, hogy hol kell jelölni a fertilityn az időpontot???

Puszi,
Ági
csné

Virág igazoltan hiányzik????
csné

Hello!

Ildikó! Köszi a drukkot, nagyon reménykedek.

Ági! Én nagyon szeretnék talit, szeretnék mindenkit személyesen megismerni, bár azt hiszem a legszemélyesebb titkait már mindenkinek tudjuk…
gondolom 2 ünnep közt összehozhatnánk valamit, ha a többieknek is jó.

Titi! Ne aggódj, a férjed szerintem jót akart, most ha megbetegednél, akkor neked nem menne a dolog és akkor bizti ugrana a baba. Ilyenkor télen meg a férfiak is majdnem téli álmot alszanak, állítólag sokkal ritkábban kívánják a szexet, mint nyáron.
Az én férjem is szokott nemet mondani, ha nagyon fáradt. A játékot meg majd csak megunja a férjed.

Éva! Örülök, hogy nincs nagy baj, legalább is ezt vettem ki a gyors írásodból, ha méhen kívüli terhességed lenne, akkor meg rosszul éreznéd magad. A lényeg, hogy belól is látott bíztatót a doki. De légyszi küldd a részleteket is, nagyon kíváncsi vagyok.

Little! Szerintem is igazad van, én is úgy gondolom, hogy vannak bizonyos esetek (mondjuk nálam nagyon elvétve) amikor az abortuszt kell választani, de 3 az nagyon sok. Ezek között biztosan volt olyan is, amit ha jobban meggondoljuk a dolgot, meg lehetett volna tartani. Vannak nők, akik úgy gondolják, majd ha tökéletes lesz az idő, de az sose lesz az…valamit mindig ki lehetne találni. Ilyenkor szomorú vagyok, hogy a Jóisten miért nem oda küldi a babát, ahol szeretve fogadnák.

Virág! Merre jársz????

Pusz mindenkinek és drukkoljatok, h holnap ne jöjjön meg…

Kép
verzsike

Erzsike,
reggel gyere korán és ird meg, hogy hol áll a hőd! Egyenlőre nekem nagyon tetszik a görbéd!!! :)
Érzel valamit?
Mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!
csné

Sziasztok!

Ildi!

Köszi a segítséget,hála neked,sikerült a görbém,ami elég hülyén néz ki.Mutatom is: Kép

És akkor mutatom a múlt havi görbém csúnya végét is.: Kép

Titi!

Szerintem se tulajdoníts túl nagy jelentőséget a tegnapinak,mert a pasik is emberek és tényleg belefér,hogy néha nincs kedvük,bár ezt lelkileg nagyon nehéz elfogadni.Engem egyszer utasított vissza a párom,és annyira nem tudtam elviselni ezt,hogy addíg erőszakoskodtam,amíg beadta a derekát.UTána iszonyatosan éreztem magam,nagyon megalázó volt.Szerencsére azóta nem fordult elő.

Éva!

Hú,nem is tudom,mit írjak.Szerintem nincs méhen kívüli terhességed,én is úgy tudom,hogy peteérés után ez ott van normál esetben a petefészekben,de te tényleg jobban otthon vagy ezen a téren.Most már csak néhány nap és kiderül minden.remélem tényleg minden a legnagyobb rendben lesz. A pajzsmirígy cisztád nem szívódik fel magától?

Ági!

Olyan jó,hogy most többször írsz.Sikerült venned jelmezalapanyagokat?

Little!

Tényleg ne bosszants magad másokon.Ez egy jó kis csapat,ne rágd magad más baján,hanem most már értünk,velünk aggódj :wink: ,itt is történik ám mindíg valami,csak remélem mi kicsit jobb társaság leszünk. :D

Meri,Hugi,Virág! Merre jártok?!

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Éva! Merre vagy?Már többször átolvastam amit írtál, de én nem egészen értem. Ahogy már Ildikó is kérdezte, mi van belül is meg kívül is? Olyan zavaros ez most nekem.

Ildikó! Tudom, hogy nem itélkezhetek úgy senki felett, hogy nem ismerem a körülményeket, csak az háborított fel ennyire, ahogy most sajnáltatja magát az abortuszok miatt. De már lenyugottam, és megfogadtam, hogy többet nem olvasom el amiket ott irkálnak.

Erzsi! Nagyon drukolok neked, hogy ne jöjjön meg se holnap, se holnapután, és még vagy 9 hónapig!!!!!!

Eszter! Nem akarom agyon dicsérni az itteni társaságot, de nagyon jól érzem magam köztetek!
Vendég

Éva! Merre vagy?Már többször átolvastam amit írtál, de én nem egészen értem. Ahogy már Ildikó is kérdezte, mi van belül is meg kívül is? Olyan zavaros ez most nekem.

Ildikó! Tudom, hogy nem itélkezhetek úgy senki felett, hogy nem ismerem a körülményeket, csak az háborított fel ennyire, ahogy most sajnáltatja magát az abortuszok miatt. De már lenyugottam, és megfogadtam, hogy többet nem olvasom el amiket ott irkálnak.

Erzsi! Nagyon drukolok neked, hogy ne jöjjön meg se holnap, se holnapután, és még vagy 9 hónapig!!!!!!

Eszter! Nem akarom agyon dicsérni az itteni társaságot, de nagyon jól érzem magam köztetek!
Vendég

Sziasztok!

CSak gyorsan elújságolom, hogy még mindig maradt a hőm 36,8.

Puszi
verzsike

Sziasztok!

Ebben a hónapban ritka hülyének indul a görbém.Nem értem,miért vagyok ilyen meleg pé előtt. Az együtléteket kihagytam a görbéről,de már pótoltam,majd ha újra felrakom már látszanak,bár még nincs jelentősége.

Erzsike!

Örülök,hogy fent van a hőd.Melyik nap kellene megjönni? Nem veszel tesztet?Nagyon Drukkolok. :wink: :D

Little!

Neked nem emlékszem görbédre.Nem teszel fel egyet?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Ági!

Nem tom mi van ezzel a vonalzóval,de gondoltam megjavítom Bálintkámét,mert szóltál,hogy nem jó,amit én észre se vettem :oops: Erre hiába írkálom,neki ez jön ki és kész.Úgyhogy nem tudom miért,de a ticker szerint 10 nap az 1 hónap :?: :lol: Na májd figyelem,mikor javítja ki magát,ha nem,akkor csinálok babafalvásat.Mégegyszer köszi,hogy szóltál.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

sziasztok!jajj csajok ezer bocsánat amiért elhanyagoltalak titeket!utolso hét és most van ezer dolgom!tegnap egész nap itt voltak barátnöim most meg képeket csináltam nekik meg karácsonyi ajándékot a barátnömnek!délután süti sütés holnap holnapután ugyszint pénteken meg már indulunk!még elötte beugrok mindenképp!ne haragudjatok hogy most csak ennyit irok de még visszaolvasni sem lesz idöm!remélem mindenki jol van és lassan babásodtok!millio puszi mindenkinek!

Virág
Kép
Kép
virág22

éva lécci küldj egy email cimet ugyanis megjött a meghivo és akkor már dobom is neked!pusz

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok Lányok!

Tegnap sajnos már nem tudtam jönni, mert este már nem tudtam fellépni a netre, hiába próbálkoztam.
Nagyon jól esett, hogy ennyire izgultatok értem.
Azt hiszem én most nyugodt vagyok. Túl korai volt az az UH. A második terhességemnél 7 cm átmérőjü cysta volt a petefészkemben, a 20. hét körül készültünk a műtétre, erre a 18. héten elpukkant. Valószínűleg most is ilyesmiről lehet szó. Annak viszont nagyon örültem, hogy a nyálkahártya vastagsága alapján valószínű a baba. A doktornő azt mondta, hogy előfordul olyan, hogy van egy baba a méhen belül és egy a méhen kívül is. Teljesen feleslegesnek érzem, hogy elrohanjak az orvosomhoz, ráérek a pozitív teszttel.
Ami miatt a méhenkívüli terhességre gondolt az az, hogy alulműködő pajzsmirigynél lassabban jutnak a megtermékenyített petesejtek a méhüregbe és nem ritka, hogy a petevezetékben ágyazódnak be. Ha ezt nem veszik észre időben szétnyomja a növekvő baba a petevezetőt, ami életveszélyes vérzéssel járhat .De erre még van időm a pozitív teszt után is.
Igazából csak januárban akartam tesztelni, de már nem merek addig várni. Egy hét múlva megpróbálkozom vele.

Titi!
Meg sem próbálok okok után kutatni, a pároddal való problémáddal kapcsolatban. Nem egyforma vérmérsékletűek az emberek. Van, akit ellazíta szex, ha stresszes, van aki meg gondolni sem tud rá ilyenkor. Számtalan esetben volt, hogy a férjem hivatkozott fáradtságra, és olyan is, hogy én. Az a lényeg, hogy hogyan tudod ezt a helyzetet kezelni. Tudom, hogy ilyenkor nehéz, de éreztesd vele, hogy mennyire fontos neked a vele töltött idő és nem csak a babagyártás miatt! Sokszor egy simogatás, kedveskedés sokat tud segíteni, de a sértődés soha!

Erzsike!
Most Te vagy a nagy esélyes! Letelt a 28 nap és nem esett le a hőd! Pedig Neked soha nem szokott késni! Annyira várom, hogy este mesélj! Hamarosan tesztelhetsz!

Ági!
Teljesen biztosra veheted, hogy a foszfatázos dolognak az a magyarázata, amit az orvosod mondott! Annyira irigyellek, most még nyugodt vagyok, de ha biztos lesz a baba iszonyúan fogok pánikolni a pajzsmirigyem miatt. Egyelőre ott marad a nyakamon, majd néha, amikor már nagyon csúnya le kell szívni. Neked lassan véget ér az első harmad! Annyi tejterméket egyél, amennyi jól esik, főleg sajtot, túrót. Igazából a Ca pótlás csak a vegtáriánusoknál jelent komolyabb gondot.

Eszter!
Szerintem bujkál benned valami vírus! Egyébként az előző havi görbéd is cikk-cakkos volt az elején, csak nem ment fel ennyire a hőd. Te vagy az, akinek a legkevésbé kellene izgulnia, mert már megállapították Uh-al is, hogy minden rendben van a peteéréseddel és a nyálkahártya vastagságával is! Csak a türelem nem az erősséged, de én így szeretlek!

Meri!
Gondolom azóta már a tetőt is lecseréltétek a szekrény miatt! Vagy abban a szekrényben készül a baba?! :lol:

Ildikó!
Szomorú vagyok, hogy így akadozik a szolgáltatás nálatok, tudom milyen bosszantó! Hamarosan itt a pé ideje Nálad is! Remélem hamarosan együtt örülhetünk mindannyian a babáknak!

Hugi!
Tényleg jól eltűntél! :evil:

Anna!
Nem tudok rólad semmit! Változott valami a gyógyszerrel kapcsolatban?!

Lányok én még írnék jó sokat, de nem lesz, aki elolvassa! A többit később!

Virág!
Küldöm a címet! Sok puszi!
Hogy foglak elérni, ha hazajössz????!!!!!

Éva

Kép
balimama

Virág!
Elküldtem priviben lehet, hogy többször is, de lehet, hogy egyszer se?!

Éva

Kép
balimama

éva nem kaptam meg az üzit!beirod az oldalunkra vendégkönyvbe?
telefonon majd elértek otthon meg majd megprobálok géphez menni hogy megtudjuk beszélni a talit!azt tudom hogy 28ig nem érek rá az biztos!rokonlátogatás ezerrel!29-30 nekem jo ha idén akarunk még talizni!de ha nektek január jobb akkor 2-3-4 a jo!de ezt még lebeszéljük!puszi rohantam sütni

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!
Beírtam a vendégkönyvbe a címet! Puszi!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok lányok!

Jaj, annyira, de annyira sajnálom, hogy nem tudok gyakrabban jönni közétek, pedig úgy, de úgy szeretnék!!! Sajnos rengeteg a munkám, tegnap este még angol is volt, úgyhogy teljesen el vagyok havazva. Szellemileg teljesen le vagyok zsibbadva, és folyton bőghetnékem van! Tegnap este sikerült a drágaságommal jót beszélgetnünk a témáról. Volt részemről sírás, sértődés, hang emelés az ő részéről, aztán este letámadott!

Annyira aranyosak vagytok, hogy így vigasztaltatok, olyan jól esik a bátorítás!!!

Sajnos csak gyorsan tudok megint csak néhány sort írni.

Éva, bízom benne, hogy hamarosan nagyon tudunk örülni a pozitív tesztednek, és remélem, az a baba csak belül van! Drukkolok érted!!! Örülök, hogy ilyen nyugodt vagy! Hogy Te hogy megérezted a babát!!!

Eszter, akkor mentek 28-án? Mikorra lesz eredmény?

Verzsike, mikor tesztelsz? Nagyon kíváncsi vagyok, de azt hiszem, ez a ciklusod nagyon esélyes a babára!

Ági, de jó, hogy gyakrabban jösz közénk!!!

Virág, jó utat, remélem, tudtok foglalkozni a babagyártással is, hisz lassan itt az időd!!!

Little, hasonló a véleményem, mint Ildikónak, sajnos az Élet néha kegyetlen. Sokszor azoknak adatik meg a kisbaba, akik meg sem érdemlik. És nézz meg akár engem, aki nagyon szeretne babát, és elvette tőlem. Miért van ez? Ne is foglalkozz ezekkel, ne bosszantsd magad, ne is olvasd azt a topikot, nem lesz jobb vele! Itt jó kis csapatban vagy, és ez a lényeg! No meg persze az, hogy mihamarabb legyen kisbabátok!

Elnézést azoktól, akikhez nem szóltam, de muszáj sietnem…

A görbém elég érdekes még mindig, bár mintha történne odabent valami. Tegnap olyan folyásom volt, és hasogatott a bal oldalam alul, remélhetőleg tényleg közeleg a pé. Ma már a 12. napon járok, szóval időszerű volna, ha ez mutatkozna a hőmön is. Kíváncsian várom a holnap reggeli hőmérőzést. Igyekszem csütörtök hajnalra egy akciót is kiharcolni.

Kép

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Éva!

Szerintem is korai volt még az Uh,de nagyon örülök,hogy nyugodt vagy és remélem,hogy tényleg van egy baba,méghozzá ott,ahol lennie kell.Ari vagy,hogy így szeretsz,ahogy vagyok. :D Én is ám téged.:oops: :wink:

Titi!

Örülök,hogy meg tudtátok beszélni a pároddal.Ez a legjobb,mert akkor nem marad tüske az emberben.Kitartás,majd a fa alatt pihensz,én is így vagyok vele. :lol: Igen,úgy néz ki 28-án megyünk,de semmit sem tudok,majd ott kiderül,mikor van eredmény.Nagyon remélem minden ok lesz. :roll:

Virág!

Nagyon jó utat és sok pihenést kívánok,és azért fürödj a férjeddel,fontos,hogy legyen,aki megmossa a hátad . :lol: Érted?! :oops: :D

Ildi!

Remélem megoldódik a net gondod,nekem is volt és iszonyat bosszantó :evil:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Éva, de aranyos vagy, Te vagy az egyetlen aki hiányol :oops:
A gyógyszert vasárnap hagytam abba, már jobban vagyok. Lassan telik nekem ez a hónap nagyon, ráadásul a Párommal is csúnyán összevesztünk, nem tudom mi lesz így baba ügyben :cry:
Úgy várom már, hogy tesztelj, és persze Erzsikének is nagyon szorítok!
Puszi

Kép
Vendég

Lányok, katasztrófálisan kakik lettek a fotók. Sötét mindegyik, és homályos, amit nem én csináltam. :( Úgyhogy válogattam a tavalyiból és az ideiből.

Akkor jöjjön a karácsonyi vásár Bécsből.

Ja, és aminek most nagyon örülök, hétfőn átvehettük a bárszékeinket! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27

Szerintem jók lettelk a képek, nagyon aranyosak vagytok a Pároddal!!!
Vendég

Anna, sajnos ezekből csak az alsó az idei... :(

Min vesztetek össze a pároddal? Látom, ezek szerint máshol is zajlik az élet. Pedig lassan neked is időszerű lesz az együttlét a pároddal.

KépKép
titi_27

Titi!

Mi az,hogy csak Éva hiányol?! :evil: Mindjárt megmorcosodok.Hát én is hiányollak,tudd meg és szerintem még vagyunk páran.Jó?! :lol: Szerintem is jók a képek,arik vagytok.Nehezen követlek,most örültem,hogy megbeszéltétek,rendeztétek a dolgaitokat,erre megint összevesztek?Remélem nem komoly.Elég,ha minden 2.nap jóban vagytok . :lol: Viccet félretéve mi a gond?

Kép

Kép
anubias

Eszter, ezt nem én írtam! Hanem Anna!!!

KépKép
titi_27

De béna vagyok,szóval bocs Titi! :oops: :oops: :oops: Mókuska hozzászólását valamiért a tednek láttam.Mégegyszer ne haragudj.

Mókuska,TÉGED IS HIÁNYOLUNK! Nagyon is.Min vesztetek össze.Amúgy mi is összekaptunk. :? Ez egy ilyen nap.Én meg egész nap röhögök mindenen,pedig belep a meló.Biztos front van. :lol:

Kép

Kép
anubias

Na, Eszter, az jó, ha nevetsz mindenen. Inkább nevetném, mint sírnék. De nekem valahogy nem megy! :(

KépKép
titi_27

Eszter, aranyos vagy nagyon :)
Az ok, amiért összevesztünk, természetesen mi más lenne, mint a baba, pontosabban a készítése... Hétvégén kijelentette, hogy Ő még nem akar, egy fél óra múlva meg azt, hogy de mégis kéne gyerek. Mondtam neki, hogy ne szórakozzon, mert a baba nem egy átmeneti állapot, amit ha megununk, vagy meggondoljuk magunkat, akkor visszaadunk :twisted: Bár komolyan mondom néha úgy érzem, hogy nekem az lenne a furcsa, ha egyálatlán az Apjával nevelném a gyerekemet, mert hát én is drága jó apám nélkül nőttem fel. A lényeg, hogy minden annyira jó volt, míg szóba nem került, hogy gyereket szeretnék... De eleinte Ő is nagyon akarta, talán még jobban is, mint amennyire én. Most meg, mintha kicserélték volna. Azzal magyarázza a bizonytalanságát, hogy elege lett abból, hogy velem már másról sem lehet beszélni, csak a peteérésről, és a terhességről. Ami így egyálatlán nem igaz... Soha nem szabályozom be, hogy most akkor szexelünk, amikor a görbém engedi.
A lényeg, hogy mi napok óta hozzá sem értünk egymáshoz... Nem is nagyon beszélünk... Mondtam neki mérgemben azt is, hogy szedje a cuccát, és költözzön el... Nem akartam, és valószínüleg bele is őrültem volna, ha elmegy, csak tényleg annyira sz..ul esett, hogy bizonytalankodik. Azt mondta nem megy sehova, és gyereket akar, de így hogy bízzak benne, mi lesz ha terhesen közli majd, hogy bocsi mégsem így gondoltam :cry:
Na mindegy, jó hogy van hova, és főleg, hogy van kinek írni ezekről... A barátnőimmel, vagy a kollegáimmal erről soha nem beszélnék...

Titi, miért van ennyire rossz kedved? Még mindig a Párod miatt?
Vendég

Anna, a probléma nálunk is hasonló. Emiatt is van kicsit rossz kedvem. Valahogy nyomasztó ez a gyermek készítési kérdés. Folyamatosan figyelni a hőd, a tested jelzéseit, és tudatosítani a férfiban is azt óvatosan, hogy most van itt az idő. Hogy tudod ezt megtenni, ha a másik nem hajlik az együttlétre. Úgy, hogy célirányosan megmondod, most van idő. Erre mit vágnak a fejedhez, hogy akkor most időre megy a szex? Szóval nálunk ilyesmi a probléma. Mondtam a páromnak, ha rajta múlna, akkor olyan ritkán volnánk együtt, hogy abból igencsak későn sikerülne a baba. Ha persze egyáltalán akkor jut eszébe, amikor pé-em van. Nagyon nehéz! Valahogy úgy kell egyengetni az együttléteket, hogy ők ne jöjjenek rá, most van itt az idő. Csak én próbáltam, és nem jártam sikerrel, csalódott voltam. Meg persze lelkifurdalásom volt, hogy szegénykét ezzel nyomasztom. Nagyon nehéz ez a helyzet, valahogy nekünk kell fifikásnak és ügyesnek lennünk!

Na, megyek, még ajándékot kellene vennem a húgomnak, de kedvem már természetesen nincs kimozdulni sehová sem!

Anna, békélj meg a pároddal, bújj oda hozzá este! Biztos vagyok benne, hogy őt is ez nyomaszthatja! Mármint ami az enyémet.

Puszi nektek lányok, indulunk haza!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Már többen mondtátok, hogy szeretnétek aloe terméket, csak túl drága. Most dobtak be a postaládánkba egy papírt, hogy a Forever Aloe Vera termékek most féláron kaphatók (3900 Ft/liter). Nem tudom ez ugyan az-e mint amire gondoltok, de gondoltam hátha. A telefonszám: 240-0078, 270-8964 Üstöki Ker.Kft.

Még mindig nem jött meg, szerintem a munkahelyemen hülyének néztek, mert negyed óránként rohangáltam a wc-re, pedig tudom, hogy megérzem az első cseppet is, (Eszter ma kellene) de ha beszámítom, hogy múltkor csak 25 nap volt, akkor hogy kiigazodjon a dolog, még legalább 3 napig nem tesztelek.

Éva! Már alig várom a teszted eredményét, bár azt gondolom te már biztos vagy a dolgodban…Írj csak nyugodtan, én mindig elolvasom. Ahogy hazaérek, az az első, hogy leólök a gép elé, a férjem szerint a babanet megszállotzja lettem. Esténként is 10 percenként megnézem, hátha írt valaki újat.

Titi! Örülök, hogy sikerült tisztázni a dolgokat a férjeddel, még ha veszekedés szaga is van a dolognak. Tehát már semmi akadálya a babagyártásnak.

Anna! Gyorsan tessék megbeszélni a dolgokat, biztosan van oka a hezitálásának. HA leültök megbeszélni a prioblémát, hátha kisül valami pozitív. Kitartás…

Mi még szerencsére csak egyetlen egyszer feküdtünk le haragosan, pedig januárban lesz 8 éve, hogy ismerjük egymást. Igazából akkor is csak én voltam mérges, kibékülésre meg esély se volt, mert a férjem éppen nagyon részeg volt. Máskor ha összekapunk, én sose bíronm tartani a haragot és ha a párom volt is a hibás, muszáj kezdeményeznem a békülést, különben rosszul vagyok.

Azt hiszem szófosásom van, remélem nem untátok az olvasást. Pusz mindenkinek.
verzsike

Bocsi csajok, megint az az idő van, amikot nem tudok ám sokat irni, mert az angyalkám most lett kész :D, vár a vacsira és én meg rettenetesen el vagyok fáradva, muszáj pihennem...

Verzsike,
miattad irok!
Nagyon boldog vagyok, hogy még mindig fenn van a hőd!
Örülök annak is, hogy ezt a 3 napot még adod magadnak! Pont ezt szerettem volna javasolni, megmondom azt is hogy miért!
Nekem mindig pé utáni 13-15. napon jött meg. Akkor is ha 36 napos volt a ciklusom, akkor is, ha 27!!! Onnan tudtam mindig, hogy mikor számítsak rá!
Rettentően bíztató a görbéd, és szerintem pénteken, vagy szombaton tesztelj elsőt!!! Csodás karácsnyi ajándék lenne belőle!!! :)

Holnap remélem tudok kicsit bővebben jönni, ha minden igaz már nem rohangálok sehova!

Eszter,
a kedvedért rakom a képet a kicsi lányomról! Nem vittük túlzásba az angyalkát, de 5 perces osztály előtti előadás miatt ennél jobban nem is hiszem hogy kellene!
Kép Kép

Puszi mindenkinek!
csné

Ági ! Köszi szépen, hogy a kedvemért írtál, nagyon jólesett.
Ari volt szerintem az angyalkajelmez.

Képzeljétek mikor hazaértem annyira éhes lettem pizzára, hogy muszáj volt egyet rendelni, pedig ilye 1 évben egyszer ha előfordul velem. A párom összeszedett vmi vírust, úgyhogy szegénycsak nézte ahogy eszek...
verzsike

Ági, nagyon szép a kislányod! És a jelmez pedig tökéletes! Ügyes vagy!

Verzsike, tényleg milyen szép karácsonyi ajándék volna Nektek a baba!!! Hú, de izgi!!! Ezek szerint beindulna a babaeső a topikunkban? De ehhez kell Éva és a Te pozitív tesztetek, aztán persze a többieké, és az enyém is!!!

Verzsike, köszi a telefonszámot, lehet, hogy fel is csörgöm holnap őket. Ennyiért ez nagyon jó ár. Csak meg tudjam nézni valahol a termékeket, mert vakra azért semmit nem szeretek venni. Még egyszer köszönet érte!!! Ari vagy, hogy gondolsz rám!

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Ági!
Gyönyörű a kislányod!
Hihetetlen milyen gyorsan megy az idő, hamarosan betöltöd a 10. hetet. Én az elején midíg úgy érzem, hogy csak vánszorognak a napok. Akkor szoktam megnyugodni, amikor először érzem a mozgást. Hamarosan nőni kezd a hasad!

Erzsike!
Annyira szorítok Neked! Én már nem bírnám ki tesztelés nélkül!

Lányok!
Nehéz dolog ez, amikor egy férfi nem biztos abban, hogy szeretne-e apa lenni. Titi, nálatok érthető a dolog, szerintem félt téged.
Anna, nálatok pedig könnyebb lenne, ha nem lennének problémák a teherbeesés körül. Higgyétek el, nekik is nehéz. Szerintem egyszerűen csak érezni szeretnék, hogy ők is fontosak még nem csak a baba. Egy nőnek könnyebb ráhangolódni a babavárásra.
Szerintem nem szabad sürgetni. Jönni fog hamarosan az a baba. Nem szabad alárendelni mindent a "babagyártásnak".
Minden meg fog oldódni, ha már a pocakban lesz a és nem fogják úgy érezni, hogy csak azért akartok szexelni,hogy összejöjjön. Meg kell ezt érteni, hogy utána elvárhassátok, hogy ők is megértsék, amikor a baba mellett leginkább csak aludni vágytok majd!

Én állandóan pisilni járok, és szurkál a jobb petefészkem, meg borzasztóan feszülnek a melleim. Tesztelni még nem akarok, de olyan lassan mennek a napok!

Éva

Kép
balimama

Jó reggelt Lányok!

Erzsike!
Annyira izgulok érted! Remélem még ma is úgy áll minden mint tegnap! :wink:

Én is kezdek már izgulni! Alig bírom megállni, hogy ne teszteljek, de tudom, hogy felesleges lenne még.
Nem szeretnék csalódni, bár egyre inkább arra utalnak a jelek, hogy talán nem fogok.
Már aludni sem tudok. Minden terhességem elején nappal álmos voltam, éjjel pedig nem tudtam aludni. Most is felébredtem 3 óra után és forgolódtam reggelig.
A görbém is nagyon bíztató idáig:

Éva

Kép
balimama

Na tessék, ezt még nem akartam elküldeni!
Szóval a görbém:
Kép

Hétfőn és tegnap is voltam vérvételen. Már úgy néz ki a karom, mint egy hernyósnak. Holnap reggel lesz az utolsó. Apa már örül, lehet, hogy nem kell majd mennie az andrológiára. Már persze, ha van baba.

Virág!
Regisztráltam az iwiwen, most ismerkedem vele és keresgéllek Titeket.

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek! :lol:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Annyi mindent szeretnék írni,de szerintem csak több részletben lesz rá időm. :cry:

Anna!

Szerintem nincs nagy gond nálatok.A férfiak úgy hiszem,tapasztalom,nem mondanak megalapozatlanul olyat,hogy gyereket akarnak.Aki ezt egyszer kimondja egy nőnek,az úgy is gondolja.Csak hát rémísztő tud lenni a felelőség,az én férjem is fél,hogy milyen apa lesz,hogy milyen lesz az új szituáció...pedig ovis kora óta neveli a fiam és nagyon jó apa.Mi meg észre sem vesszük,hol vetjük el a súlykot a bab témában,mert ami nekünk kedves örömteli várakozás,vágyakozás,az nekik rémítő elvárárshalmaz,meg kötelező meló...Szóval hidd el,a pasik máshoogy élik meg ezt,én is a saját bőrömön tapasztaltam meg,amikor rádöbbentem,apa nem ölelget a bababoltban rugdalózót,sőt,nem akarja kipróbálni,milyen tolni a babakocsit a tescóban,mert akciós,a babás természetfilmről meg röhögve elkapcsol,de azért szeret és akar egy kisbabát,csak pasi.Szeresd így,mi meg itt vagyunk arra,hogy megdumáljuk,ami bennünk zajlik,mert mi is úgy éljük meg,ahogy te. :wink: :D

Kép

Kép
anubias

Erzsike!

De jó,hogy fent van a hőd és az is nagyon szupi,hogy nem tesztelsz és megállod.Én is nagyon drukkolok neked,tényleg csodálatos ajándék volna nektek a fa alá egy teszt,amin két csík van.Elkiabálni azért nem akarok semmit,de ez az örömteli várakozás is kedves időszak,főként ha úgy végződik,ahogy szeretnénk,egy babával. :D

Kép

Kép
anubias

Ági!

Nagyon jó lett a jelmez,szerintem ennél komolyabbra nincs is szükség,tényleg angyali a kislányod.Nő a pocid?Hogy vagy,miket érzel?Van még émelygésed?Engem minden érdekel. :wink:

Kép

Kép
anubias

Jó reggelt lányok!

Én olyan, de olyan álmos vagyok!!! A párom ma otthon maradt, mert kidőlt, bújkál még benne a betegség. Azért estére tervezek egy kis szexet! Valahogy majd ügyeskedek.

Igaz a hőm semmi érdemlegest nem mutat, de mivel holnap hazautazom, és csak szombaton jövök vissza, muszáj ma akciózni. Szinte biztos vagyok benne, hogy szombat környékén lesz pé-em!

Remélem, azért nem lesz ennyire egyhangú a görbém. Mindig olyan szép termékeny, most pedig nézzétek:

Kép

Jaj, Éva, Verzsike, úgy drukkolok értetek!!!

Na, Anna szent a béke otthon?

Eszter, nálatok mi újság? Nem dobsz ma is egy görbét?

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: