A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

Sziasztok!

Még egyben :cry:

Ma voltunk ctg-n, 40% ritmusos húzódás volt, azon kívül semmi. De még ez is semmi. Szerdán kell majd befeküdni, addig ctg. minden nap. Ez alatt a ritmusosság alatt olyan érzésem volt, mint ha meg akarna jönni, más semmi. Most 20 percig nézték a húzódás miatt, már kezdtem reménykedni, de aztán nem lett semmi. :cry:
Nagyon nincs kedvem bent lenni feleslegesen, de a dokim szerint a baba egészsége miatt, már hétfőn be kellene, de el tudtam húzni szerdáig. A doki attól tart, hogy mivel messze lakunk és a legközelebbi kórház a SOTE , ha kellene nem érnénk be, ráadásul mi van ha szar az idő.

Nanett
Jobbulást, majd ha nem zavar szerdától küldök neked sms-t, hogy van-e már valami velünk:wink:

Kép
Kép
bbeti

bbeti, na mostmáraztán igazán kibújhat a baba!!!!!!!!!!!!!!! :D szerintem szépen beszélgess el vele...
Mit jelent a "40% ritmusos összehúzódás"?

Hálapénz, aki nem ad, azt is teljesen megértem, de én eccerüen tartok attól, hogy nem fogunk olyan szolgáltatást kapni, ha nem adunk és csak úgy annál szülünk aki bent van.és ez az orvosok szar hozzáállásátol van. persze vannak ellenpéldák, hogy azzal is jól bánnak aki nem ad (pl NIKA) , de sajnos NEM EZ A JELLEMZŐ. Ez tényleg szomorú...de ez van :?
Vendég

Hát igen bacilivi ebben is igazad van de én soha semilyen dokinak nem adtam és mégis megfelelő ellátást kaptam.igaz beteg sem voltam ja szülni sem szültem még de ha megszülök elmesélem milyen ügyeletesnél szülni itt tarjánban :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Olvastam ki mennyi pénzt szokott adni az orvosának. Mi 3-4000-t szoktunk adni és 6-hetente járunk. A szülésnél 30000-50000-ig szoktak adni ahogy hallottam, ki mennyit tud. Elég kemény pénzek, főleg ha azt nézzük, hogy ott a védőnő, később a csecsemősnővér, gyerekorvos, szülésznő- nekik is szoktak adni valamennyit.
Elizabeth25 merre vagy, jól vagytok?
Kép
rena12

NIKA. Azt hiszem adj hálát, hogy jó kórházhoz kerültél és jó dokikhoz!!!!!!!! És az ügyeletesekkel sem lesz semmi bajod reméljük!!!!!! LÉnyeg, hogy te képben legyél :)
Szar ez a hálapénzes "rendszer" úgy ahogy van.
Vendég

edi! Azta mindenit! :shock: Mit tud ez a doki,hogy ennyit kér? Az marha sok!!!

KépKép
evica76

Bacilivi
A papír, amire a gép nyomtatja a görbéket (szív és méhösszehúzódás) fel van osztva, számokkal 20-100-ig. a Szívhangnál is 40-200-ig azt hiszem, ott például nézni kell, hogy a görbe 120 és 160 közt legyen az a jó, 100 alatt már baj van a babával.

Rena
Én csak a dokit és a sz.nőt hallottam, a többieknek mi nem szándékozunk. Egyébként mindenkinek igaza elég szar ez a rendszer, addig terjedhetne csak max. hogy ajándékkosár ha meg vagy elégedve. De ekkora pénzek, és van aki megmondja előre, az szerintem elég felháborító. Ha meg vagy elégedve úgy is adsz valamit a lehetőségeidhez képest, ha meg nem úgy bántak veled nem kell adni.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Most olvastalak titeket végig,alig győztem. Csak a hálapénz témához szeretnék hozzászólni.Én eddig mindenkitől azt hallottam,hogy a terhesgondozás alkalmankénti "árának" a 10-szeresét "illik"adni.És ez csak a doki.
Ha nekem fizetnem kéne,én tuti megkérdezném,hogy mennyi az annyi.Viszont ha olyan választ kapnék,hogy döntsek én,biztos,h 30-50 között adnék.Mert még ott a szülésznő,akár fogadott,akár nem,én neki adni fogok,illetve a nővérek,akik majd megtanítanak szoptatni,fejni,stb. Nekik is adni kell...
Én egyelőre az egész szüléses,kóházi tartózkodásos macerára 100ezret gondolok.(na de ebben benne van minden!)Aztán mire odakerülök,lehet,h bőven esik ez az összeg...

Kép
babzsák

Sziasztok!

Még most figyeltem, hogy ma tartunk a felénél!
Jaj, nagyon hamar eltelt ez a 20 hét!
Remélem a következő 20 hét is jól és gyorsan telik!
Bbetti!
Drukkolok! Remélem sikerül beérni a kórházba időbe és már szentestére haza is jöhettek!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Sziasztok!

Edi5:
Tegyél fel vonalzót légyszíííííves! Mi talán 2-3 nap különbséggel vagyunk kiírva!
Szülésznőt szerintem nagyon érdemes választani,mert tök jó érzés,hogy tudod,ha szülsz,bármikor számíthatsz rá,és nem "csak úgy" mész be a kórházba. Valahogy egy kis biztonságérzetet ad,legalábbis nekem.. Egyébként amikor a fiammal betelefonáltam az Istvánba,hogy bemenjünk-e (37.héten indultak meg a fájások),az volt az első kérdésük,hogy ki az orvosom és a szülésznőm..

Tinnyei:
Na ez megnyugtatott,hogy neked is ez a véleményed a vizsgálatokról. Éppen azt mondtam a páromnak,hogy megbeszélem a szülésznőmmel,hogy ha lehet, hadd ücsörögjek egy sarokban,és hagyjanak BÉKÉN.. Engem a szülésznő vizsgált óránként,de ráadásul a Peti fejét minden alkalommal vissza kellett tolni (nem tudom,miért),hát legszívesebben ordítottam volna..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Ez a hálapénzes dolog aztán mindenkit megmozgatott!!!Én már most közel 200körül járok és még nincs babakocsi+az apróságok(a szoba van komplett berendezve,festve)ami megint vagy 130.Én nem sajnálom senkitől ám,dehogy én ezért spóroljak,hogy ő jól éljen vagy netalántán kölcsönt vegyek fel-hát nem!Kap amit kap,ez nem kötelező!Inkább a babámnak veszek bármi kis hülyeséget,mint neki adjam.Azt ő nem tudja,hogy én utólag mennyit fogok adni neki,köteles maximálisan ellátni.Mit tesz utólag,ha nem tetszik neki?

KépKép
vicuska

Nikky:
ja, és a kismamatorna a Szt. Imrében szerintem ingyenes, de sokan adnak az óra végén 200 Ft-ot a tanárnőnek, ez tényleg nem sok és mint mondtam, nem kötelező.
Eddig nagyon sokan voltunk, alig fértünk el, de most e héten kedden sokan nem jöttek, biztos a karácsonyi hajrá miatt.

Még egyszer a hálapénzhez:
elvileg nem kötelező adni, ha jól tudom. De a dokinak sem kötelező bejönnie, nem??? :? Tehát, ha nem akar valaki ügyeletesnél szülni, akkor be kell hívnia az orvosát és gondolom ő ingyen nem jön be. Ezért elvileg jogos lenne megkérdezni vagy a dokinak magának megmondania, mennyibe kerül, ha ő vezeti le a szülést. Viszont én is úgy vagyok ezzel, hogy félek megkérdezni, mert mi van, ha túl sokat mond? És ez nem csak a pénz kérdése, hanem elvi kérdés is, mert hát így is otthagyok nála 70 - 80.000 Ft-ot a szülésig, már az is sok és akkor még a szülésért is fizessek 100.000 Ft-ot??? :(

Kép

Kép
rekanna

érdemes volt felvetnem ezt a hálapénz témát. nagyon jó infókat kaptam és látom senki se elégedett ezzel a dologgal. lehet, hogy a bibi ott kezdődik, hogy meg kellene fizetni rendesen a dokikat és akkor nem lennének olyanok néha pénz nélkül mint akit lelöktet a SZ..R-ról......
Vendég

Sziasztok!

