A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

NoémiKép
Háromból egy csak talált apucit magának nem ? A 7mm-es nyálkahártya nem túl vastag, de jpbb kint az enyém (5mm) A megtapadásig még sokat vastagodhat. A dokim szerint a Profasi is vastagítja. Egyébként Karmen írta, hogy a túl vastag sem jó a dokija szerint, 10mm körül ideális.

HurkiKép
Jót nevettem a párod esetén a Fütyológussal. Az új franciaágyat meg tessék kellõképpen felavatni !!!!!

CsutkaKép
4 adag Profasit kaptál ? Miért ennyit ? Karmennek is csak 2-t adtak a lombikon.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Újabb álomnak van vége, ma elkezdtem barnázni, úgyhogy nem is engedi hogy reménykedjek. Pedig annyira bíztam benne. De semmi nem változik. Közben két barátnõm is szülni fog januárban. Bõgni és ordítani tudnék, iszonyat indulatok kavarognak bennem . És közben szépen türelmesen várjam a hormon-eredményt. Megint meg fog jönni!!!
Puszi, Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

CsutkaKép
Bocsi, egyszerre írtunk. Én is Utrogestant kapok.

Cat

Cat
Kép
cateye

Csutka
Én Clostit szedtem és Zitazoniumot és Profasillal repesztettük Kép Nem akarom, hogy megjöjjön... Kép majd holnap tesztelek asszem... de a munkámra nem tudok koncentrálni, csak ülök, mint egy tök...
Ti mióta próbálkoztok?
Noémi
noémi

Anna Kép
Nagyon ismerõs... körülöttem is mindenki szül vagy terhes...de egyszer eljön a mi idõnk is. (Csak gyõzzük kivárni...) a hõdet szoktad mérni?
Noémi
noémi

CatEye!
Komolyan ilyen sok a 4 adag? Azt hittem ez normális adag. Lehet, hogy ez egy gyengébb gyógyszer, nem? Most mi az a "Profasi"? Egy ilyen típusú gyógyszerek gyüjtõneve, vagy egy gyógyszer neve? Bocsi én még nagyon kezdõ vagyok! Akkor a Choriogin egy Profasi?
Csutka
Az hiszem most jött meg rendesen, mert görcsölök.
Csutka

Noémi!
Mi 3,5 éve próbálkozunk, ez a második sikertelen gyógyszeres kezelés.
Hosszú idõ igaz?
Anna! Ne csüggedj, nem vagy egyedül. Borzalmas érzés, és sokan átéljük hónapról-honapra, de egyszer a mi idõnknek is el kell jönnie!
Csutka
Csutka

Csutka
A Profasi egy tüszõrepesztésre is használt készítmény, és biztosan van többféle is és te egy másikat kaptál.
Szegényke...kitartás
Noémi
noémi

Csutka
Én akkor nemis szólók semmit a magam kis 11 hónapjával...
És mi a problémád? Hormonjaid rendben vannak? Szervileg minden OK?
Noémi
noémi

Noémi!
Állítólag szervileg nincs baj. A hormonjaim rendben, a páromnál minden OK. Erre varjál gombot! akkor miért nem? Az orvosom is csak bíztat, hogy mostmár biztos lesz, meg türelem, de hát ki tud türelmes lenni ha valamire már ilyen nagyon régóta vár?
Csutka
Csutka

Sziasztok lányok!

Gitta
12c 5cn, köszi

Lányok, volt valakinek a párjának 25-30 millió/ml közötti eredménye? Mit mondott a doki? E vitamin tényleg hatásos? Képes érdemben annyival javítani az eredményt?

Köszi
Bea, aki már eléggé kétségbeesettKép
Bea

HurkiKép

MondjadKépKépKép

Galuska

KépKép
galuska

Hurki
Tudom, hogy akkor, ott a fürjecskédnek ez egy szörnyû élmény volt,.......de én úgy röhögtem, hogy a könnyem is folyt KépNem a fürjeden, hanem ahogy ezt leírtadKép
Csutka
Nálunk ugyanez a helyzet. Semmi probléma sem velem, sem a férjemmel, mégsem sikerül. Sõt 5 inszem sem sikerült.Gondolhatod, hogy el vagyok én is kenõdve. A lombiktól viszont sokat várok. Már minden vérvételt, matyivizsgálatot megcsináltak a Schöpf-ben, már csak az eredményre várunk. Nekem még lesz egy bakterológiai vizsgálatom, utána bejelentkezek a Kaáliba. Lehet, hogy már hamarabb is elmegyünk mint ahogy elkészülnek az eredmények. Fel a fejjel!! Úgyis sikerülni fog!! Tudom, hogy a legútálatosabb kérdés a "mikor?", amire nem tudhatjuk a választ. Egyet viszont igen: Sikerülni fog!!
Lujza
lujza

Hurki! Várjuk a folytatást!!! Kép Kép Kép

Bea! Kb. 2 hét múlva megyünk vissza a párommal ellenõrzésre, akkor talán meg tudom mondani, hogy nálunk segített-e valamit az E vitamin. Remélem, hogy igen. Kép Mert nálunk még ennél is kevesebb a spermaszám. Kép

Kármen! Nagy-nagy drukk!!! Kép

CatEye! Nekem is elküldöd a zebrafarm elérhetõségét a mailbox-os címemre? Vagy ez megint a régi honlapon van, ugye? Azt sajnos nem tudom megnézni. Kép

Nekem holnap UH.
Bogár! Lesz a következõ ebben a ciklusban? Vagy talán már volt is? Te elõttem jársz néhány nappal, ha jól emlékszem. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok!

Lányok, megtudtam valamit és nem bírom ki, hogy le ne írjam.

A vetélésemkor a szövetteni eredményemre az volt írva, hogy Partialis mola ( üszög terhesség). Most megtudtam, hogy ez akkor alakul ki ha egy normális petesejtet két hímivarsejt termékenyít meg és így a megtermékenyült pete triploid kromoszómaállománnyal rendelkezik. Annyira megnyugodtam mert végülis nem vagyunk genetikailag hibásak csak a véletlen hozta így a dolgot.

Csutka
Nyugi jön az a baba nemsokára. Én sokáig 2 adag Profasit kaptam. Most ebben a hónapban nagyon büszke vagyok mert nem kellett beadni ezt a szurit, normál idõben (ciklus 14 napja) megrepedt a tüszõm magától úgy ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. Ilyen január óta nem történt velem. Ugyhogy csak türelem.

Üdv: Nina
Nina

Andi28Kép
Otthonról elküldöm az új album elérhetõségét este.

CsutkaKép
SajnálomKép
Nem ismerem a Choriogin-t de biztos más koncentrátumu mint a Profasi.

BeaKép
A páromnak a dokija azt mondta, hogy az E vitaminnal például egy 87%-os matyi eredményt 90-re lehet javítani, de sokat nem szabad Tõle várni !

Cat
Kép
cateye

LÁnyok!

Én olyan boldog vagyok!
Végre éreztem a nyákot! (14. napon) Ezek szerint volt peteérésem??? Ugye, ez azt jelenti? (tudjátok, én még nem hõmizek...) Ez nagy szó, eddig nem nagyon tapasztaltam ilyet!

Csajok, nem csüggedni, jön még kutyára dér, lesz itt még babaesõ!!!!!!!!!!!

KármenKép mikor is kell nagyon drukkolni?

HurkiKép
Lezajlott lelki szemeim elõtt a jelenet, jót nevettem!

AnnaKép
Ne légy szomi!!!! Holnapra jobb kedved lesz, meglásd!
Én már ilyeneknek is tudok nagyon örülni, hogy volt pé-m, ha igaz..

NoémiKép
De jó lenne egy csíkos hír!!!

NelliKép
Elért a Holdas info???

Puszi:
JókedvûKrissi
krissi

Helló Lányok Kép
Mi újság?
Üdv az újaknak, csak ne maradjatok sokáig. Az efeletti topicban találtok egy csomó infót!

CateyeKép Veled mi van? Milyen gyógyikat szedsz pontosan, és mennyit?

HurkiKép Szuperül írsz! Írj már mi van? Peteérés, repedés, baba, stb...

KarmenKép
Holnapra nagyon szorítok ám Neked.
Marcsiról sajnos nem tudok többet, majd beszélek vele.
Egyébként nálam azért nincs a táblában benne a próbálkozások hónapja, mert sok összességében, de rossz hormonszinttel nem is reális, szerintem senkinek. Próbálkozik az ember lánya, de az esély szinte 0. Legszívesebben a mostani ciklustól számítanám. És még az is ok, hogy sok volt a gomba elleni kezelés.

BeaKép
Ne izgulj a 25-30 millió/ml miatt, az alsó határ, de változhat. Nálunk is ennyi volt, aztán a SoteI-n is megnézték, ott már több volt, a múlt hónapban meg: 80 millcsi.
Változik, és nemcsak a száma a lényeges, hanem mennyi az életképes. Hallottam olyanról, hogy 100M körül volt, de a 80%-a selejt. Szóval fontosak még a további paraméterek is.

CsutkaKép
A hormonjaid rendben vannak biztosan? Csak azért kérdem, mert nagyon kevés doki ért hozzá. Nekem is ezt mondták tavaly, hogy nyugi, jók az értékek és mi lett belõle?(Elhalás...)
És nem voltak jók az értékek, mert nem értett hozzá az az orvos. Szóval csináltass mégegyszer vérvételt, és mondd el itt nekünk, a többiek is tudják, hogy mi az elfogadható. Ha méred a hõt, abból is megállapítható, hogy van-e baj. Mindenféleképp tedd meg valamelyiket, mert hiába a próba, ha a hormonok rendetlenkednek. Egy orvos véleménye pedig édeskevés, Te is látod, igaz? Persze ne legyen gond, csak a biztonság kedvéért áruld el az értékeket...

Gitta Kép VirágKép Merre vagytok?

Ja, én is mensizek már, nem nagyon szoktam görcsölni, de ami az 1.napon volt, az valami csúcs volt. Még jó hogy péntek este, éjjel volt. A hõm fenn volt a 38.cn-ig, de aztán leesett(az állam is), na annyira nem, mert a görbébõl a dokim mondta, hogy babu az nincs...

Gitta, ezért is kérdeztelek, hogy mi volt a múltkor veled, mert mintha neked is hasonló élményed lett volna? Szóval a 4cn-on vagyok.

Nikie
nikie

Csajszik!
Az igaz, hogy minél több gyógyszeres kezelésen van túl az ember annál hatékonyabb lehet?
CatEye!
Az E vitamint sak úgy szedethetem a párommal, és javíthat rajta? Probléma nincs vele, de gondolom nem ártana neki.
Nina! Lujza!
Köszi nektek is a bíztatást.
Annyira aranyosak vagytok, hogy már nincs is annyira rossz kedvem.
Csutka
Csutka

Nikie!
Nálam vannak az eredmények, ha megmondod mit írjak, leírom nektek. A megadott kereteken belül van az FSH-t kivéve. Az is csak a második mérésnél csúszott ki a határértékekbõl.
0,6 az eredmény, és 1-9 közötti a normális. Azt hiszem CatEye mondta rá, hogy az nem veszélyes.
Csutka
Csutka

Sziasztok Lányok, Kép

most jöttem vissza az UH-ról. A 14. napon vagyok.
Ezt az eredményt kaptam:

Folliculometria.
Bo. ovariumban egy 16,7 mm átmérõjû a jobb oldaliban egy 12 mm átmérõjû folliculus látható.
Rendes nagy méhhben 10,5 mm vastagságú nyálkahártya.

Szerintetek ez jó? A ciklusaim 30-31 naposak. Most már lassan megfog érni?
Mit gondoltok? A dokim csak a jövõ hét végén lesz úgyhogy nem tudom õt megkérdezni, az UH-t pedig nem orvos, hanem egy asszisztens nõ csinálta, aki nem volt közlékeny.

Nati
nati

Nati!
Ezek nagyon jó eredmények! Kép Méred a hõdet? vagy van LH teszted (bár az sokszor hibás), hoyg tudd mikor van peteérésed?

Noémi
noémi

Csutka!
Na, ezaz! A határértékek sajnos nem mindig vannak jól megadva, nálam ez volt tavaly. A határérték a progeszteron hormon esetében, de ha jól tudom, a többi hormonnál is a ciklus különbözõ napjain más-másnak kell lenni. A progszteronnál 28 napos ciklus esetén a 21.napon mérve: több legyen 21 ng/ml-nél vagy 64 nmol/l-nél !!!
Nikie
nikie

CatEye! Hallottam hogy van olyan aki megérzi ha megreped. A dokival még nem tudtam beszélni csak egy asszisztensel, aki azt mondta hogy mielõtt kirepedne a tüszõ, már leválik a petesejt a saláról, ezért kell a Profasi. A Choriognin a dokim szerint gyengébb, nekem ezért a Profasit irta fel.

Hurki! Hát ez tényleg nagyon jó eredmény lett! Végre valaki, akinek nem hiába volt a mûtétje!

Nikie, és a többiek. Pontosan holnap 8ra megyek, akkor UH hogy megvannak-e a tüszõim, és fél 9kor kezdenek altatni. A többit tudjátok.

Bea! A férjemmel a lombik alatt szedetik az E vitamint, de szerintem se javithat túl sokat, mert nekünk akkor is ICSI lesz.

Este még benézek, ma szinte végig fekszek, nehogy idõ elõtt kirepedjenek.

Rita! Holnap várom a hireket mi volt és mi a véleményed a dokiról!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

NikieKép
Küldtem mailt is, de most, hogy jelentkeztél itt is írok Neked. Múltkor nem kaptam meg a mail-ed. KépKépKép Már tényleg kiváncsian várom, hogy megírd, mi a véleményed a görbéimrõl. Légyszives írjál.KépKépKép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Nikie!
Az nekem a 21. napon 15,20ng/ml. Akkor az nem jó. De arra kaptam akkor az Utrogestan-t, nem?
Csutka
Csutka

Sziasztok!

Holnap reggel megyek egy új dokihoz, kíváncsi vagyok hogy mit fog mondani!

Szamoa! Kép
Megírom magánban az eddigi dokijaimat, mert nem akarok konkrét neveket beírni ide. Te is debreceni vagy? Kihez jársz?

Csutka! Kép
Igen, az Utrogestan-t a progira kapod meg a Clostit is, de nézik mellette a hormonszintedet, hogy mennyit változott?

CatEyeKép, KarmenKép!
Hatalmas drukk nektek!

Noémi!Kép
Itt egy kis ++++++++++++++++++++ energia!

Leone

KépKép
leone

köszi lányok

nálunk is ez a baj, velem úgy néz ki semmi baj, a férjemmel volt(gyulladás), meggyógyult, de a szám ilyen szar lett. Azóta sem jött össze . Szerintetek mi jöhet ezután? Inszemnek ugye így semmi értelme, lombik?

Bea
Bea

Nikie!
Most megint kellett mennem hormonvizsgálatra a gyógyszerek mellett. Most megint Closti, aztán UH, szuri, addigra ott lesz a leletem is.Remélem lesz megint sok petécském. Az elõzõnél is három volt.(Mégsem lett jó semmire)
Csutka
Csutka

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak már benneteket, de még soha nem volt bátorságom, hogy írjak is. Most viszont olvastam, amit Anna írt, és eléggé felkavart: én is szinte teljesen ugyanezt érzem ( "Bogni és ordítani tudnék, iszonyat indulatok kavarognak bennem." ).
Nagyon együttérzek Annával, és nagyon jó azt olvasni, ahogy itt segítitek-támogatjátok egymást. Ettõl még az íráshoz kellõ bátorságom is megjött. Kép
Én azt gondolom, hozzátok képest mi még az elején tartunk (jövõ hétfõn megyünk elõször konzultációra egy Meddõségi Centrumba), de én már nagyon el vagyok keseredve.
Azt remélem, hogy Titeket olvasva jobb kedvem lesz és inkább reménykedni fogok, mint szomorkodni.

AncsaNita
AncsaNita

AncsaNitaKép
Ne szomorkodj!Kép Írj magadról, hogy jutottatok el idáig. Mióta próbálkoztok és mi a probléma? Itt próbálunk mindenkit biztatni, bár mindannyian küzködünk, hogy babánk lehessen.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok Lányok! Itt vagyok olvasó üzemmódban, mert alig van mostanában idõm írni. Nálunk semmi különös, pénteken megyek 24.napi vérvételre, férjecskémnek bakteriológia, aztán 3.- napi vérvétel és 1. inszem.
BEA:nem vagyok benne teljesen biztos, de nálatok szerintem esélyes az inszem, mert az a 30 millió akkor mind ott fog tolongani a petécskénél, és neki egyetlen is elegendõ!!
NIKIE:remélem ez a ciklusod olyan lesz, mint a Nagykönyvben!Kép
KARMEN:most már muszáj összejöjjön! Összeadódnak a közös energiánk és eltalál egy energiabomba és a tüszõcskéid majd szétpukkannak, persze csak akkor, amikor szükséges!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
CAT:mail ment!
Virág
Virág

KarmenKép,BogarKép
Megnyugodtam tüszõrepesztés ügyben. Ezek szerint a 2 Profasi elég, és jó hatóanyag. Megijedtem, mert azt hittem csak én kapok ilyen keveset, mert itt Mindenki 4 ampullákat írt.

BeaKép
A lombik segíthet rajtatok. Jelentkezzetek be egy meddõségi centrumba, és hajráKépKépKép

AncsaNitaKép
Üdv a topicban. Írjál bátran ide, mert mi is hasonlókat érzünk, és megpróbáljuk átsegíteni egymást a hullámvölgyeken. Mindig másnak van több ereje, és húzza a többit magával. Nem adjuk fel, amíg nem lesz pici babánk, és együtt totlogatjuk majd a térenKép Azért ne ragadj le itt, kívánom, hogy minél hamarabb tovább állj.

NikieKép
Köszönöm a kérdésedet. 2*1 Clostyt szedtem, pluszz 1 Estrofem minden nap a nyálkahártyám védelmében, ami még mindig vékonyka (5mm). Tegnap kaptam tüszõrepesztõ szurit, és holnap estétõl napi 2*1 Utrogestan bogyót kaptam, ami a megtapadásig vastagítja a nyh-t. Az elõzõ ciklus 21. napi vérvételem jó lett, a progim 26 ng/ml lett, amikor még csak Clostit szedtem. Ez biztató. A 3. napi vérvételem eredménye holnap lesz meg. Holnap csinálnak PCT tesztet is, megnézik, hogy a ma esti matyikák ficeregnek-e még, és keresik-e anyucit. Sajnálom, hogy megjött NekedKép Hogy-hogy megint ilyen hosszú volt a ciklusod? Nem ittál teát ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Leone Kép
Igen itt élek Db-ben, de nem vagyok tõsgyökeres cívis. Eddig a Klinikára jártam, nem magánorvoshoz. Mivel úgy néz ki nem leszek hipp-hopp terhes, jó lenne ha kikezelnének mielõbb. Nem is tudom, ilyenkor mit csináljak? 1. Mondjam azt, hogy már régóta próbálkozunk, vagy 2. Õszintén mondjam azt, hogy rossz a sárgatest-fázisom (több doki szerint is) és bár még nem próbálkozunk, de szeretném, ha kikezelne és ne vetélés után kezdjen hozzá?
Hálásan várom a dokik nevét!

Sz.
szamoa

Laura Kép Küldtem mailt, megkaptad?
Csutka Kép Látod, alacsony nálad is, de ne izgulj az Ultragestan arra van: 17-26 nap között kell szedni.Természetes készítmény, ugyanolyan gyönyörû babunk lesz, mintha a szervezetünk produkálná magától.(A dokim így mondta, és nagyon tetszettKép)
Nikie
nikie

CatEye! Köszi. Kép

Bea! Mint írtam, nekünk ennél kevesebb a spermaszám, de még az sem olyan rossz, hogy indokolt lenne a lombik. Ha minden jól megy, akkor ebben a ciklusban meglesz az elsõ inszem. Kép És a sok-sok negatív hír ellenére, igyekszem nagyon-nagyon bizakodni. Kép

Kármen! Jó pihit mára! És nagyon-nagy drukk holnapra! Kép

Andi
andi28

Nikie!
Remélem tényleg jó ez a gyógyszer mert ha más baj nincs , ennek segítenie kell!!!
Te most hol is tartasz? Nekem ma jött meg, most kezdek elõrõl mindent, immár harmadjára. Három a magyar igazság nem?(Na jó, negyedik a ráadás...)
Noémi! Tesztelj ma, vagy holnap reggel, de ne csigázz minket!
Mindenkinek további kellemes napot!Holnap jövök.

Csutka
Csutka

Sziasztok Lányok,

Alig tudtam elolvasni a mai termést, annyit írtatok! Nálam nincs sok újság,a hét vége felé leszek középidõs, hát majd meglátjuk!

Új LányokKép
Üdv a topicban!

Cateye Kép
Köszönöm az emailt. Meg is néztem a képeket. Nagyon szépek vagytok rajtuk, tényleg!

Hurki Kép
Fantasztikus, milyen lendülettel írsz! Mindig annyit nevetek az írásaidon. Írjál sokszor!

Puszi mindenkinek,
Alena
alena

Sziasztok!

Kaptam Doristól e-mailt.
A ciklusa 4. napjától Clostit kap, a jövõ héten hétfõn megy elõször uh.-ra. Majd megírom, hogy hogyan halad a ciklusa.
Azt írta, hogy 3 sikertelen Clostis ciklus után lombik lesz. De remélem összejön nekik így Clostival is!!

Én a következõ (sokadik) ciklus 9. napján vagyok ma. Kérem szépen javítsatok ki.

Mindenkinek sok sikert!!!

Éva
Éva

Sziamia Mindenki, ma annyit dolgoztam mint egy lóóó
ma spermakérdésben nagy vagyok meg is válaszolom mindenkinek szóval nekünkKép (mintha nekem is lenne)is 20 millió volt (alig mozgott annak a 40%-a és azok is csigák voltak, ezt kíméletlenül rá is írták a papírra, na és ama fütymörgõvizsgálaton megtapizták a fütyinket és megállapították hogy hereviszerünk van Képaztán szedett a fürjem csodabogyót de semmit nem ért a maca vibével jobb eredményeket produkált, na de ez akkor sem jó, ezt meg kell mûteni mert terméketlenséghez is vezethet és valóban 40 millcsirõl fél év alatt jutottunk a 20 millióhoz Kép. Addig szedettek vele ilyenolyan csodaszereket amik persze nem hazsnáltak, aztán jött a mûtét. Aztán a mûtét altatásban laparos és nagyon gyorsan felépült belõle, tudom ajánlani a dokit. Most 2 hónappal utána sokkal sokkla jobb mind a száma mind pedig a fürgesége. 80 millió és abból 80% szupikisfickó Kép Viszont mivel nagyon ingadozó lehet az eredmény matyiügyileg Kép akkor sem kell kétségbeesni, mert akkor hamarabb kerülünk inszemre vagy lombikra mint akkor ha jó a matymaty Kép tehát Bea a 20 millió valóban a legalsó határ és érdemes lenne fütyológusnál megnézetni, hogy mitõl rossz.
Ancsanita, ne szomizz, ha elmondod a gondod akkor itt lesz aki tud segíteni, mi már itt professzorok vagyunk!Kép drHurki segít, hívj most!
Madaran, ha megjött annyi baj legyen, nem szabad elkenõdni miatta, ha megkapod a hormonos eredményt és megtudod mi a baj akkor fogsz megnyugodni, az esélytelenek nyugalma sokkal jobb mint minden hónapban remélni és pofára esni. Így a várakozás is elviselhetõbb. Kép
Az én fürjecském is kísérleti nyuszi volt beszedett a lelkem egy vagon vitamint, pasivitaminos készítményeket, macát, tökmagot (na azért nagyot harcoltunk Kép hogy de azt nem akaroooom)most nem etetek vele semmit sem, várjuk a csodát Kép de tényleg Kép
Nikie, azt tudod, hogy olyan kuriózum hõgörbém van, hogy már-már esettanulmány leszek Kép szerintem ilyet még a punászom Kép sem látott, majd mond rá valamit ha végre felveszi a telefont és eljutok hozzá. Középidõben kellene ultrahangra menni, hogy megállapítsa van-e peteérés nõ-e valami vagy tényleg pco van-e és ha igen akkor mûtsön meg már holnap! Kép
Juj de hosszú lettem már megint! Pedig annyit tudnék még ....
puszika drHurki
hurki

CatEyeKép
Megkaptam az e-mailt, koszonom es megneztem a kepeket isKép Nagyon szuperek!! Majd rakok fel en is, csak az op. rendszert ujra kellett telepiteni a gepen, talan este mar rendesen fog mukodni.
Nagyon szoritok, hogy most sikeruljonKép ++++++++++++++++++++ energiat kuldok

KarmenKép
Neked is megy ezerrel a drukk holnapra. KépKép

HurkiKép
Mar alig vartam, hogy irjalKép Varjuk a folytatastKép

Uj LanyokKép
Udv Nektek, de ne maradjatok sokaig, mi is igyekszunk a masik topikba menniKép

BarbiKép
Most szedem ossze a gondolataim a levelkehezKép Kerlek ne szomizzalKép Mi hasonlo cipoben jarunk. Mi is akkor kezdtuk a varakozastKép De fel a fejjelKépKép

Elnezest, ha valaki kimarad, de annyit irtatok, hogy alig tudtam vegigolvasni. Mindenkinek jo munkat, aki kozepidoben van, aki meg a a vegen, annak hajra!!

Most kaptuk meg a parom eredmenyet, illetve hivtuk fel a kozpontot. Annyit tudunk, hogy normal ertekei vannak, "minden rendben". Pontos adatokat majd a kovetkezo talalkozon tudunk. Most varom, hogy megjojjon - kivetelesen -, hogy tudjunk menni vervetelre es HSG-re, de most bezzeg nem akar. Idaig nem mertem a homet, de ma elkezdtem ujbol, mert azert kivancsi voltam. 36.8 lett ugyhogy nem igazabol remenykedem.

Pusza:
Vica
vica72

Cateye Kép
Igen, elég hosszú volt a ciklus, de az elõzõ 2 ciki 27-28 napos volt. A teát ittam, és pém is volt, meg is repedt, csak aztán elcsúszott. Nem tudom miért. Sõt a hõm is fenn volt 37 felett, ami gyógyik nélkül nálam csúcs. A nyálkahártya is 12 mm volt a 36 cn-on, megvastagodott UH alapján, csak HCG=0.
Nem izgat, majd most összejön a gyógyik hatására.

Hurki Kép Egy görbédet megnézném, küldd már el, légyszi, tuti nem is nagy a baj, csak max. az mint nálam.
Ha kb. olyan a görbéd, mint az enyém. Milyen hosszúak a ciklusaid?

Nikie
nikie

Sziasztok szakértõ Lányok,
Rengeteg volt a melóm, nem volt idõm olvasni Titeket, írni.

Ma vagyok az elsõ Clostis hónapom 24. napján és képzeljétek tegnap óta tök fáj a cicim és néha érzem a hasam enyhén, mint amikor megvan.
Tök aggaszt, hogy akkor most megint milyen hormon nem jó, hogy fáj a cicim. Ha normális sárgatest fázisom lene, nem kéne fájnia, nem?
Nektek volt ilyen?
Hány napra jön meg Nektek clostiszedéskor?

nagyon köszi, hogy segítetek!
Üdv
Adél
adél

Hurki
köszi az infot. Mi is Nikie dokijához járunk. A férjecském kapott egy jó kis prosztatagyulladást, a doki mindig figyelte mikroszkóp alatt. Kétfajta gyógyszert kellett beszednie szegénykémnek (ez 5 hónapig tartott), közben a doki minden egyes alkalommal azt mondta, hogy a gyulladás makacs, de az nagyon szépen látható, hogy a mennyiséggel szerencsére nincs semmi baj, kb. 80 millió lehet. Ez így jó, mert a gyulladást elõbb-utóbb meg lehet szüntetni, de a számot sokkal nehezebb növelni. A gyulladás aztán megszûnt, gondoltuk elmegyünk újra megvizsgáltatni számszerûleg, erre 28 millió. Na erre varrjatok gombot. Hogy mehetett le két hónap alatt ennyit? Ja és ráadásul össz. 2 ml volt, ami szintén nagyon kevés. Nemsokára megyünk vissza a dokihoz, meglátjuk, hogyan tovább.

Köszi lányok mégegyszer
Bea
Bea

LÁnyok, ne hagyjatok itt bizonytalanságban!!!!!
Az, hogy volt nyák, az biztos, hogy peteérést jelent?

Szamoa, nem is írtad, hogy akcióztatok-e a Holdadkor!

Kármen, én nagyon drukkolok neked holnap!

Vica, ezek jó hírek! Még ha meg is jön, mostmár minden simán fog menni! Neked is drukk!!!!

Lányok, akit nem érdekel a Hold, az szóljon, hogy ne nézegessem neki!!!

Mi van Gittával?

Üdv:
Krissi
krissi

Bea Kép Te most melyik dokimhoz jársz?

Krissi Kép Bocsika, de nem akarok hülyeséget mondani. Nem megbízható a nyák, mert számít az állaga, színe, a nyújthatósága stb. De ha van, az jó. Peteérést jelenthet, a hõgörbe viszont pontosabb, inkább azt mérd.

Engem érdekel a Hold, kérlek nézz továbbra is. Köszi!

Nikie
nikie

Krissi,
Tök jó, köszi, hogy megírtad a holdas napomat pénteken, én örültem!

Adél
adél

Szia Adél Kép
Nekem is ugyanez van, amióta clostit szedek. Ez most a 3. ilyen hónap, és nekem is fájt a cicim meg feszült a hasam. Nem tudom, hogy ez most jót vagy rosszat jelent, de itt sokan írták, hogy menstruáció elõtt szokott fájni a mellük. Szerintem ezen megoszlanak a vélemények, hogy ez mit jelent, van-e peteérés vagy nincs.
A Clostival nekem egész rendszeresen jött meg, 30-31 napra. Nem tudom, hogy a gyógyszertõl van-e vagy sem, de azt gondolom segített, mert elõtte elég változó volt. Igaz, hogy közben szedem a MACA-t is, ki tudja, melyik tett csodát. Kép Kép

Alena
alena

Alena,
Nekem régen tök pontosan 28. napra jött meg, doki szerint volt mindig peteérésem, csak az volt a baj, hogy pecsételgettem elõtte, ezért kellett a kezelés. Régen megjövetelkor fájt icipicit és kész, de nem emlékszem valaha is, hogy fájt volna torna közben pl.

Viszont most nem pecsételek, de tuti nem normális, hogy érzem a hasam néha és a cicim is fáj és néha fel tudnék robbanni (ilyen a hangulatom). Szóval ez tuti valami hormon, ami nem jó.

Dokid mit mondott, amikor visszamentél?
Nekem tuti ez lesz az elsõ, hogy ezt elmesélem...
Ha megjön, akkor újra kell Clostiznom és 13-14. nap kell mennem UH-ra.

Adél
adél

Köszi Nikie. Lehet, hogy hamarosan elkezdek hõmérõzni. Meg akartam úszni, de lehet, hogy muszáj lesz.

Szívesen, Adél, remélem, használ!!!

Alena, a Macának nincs semmi mellékhatása? A következõ ciklustól szándékozom szedni. Egyébként nekem is szokott fájni a cicim, de nem mindig. Ha elõtte egy-két nappal fáj, az állítólag OK, mert a progi hatására a tested vizet szorít vissza. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de volt már itt errõl téma. Ha viszont középidõtõl fájogat, azt mondják, az egyértelmûen progihiány, mint ahogy a barnázás is. Én az utóbbi két hónapban nem barnáztam, és a cicim se fájt, sõt, tegnap nyákoztam is. Hogy ebbõl mi lesz????
Remélem babóca.

Puszi:
Krissi
krissi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: