Annyit rohangaltam az elmult heten, hogy minden meglegyen mire jonnek az Anyuek. A karacsonyfat is megvettem, azt el is kellett dugni a garazsban, majd ennek a hetnek a vegen allitjuk fel. (Itteni szokas szerint mar korabban megvan a fa. Egyebkent a mi karacsonyunk a ket tradicio otvozete. Jon a Mikulas 6-an (magyar), aztan egy hettel karacsony elott hoznak az angyalok fat (kanadai - nem az angyalok, csak az, hogy elobb van fa), aztan 24-en jon a Jezuska az ajandekokkal (magyar), es meg 25-en reggel a Santa Claus az ajandekok masik felevel (kanadai).
A mai napra meg maradt egy nagy bevasarlas amig a Bence oviban volt delelott, aztan megfozni a kajat, hogy mikor hazaerunk a repterrol mar csak melegiteni kelljen, ja, es meg ki is takaritottam kozben.
Elmeletileg egy ora mulva erkeznek az Anyuek, de neztem a repter oldalat, ott 1/2 ora kesest mutat.
Kriszti!
Majd csinalj kepet a mezesekrol jo? Kivancsi vagyok milyenek szines diszitessel.
Andi!
Te jo eg! 200 mezes elfogyott?!
Viol!
Nekunk tavaly ment tonkre a tv-nk, csak radiokent funcionalt, hang volt, kep nem
Megyek, mert a Bence itt kinlodik, meg lassan keszulodunk is. Csak a Bence meg en megyunk a repterre, a Balint alszik. Igy kenyelmesen elferunk a kocsiban a csomagokkal egyutt.

[/url]