A kórházi koszt tényleg karcsú!
De itthon sok mindennel ki lehet egészíteni amiben kevés vagy nincs szénhidrát: tojás, sajtok, húsok, hal, saláták,

Luisa: a korpás pékárut betartom abból nem eszem többet mint amit a kórházban adnak.
Viszont ebédelek rendesen amit nem számolgatok, mondjuk nem szeretem a tésztaféléket így nem gáz.A rizst meg kerülöm ha egymód van rá.
Az ebédet rendelem próbálok úgy választani hogy jó legyen.
üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Rekanna:
Köszi,lehet h lenézek..én is a társaság miatt gondoltam hogy jó lenne..legalább taliznék pár kismamával :D
A Bardóczyt egyszer láttam,szimpi volt..a Bálint (fiatalabbik)egyszer megvizsgált,de teljesen korrekt embernek tűnt,úgyhogy szerintem ne aggódj emiatt..csak és kizárólag jókat hallottam róla..kiváncsi vagyok a szülésznőmre..majd meglátom,de a tiedről sokan írnak a Szt Imre fórumon..majd őt is meglesem!! :shock: Szóval te csak felhívtad őket h ráérnek-e,és kész??

Edi5-rosszul írtam a ticker végét..nem HU hanem COM,de talán láttad a tickerek tetején vannak a címek..van másfajta is,nemcsak ez!!

KOMOLYAN ÍRTÁTOK HOGY A VÉDŐNŐNEK IS ADTOK PÉNZT???Valaki írta..most nem keresem vissza de hát én őt kihagytam a számolásból..Ő kapott tőlem miki csomagot,mikuláskor gondolom adok neki majd ha segít a babával rendesen,de szerintem ODA aztán tényleg felesleges a pénz!!ráadásul..legalábbis az enyém sztem el sem fogadná...

Zsu-ne haragudj de megkérdezhetem miért vagy diétán??Cukrod miatt??

Kép
nikky

Bbetti! Persze, hogy küldheted az SMS-eket! Már kiváncsian várom és drukkolok nektek! :D

KépKép
nanett

Bacilivi,

Meg kene fizetni az orvosokat rendesen????
Annak az orvosnak, akinek maganpraxisa van, szerintem nem eleg a fizuja?????
Kapott mar vki szamlat maganrendelesen?

Masreszt tenyleg csak az az orvos van elveszve, akinek nincs maganpraxisa.

Ha otthon szulnek, tuti nem kerdeznem meg mennyit ker, mert ha sokat mond, akkor kereshetnek masik orvost ?!...

Ja es persze egyes orvosok elore !!!! kerik a halapenzt, sot hozzateszik, ez akkor annyi, ha nincs komplikacio... tehat, ha van, akkor meg tobb...

Na errol ennyit.

Nanett,
Remelem mar jobban tudsz aludni... Nekem is faj mindenem, mint egy venasszony, ugy nyogok egyfolytaban... :roll:

Betti, Ozi varjuk a fejlemenyeket!!!

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok! :D

Na csak itt vagyok. Annyi a munkám,hogy még olvasni se tudnam jönni,így most volt mit!
Őzi nem semmi a pocid.

Szőrtelenítés:
Nálunk a párom csinálja most már. Előre fel is ajánlotta. :lol:

Hálapénz:
Én 3-4 hetente megyek dokihoz,akkor 7000et hagyok ott. A szülés 60.000 lesz előre megmondta a dokim. Szülésznőt nem választok,ott nagyon sok jó van,és a dokim szerint is felesleges.

Friss képek

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok, régen írtam, mert nm igazán jutottam nethez. De igyekeztem nyomon követni itt az eseményeket!
Hálapénz, nos, szerencsés vagyok, párom műtős, és a doki 10 fillért nem fogad el, és nagyon odafigyel rám:D Nem is tudom, mi lett volna, ha annyit kell fizetnem, mint amik itt néha le lettek írva. De azért kap most karácsonykor egy csomagot, de nem azért, mert kötelezőnek tartanám, hanem mert tényleg jófej:D
Most inkább az AFP miatt izgulok, kedden lsz meg az eredmény, remélem minden ok lesz.
Ha nem lennék addig, kellemes ünnepeket, kellemes bbásodást, akiknek itt az idő, a többieknek jó gyömbölyödést!

Kép
horpika

Nikky,
a Nyulas Jolánnal találkoztam a Kismamaklubban, ő lemondta, hogy teltház van nála, a Verát meg felhívtam és nagyon rendes volt, megbeszéltünk egy találkát a kórházban, megmutatott mindent és majd hozzá fogok járni NST-re is.
A kismamatornán meg tényleg jó a hangulat meg jó kimozdulni. Én most munka és karácsonyi bevásárlás között stresszelem magam, legalább arra az 1 órára kikapcsolok mindent, telefont, agyamat és élvezem a tornát.

Boszibaba,
óriási a hasad, nekem nincs ekkora! Vagy lehet, hogy van, de én nem látom ekkorának. Majd én is felrakok új fotót.

Téma védőnő:
ezt én is akartam kérdezni, hogy neki szoktak adni valamit? Én még sosem adtam, de néha az az érzésem, hogy lehet, hogy vár valamit, mert olyan gyakran szól, hogy menjek hozzá én meg nem találom olyan fontosnak.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Uhh alig győzök visszaolvasni. :D Ami a hálapénzt illeti... Hát rettentően bosszant, hogy elvárják, hogy adj pénzt. És nem is keveset. Ha nem adok neki, mert közbejött valami akkor mi van? Nem foglalkozik többet velem? Vagy nem szülhetek nála? Vagy nem teszik tisztába a gyerekemet?? Én ügyeletesnél szültem, és Nem volt rossz. Sőt lelkiismeretes volt a doki nagyon. Borzalmasan bosszant, hogy alkalmanként 5-10 ezer ft.ot elkérnek. Ami ugye egy terhesség alatt egy embertől minimum 50 ezer forint, aztán plusz még ugyanennyit elkér. És ez csak egy ember.. Egy nap meg azért elég sokan mennek hozzá. Ha csak alkalmanként 10 kismamát számolunk... Sok. Mit sok.. Rengeteg. És még nem is bizti, hogy azt az ellátást kapod amit "kifizettél". :evil: :evil: :evil:
Hu. Na mindegy. Persze biztos vannak kivételek. :)
Csak rettentően bosszant hogy kikötik, h ennyi meg ennyi. Na nem dühöngök többet. Majd jövök még.

Boszibaba:

28 hetesen ekkora pocit.. :o :o :o :o :o :o Bizti nem ikrek?? :D
pattogobolha

Pattogobolha hát igen jól megnőttünk! :lol: Ehhez képest csak 6 kg van rajtam. Egyedül van,nem ikrek,több orvos is mondta. :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Itt a tábla,ha gond van,szóljatok!
Én takarítok most pár órát...
Kép

Kép

Kép
babzsák

Sziasztok!

boszibaba,
Szép a pocid!! Ja, és kerek, a régebbi képeken csúcsosabb volt :D :D De látszik, hogy csak a pocid nőt, sehova máshova nem híztál. Majd én is feltszek képeket, nekem is óriási a pocim, leglább is én annak látom :D :D Tegnap megnéztük a "Holiday"-t és nekem is nagyon tetszett :D

Ma megyek dokihoz, és már előre parázok... Tegnap kicsit fájdogált a hasam, olyan fura fájásokat éreztem, mintha két oldalt lentre húzódna valami... Időszakosan eléggé erős volt a fájdalom... Mitől lehet vajon? Nektek volt már ilyen?
Az aktuális parám pedig az, nehogy nyiljon a méhszáj, vagy ilyesmi... Remélem megnyugtat a doki.

Ezen kivül megyünk még az anyakönyvvezetőhöz, a friss házassági anyakönyvi kivonatért. Ja, és ma fogjuk lerendezni a nagy karácsony bevásárlást. Szóval kicsit zsúfolt lesz a mai napom... De este jövök, és beszámolok, hogy mi volt a dokinál...

Szép napot, kismamik!

Kép
dijcsi

vitte, okéoké....igazad van! a magánrendelősök gennyesre keresik magukat.... A kismamik meg fizetnek ha saját dokit akarnak...ez van :?

boszibab, nagyon belehúztatok pocakilag ismét :lol: :lol: koomoly méretek!!!!!!!

babzsák, köszönjük qa táblát! és jó takaritást...
Vendég

Sziasztok!

Betti: Mi újság?Nem kacsintgat még kifelé a baby???Már nagyon izgulunk értetek itthon,anyu is kérdezi minden nap,hogy nincs hír rólad?!Gondolom ti hogy izgulhattok már! :D

Tinnyei:Én is szeretnék gratulálni a fiatokhoz!Ez az év nagyon fiúfogantató volt mindenkinek.

Tegnap voltunk a Camponában és benéztünk a H&M-be,nemrég nyílt,baromi szép rucik vannak és nem is olyan durvák az árak.Természetesen van egy szerzeményünk:
Kép

Kép

Most látom,hogy már közeledünk a 100 naphoz!
Dicamama:Mizujs veletek?
Vendég

Boszibaba:nagyon szép nagy pocid van!És csak 6kg?Ez igen!
Dijcsi:ne parázz!Nekem is vannak néha olyan fura érzéseim.Például nekem gyaloglás közben sokszor oda lentre úgy "belenyilal"vagy oda tapos én nem tudom mi lehet?!De elég kellemetlen érzés.Most ahogy írok meg valamiért nagyon mocorog a kis manóm.
Ezt már sokszor akartam írni:az én kicsi lányom vagy szégyenlős vagy rafinéria-én érzem és látom,hogy meg nem áll odabenn,de amikor szólok apának:nézd csak,vagy oda teszi a kezét azon nyomban abbahagyja.Nemtudom miért lehet ez!Szoktam viccesen mondani a páromnak:ez a kicsi lány teljesen olyan lesz mint a "kedves"anyukád(anyósom)>rafinált és akaratos.

KépKép
vicuska

Jó reggelt mindenkinek! Boszibaba nagyon szép a pocid,irigyekedek is érte rendesen!!! :D Nem tudja valaki,hogy a Jahn Ferencben tartanake kismama tornát? Meg szülési felkészítőt?
Vendég

Ma nekem is zsúfolt napom lesz-egy hétig nem volt a párom-Ma kezdem a nagy bevásárlást az ünnepekre.
Egy kérdés:én dec. utolsó hetében leszek 30hetes,de a védőnőm azt mondta csak jan. első hetében menjek erre a vizsgálatra,mert nem hiszi,hogy két ünnep között olyan jó lesz a kórházi ellátotság(nem lesznek bent a dokik).Ez nem gond szerintetek?Nem változtat az eredményen?

KépKép
vicuska

Szép napot Mindenkinek!

vitte
Képzeld, az én dokim minden alkalommal ad számlát és Ő pl. egészségpénztárral szerződött doki, így azt én vissza is kapom, ha leadom a számlát.
Tudodm, ez nagyon ritka! Szerencsés vagyok!

Kép
moncsi75

Benkoka:nagyon édi ez a nadrág!
Bbeti:irtóra izgulok értetek!Remélem minden szép és jó lesz!

KépKép
vicuska

Karácsony az új jövevénnyel:MESÉS

KépKép
vicuska

Jó Reggelt Lányok!

Hálapénz:
Én egyetértek Vicuskával… Dolgozom..Evekig fizetem a társadalom biztositást.. évekig nem láttam egyetlen egy doki… Kivéve azokat akiknek fizetni kell… Dantist és nőgyogyászt… Az utólsó amugy is meggazdakszik belőlem.. mert terhesen sokkal sürübben látagatom.. vizsgálat 5000, UH - 4000, ha mind a kettő megvolt – 9000—logikus – nem((( /na hát a számláról nemis beszélek…. Olyat még nem láttam… de az nem az én gondom… / … Tehát nem tartom se normálisnak.. se etikusnak… ezenkivül ELVÁRNI még pénzt kisszülőktől… Ha esetleg ugy érzem majd, hogy e nélkül a orvos nélkül… és segitsége nélkül nem tudtam volna megszülni ezt a gyermeket.. akkor meghálálom… pénzzel…
Tényleg szürnyű ez a rendszer… Vagy csináljanak fizetős egyeszségügyet… vagy milyen 50, 70, 100 ezer forintos nagyságrendű hálapénzről lehet szó… Nevetséges… Lehet hogy ezért is „fogy a magyar”???
Kép
Szülésznőt se fogok fogadni… Ha jár ez a szolgáltatás… egyis ott lesz egy…. Ha nem… hát nem…
Ezzel vagy azzal.. ingyen vagy 70ezerért… szülésznővel vagy anélkül a baba meg fog születni..Biztos nem marad bennem…

Kép

Kép
fenix

Sziasztok

Csak beköszönök, remélem mindenki jól van! :)

Mi jól vagyunk, Dominik baba egyre többet mozog! :)

Holnap megyek az AFP-re.

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Na, megvolt a 4D UH :) Csak nem szoltunk rendesen a picinek elore, hogy moutogassa magat, es full befordult a gerincem fele, az arcat egy pillanatra sem mutatta :( De mivel meg nem tul nagy (415g), boven lattuk minednet, es edi volt, ahogy mocorgott, hajlitgatta az izmait.

Kép
Szoval ilyenek vagyunk 20+6 :) arctakaro kezekkel es keresztbetett labakkal.

A halapenzrol csak annyit, en ha ugyeletesnel szulok, nem adok, max. ajandekot. De ha en kivalasztok valakit, hogy marpedig o jojjon be hozzam, akar unnepen, akar hetvegen, akar 24 atdolgozott ora utan, akar orakra, akar csaszarra, barmire, akkor sajnos majdhogynem jogosnak erzem az igenyet, hogy ezt ne ingyen csinalja. (Lehet, en sem csinalnam ingyen... :roll: ) Jelzem, minket sem vet fel a penz, de azt hiszem ez meg jo sok ev kerdese, mire csak egyfele kell fizetnunk: vagy TB vagy maganut. Igy a ketto egyutt pofatlansag, reszunkrol pedig indokolatlanul nagy aldozat. Uff.

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok Lányok!

Nanett: remélem jobban vagy! Egyébként én is elég változóan alszom, néha sehogy se jó, az éjszakai kijárásokról meg már nem is beszélek..., így reggelente sokkal jobban és mélyebben alszom, mert addigra már kevesebbet kell kikelnem és kimennem a WC re. Szerdán mondok Neked híreket a szülésznővel kapcsolatosan, megkérdezem mi a helyzet a császárral. Tényleg, ha a kiscsaj marad faros, akkor hogy lesz a császár? Időzített, vagy azért megvárják, amíg megindul rendesen a szülés és akkor császár?

Özi: nagyon szép kismami vagy! :wink: Tényleg csak pocid van! Már várjuk mi is Levit.

Betti: Hú te már nagyon finisben vagy! Nagyon izgulhattok. Szorítunk Neked! Szép szülést kívánok! Olyat amilyet terveztél. :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Babcsern: a Jahn Ferencben van szülőszoba látogatás, a hónap valamelyik keddjén. Mi voltunk Nanettel. Egyszer érdemes elmenni... torna szerintem nincs. Te is ott fogsz szülni? Kinél?

Hálapénz: az igazság az, hogy én tudatosan nem kérdeztem meg, hogy mennyibe fog nekem kerülni a szülés, ő meg nem is mondta, szerencsére, mert nekem az az orvos aki azzal kezdi, hogy mennyit kér kissé visszatetsző, és lehet, hogy azzal a mozdulattal fordultam is volna ki a rendelőből! A magánrendelésén egyébként 6000 Ft-ot kér. Úgy vagyok vele, hogy meglátom, hogy milyen lesz a szülésem, hogy vagyok megelégedve, és majd akkor vagy megkérdezem, hogy mivel tartozom, vagy adok egy összeget. Előre semmit. Ha meg leszek elégedve akkor nem fogom a pénzt sajnálni, pedig mi sem állunk valami fényesen!

Macsek: nem tudod nagyobba feltenni a babóka képét?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Tudom hiábavaló és butaság még ilyen korán képeket felrakni, de azért én örülök, és ezt a képet szeretném megosztani veletek. :) Meg majd minden hónapban egyet. :D ez az első "pocak" fotó. :D:D

Kép
pattogobolha

csináltam kukacot Vivinek kíváncsi vagyok sikerült-e

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

pattogobolha, édi poci, gyönyörűűű kiscsaj!!!!! valahol láttam én eut a képet, nem küldétek be vmelik újságba? Újpesten kinél szültél?
Vendég

Kép[/url]
Vendég

Na befejeztem a nagytakarítást!
Ráadásul karácsonyig már nem tervezek ekkorát,csak a napi"rutin" takarítások.Aztán nem leszünk itthon,ezért én már csak jövőre rendezek ilyet!!!

És most nézem,hogy már csak 100 nap!!!!

Nekem mostanában iszonyúan fáj a derekam,egészen a térdemig nyilal a fájdalom. És bármit csinálok,estére mindig nagyon fáj,úgy mozgok,mint egy béna.

Kép
babzsák

Sziasztok Lányok!

Úgy látom, sikerült beraknom a vonalzót. Köszi Nikky!
Holnap megyek az orvoshoz, a szülésznőt is megbeszélem vele.
Hát igen, ez a hálapénz dolog elég hervasztó, nekünk tényleg szerencsénk van a dokival, bár az ajándékokra is sokat költünk. A védőnők előtt viszont le a kalappal! Az enyém még egy doboz csokit sem fogadott el, és olyan határozottan utasított vissza, hogy éreztem, megsérteném, ha erőszakoskodnék, pedig tényleg nagyon rendes és segítőkész volt.
Pattogobolha, Boszibaba, nagyon szépek a pocakjaitok!

Babzsák! A táblázat nem kis munka lehetett. Még bővíthető? (Ha be tudsz rakni: 22 hetes és 1 naposak vagyunk, a Péterfyben fogok szülni (remélem), a kislány neve Eszter lesz (valószínűleg).

Ma lett meg egy vérképem eredménye, elég rossz lett, alacsony a hemoglobinom és a hematokrit, viszont a szérum vas normális, tehát elég vasat fogyasztok, csak nem szívódik fel rendesen. A koleszterinem viszont kicsit magas.

Hát, egyelőre ennyit, puszi!
Vendég

bacilivi:

Köszi:) Ezt a képet sok helyen láthattad. :) a babavilág.hu-n meg a fisher-price szépségversenyén. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szia Barbamami!

Most látom, hogy tényleg csak két nap különbséggel vagyunk kiírva.

Kép
Vendég

Edi!
Persze,beírlak! Egyébként Őzinek köszönjétek,ő csinálta meg,én már csak örököltem,bővítgetem,stb.
Bárkit beírok,csak arra kérlek titeket,hogy priviben írjátok meg az adatokat,mert így átsiklok felettük esetleg,ha sokat kell visszaolvasnom...

Ja,és még annyi a táblázattal kapcsolatban,hogy jövő héten nem leszek itthon,ezért ha beleegyeztek,akkor vasárnap felrakom a táblát,de a 25-i,hétfői adatokkal. Így talán nem marad ki hét...

Kép
babzsák

Edi
Látom sikerült :D ügyi vagy...

Nemtudom ti hogy vagytok vele-bár látom még a legtöbben dolgoztok is..hogy bírjátok??Egyszerűen takarítok itthon 1-2órát és le kell feküdnöm pihizni,olvasni,és nem egyszer de elbóbiskoltam már délután..pedig egy pörgős tipus vagyok!! :roll:
Mondanom se kell h este teljesen használhatatlan vagyok 9után..
Remélem nem vagyok vele egyedül..
Dóri már 1 hete egyre többet mocorog odabennt,de kívűlről még nem nagyon érezni...
Kinek mikor érezhette a férje ezt először???Már úgy várom...Olyan jó érzés lehet...?????!!!!!

Kép
nikky

Ja Pattogobolha...
hát ez a kép a lányodról egyszerűen annyira édes hogy megzabálnám...gyönyörű kislányod van!!!Gratulálok!!
nikky

edi
Kérlek szépen, mond el nekem ki a Dokid? Kinél fosz szülni Péterfyben... Milyen Doki ő... van e magánrendelője.. PLEASE!!!! Az énpéterfys Dokim elutazik félévre... és most új után kell néznem.. Köszönöm szépen :!:

Kép

Kép
fenix

FEnix, nekem Tarnóczit ajánlották......állítólag nagyon szuper , rendes, aranyos doki! Ha gondolod megadom az elérhetőségét, bár én nem hozzá fogok menni szülni, mert elég borsos árakat "kér" a szülésért ő is! :(

Kép
elizabeth25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: