A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Jó reggelt!

Titi! Remélem sikerült elindulnotok, és a férjed már jobban van. Most nekem is kapar egy kicsit a torkom, úgyhogy megyek is veszek rá valamit.

Virág! Nagyon édes a kisfiad a vonalzód képén. Tudom, hogy jó helyre jöttem.... :lol: Mielőtt csatlakoztam volna hozzátok, más topikokat is elolvastam, és Ti voltatok a legszimpibbek. Mint már írtam, már egy másik oldalon "tagja" voltam egy csapatnak, de az nagyon nem tetszett, ezért most jó körülnéztem, olvasgattam, hogy nehogy megint belefussak egy ilyenbe. De úgy érzem itt ez a veszély nem fenyeget. Itt mindnenki tök aranyos, és foglalkozik a másikkal, nem csak két ember beszélget egymással, figyelembe se véve a másik hozzászólásait.

Meri! Olvastam, hogy tapétáztatok. Felújítottatok, vagy esetleg új házat építettetek, vettetek?

Minedenkinek szép napot!
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Annyira mérges vagyok az internetszolgáltatónkra – amióta odacsatolták egy nagy céghez, csak problémám van velük. A héten nem volt netem otthon – és a gond csak az, hogy a kollégáimnál sem működik, tehát nem nálunk van baj. Ma reklamálni fogok!

Little, üdv köztünk! Érezd jól magad! És mindenképp küldjél anyagot magadról Merinek, hogy bekerülj az oldalunkra!

Meri, a görbémet nincs értelme még elküldjem, mert csak a 4-ik napon vagyok, a múlt hónapi pedig semmit nem mutat.... Nem tudom, mennyi görbét tudsz feltenni, de ha úgy akarod, hogy minden ciklus végéről ott legyen a görbe, akkor elküldöm a múlt hónapit – ez attól függ, hogy te hogy gondoltad. A te görbéd nagyon jól alakul :D
A nagytakaritásról: şn most szerencsés helyzetben vagyok, mert az idén vettük a lakást, és beköltözés elött mindent rendbetettünk, igy átalakitások nem várnak rám – csak egy könnyű takaritás, amit egy nap alatt simán elvégezek :)

Titi, megy a drukk ezerrel, hogy a párod meggyógyuljon, és hogy jól érezzétek magatokat Bécsben!

Éva, ez a legjobb hir a héten! Tényleg nagyon aggódtam érted, de igy most már minden jó. És szerencsés vagy, hogy ilyen alapos dokid van! Szerintem te már nem nagyon tévedsz – ha úgy érzed, hogy babó van, akkor az úgy is van! – és még a hőd is azt mutatja :D.

Erzsike, türelmetlenül várom a mai hődet! Nagyon jól alakul :D

Virág! Ez ám a beszéd! :) Mindenképp megérdemel a decemberi hónap egy esélyt :D

Anna, hogy-hogy elmúlt a mensid? Hány napot tartott? Azt irtad, hogy nem is jött sok.... Azt nem tudom, hogy a gyógyszer milyen hatást kell kiváltson....
Nem akarlak megbántani, de az irásaidból nekem úgy tűnik, hogy a dokid egy kicsit hanyag.... bárcsak mindenkinek olyan dokija lenne, mint az Éváé....

Eszter, irtam már 1x neked, hogy próbálj meg word-ban irni. Igy ha első nekifutásból nem sikerül elküldeni, akkor újra bemásolhatod ide....Csak ötlet volt, mert annyira rossz igy, hogy a regényeid elszállnak.

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok! :D

Jajj de jó,hogy ilyen sokat írtatok. :D

Éva!

Milyen szuper,hogy így megnyugtatott a nőgyógyász.Tudom,hogy ez nem az ő területe és hogy az a biztos,ha majd szakorvos megvizsgál,de akkor is megnyugtató.Azért te is olyan vagy,hogy mások dolgait reálisan és optimistán szemléled,a saját dolgaidban pedig kicsit pesszimista vagy.Ezért most le is szúrtalak. :lol: De hát én is ilyen vagyok.

Egyenként írok,hogy el ne szálljon.
anubias

Little!

Üdv,köztünk. :wink: Igen én is olvasgattam már más topicokat és láttam,hogy sajnos nem mindenhol ilyen harmónikus és szeretetteljes a légkör.De nekünk mázlink van itt egymással,a legjobb helyre jöttél. :D
anubias

Sziasztok!

Titi! Nagyon szorítok, hogy mielöbb meggyógyuljon a Párod!!!
Szeretnék fölrakni legalább vonalzót, de nem tudom, hogy hogy kell :oops:

Szia Little!!! Én is új vagyok, de olyan aranyosak a Lányok, hogy egy percig sem érzem annak magam :oops:

Meri! Jajjj, nagyon nem akartam Rád ijeszteni!!! Az 1. kúránál nem volt semmi bajom tőle, csak most :evil: Igen, nekem is csak 2 napig tartott, és a 3. napon már semmi nem volt, de még most sem... (ez a 4. nap) Na mindegy, remélem nem zavar be nagyon. A hormonszintem a vérvétel szerint tök normális... Hova kűldjem el a dolgokat? Ne haragudj, de sík hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz :oops:

Ildi! Nekem is elég hanyagnak tűnik a dokim... Viszont annyi, de annyi dokihoz jártam már, és egyik se jött be, már azom agyaltam,. hogy Velem van e a probléma, vagy túl nagyok az elvárásaim, de szerintem nem, szóval ha most váltanék, lehet megpróbálnám Éva orvosát!

Puszi!
Vendég

A world-be írás jó ötlet,csak a cégnél titkos a babanetezés,így nem akarom cifrázni,de otthonra jó ötlet.Olyan arik vagytok,hogy így hiányoltatok.Csajok,zt olvastam,hogy azok a nők,akik sokat vannak együtt,pl kollégák elkezdenek egymáshoz igazodni ciklusügyileg.Én úgy látom,ez neten is átjön. :lol: :wink:
Olyan hülye vagyok,mert a múltkor ugye eránéztem apa beutalójára és olvasom,hogy urológia,ezért is vetettem el ezt.Erre ma a kezembe került és andrológia van ráírva. :D Annyira megörültem.Fel is hívtam a kórházat,és 28-án megyünk reggel.

Éva!

Szerinted vigyük a katonákat egy üvegbe,vagy ott kell őket előcsalni?! :oops: Egyébként amit te írtál,az az inszem? Miért van rá szükség? Vagy csak nem akarsz várni a babóra,azért? Elnézést ha sok zöldet kérdezek.Az andrológus csak a katonákat nézi meg? :oops:

Jajj,fogok ám írni mindenkinek,meg teszek fel vonalzót,és mindent,csak nyakig ér a meló. :evil: De nagyon sokat gondolok mindannyiótokra,és közben olvasok mindent. :wink:

Puszi

Eszter
anubias

Anna, a vonalzót a www.tickerfactory.com-ban kell megszerkeszteni. Kitöltöd, hogy mikor kezdődött a ciklusod, és hány napig szokott tartani (ezt lehet, hogy nem is lényeges kitölteni, mert jövő hónapban úgy is újra kell szerkeszteni), majd kiválasztod a vonalzó formát, a mutatót, és utánna ad valamo Kódokat - onnan a BB code-ból a középső sort bemásolod ide, az aláirásba, és elküldöd Merinek is :) - A Meri e-mail cimét megtalálod az oldalunkon :)

KépKépKép
ildiko74

Köszi, Ildi! Azt hiszem sikerült :)

Kép
Vendég

Szivesen, Anna!

Eszter, erről én is hallottam, hogy azok a nők, akik sok időt töltenek együtt, a mensi szempontjából "egymásra hangolódnak". És tényleg úgy néz ki, hogy ez nálunk is bejön :)
Az egyetemi évek alatt a szobatársaimmal azt is megfigyeltük, hogy a mensi ideje alatt nagyobb volt a takaritási kedvünk - ezt elmondtam az egyik kolléganőmnek is, és a hét elején, amikor az irodában elkezdtem rendezni, elkacagta magát :lol:

KépKépKép
ildiko74

Most meg nem teszi fel a vonalzómat?! :evil:

Kép

Kép
anubias

Little! Érezd jól magad köztünk.

Móluska! HA ilyen hatással van rád a pé serkentő, biztos kell azt szedned? Ha muszáj, akkor meg kitartás! Mindent a cél érdekében!

Éva nagyon rendes a dokid, szerintem ritka manapság az ilyen.

Én a mensi összehangolódás helyett inkább az együtt babázásban reménykedem.

Itthon vagyok ma szabin, a férjem is. NAgyon ari, mert segít kitakarítani. Igaz, h nem leszünk itthon karácsonykor, de azért gondoltam nem árt egy kis karácsonyi takarítás.

A hasam folyamatosan fájdogál, be is paráztam, h megjön, mert ma va a 25. ciklusnap és múlt hónapban is akkor jött meg.

Titi! Ezek szerint elindultatok, örülök, hogy nem kellett itthon maradni egy fránya betegség miatt.

Pusz mindenkinek.

Kép
verzsike

Sikerül! :lol: Gyorsan küldöm Merinek is. :wink:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!
Először is örömmel látom, hogy új taggal bővültünk!

Szia Little!!
Hasonló korú a kisfiad, mint az én legkisebbem. Hidd el a legjobb ötlet, hogy kistestvért szeretnétek neki! Bele lehet ebbe jönni! Én az elsőnél olyan fiatal voltam, hogy azt gondoltam talán soha nem akarok több gyereket. Most a negyedikért dolgozunk és , ha nagyon belegondolok nem mernék megesküdni arra, hogy utána soha többé! Jó szervezéssel mindenre marad idő. (Igaz, én 4-5 óra alvással tökéletesen megelégszem.) Főleg, ha Anyukádra számíthatsz. A GYES az tényleg gáz, de a gyerek nem akkor kerül sokba, amikor pici. Gondolom nektek már minden megvan a nagytól, ami kell a baba fogadására.

Eszter!
De jó, hogy újra itt vagy!!!!! :lol: :lol: :lol:
Melyik kórházba mentek andrológiára?
Amit én most végig csinálok az a meddőség kivizsgálásának protokolja. Remélem a HSG-ig nem jutok el, mert elég kellemetlen, amikor az ember méhét kontrasztanyaggal feltöltik.
Az inszeminációnál a mamánál petesejteket érlelnek és tüszörepesztés után egy katéter segítségével pontosan a petesejtekhez fecskendezik a papa spermiumsejtecskéit.
Ott van jelentősége, ahol a papának kevés élő kiskatonája van, vagy a mama méhnyaknyákja valamiért nem engedi át őket.
A barátnőm idén nyáron szült egy inszemmel sikerült babát.Náluk is a papánál voltak problémák és mivel nem volt gyerekük és a mama 37 éves nem lett volna értelme várni. Lassan készülnek a papa lefagyasztott spermájából az újbb babára!
Nekünk az OGYIK Andrológiájára (Szabolcs u.) kell mennünk. Ez az országban a legjobb. ( Most készült el sok-sok millióért és jövőre az egészet lebontják)
Az andrológus el fogja végezni a teljes urológiai vizsgálatot is. Mielőtt a mamánál mindenféle fájdalmas beavatkozást elvégeznek célszerü a papát megvizsgálni!

Anna!
Ha januárig nem lesz baba, akkorr szívesen elviszlek az én orvosomhoz! Biztosan nem fogsz benne csalódni!

Ildikó!
Most olvastam a hőmérőzéssel kapcsolatban, hogy a peteéréskori hőesés csak 12 órág áll fenn kb. Tehát, ha neked délelőtt volt tüszőrepedésed, azt lehet, hogy reggel már nem tudod mérni. Ezért szoktak 3 havi hőgörbét kérni.
Ráadásul éves kor körül már normális, hogy nincs minden ciklusban peteérés. Lehet, hogy évente egyszer van ilyened és éppen kifogtad most.

Titi!
Mivel reggel óta nem jelntkeztél, gondolom elindultatok! Remélem a férjed rendbe jött és nem rontja el a betegsége ezt a szép hétvégét!

Lányok! Én legalább 20 kilósnak érzem a melleimet és olyan álmos vagyok. Bárcsak jelentene ez valamit!

Meri!
Neked most megjött, vagy nem?
Hát igen, a szilveszter önmegtartóztatással fog járni mindenkinek, akinek karácsony körül van pé-e. Remélem nem hiába!!

Éva

Kép
balimama

Erzsike!
Olyan szépen fent van a hőd és egy kis hasgörcs belefér a terhesség elejébe. Én a második terhességemmel úgy mentem el orvoshoz, hogy van egy pozitív tesztem és borzasztóan görcsöl a hasam. Azt mondta, hogy a terhesség csinált egy jó nagy petefészek cystát, ami ilyenkor normális, majd pár hét alatt elmúlik. Így is lett és teljesen normálisan folyt le a várandósságom.

Éva

Kép
balimama

Eszter!
Bocsi, de a vonalzódon csak 10-ig állítottad be a napokat! :) :oops:

Éva

Kép
balimama

Little!
Ha szeretnél, akkor mindenképpen. Az oldalon fent van a címem. :)
A tapétázás úgy kezdődött, hogy egyszerűen csak csináltattunk egy szekrényt, de az előtte lévő épített volt, az le kellett bntani, de mögötte csak a csupasz fal volt, ezért tapétázás, de akkor ugye festés is, de akkor már lebontottunk mást is, az alatt viszont nem volt szőnyeg... Szóval nem újítunk fel, nincs új ház, csaj új szekrény!!! :lol: :lol: :lol:

Virág!
Meglkaptam, válaszoltam is neked! Egyébként meg hajrá-hajrá!!! Tudod: ha jönni akar, úgyis jön... :)

Ildi!
Az oldalon mindent úgy gondolok, ahogy ti gondoljátok!!! Nem az enyém: a miénk! Bátran bele lehet beszélni, és bármit felteszek, amit küldtök. A görbéket általában igyekszem leszedni innen, csak mivel mostanában nem tudok rendszeresen jönni, ezért kértem, hogy emilben küldjétek, mert akkor nem felejtem el. Jut eszembe: ha vki már rég küldött vmit, és még nincs fönt, sikítson, mert lehet ám, hogy mégiscsak elfelejtem. :oops: :lol:
Lehet, hogy egy nap alatt végzel a takarítással, de senkinél nem lesz olyan rend és tisztaság, mint nálam!!! :roll: :wink: :lol:

A görbém meg nem jól, hanem viccesen alakul, remélem, tényleg a ferti szerinti a pé., nem amit én éreztem, és akkor jó időben lesz a legközelebbi. :)

Anna!
A lányok már válaszoltak a kérdésedre, úgy látom. :) A vonalzólódot meg is kaptam, fel is tettem. Írhatnál is magadról pár sort. Különben nem is gondolnád, mennyi közös van bennünk...

Eszter!
Mióta vannak halacskás vonalzóid??? Vagy csak én nem figyeltem?

Lányok!
Hadd kérjem, hogy az előző havi kész görbéteket küldjétek el, mert akkor egymás alá tudom őket tenni, és együtt látjuk az előzőekkel. Így könnyebb hozzászólni pl. ahhoz is, amit Verzsike írt, hogy az előző hónapban mi hogyan alakult. (Tudom, hogy megkereshetném, de így egyszerűbb :) ) Köszi.

Verzsike!
A görbéd szerintem teljesen jó! Ne pánikolj! Foglald el magad! :)

Éva!
A pöttyözésem a múlt hónapban is így zajlott. :( (Nem jött meg.) Nekem a szilveszter nem a mértékletesség miatt problémás, hanem nem szeretném, ha a pé. akkorra esne, mert elutazunk csoportosan, nem igazán babagyártáshoz ideália körülmények... :)

Mit szóltok, milyen színes napom van? :)

A görbém változatlan:

Kép

meri

Sziasztok!!!

Meri, jók nagyon a színes betük, aranyos vagy nagyon :lol: Írok magamról, persze, meg kűldök képet is, csak annyi dolgom volt ma... Ja, és a vonalzóm mellé csináltam görbét is, majd ha látszik már valami érdemleges, azt is elkűldöm :oops:

Éva, nagyon köszönöm, hogy elvinnél a dokidhoz januárban, tényleg úgy örülnék neki, meg jobb is lenne, ha nem terhesen kéne új doki után kutatnom az enyém hanyagsága miatt. Mi a Bécsi úton lakunk, az orvosod merre rendel?

Egyre sz..rabbul vagyok a gyógyszertől, most már a szemem is fáj, a vérnyomásom 90/60as a pulzusom meg 120, ráadásul most megint megjött :evil: Szerintetek szedjem tovább? Egyébként bevallom, hiába írt fel a dokim most dupla adagot, nem szedem úgy... Bőven elég ez a napi 1 szem is, ettől is a múlt hónapban a 12. napon hatalmas tüszőm, és méhnyálkahártya lett, nem értem, hogy akkor minek kéne 2x annyi gysz...

Puszi Mindenkinek!

Kép
Vendég

Anna!
Szerintem, ha bizonytalan vagy a gyógyszerrel kapcsolatban, hívd fel a dokid, vagy keress vmi netes, azonnal válaszolóst! Én nem tudok ilyet konkrétan, de a múltkor vmelyik topikban írtak ilyet a lányok. Ha ennyire nem vagy jól tőle, azért az nem biztos, hogy normális, bár úgy tudom, hogy alapból vannak a clostinak kellemetlen tünetei. Ne haragudj, de nem emlékszem, miért is kell szedned.

meri

Meri!

Hívom folyamatosan a dokimat, de nem veszi fel...
Azért kellett bevetni, mert évekig szedtem a fog.gátlót, és most mikor júniusban abbahagytam 50 valahány napig nem jött meg... Rohantam minden olyan dokihoz, akit ajánlottak az ismerőseim, ezek közül az egyik nagyon okos doki, annyit mondott, hogy tele van mindkét petefészkem cisztával, és 1% az esély arra, hogy valaha is teherbe esem. Kérdeztem, hogy esetleg valami gyógyszret vagy műtétet nem javasolna e, erre annyit mondott, hogy keressek fel másik szakembert :evil: Megint mehettem dokit kereseni, találtam is, mindenki istenítettte, hála az égnek nem cisztáim voltak, hanem éretlen tüszőim... Kicsit megnyugodtam, de mikor kérdeztem, hogy akkor most mit tegyek, hogy végre megjöjjön rendszeresen, csak annyit mondott: "hőmérőzze magát, és jöjjön vissza decemberben" akkor volt augusztus...
Aztán végső elkeseredésemben elmentem a hozzánk legközelebbi dokihoz, aki egyből kűldött hormonvizsgálatra, írt fel nekem norculutot, amitől még aznap megjött, és aztán jött a Closti... És most ez a 2. hónap, hogy szedem. A mensim 2. napjától kezdve 5 napig kell szednem...
Hát ennyi nagyjából, bocsi, néhol biztos értelmetlenül írtam :oops:

Elkűldtem Neked a képemet is :oops:
Vendég

Hááát, ezt nem nagyon értem, clostit nem pé-serkentőnek szoktak felírni? De azzal neked mintha nem lenne bajod...

meri

A képet is feltehetem?

meri

De, a closti p.é serkető, csak nekem az sem volt a fogi után, és mivel mondtam a dokimnak, hogy gyereket szeretnénk, fel is írta.
De állítólag a klosti nagyon jól beállít mindent, úgy értem, még a mensit is! A betegtájokoztatón ez van: Javallott nőknél: a peteérés serkentése, az agyalapimirigy , vagy a petefészek egyes megbetegedései, valamint a fogamzásgátló tabletták hosszan tartó szedése után.
Vendég

Fel, persze :oops:
Vendég

Sziasztok,

Látom mindenki családozik...

Én is csak megint aggódni jöttem. Ez a k*va internet! Utánanéztem a foszfatáznak...

Éva,
segíts! Mutatom, hogy mit találtam... Ugye nem lesz semmi bajunk?? :(
http://www.lam.hu/folyoiratok/bmj/0103/16.htm
http://www.keri.hu/oktatas/archiv/gy0312.htm
Teljesen össze vagyok törve! :cry:

Holnap 10-re megyek orvoshoz. Remélem okosabb leszek és megnyugtat!

jó éjt.
csné

Sziasztok Lányok!

Anna!
Szedj össze minden papírt, amit ettől a sok kóklertől kaptál és januárban elmegyünk az orvosomhoz!
Nincs tőled nagyon messze. A IV. kerületi Szülőotthonban van. Neki nincs még magánrendelője, de amit látszik nem is biztos, hogy valaki a hírnévtől lesz jó orvos! Nincs tarifája, annyit adsz neki amennyit gondolsz. Mindig szépen megköszöni, sőt tőlem a szülés után nem akart semmit elfogadni!
A borzasztó az egészben az, hogy tulajdonképpen senki nem vizsgált ki rendesen.
Majd megbeszéljük. El is kísérlek szívesen!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Bocsika, hogy ma nem nagyon tudtam jelentkezni, de Manót valami kerülgetheti, mert olyan kis nyügi volt ma, és állandóan rajtam lógot.

Mindenkinek nagyon köszönöm a szíves fogadtatást! Remélem szerencsét hozzok nektek, és repkedni fognak a pozitív tesztek! :lol: És még rímel is..... :lol: :lol: :lol:

Ne haragudjatok, ha most nem írok mindenkinek egyenként, de éppen frissen mosott hajjal ülök a gép előtt, mert csak most jutottam el idáig, és még meg is kell szárítanom. Csak gyorsan átfutottam amit írtatok, és őszintén szólva mire a végére értem már el is felejtettem mit írtatok az elején. :oops:

Tök jó, hogy ilyen sokat írtok, nagyon örülök, hogy rátok találtam! Mármint nem azért mert sokat írtok, hanem azért, mert nagyon aranyosak vagytok, segítetek egymásnak!!!!!

Azért tényleg tök jó lenne, ha szépen sorban elindulnának azok a babák. Vagy talán már el is indultak??? :lol: Még soha nem vártam ennyire, hogy megjöjjön, és végre mi is elkezdjünk próbálkozni. Nem szeretem sűrgetni az időt, de most azt teszem!

Holnap sajnos csak így este felé tudok majd újra jönni, mert megyünk anyuékhoz.

Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Ági!
Soha nem szabad egyetlen emelkedett érték alapján ítélni. Hidd el, hogy mindenre van segítség. Én még olyannal is találkoztam, hogy terhesség alatt súlyos epegörcsök miatt operálni kellett és se a mamának, se a babának nem lett baja.
Biztosan el fog küldeni belgyógyászhoz az orvosod, ezeket a csak szakemberek számára érthető dolgokat meg felesleges olvasni. A leírt mamáknál nagyon magas volt a vér bilirubin szintje, ami valóban káros lehet a babára, de nálad semmi ilyen nincs!
Nem szabad összetörnöd, gondolj a babádra! Az idegeskedéssel ártasz neki a legtöbbet!
Gondolj a szép élményre! Holnap megint láthatod a babád!
Tudom, hogy holnap meg fog nyugtatni az orvosod!!!

Éva

Kép
balimama

Köszönöm Éva,
tudom, hogy nem szabad mindig ilyeneket gondolni, meg olvasni...
Csak most megint úgy összetörtem! Úgy szeretnék boldog kismama lenni, akinek nem kell idegeskednie!
Soha nem volt magas ez az értékem, sőt mindig rendben volt a vérvételem (kivéve a ciszta műtétemnél)!
Úgy félek a holnaptól is! :(

Na jó, összeszedem magam és inkább elmegyek aludni, hogy hamar holnap legyen!
Jelentkezem amint hazaértünk orvostól!

Nagyon köszönöm mégegyszer. Leirhatatlan, hogy milyen jó, hogy ilyenkor van kikhez fordulni, hogy vannak akik megnyugtatnak!
Olyan jó hogy vagytok!
Puszi,
Ági
csné

Eszter,
neked jó Bálint vonalzója???
Nem lehet, hogy Vivi öregebb, hisz Bálint decemberi, nem???!!!!
csné

Sziasztok!

Cserben hagyott a görbém...
Kép
verzsike

Szaisztok!

Szerintetek még reménykedhetek?

Meri ez a szekrénycsere olyan kisgömböcösre sikerült. De bizti nagyomn szép lett minden, és már babaásan nem kell ilyesmivel foglalkoznod.

Éva! Olyan ari vagy. Neked tuti ott a bébi. Ilyenkor egy kicsit irigyellek, hogy te már tudod, mit kell érezni. Én teljesen tanácstalan vagyok…

Mókuska! Elég jól megjártad a dokikkal, neked, biztos nagyon jót tenne Éva orvosa, legalább rendesen kivizsgáltatna és foglalkozna is veled. Szerintem érdemes lenne mielőbb felkeresned.

Ági! Ne aggódj, már írtam a múltkor, hogy bár én még babás se vagyok, a férjem már eltiltott az iyen lapoktól, amik csak az idegeskedést okozzák, ez jobban árthat a babának, mint a gond, ami miatt ilyeneket olvasol. Nyugi, az orvos mindent rendbe fog hozni.

Mi mindjárt indulunk Bécsbe, a szóleimet várjuk, csak fel akartam tenni nektek a görbémet…

Pusz mindenkinek
verzsike

Sziasztok Lányok!

Erzsike!
Ez a görbe teljesen jó!
A fertin sok olyan van, ahol a ciklus második szakaszában a görbe a piros vonal alá megy. Lehet ez egy beágyazódás is!!!
Hamarosan kiderül, 3 nap múlva akár tesztelhetsz is, bár én az elmúlt hetek eseményei miatt eldöntöttem, hogy legalább 1 hetet várok majd a teszteléssel.
Talán az első terhesség a legcsodálatosabb. Anya és család születik. Hihetetlen átalakuláson megy át az ember 9 hónap alatt. Úgy fogod majd érezni, hogy volt egy baba előtti és egy baba utáni életed.
Szép hétvégét kívánok nektek!

Ági!
Veled izgulok! Gyere az orvos után! Biztos megint nagyon boldog leszel, mint ilyenkor mindig!

Én dobok egy görbét gyorsan:

Kép

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Hát itt vagyok! :)

Igen, boldogan, megnyugodva!!!! :)
A foszfatázomra azt mondta a doktorbácsi, hogy ne idegeskedjek, ezt teljesen normális a terhesség altt. Ez az enzim 2 helyről származhat, vagy a májtól, vagy a csontoktól. Neki az a meglátása, hogy a bébi csúnya módon túl sok kálciumot von el tőlem... az elevit mellett kalcium pótlást javasolt! Illetve sok fehérjét!
Tudom a tegnapi idegeskedés után ennyitől nem kellene megnyugodnom, de ő annyira nyugodtan és meggyőződve mondta, hogy elhiszem neki!

Na és a várva várt kép! Ezt a videóról fényképeztem, mert itt jobban látszódik:
Már 29.3 mm-esek vagyunk és minden a legnagyobb rendben.
Kép

Két ünnep között megyek integrált teszt első vérvételére és nyaki redőre is!

Éva,
gyöngyörű a görbéd! Nem csak az csodás, hanem az is hogy érzed biztosan a babát! Tuti ott van a pocidban! És én rettenetesen boldog vagyok, hogy végre már valaki követ engem!!!
Merre laksz amugy, hogy ide jársz Újpestre dokihoz?

Erzsike,
lehet ez a göbe még bármi! Ne add fel, tényleg lehet beágyazódás!!!
Igaza van a férjednek! nem kéne nekem se annyit olvasni ilyen hülyeségeket! Már a többi topikot se olvasom itt a babaneten, nehogy negatív dologba fussak!

Titi, Erzsike,
irigykedem ám a Bécsi kiruccanásotokra!! Nekem, ha minden jól megy holnap jut egy kis zöld, egy kis kirándulás!! :D Már nagyon hiányzik!

Little,
Üdv közöttünk!

Mókuska,
vigyázz magadra a gyógyszer mellett!!

Most megyek, majd még megpróbálok jönni!

Virág, Eszter? Merre vagytok?

Meri drága,
küldtem neked képeket, és persze ez is felteheted nekem a honlapunkra! :)

Puszika,
Ági
csné

Sziasztok!

Ági! Istenem de drága a babád!!! Úgy elfogott a vágy, ami már eddig sem volt semmi, hogy nekem is legyen egy ilyen édes babókám :oops: Nagyon-nagyon örülök, hogy megnyugodtál, és elhiszed, hogy nem lehet baj!!!

Erzsike, én nagyon szorítok Neked, és szerintem is lehet ez a beágyazódás miatti leesés! Érezzétek jól magatokat Bécsben (de jó Neketek, és Titiéknek is)

Éva, olyan szépen írtál az első terhességről, libabőrös is lettem rendesen! Jajjj, nagyon várom már a januárt, hogy elmenjek a Te orvosodhoz, nagyon bízom benne, hogy Ő lesz az "igazi"

Megpróbálom délután felrakni a görbémet, nem nagyon értem, magas a hőm, 37.6 volt ma reggel... Bár ezt is simán rákenem a gyógyszerre... Beszéltem tegnap a dokimmal, azt mondta, szedjem tovább, és jövő héten menjek be uh-ra...

Puszi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ági!
Hát ez tök ciki, hogy ez a legegyszerübb megoldás nem is jutott eszembe, pedig dolgoztam csontműtétes, polytraumás betegekkel és mindegyiknek nagyon magas volt az alkalikus ph-a. Látod! Ilyen egyszerű. Soha nem szabad abból kiindulni, amit a labor határértéknek megad, mert vannak olyan állapotok, pl a várandósság is, ahol mást tekintünk normálisnak.
Gyorsan leírom, mert a párom elment itthonról, hogy megmutattam neki az UH képet és láttam, hogy könnyes lett a szeme! Olyan fantasztikus, hogy már mindene megvan, pedig alig 3 cm! Már igazi kis emberke!

Anna!
Szerintem is lehet a gyógyszertől magas a hőd. Hidd el, jövőre babázni fogsz!

Éva

Kép
balimama

Ági!
Igaza van Évának: fölöslegesen aggódsz. Nem értünk mi ezeknek az adatoknak az elemzéséhez, és tényleg sokszor magunkat paráztatjuk be, amikor a neten utánaolvasunk ennek-annak. És az is igaz, hogy mindenre van megoldás. Ha meg valakki ennyire akart jönni hozzátok, akkor meg pláne... Csak erre gondolj! :)

Éva!
Ki az orvosod? Én is elég közel lakom Újpesthez. :)
Egyébként nagyon tetszik a görbéd!!!!

Verzsike!
Egyetlen hő semmit nem jelent. Egy esés meg annyi mindent is jelenthet... :) Egyébként a kisgömböc nagyon találó hsonlat. :D Egész héten függöny után futkostunk, és még mindig nincs függönyünk! :cry: :cry: :cry:

Köszi mindenkinek, aki küldi a dolgait. :wink:

meri

Verzsike piros pontot kap! Elküldte a múlt havi teljes görbéjét. :)
Ági piros pontot kap, mert küldött képeket. Mondjuk, neki könnyű, mert nem kell a vonalzóját folyton szerkesztgetni. :wink:

Akik már előzőleg küldtek ezt-azt, azokat is megdicsérem. :wink: :wink: :wink:

meri

Verzsike piros pontot kap! Elküldte a múlt havi teljes görbéjét. :)
Ági piros pontot kap, mert küldött képeket. Mondjuk, neki könnyű, mert nem kell a vonalzóját folyton szerkesztgetni. :wink:

Akik már előzőleg küldtek ezt-azt, azokat is megdicsérem. :wink: :wink: :wink:

meri

Sziasztok!

Egész nap vásásroltunk apával és Bálintkával,majd le szakad a lábam.Holnap is ez a sors vár ránk,csak délelőtt takarítok,főzök és délután csak ketten megyünk,mert Bálintnak is meg kell venni az ajándékokat.

Ági!

Jajj de örülök,hogy mindent rendben talált a doki,és nem volt okod az aggodalomra. :D Csodálatos ez a kis kép.Teljesen meghatódtam,ahogy néztem a kisbabádat.Hát igen,én is ilyet szeretnék.Igen,azt gondolom,hogy nem jó a vonalzóm,de ma már nincs erőm javítani,majd pótlom,de köszi,hogy szóltál.

Éva!

Te hogy érzed magad baba ügyileg? És a nyirokcsomódall mizu? Kisebb lett már? Nagyon bízom benne,hogy magától elmúlik.A ciklusos vonalzómhoz hozzá se nyúltam és most látom,hogy magához tért. :?: Nem értem,de azért örülök neki.

Titi!

Most biztosan szuperül érzitek magatokat.Remélem a férjed is rendbe jött már teljesen.

Meri!

Bocsi,hogy hanyag vagyok,fogok küldeni múlt havi és e havi görbust is,meg fotót és receptet is,bár utóbbiról szeretnék híreket kapni,hogy ki mit sütött és én is kérnék recepteket.Kűldjetek ti is.

Verzsike!

Ne aggódj,mert nagyon szép a görbéd,ha esetleg most nincs is baba,attól még látszik,hogy milyen tökéletesen működik minden odabent.És persze az sem kizárt,hogy van.Tudom,hogy ezek a napok a leg kegyetlenebbek,így mensi nem várása előtt.

Lányok,hogy kell jelölni,ha nem ugyanabban az időben mértem a hőt? Nem találtam rá,pedig olyan hülye hőm lett?!

Na megyek,mert még pakolunk apával a padláson,pedig annyira fáj a lábam.

Bocsi,hogy nem írtam mindenkinek,pedig mindenkinek lenne mit,az új lányoknak is.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Végre újra köztetek! Egész nap erre vártam. :lol:

Ági! Tényleg nem érdemes semminek utána olvasni, mert csak felidegesíti magát az ember. Sőt, sokszor még az se mindig igaz amit a dokik mondanak. Leírom, hogy én hogy jártam. Kb a 30 - 32. héten mentem ultrahangra, és a köldökzsinóráramlási értékem nem volt megfelelő. Az ultrahangos előkereste a dokimat + még jött két doki, majd úgy döntöttek, hogy másnap reggel hívjam fel az I.sz.Nőiklinikát és kérjek oda egy időpontott. Másnap hívom őket, és megkérdezték, hogy miért kérem, majd közöltem velük, hogy miért, erre komolyan modnom rám kiabált a pasi, hogy mi az, hogy időpontot kérek, ez nem vicc, ezzel azonnal menjek be soron kívül. Hát senkinek nem kívánom amit akkor átéltem. Remegve keltettem fel a páromat, aki reggel jött haza, és sírva mondtam el neki amit mondtak. Aztán bementünk és kiderült, hogy nincs semmi gond, és nem értették, hogy miért küldtek be oda. Hát szóval....nem is tudom leírni, hogy azalatt a kb 2 óra alatt mi zajlott le bennem. Még most is nagyon rossz..........
Egyébként nagyon édes a babócád, gratulálok!

Éva! Te mikor tesztelsz? Én is kíváncsi vagyok a dokidra, és ha a kisfiadat ott szülted Újpsten, akkor leírhatnád, hogy milyen ott. Pl. milyen szobák vannak, hol láthatják a babád a rokonok.

Eszter! Jó vásárlást!

Meri! Igérem legkésőbb hétfőn küldök magamról bemutatkozást, meg a vonalzóimat. Sajnos görbét nem tudok, mert én nem nmérem még a hőmet. Egyébként azt mikor érdemes elkezdeni? A következő mensikor?

Erzsike! Én nem értek a görbékhez, csak egy másik oldalon voltak olyanok, akik hőmérőztek, és tőlük tudom, hogy ez még nem jelent semmit. Van ott egy csaj, akinek ugyanígy lement a hője, és hamarosan szülni fog! Szóval nyugi, még nincs veszve semmi!

Mókuska! Lehet, hogy én is felkeresem Éva dokiját, mert még egyenlőre nincs dokim, mert akinél Manót szültem, ahhoz nem akarok menni. Most a Szülőotthon, és Kistarcsa között vacilálok. Ha te is váltasz, akkor mehetünk hozzá együtt! :lol:

Titi! De jó most nektek...................

Ildikó, Virág merre vagytok? Készültök a karácsonyra?

Holnap jövök! Puszi
Vendég

Sziasztok lányok!

Csak gyors bejelentkezés, hazajöttünk!!! Vagyis sikerült kimennünk, a drágaságom hősiesen viselte a betegségét, pedig nem volt a legjoban. De összességében jól sikerült így is minden. Ma kicsit szemerkélt az eső, de így is jó volt a hangulatunk.

Holnap hozok képeket, és a görbémet is, ami elég egyhangú eddig.

Szép estét mindenkinek!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Mi történt? Ma nem volt még senki?

Balimama köszi a bíztatást, bár a te görbéden akkor hol a beágyazódás, ott miért nem ment le? (Tudom, ez ovis kérdés volt, de akkor is aggódom), bár ma nekem is visszament 36,8-ra, fel is teszem majd a görbét.

Ági! Nagyon édi a baba, biztos csodálatos érzés. És jó, hogy ilyen gyorssan megnyugtatott a dokid a foszfatázzal kapcsolatban.

Meri ! Köszi a dícséretet, már ezért megérte elküldeni.

Tegnap voltunk Bécsben, de azt hiszem túl sokat vártam tőle, annyira nem nyűgözött le, bár lehet az volt a baj, hogy nem este voltunk. De nem baj, mert itt maradt anyukám és ma itt Pesten jártuk a boltokat ajándék után és mindent meg tudtunk venni amit akartunk.

A hőmről csak annyit, hogy ez lehetett szerintetek pé? Mert az előzőt is csak szaggatva húzta be a ferti és tegnap meg tegnapelőtt eléggé fájt a hasam, meg feszültek a melleim, mint pékor. Lehet hogy nem kéne ennyit agyalnom...

Pusz mindenkinek.

Kép
verzsike

Sziasztok, Lányok!
Gyorsan elolvastalak, de most nincs időm irni nektek. Később jövök bővebben.

Erzsike, téged nem hagylak ki: szerintem ez nálad tuti beágyazódás volt :) A ferti-n olvastam, hogy a beágyazódás van akinél hőeséssel nyilvánul meg (a pé utáni 6-10-ik napon), van akinél pecséttel, van akinél nincs semmi jele....Túl hamar lenne a mensi elötti hőesés. - Úgy, hogy nagy-nagy drukk neked! - annyira izgulok érted :D

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok,

Köszike a sok gratulációt! Annyira csodálatos érzés volt látni ám!!! :) A doki kifejezetten mindig megmutatja a szivecskéjét, és akkora csoda volt látni tényleg már (ahogy Éva is irta), hogy alig 3 cm és már ott a kicsi keze, lába... :)
Jövőhét szerdán megyek integrált tesztre és vele együtt 3D uh-ra is (a doktorbácsimhoz megyek nyaki redőre a Magzati Diagnosztikai Kp-ba). Nem mondom, nem kevés pénz, de igy egy kicsit nyugodtabb leszek! Kaptam ugyan a Péterfybe is ip-ot nyaki redőre, de az majd csak január 2.-án lesz...

Erzsike,
nekem tettszik ám nagyon a görbéd! Pé-d szerintem akkor volt, amikorra a fertility bejelölte. A tegnapi hasfájás tuti mástól volt. Szerintem reménykedhetsz nyugodtan! :D
Emlékszetek még mit irtam? Nekem az első jeleim egyike az volt, hogy rosszul aludtam, mintha zavart volna a hasam, illetve beszurt hirtelen felállásnál egyik-másik petefészkem... Ja és nekem az első időben a mellbimbóm volt érzékeny! (mostmár az egész cicim :oops: )

Éva,
annyira várom, hogy kiderüljön, hogy tényleg egy kis töpörtyű van a pocidban!!! ...már nem kell sokat várni!
Aranyos a párod! Hihetetlen, hogy ilyenkor hogy el tudnak érzékenyülni! :roll:
Tehát szerinted is elfogadható válasz a doki részéről ez a foszfatázos dolog? Azt mondta, egyek sok tejterméket... De mi a sok?

Titi,
várom nagyon a képeket! Vásárolni is tudtatok szépeket?
bocsi átsiklottam a multkori kérdéseden! Elevitet szedek folyamatosan, már az előző baba előtt elkezdtem.

Mókuska,
nem kaptunk görbét!!! Hogy állsz??

Virág, Eszter,
tudom, én szolhatok a legkevésbé, mert én se csinálok másképp, de HOL VAGYTOK!? :(

Meri,
köszi hogy feltetted a honlapra a babácskámat és a képeket!
Ti Fóton laktok?
Voltunk tegnap arra. Kirándulni indultunk, de mindig igy járunk: esett az eső, sár volt mindenfelé... Ezért elmentünk Veresegyházára, megnéztük a lovacskákat, felmértük a terepet, mert Vivim nagyon szeretne lovagolni! :lol:

Little,
annyira rettenetes ilyeneken átmenni. Nekem is volt részem az I.sz. Nőiben. Vivimet végül ott szültem, mert uh-on észrevették hogy baj van a szivével. El akarták venni tőlem 7 hónapos terhesen. Szerencsére nem tették és van egy egészséges gyönyörű nagylányom! :D

Gondoltam kicserélem a nevem melletti angyalkámat az uh-s képre, de nem merem! :roll: Ő az előző babás angyalkám, a telefonomon is ő van azóta, és valamiért azt érzem hogy ő vigyáz ránk! Tudom hülye vagyok! :oops:

Elindulok vándorutamra, még kell egy kicsit vásárolgatnom... Legfőképpen hobby boltba szándékozok menni, mert Viviből holnapra angyalkát kell varázsolnom az isibe! :shock:

Puszika mindenkinek!
Ági

Bocsi, úgy látszik ma szófosásom volt! :)
Ja és még azt meg se kérdeztem, hogy tervezünk-e most akkor talit, és mikorra???
csné

Jó reggelt lányok!

Gyors leszek, mert sajnos sok a munka, és amúgy sincs ma pofám privátozni bent. :(

Szóval szuper volt nagyon, nem volt túl hideg sem! Jó sokat iszogattunk, forralt bort, puncsot, ettünk sok finomságot.

Ági kérdésedre, nem igazán vásárolni megyünk ilyenkor, hanem bolyongani, sétálgatni, vásározgatni. Néhány apróságot vettem, és mosószert, mert azt megéri. Olcsóbb is, és jobb is. 2 db 3 literes Arielt vettem 15 Eur-ért. Itthon kb 1,5-szer került volna többe, legalábbis ha jól számoltam.
Édes az UH képed, nagyon örülök, hogy végre minden a legnagyobb rendben történik. Most már lassan Te is végre elhiszed, hogy minden rendben fog zajlani, nem lehet semmi gond. Az már kegyetlenség volna az Élettől!

Éva, ez aztán a szép görbe! Igaz, én kicsi meglepődtem, hogy a 10. napon volt a pé-ed, de mivel nem esik vissza, tényleg akkor lehetett. Akkor viszont nemsokára tesztelhetsz! :)

Verzsike, szerintem ebből a görbéből még akármi lehet. A legjobb egy + volna a tesztek sávjában! :) Ez a leesés akár beágyazódás is lehetett!!!

Lányok, mennek ám a drukkok mindenkinek!

Mi is nekilátunk holnap. Tegnap bepróbálkoztam a férjemnél, felöltöztem csábosan, és közölte, hogy ne haragudjak, de nem akar megfertőzni, fáj még a torka, így inkább halasszuk el. Lányok, baromira rosszul esett, de ezt ő is tudja. Mondta is, hogy látja, szomorú lettem. Igen, szarul esett, hogy tud ellenállni. Lányok, néha azt érzem, talán nem vonzódik már hozzám annyira?! Még így sem, ha tetszetősen öltözöm fel?! Tudom, hogy ez nem így van! Hülye vagyok nagyon, de annyira fájt! Persze nem mondtam neki, hisz valószínűleg tényleg csak jót akar. De én meg érzem, hogy jön a pé, és nem akarok lemaradni erről a hónapról!!! Azt viszont nem akarom, hogy odaállok elé, és azt mondom: Édesem, pé-em van, szexelnünk kellene! Gondoltam, jobb lesz, ha másképp adom a tudtára. De ha így sem megy?! Mi a fene lesz így?! Lassan ott járunk, hogy havonta 1x vagyunk együtt 28 évesen! Kicsit hanyagoltnak érzem magam. Én igyekszem tenni érte, de nem vagyok ehhez egyedül elég.

Na, a fényképezőgépet otthon hagytam, de ígérem, holnapra behozom, és teszek fel képeket.

Addig is a semleges görbém.

Kép

Ne haragudjatok, de muszáj mennem, igyekszem még jönni, és írni a többieknek is!

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Csak benéztem, mert mindjárt indulok a Honvédba a nyaki csomómmal.
Annyira izgulok, hogy reggel óta le se szállok a WC-ről :oops:
Egy görbét azért felteszek:
Kép
Remélem a hónap többi része is ilyen bíztató lesz! Orvos után jövök!

Éva

Kép
balimama

Éva!

Nagyon szép ez a görbe. :wink: A doki miatt meg szurkolok,bár biztos nincs gond,érzem. :wink:

Titi!

Biztosan nagyon rossz volt a visszautasítás.Szerintem leki okai lehetnek,biztosan ugyanúgy szeret és vonzónak talál,csak szerintem nincs túl a történteken és ez okozhatja.Remélem magától oldódik majd. :cry: :wink: A képeket várjuk. :D

Kép

Kép
anubias

Tessék nekem megmondani,hogy jelöljem a hőm,ha más időpontban mértem.Légyszi. :oops:

Ági!

Szerintem ennél a dokinál nagyon jó kezekben vagy,örülök,hogy minden rendben.Drukkolok az újabb vizsgálatokhoz. :wink: Vivi bizti szép kisangyal lesz,majd tegyél fel képet róla.

Kép

Kép
anubias

Éva, drukkolok!!! Aztán gyere mesélni majd!!!

Eszter, nem, tuti, hogy túl van már a babán, csak egyszerűen az a k@rva (bocsánat) játék... szerintem amiatt... az már fontosabb, mint én. Vagy tényleg csak a nátha. De mondtam neki, hogy amúgy sem nagy csókolózós pasi (sajnos), most akkor nem csókol majd meg. Legyen ez egy szimpla szex, ne szerelmeskedés. De hát így sem. Szóval, letargikus vagyok a visszautasítás miatt. Lányok, ti jártatok már úgy, hogy a férjetek azt mondta, nem?! Ráadásul 1,5 éves házasok vagyunk!!! :(

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Titi! Nálunk már volt ilyen sajnos. Bár mi 10 éves vagyunk házasok, de előfordult, hogy játszott a gépen, és odalibegtem szexisen felöltözve, és közölte, hogy mindjárt vége lesz a harcnak, addig hagyjam. Előszőr nagyon szarul esett, de már nem izgatom magam miatta. Azért mert férfi nem kell mindig kívánnia engem, hiszen én se mindig akarom. Bár rosszul esik, ha egy hülye játékot választ helyettem, de hát mi nők meg fejfájásra szoktunk hivatkozni. :lol: Szerintem téged most azért bánt ennyire, mert tudod, hogy most esélyesek vagytok a babára, és pont most utasít vissza, de szerintem ne gondold azt, hogy már nem tart vonzónak!! Lehet, hogy ha "belemegy" a dologba, akkor meg nem lett volna jó, mert máshol jártak volna gondolatai!

Meri! Ti tényleg Fóton laktok?

Ági! Ti merre laktok? Veresen voltatok? Én Erdőkeresen lakom.
Hol vannak Veresen lovak? Mi csak a medvékhez szoktunk járni!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: