sziasztok
én ma takarítok, szal most ideugrottam, megnézem miről pletyóztok, de látom, elég sokat termeltetek!!
eszti,
elismerésem a szemöldökszedés miatt, én ehhez (is) gyáva vagyok!! inkább itthon, én szedegetem, de gyanta!! Brrr...
jók a képek a vacsiról, aranyosak a kiscsajok együtt!

én többször voltam már abban a terciában, szerencsére a kajával nem volt gond, fini volt.
gabó,
húú, qrva jó az az asztal!! ez most akkor honnan van? ez is a vateráról? tök jó!! mennyi volt?
mákos szaloncukiról én még csak hallottam, enni nem ettem, de nem is vágyom rá. inkább valami kalácsban legyen nekem a mááák!!
viszont a zselés szaloncuki!!!!! én meg azt imádom!!!

kértem gábort, hogy dugja el előlem, mert megzabálnám mind!!!
kettesben egy délután... ááá, nekünk álom. még. dorka iszonyat nehezen alszik el mostanában, mindegy, hogy éjjel van vagy nappal. álmos, mint a rosseb, de nem akar vagy nem tud elaludni. sír. van, hogy jó neki a szopi, de van, hogy nem. nekem feltétlen ott kell lennem, mert a vége mindig az, hogy szopiba alszik el. aztán vagy eszik, vagy nem, de alényeg az, hogy benne legyen a szájában...
múltkor úgy tudtunk megnézni egy filmet nyugodtan, hogy anyu játszott vele, mi meg néztük a filmet.
na de kérem vissza a tévénket, így dvd-t sem igazán lehet nézni, nem akarom becipelni a szobába, az a tv kicsi, nem élvezném úgy az izgi filmeket...
dorka karira miniszintetizátort, dobot, gurulós kukacot, készségfejlesztő csigát, zenélő tv-t, babát, cipőcskét, készségfejlesztő nagy valamit, meg olyan dolgokat kap, amiket még én sem tudok.

csak győzzön majd velük foglalkozni...
hopp és ígértem receptet:
meggyes süti
20 dkg vajat ki kell keverni 20 dkg cukorral. belemegy 6 tojássárgája és egy egész tojás, 20 dkg liszt, vaníliás cukor, kicsi sütőpor, kicsi rumaroma. az egészet kikevered, egy sűrű, krémes masszát kapsz, kivajazott tepsibe teríted, rá a meggyet, és kb háromnegyed órát sütöd. gázsütőben kb 2-3. fokozat
én nagyon szeretem (enni is

), mert könnyű elkészíteni és finom. ja, a mikor beleteszem a tepsibe a masszát, nem szoktam teljesen a tepsi oldaláig szétteríteni, hanem csak úgy szemre eligazítom téglalap alakúra, pár percre bedobom a sütőbe és csak utána teszem rá a meggyeket. bent a pár perc alatt a meleg miatt magától szétterül és jobban szét tudom osztani rajt a meggyeket.