A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Azt szeretnem kerdezni,hogy a terheleses cikinak mikorra lesz meg az eredmenye?

Koszi
Norkini
26+1
norkini

Sziasztok!

Köszi a vigasztalásokat, nem is tudnék kihagyni egy napot se, hogy ne jöjjek közétekKépKép

KameliaKép
Ígérem, holnap gondolok rád, és drukkolok, hogy minden simán menjen!

PilinkeKép
Én úgy emléxem ( ezekszerint rosszul ) hogy kisasszony van a pocakodban, de akkor ez még rejtély. Visszaolvastam, és Zulu vár kislányt, akkor ezzel keveredtem össze, bocsi. Hát ilyen a memóriám.... Anyuéktól ( ahol most lakunk XVIII. kerület) elég messze építkezünk, Budaörs után még egy pár kilométerre, Herceghalmon, ami kb. 45 km innen. Pedig imádok kint lenni a házban, még ha félkész akkor is.
Továbbra is drukkolok neked, elvégre egyre izgalmasabbak a napjaink, nem igaz?Kép

ZuluKép
Ti hol fogtok építkezni? Hát igen, a közmûvekre várni kell, és akkor még az a sok utánajárás, és engedélyeztetés.....de megéri majd!
Neked is uazt mint Pilinkének drukk!

A Tescoban én is a pénztáraknál való sorbanállást útálom.

AndyKép
Hát igen, lehet, hogy karácsonykor már otthon babáztok?!Kép
Ennél szebb ajándék nem is kell!!!
Én azért vettem Tena bugyit a betéthez, mert gumis az egész, és tuti, hogy nem csúszkál el benne a betét, ami szerintem elég fontos szempont, és tényleg nem drága. Ki is lehet mosni,de el is dobhatod.

pusz

Brokkoli
38
brokkoli

Norkini!
Nekem másnapra megvolt az eredmény, de lehet, hogy ez is kórházfüggõ. Szerintem amikor leveszik a vért, kérdezz rá.

Franyo
25
franyo

Lányok!
Nem tudom emlékeztek-e még rám, de aki igen este a TV2-n a Naplóban megnézheti gyönyörû picikémet (meg a nem annyira gyönyörû apját)!
Jó pocakosodást mindenkinek.

dec8 és a 2 hónapos Hanna
dec8

Szassztok Lányok!Kép

Talán emlékeztek még rám...

Almababa ma 6 hetes, és ezalkalomból készültek róla új képek! A profilomban megnézhetitek!

iancsa

Kép
Kép
iancsa

Szia Iancsa!

Naná, hogy emlékezünk rádKép
Megnéztelek benneteket a profilodban, és nagyon édes Alma baba. Remélem én is nemsokára babázhatok.

Dec 8Kép
Szóval ma este a Naplóban? Igyekszem nem elfelejteni, és akkor megkukkolom a kis családodat. Asszem inkább Hanna babára fog tapadni a szemem.

Különben szoktalak benneteket ám olvasgatni az "elsõ napok..." topicban!

pusz
Brokkoli
38
brokkoli

Sziasztok!

Dec8 koszi, majd kukkolunk!

Iancsa
Hat nagyon edesek vagytok! Kép Es olyan jo,hogy Apukas kepet is tettetek fel!

Franyo
Koszi az infot!

Lanyok, bocsi,hogy most nem nagyon szolok hozza semmihez, csak olyan almos, nyomi vagyok mostanaban..Kép
Na jo pihit mindenkinek igy meg egy par orara! Kép

Norkini
26+1
norkini

Timici!
A Tena nekem is bejött, én a két középsõ méretû betétet vettem, de otthon már csak a Libress-t használtam (a vastagabbat, nem az ultrát) az elég puha, és a Tena nekem nagyon vastag volt és begyûrõdött és nagyon nyomta a gát sebemet.
Szerintem baba ruha ügyben a Tesco válik be leginkább

Üdv
dec8
dec8

Sziasztok Lányok!

Elõször is hatalmas gratula minden újonnan született babának, és mamájánakKép Sok boldogságot, és rengeteg tejcitKép

Még nem tûntem ám el teljesen, csak elég zûrös volt az utóbbi néhány hét. Elõször is be kellett feküdnöm a kórházba, mert inzulinnal sem lehetett rendesen beállítani a cukromat, de most már úgy néz ki, hogy siekrült. Utána még visszamentem dolgozni. Hát az az utolsó hét elég rémes volt.Most már viszont itthon vagyok, és készülhetek az elõre hozott vizsgáimra, amik elvileg 2 hét múlva lesznek, de még nem tartok sehol. Szóval most sem egyszerû. Nem is tudom, hogy fogom kipihenni magam, mire jön a baba (ami ugye dec. 15-én esedékes).

Ja, és tök jó: péntek óta itthon is van internetünkKépKép Késõbb még jelentkezem, csak elõbb update-elem magam.

Üdv
Tüni
34 (azt hiszem)
tüni

Sziasztok!

Iancsa: Nagyon szép Alma baba. Emlékszünk rád, miért felejtettünk volna el.

Brokkoli: Köszi az infót, majd megnézzem a gyógyszertárban gondolom méretre van nem szabványszerû. Egyébként lehet, hogy már karácsonykor mi is babázunk, jó lenneKépKépKép
Neked már nem kell sokat várni, remélem minden jó lesz de addig is vigyázz magadra és akkor küldjetek egy SMS-t ha megvan a babóca. Nagyon drukkolok nektek.KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Cukormérésel kapcsolatba csak annyt, hogy nekem is megvolt egy nap alatt az eredmény.

Kakukkfu: Jösz kedden? Mi ujsi veletek, ja én nem tudtam megnézzni a kislányotokat mert le van jelszózva, hozzd el létszi, ha jösz kedden a képeket mert nagyon kiváncsi vagyok rá.KépKépKép

Orsoly: Ti hogy vagytok? Te is jösz kedden?

Na most csak ennyi
Puszi
Andy
33+5
andy78

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást a "tünetekkel" kapcsolatban!

Andy,
Brokkolinak igaza van. Igaz még nem próbáltam fel a hálós bugyit, de szerintem is praktikus, mert gumis, és tartja ami benne van. Persze akármivel hordhatod a betétet. Én lehet, hogy rászokok, és késõbb is felveszem a szükséges napokon Kép Na nem hódítás céljából! Kép

Kangi,
ez a szöveg a nyákdugóról baromi jó volt, még mindig röhögök amikor rá gondolok! Kép Kép Kép
Hát nem is tudom, inkább sötétebb volt (nem élénkpiros) és nyákosabb, persze sperma és sperma között is lehet különbség... (De akkor is jól megnevettettél Kép

Dec8,
nézzük este a TV-t!

Iancsa,
nagyon szépek vagytok! Olyan jó nektek, hogy már babázhattok! Kép

Kamelia,
nálam nincs változás, nem valószínû, hogy hétfõn mennék szülni. Meg különben is kispapa és babóca megbeszélték, hogy ne hétfõ reggel menjünk, mert akkor nagyon nagy a forgalom, és nem lehet haladni. Még egyszer nagyon sok drukk++++, és aztán várjuk a "jelentést"! Kép

Brokkoli, Zulu, veletek együtt izgulok!

Pilinke (39+4)
pilinke

Sziasztok!!!Kép

Sajnos csak most tudtam jönni, mert szarakodik a net.Kép

Mindenkinek köszi az együttérzést cukor ügyben és a sok jó infót.Kép

Ez a 2.diétás nap és egész jól bírom, nem is vagyok éhes, csak ez a számolgatás szörnyû. Egyébként ki lehet bírni, csak az a rossz, hogy nem ehetsz akkor amikor épp eszedbe jut, mert tartani kell a 3óránkénti evéseket, különben vagy nagyon lezuhan vagy nagyon felmegy a vércukorszint. Hát ennyi.

Zsuzsi,
ha elkészül igérem bescennelem.Kép
A felhõket nem lehetne másfelé küldeni.Kép

TENAFIX bugyiból én L-st vettem (80-120csípõre) a 2db volt 305,-FT és nagyon jól nyúlik, szerintem jó lesz.Kép

Pilinke, drukk, drukk!Kép

Kamelia, Neked is megy a drukk, és minden jót holnapra!Kép

Norka,
nekem is azt mondták, hogy már másnapra megvan az eredmény csak a dokim azt mondta, hogy ráér majd, ha legközelebb megyek. Így csak most tudtam meg, hogy magas a cukrom.Kép

Kicsit félek, hogy a babának nem tett jót, hogy még 2 hétig "tömtem" magam, de nagyon remélem, hogy jól van.
Annyi mindent összeolvastam most a cukrosságról a net-en, és hát nem sok jót.Kép A baba szempontjából hormonális gondok, oxigénhiányos állapot, méhen belüli elhalás, szóval tragikus.Kép Kismama szempontjából, szülés utáni cukorbetegség, esetleg öregkori cukorbetegség.Kép
Na, de azért én remélem, hogy nálunk ez nem áll fenn.

Iancsa,
hogy rohan az idõ, Alma már 6hetes, hihetetlen.Kép
Persze, hogy emlékszem rád és örülök, hogy nem haggysz minket hír nélkül. Mindjárt megnézem Almát is, ha a rendszer is úgy akarja.Kép

Pusssza,
Timici
30+2
timici

IancsaKép,
Alma baba gyönyörû és olyan nagy. Párom el sem akarta hinni, hogy 6hetes.Kép Gratulálok hozzá még egyszer, sok tejcsit és jó egészséget továbbra is.KépKépKép

Andy,
a TENAFIX bugyik méretre vannak, de nagyon jól nyúlik, úgyhogy nem kell aggódni, hogy esetleg nem lesz jó.
Az L-es méret 80-120-as csípõbõségre való, míg a XL-s 95-130ra. Persz van kisebb is, de az nálam sajna nem jön szóba.Kép

Na megyek, majd holnap folyt.köv.Pusssza,
Timici
30+2
timici

Sziasztok!

TimiciKép
Akkor talán még rám is emlékszel?Kép Ne izgulj a cuki miatt nem lesz semmi baj. A babának se meg neked se. Igazad van annyi mindent irnak a neten, csak szerintem az "átlagra" vonatkozókat felejtik ki. Amiket irtál azok mind a legrosszab lehetõségek. Szóval szoritok neked csak ne idegeskedj és ne szomizzKép

Pilinke!
Drukkolok Neked!Kép

Hát mi megvagyunk ámKép Sokat nem tudok aludni az már egyszer biztos. Gabi nagyon hasfájós baba, szegényt úgy sajnálom, sokszor sirok vele, mert már annyira tehetetlennek érzem magam. Szerencsére van 2 trükk is amit be tudok vetni, de az éjszakai a rosszabbKép Nappal csak belerakom a babakocsiba és leviszem akár 3x is, mert a jó levegõ és a sz*r járda álomba ringatja, éjjel meg cipelem egy bizonyos pózban, de a fiatalúr már 5 kg-on felül van a 62-es rugikat végigéri (55 cm és 3540-el született) és nem egy könnyü cipelni akár órákat. Egyébként meg gyönyörü imádom és megélni nem olyan borzasztó mint ahogy látszik, hiszen mosolyog is, már nézelõdik, és néha elhagyja a száját más hang is mint a siráséKép Szóval két oldala van a dolognakKép

Hehe ma megint szájmenésem volt, bocsika, ha valakit nem érdekeltKép
sasha

Kép
sasha

Tüni, majd kérdezhetek egy-két dolgot cukor ügyben, sajna nekem is magas. Ha megadod az e-mail címedet, akkor mehet magánban is, az enyém a profilomban van. Elõre is köszi,
Timici
timici

SashaaaaaaaaaaaaaaaKép
de jó, hát hogyne emlékeznék Rád, hiányzol isKép
Köszi, köszi, nem idegeskedem, csak néha megrohannak ezek a hülye gondolatok, de most már jobb.Köszi.Kép

Húúúú, milyen nagy már Gabi.Kép Sajnálom, hogy hasfájós, a fiúk állítólag hajlamosabbak rá(nekem is fiam leszKép). De ügyesen megoldod, gratula.Kép
Nektek is minden jót, sok tejcsit jó egészséget.
Pusssza,
Timci
timici

Iancsa,
Gyonyoru a kislanyod, es hatalmas!!!

Dec8,
Milyen apropobol lesztek a teveben? Ugy sajnalom, hogy nem tudom nezni!!!
Lanyok, majd meseljetek! Kép

Sasha,
Vigasztaljon a tudat, hogy a masodik babanak erdekes modon mar nem faj ugy a hasa! Hogy miert van igy, nem tudom, csak sajnalom, hogy nem felhotlenek ezek az elso napok, hetek, honapok! Kitartas, fogtok ti meg ejszaka aludni, sot, par ev, es kiverni sem lehet majd reggel a fiatalurat az agybol!

Szep ido volt ma, kimentunk egy picit setalni es kiprobalni a fenykepezot! Teljesen aktualis kepet tettem fel a profilomba a pocakomrol!

Jok legyetek!
Zsuzsi
28+6
zsuzsi74

Norka Kép
ma én is egész nap ásitoztam, pedig ebéd elött még hunytam is egy kicsit Kép A melegfront az oka. Te nem vizesedsz? Én még hálistennek nem Kép

Pilinke Kép
nevess csak, az endorfin jó a babácskának Kép Örülök, hogy megnevettettelek Kép

Timici Kép
nem lesz semmi baj, kitartás!

Tüni Kép
tudom, hogy kötelességtudat, meg minden, de szerintem nyugodtan vedd lazábbra, elég, ha görbül az a vizsgajegy! Nehogy kikészitsd magad, még plusz a cukrod mellé!!!

Zsuzsi Kép
gyönyörü vagy a pocakoddal! Kép

Kispapit most füztem meg, hogy tegyünk fel mi is képeket - még az esküvöivel is lógok nektek, meg felteszünk majd egy pocisat is!!! Kép

Kamelia Kép
Drukk-drukk-drukk! KépKépKép

Iancsa Kép
csodaszép Almátok termett! Kép

Sasha Kép
köményes teát mondanak soxor a hasfájás ellen ... egyébként én is addig vagyok okos, amig nem a saját babám fog itt sivalkodni nekem ...
Párommal tegnap néztük csak meg az UH-tokat meg a két újszülöttkori felvételt (a héten lett itthon rendes Net)... NAGYON édesek!
Nekünk kislányt jósol az UH, úgyhogy ki tudja, egyszer még rokonok leszünk? KépKépKép

Pussz
Kangi
26+2
kangi

Szepjoestet! Kép

Dec8!
Megneztuk am a kis csaladod! Nagyon kedvesek! Kép

Kangi
Szerencsere nem vizesedem! Kopp-kopp. Viszont a vedononel a vizeletem ici-picit cukros volt, pedig mar 1 hete alig eszem cukrot! Ezert inkabb halasztom a cukiterhelest 1 hettel. HATHA! Kép

Norkini
26+1
norkini

Norka Kép
várj tényleg egy hetet, remélem, nem lesz gond!

Kangi
26+2
kangi

Lányok Kép

Kispapival feltöltöttük magunkat a profilomba Kép
Az esküvö még 10hetes terhesen zajlott (július 20.), a pocis kép pedig ma esti Kép

Pussz
Kangi
26+2
kangi

Sziasztok! Kép

Mostanában keveset írtam nektek/hozzátok, mert sok munkám volt. Meg nem is történt semmi különös mostanság. Talán annyi, hogy voltam cukorszintmérésen, és 4.4 lett. Az nem rossz, ugye? Kép

Kangi Kép

Hihetetlenül szép menyasszony voltál, és a ruhád...nagyon-nagyon tetszik. Különleges. És csinos pocakod van nagyon!

Brokkoli Kép

38. hét, húhaaa. Nagyon itt van már az idõ! Kép

myssnia
27+3
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia Kép
köszi! Mondjuk kb 8kg-val voltam könnyebb ... Kép A ruhát, bár barátnöm csinálta, egy héttel elötte kicsit ki kellett már engedni Kép

Cukorértéked tök normi Kép HálistennekKép

Pussz, jó éjt!
Kangi
26+2
kangi

Sziasztok!Kép

Kangi,Kép
annyira édes pocid van! (mikor volt az enyém ekkora....) Esküvõi ruha szuper!

Dec8,
sajnos lemaradtam a NaplórólKép. Így csak az emlékeimben kotorászhattam, mert tegnap láttam az elõzetest.

Iancsa!
Persze hogy emlékszünk Rád!Kép Gyönyörû a kislányod, irigykedemKép

Sasha!
Jó itt látni, nagyon hiányzol ám ebbõl a topicból. Pocifájáson túllesztek nemsokára. Olyan hihetetlen, hogy már ekkora nagy fiad van!Kép

Brokkoli,
mi Telkiben fogunk építkezni, jóég tudja, mikor. Tervek már nagyjából kész vannak, csak még nincsenek beadva.

Lányok, nem tudtok valami jó helyet, ahol emberi áron tudnék függönyt venni a gyerekszobába? És ahol van 280 széles anyag... Most hirtelen rájöttem, hogy kellene még egy új függöny is. Kispapi tegnap felsóhajtott, hogy már alig várja, hogy bekerüljek a kórházba, legalább lesz egy kis nyugi itthon... Elõször kicsit megsértõdtem, aztán eszembe jutott, hogy majd meglátja, milyen nagy nyugiban lesz része Malacka mellett, és ettõl rögtön jobb kedvem lettKép.
pusz
Zulu
37+3

Kép

Kép

Kép
zulu

Pocok!

(Off vagyok.) A barátnõm Jászberényban lakik (Csillik Szilvi), és gyakran nézelõdök vele az otthoni bababoltokban is. (Imád ilyen helyekre jönni Kép A Szív utcában rég voltunk, de azt hiszem ideje lesz újra benézni. Kép

Egyébként is megszállott vásárló vagyok, mint Zsuzsi Kép így ma is vettem egy édi rugit a C&A-ban, és nagyon falat zoknikat a Baby Bell-ben, olyat ami nem szorítja el a kicsi bokáját. [(?)(nem biztos, hogy Baby Bell az üzlet neve, az Árkádban van)].

myssnia
27+3
myssnia
Budapest XI. kerület

Jo reggelt!!
Nahat, en vagok ma az elso?? Kép

Kangi!
Megneztelek Titeket! Az eskuvoi foton nagyon csinik vagytok es a kis ferjed olyan buszke Rad! Kép A pocak meg huha! Kép Nekem meg nincs ekkora! A baratnom is irja (1 hettel fiatalabb a babaja),hogy Neki is nagyobb, mint az enyem! Pedig igy is alig ferek bele nehany cuccba! Kép

Timici!
Mi ujsag a dietaddal? Szoritok am nagyon, hogy minden ok legyen! Kép

Lanyok
En mar lassan hetek ota probalkozom megfigyelni,hogy hogyan fexik a pocaklako, de Nem megy!!!! Folyamatosan mocorog, de nem tudom megallapitani,hogy hol is rugott,mert csak hullamzik a hasam...Van erre valakinek valami csuda modszere?

Meg 2 het melo...

Puszka
Norkini
26+2
norkini

Myssnia,
Kép Kossz a bokot! Egyebkent en csak piacon szeretek vasarolni, es alkudozni, ugymond kincset keresni, a boltok annyira nem hatnak meg! Vagy megis? Nekem meg a kajavasarlas is elvezetet jelent, vagy legalabbis pozitiv gondolatokat ebreszt bennem, ha kimozdulhatok itthonrol egy kicsit!
Amugy a c&a-ban itt is jopofa rugik vannak, vallon patentosak, plussbol, 5-8 euro kozott, a "kedvenceim" a hosszu ujju, hatul patentosak meg olyan 8-10 kozott...tunderiek, es nehez magam tavol tartani toluk, de muszaj!

Norkini,
Kitartas, aztan jon a nagy szabadsag! Bar gondolom neked mindenkepp kell gyakorolnod, amit csak nagypocakossag idejere fuggethetsz fel? Hogy is van ez nalatok?
En is folyamatosan igyekszem lenyomozni a babat, most meggyozodesem, hogy tegnap visszafordult, es megint ul! Mar kezdtem orulni, hogy fejjel lefele van, es felfele rugdos...hat most megint iranyt valtott! Szerintem tuti belegabalyodik a koldokzsinorba! Ehhez a babahoz kepest az elodei engedelmes kis lurkok voltak-egeszen amig ki nem bujtak!

Zulu,
Emberi aron szerintem nem lehet fuggonyt kapni, mind irtozatosan draga, ami kinez valahogy. Az INKU-ban neha van leertekelve egy-egy fajta, de meg az sem emberi ar! A Kiraly utcaban eleg "szocko" a valasztek, de kicsit olcsob, mint a tobbi hely. Az Oktogonnal a Textilandia arban jo, de ott nem biztos, hogy talalsz megfelelot, gyer a valasztek!
Kispapa majd megtudja, milyen lesz egyedul lenni...te meg majd meglatod milyen volt, mikor hazajottok a picivel!

Na, Lanyok, itt meg lehet nezni minket, tegnapiak a felvetelek: [url=http://tdeak.virtualave.net/family/Nov2002/" TARGET="_top]http://tdeak.virtualave.net/family/Nov2002/[/url]
Remelem mukodik a link...

Szep napot mindenkinek!
Zsuzsi
29
zsuzsi74

Szép jó reggelt Kismamák!

Most épp hasít a net, de elég változó, hogy mikor igen, mikor nem.Kép Remélem ezt az üzit el tudom küldeni.

ZsuzsiKép, NorkaKép, KangiKép
mindenkit megnéztem a profiljában és hát gyöbyörûek vagytok na és persze a pocakok is. Rólam is készült új kép, remélem nemsokára átjön e-mail-en és akkor én is felteszem. Már alig várom, hogy a postaládámban csücsüljön.Kép

Kangi, az esküvõi ruhád fantasztikus volt, csak gratulálni tudok a barátnõdnek, nagyon ügyes.Kép A férjed pedig tényleg írtó büszke rád a képen és ez nagyon fontos dolog, de gondolom ezzel nem mondok újat.Kép

Norka, Kangi,
köszi a drukkot diéta/cukor ügyben.Kép
Szerintem a párom jobban el van kenõdve, mint én, olyan aranyos, szombaton nem mert elõttem enni, hogy ne zavarjon vele(én akkor már túl voltam az ehetõ mennyiségen, ami nem nehézKép). Aztán tegnapra sikerült meggyõznöm, hogy azért csak egyen nyugodtan mellettem, nem halok bele. Szegénykém nagyon el van kenõdve, hogy cukros lettem, sajnál rendesen, fõleg mert tudja, hogy imádom az édességet(csoki,süti,kakaó,keksz,mindenKép) és hát szülésig lesz még egy karácsony is.Kép

Norka,
ha ez megnyugtat én sem tudom, hogy mi hol dudorodik, inkább csak azt látom, hogy na most kifele áll a köldököm, most meg épp befele. Na most itt ez úgy néz ki mintha egy óriáskiflit nyeltem volna le egészben, most meg mintha lejtõ lenne a pocakom jobbról balra.KépKépKép
Talán ha nagyobb lesz és már nem lesz annyi helye, jobban kiigazodom a testtájain. Így marad a találgatás.

Ja és egy jótanács a cukor vizsg.-hoz, ne csak cukorból egyél kevesebbet, hanem cukros gyümölcsbõl is pl.banán, mandarin, narancs. A barátnõmnél pl. a szõlõ kavart be.

Ikres barátnõm hívott tegnap, elújságolta, hogy már járnak a lányai. Persze mint kiderült ez nem csupa öröm, mivel az egyik lányka járás közben a fenekére huppant és elharapta a nyelvétKép. Dõlt a vér, ijedség+sírás, irány a sebészet, mire odaértek a gyerek teljesen jól volt, úgyhogy nem csináltak vele semmit. 2 napig nem kapott cumit, most már köszöni jól van. Hát igen, veszélyes üzem ez a mászkálás.Kép
Kiváncsi vagyok az én gyerekem mivel fog majd a "sírba vinni".Kép

Dec8,
sajna én sem láttam a naplót, pedig készültem rá, aztán jöttek hozzánk, így elmaradt a tv-zés.Kép LÁnyok, aki látta, meséljen!

Pussza, majd jövök még ha a hálózat is úgy gondolja.Kép
Timici
30+3
timici

Zsuzsi,
nagyon jók a képek.Kép Olyan helyes a családod.Kép
Direkt jó, hogy ilyen szép idõ volt, nagyon szép fények vannak a képeken, irigyellek is a gép miatt, tök jó lehet, hogy most már bármit lefotózól egybõl látod is. Sebaj egyszer nekünk is lesz.

Egyébként észrevetted, hogy majdnem mindig egymás után írunk.Kép
Timici
timici

TimiciKép

Az e-mail címem: szabotunde@vnet.hu (Te leszel az elsõ, aki kipróbálhatjaKép ). Kérdezz nyugotan, remélem, tudok segíteni.

Üdv
Tüni
tüni

Koszi lanyok! Kép
Akkor megnyugodtam,hogy nem csak en vagyok ilyen bizonytalan. Na majd holnap meginteriuvolom a dokit! Ugye UH nelkul is meg tudja mondani,hogy micsodaja merre van a picinek? (Na ezt jol megmondtam...Kép

Timici
Koszi a tanacsot! Kb. 1 hetig alig ettem edeset es megis volt egy ici-pici cukor a vizeletemben. Igy a 7vegen szinte csak edeset edessel ettem....Kép Szoval most elkel 1 het urites a vizsgalat elott! Szoval no cukor, no banan, no narancs! Kép Ertette. De olyan neheeeezzzz....Kép

Zsuzsi Kép
Nagyon edesek vagytok!!! Kép Es olya jo,hogy ilyen kis fiatalok! Kép
Mi is vettunk egy HP kamerat 1-2 hete, csak lemerult az elem es lustak voltunk venni...Kép De ha valakit ertekel feltettem az igazi babakocsinkat magammal a profilomba! Kép

Na leleptem dolgozni! En szegeny! Kép Kép Kép

Norka
norkini

Zulu, Norka, Timici Kép

na akkor örülök, hogy nektek is tetszett a ruha Kép A barátnöm elismert iparmüvész igazából, szóval nem csak hobbiból ilyen tehetséges Kép És én nagyon boldog vagyok, hogy szánt rám idöt Kép
A férjem meg tényleg irtó büszke a képeken, de életben is nagyon aranyos ám Kép Én meg azért is vagyok rá büszke, mert a gimis ballagó szmokingjában esküdött Kép pedig annak már 15 éve Kép szóval van remény, hogy nem tohonyásodik el ... Kép

Viszont pocaktéma: ÉN tohonyásodom!!! Myssnia pár hete irta, hogy úgy mászik ki a kádból, mint egy mammut Kép akkor ezen jót vigadtam, mára viszont alig tudok az ágyban egyik oldalamról a másikra fordulni Kép

Norka Kép
hogy mije hol van? - fogalmam sincs. Csak azt érzem, hogy nagyon szokott pakolászni, meg dudorodni Kép
A 4-i UH-n fejjel lefelé ürhajózott Kép

Timici Kép
ne aggódj, száj-és fejsebek irtóra véreznek, és pont mivel ilyen gazdag vérellátású területek, általában nem marad heg a sérülések után, ha nem kapirgálja a gyermek (na persze magyarázd el neki...) Kép Mondom én okosan, aztán majd a frászt fogom én is kapni Kép

Énnnekem is dolgoznom kéne, de kedvem, na, az nincs!

Pussz
Kangi
26+3
kangi

lányok,
hol tudom megnézni a Kangi esküvõi ruháját? biztos béna vagyok hozzá, no meg még ez a hétfõ reggel is:o)
manócska
7+5
Manócska

Sziasztok!

Zulu, köszi a címet, meg a rendelési idõt. Örök hálám. Kép Majd fel fogom hívni a dokinénit. Kép

Sasha, azt olvastam itt valahol a Babaneten, hogy bizonyos kaják is okozhatnak hasfájást a babábak. Mármint azok a kaják amit az anyuka eszik. Aki ezt írta az kb. fél évnyi sírás-rívás után jött rá, hogy ha nem iszik tejet, akkor a babának sincs semmi baja. Esetleg érdemes kisérletezgetni pár enni-innivalóval.

Kispici
31+3
kispici

Sziasztok Lánykák!

Nyaf-nyaf... úgy fáááj a jobb forgóm már vagy két hete, és egyre jobban, hogy lassan járóképtelen leszek. Kép
Nincs valami ötletetek mit lehet ezzel kezdeni? (Ja és a bal térdem is, de az egy régi térdficam következtében, már máskor is fájt idõnként. A jobb forgó viszont teljesen új fájdalom.) Hogy fogok így vásárolni mindenfélét a kisasszonynak? Kép
Lassan tényleg úgy érzem magam, mint egy hátára fordított teknõsbéka. Kép Se mozdulni, se járni nem tudok rendesen...
Viszont HURRÁÁÁ, már csak két hetet dolgozom!! Kép

Timici, remélem a diéta elég lesz, és nem kell kórházaznod. Szurkolok! Kép

Kispici
31+3
kispici

Manócska Kép

itt a hozzászólásoknál kattints a fejlécben a nevemre, akkor belépsz a profilomba, ott láthatod KépKépKép

Pussz
Kangi
26+3
kangi

Halihó!Kép

Zsuzsi,
köszi a tippet, akkor a Textilandiához nem fûzök nagy reményeket... Az a rossz, hogy eleve ritkán látok 280 széles függönyanyagot. De nem adom felKép!
Megnéztem a fotókat, nagyon aranyosak!

Norka,
Téged is megkuksiztalakKép. Mit jelent, hogy igazi babakocsi?

Én olyan béna vagyok fotóügyekben, azért is nincs profilomKép.
Na pusz, majd még jövök
Zulu
37+4

Kép

Kép

Kép
zulu

Olga!
Gratulálok! Sok boldogságot és örömöt a kislányodhoz!Kép

Finises kismamák drukk nektek! Kamélia már babázik?

Timici!
Igazán figyelmes a férjed. Remélem a cukrod diétával helyrejön, és szülés után már azt is elfelejtheted.

Urszila!
Az UH-n nyaki redõrõl nekem sem mondtak semmit. Csak hogy minden rendben van. Aztán az eredményen volt egy adat (NT rövidítéssel), amirõl késõbb tudtam meg hogy a nyaki redõ.
Én holnap megyek genetikai UH-ra, és az AFP eredményemet is akkor tudom meg. Drukkolok neked is, hogy minden rendben legyen.Kép

Kangi!
Én megértelek. Szerintem teljesen korrekt volt, hogy szóltál. Azt, hogy maradsz-e még dolgozni a saját és pocaklakód egészségi, fizikai ...stb állapotától tedd függõvé. Ha úgy döntesz, hogy mégis dolgozol tovább, szerintemm köss ki pár dolgot. PL. rövidebb munkaidõ, heti hány napon tudsz bemenni, milyen munkát (pl. csak a betanítást vállalod), valamint bármikor meggondolhatod magad, ha nem bírod. Az a legfontosabb, hogy a babádnak és neked jó legyen.

Vercsi!
Fejfájásra lehet bevenni (na nem rendszeresen és csak egy szemet) algopyrint. Majd benézek a nevek topicba is.

Kakukkfû!
A képtárban nem jó az itteni azonosító és jelszó? Nem tudtam megnézni a képet.Kép

Kamilla!
Mindenhol azt hallom, olvasom, hogy ne féljünk orvost, kórházat váltani, ha nem vagyunk megelégedve. A felindulásodnak nyilván komoly oka van. Kívánom, hogy minél hamarabb (hogy ne izgasd magad) találj egy kedves, szakmailag felkészült orvost!KépKépKép

Manócska!
Rajtam a 12. héten még nem látszott semmi (pedig nem mondhatnám túlsúlyosnak magam), de ez alkatfüggõ. Úgy gondolom, hogy megvarrathatod a ruhát. Csak szóljál a varrónõnek, hogy hagyjon rá egy kis anyagot a varrásoknál az esetleges kiengedéshez.
Kangi esküvõi ruháját megnézheted, ha az általa írt fejrészen a szövegre klikkelsz.

Képzeljétek! Tegnap este ficánkolt a pocaklakóm!Kép De annyit, hogy még Kispapa is megfigyelhette. Nagyon büszke volt õ is.Kép Kb. egy hete már éreztem ilyesmit, de csak egyszer-egyszer. És nem voltam benne biztos. Olyan, mint amikor az ember lábában "ugrál" egy izom (vagy ideg).

Most dolgoznom kell.
Maci_2
18+6
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maci_2 2008.12.08 10:06-kor.
maci_2

Kangi, ez a ruha tényleg nagyon szép:o)
Abban reménykedtem, hogy rövid a hajad, mert nekem az, és nem tudom milyen legyen az esküvõn. vagyis persze hosszú:o) csak az nem annyira kivitelezhetõ póthej nélkül:o)
van valakinek rövid hajas esküvõi képe? megnézném szívesen!
Manócska
Manócska

Sziasztok!
Hú, három napig nincs az ember, aztán alig tudja behozni a lemaradást.

Olga! Gratulálok a babóhoz.

Timici!
Remélem megoldódik a cukorproblémád a diétával. Kitartás!

Brokkoli!
Tényleg Herceghalomba költöztök? Én 18 évig éltem ott, akkor költöztem Budapestre. Anyu még mindig ott lakik, szóval kb. kéthetente járunk ott. Merre van a félkész házatok?

Már nekem is egyre többet, és erõsebbet rugdal a babóm. Olyan jó érzés, de a kispapi még nem érzi, bár nagyon várja már.

Anyakati!
Jó, hogy újra itt vagy. Örülök, hogy jó lett az uh-od, és nem kellett megszurkálni a hasadat.

Sziasztok
buksicica
17+5
buksicica

Sziasztok!

Most jöttem a terheléses vércukorról. Ilyen hamar megvan az eredmény? Én csak csütörtökön telefonálok majd.
December 17-re kaptam UH idõpontot! Olyan soká lesz az még!!! Kép

KAngi!
Nagyon helyesek vagytok, a ruháról már mindent elmondtak a többiek! Kép Kép Gratulálok!

Norka!
UH nélkül is megmondja az orvos, nekem kapásból a legjobb helyre tette a szívhang-hallgatót, más kérdés, hogy a kisbabám rögtön táncra perdült! Kép

Megyek enni, bepótolom a reggelit is!!!

Puszi
Judó
26+1
judó

Mano_2 Kép
igen, én is arra gondoltam, hogy fixen kikötünk majd napokat, és attól nem térek el. Igy lesz a legjobb.
Az én munkám elég szerteágazó, a "betanitás" fogalma nem igazán ül rá ... nehéz elhatárolni a valós munkától.

Tökjó, hogy már ugrál a pocaklakód! Kép Én is akkor kezdtem el igazán boldog lenni ettöl, mikor kispapám megérezte Kép

Manocska Kép
rövid hajba is nagyon szép diszeket lehet tenni, vagy koszorút! Konzultálj a fodrászoddal, de ha pesti vagy, én az én fodrászomat is szivesen "átadom" neked! (Erzsébet krt, elég központi helyen van tehát) Kép

Pussz
Kangi
26+3
kangi

Lanyok,
Nem tud valaki egy jo fogorvost a XI. keruletben, vagy viszonylag kozel hozza?
Ha hazamegyunk mindenkepp el kell mennem, es multkor enyhen szolva besokkaltam a mostani fogdokim stilusaval!
Olyan kene, ahol nem kell egy honappal elotte bejelentkezni, es aki ha mar egyszer megnezte, nem ad uj idopontot, hanem rogton csinal is valamit! Tul nagyok az igenyeim? Es hat arban is legyen normalis!

Zsuzsi
29
zsuzsi74

KispiciKép, Maci2Kép, BuksicicaKép,
köszi a drukkot cukor ügyben.Kép

Maci2, gratula a babóca mocorgásához, ugye milyen jó érzés? Kispapád biztos nagyon boldog és büszke.Kép

Buksicica,
gratula szintén a mocorgáshoz, kispapa is érezni fogja nemsoká, sõt aztán majd már elég lesz, ha a pocakodra néz.Kép

Bence tegnap úgy táncolt a pocakban, hogy "kézrátétel" sem kellett hozzá, hogy az ember észrevegye.Kép Az apja megint elszörnyülködött, hogy mit csinálhat ez a gyerek odabennt.KépKépKép

Tüni, köszi a mailt.Kép

Lányok, megyek a TESCObaKép, mert állítólag ott lehet kapni diabetikus szörpötKép. Vessetek meg érte, de csak vizen én nem bírom ki még 10hétig. Szóval megyek TESCOzni, majd gondoljatok rám, hogy ott állok a kasszánál órákig.Kép
Pussza,
Timici(aki már a 21.a táblában, hol van már az 57.hely?Kép)
30+3
timici

Sziasztok! Kép
Huhh, vegigolvastam az egesz termest! Hol is kezdem? Mindenkinek nagyon koszonom a drukkolasokat es az egyutterzest! Kép Az elmult ejszakaim soran a vesefajas-WC-szodabikarbonas viz ivasa volt a kedvenc ejjeli idotoltesem, es nem is erzem emiatt tul frissnek magam. :-(( Igaz, ma ejszaka csak ketszer voltam kint...
A szodabikarbonas vizet a Kismama MAgazinban olvastam, az ize borzaszto, de a fajdalom ellen nagyon jo! A gyogyszert is szedem szorgalmasan, amit a doki irt fel, remeljuk, hasznal. Felhivtam az elobb a korhazat, bakteriumot nem tenyesztetek ki, ezt kell elmondanom majd a dokimnak. Es lazam sincs. KépKép Csak akkor tudnam, hogy mi faj es mitol? Kép

Timici,
hat, nem jo hir ez a cukor dolog. Kép Drukkolok, hogy minden OK legyen Nalatok! A baba miatt ne izgulj, azt olvastam, hogy csak az utoso 2-3 honapban okoz gondot, ha nem veszik eszre, es akkor lesz nagy meretu a baba. Ha a kisfiad 1 hettel nagyobb, mint a hivatalos kor, az teljesen normalis. Mar sokkal nagyobbnak kene lennie ahhoz, hogy azt mondjak, hogy a cukortol van.
Az elelmiszerosztalyokon van egy csomo diabetikus keszitmeny, azokat szabad enned? En vettem itthonra lekvart, csokit, canderelt, sot, hogy a karacsonyt majd kibirjam, diabetikus palackos tejszinhabot is. :-)

Kangi,
gyonyoru volt a ruhad, es Ti is! Kép

Brokkoli, Pilinke, Kamelia,
hajra, nemsokara a kezetekben tarthatjatok a babatokat! Kép

Zulu,
mi 280 m szeles fuggonyanyagot a Praktikerben vettunk kb. 2 evvel ezelott. Sot, az elozo lakasunkhoz meg a Baumax-ban. Hivd fel oket, biztos meg tudjak mondani, hogy van-e. Kép

Norkini,
en csak a kepek alapjan tudom, hogy milye hol lehet. Mivel mar lent van a feje, ezert a koldokom korul vagy a feneket vagy a terdet erezhetem szerintem. Amiota a melegfront van, Gombocka nagyon aktiv lett, sokszor es sokat hullamzik a hasam. Nem rudgos, csak mocorog es fiankol. Kép

Zsuzsi,
tok jo, hogy vettetek fenykepezot. Most nezegetem a kepeiteket! Kép Olyan aranyos csaladod van! Kép

JAj, majdnem elfelejtettem! Koszonom a linkeket az utonevekkel kapcsolatban. Kép Meg mindig nincs neve Gombockanak, de most mar legalabb Kispapi is latja, hogy melyek a slagernevek es a kevesbe nepszeruek. KépKép

Pusszancs, es bocsi a szofosasert,
Gombóc
aki mar a 20. a tablazatban es 3-massal kezdodik a hetei szama 30+2 KépKépKépKép
gombóc

Kangi,
köszi, lehet majd elkérem a fodrászod címét, ha nem tatálok semmi jót ki.
szombaton megyek kontyot próbálni:o) ezt írta be a fodrász a naptárába:o) csak kéne neki valamit mondani, mit szeretnék, de már 50* átnéztem az esküvõs újságokat, és ott 99,9%-ban hosszú hajú nõk vannak, így nehéz ötletet meríteni:o(
ha nem tudunk zöldágra vergõdni, akkor próbálkozom a te fodrászoddal:o)
Amúgy régen akkora volt a hajam, mint a Koncz Zsuzsának (fénykorában), aztán levágattam pár éve, és tessék, most meg megvesznék egy kicsi kontyért!:o)
Manócska
7+5
Manócska

Manócska,
nekem rövid hajam volt az esküvõn (kispapinak meg hosszúKép, jól néztünk ki a képen...), apró virágokat tûzködött bele a fodrász. Kép sajnos nincs a profilomban, mert mint írtam, totál béna vagyok az ilyesmihez. De majd beszélek az emberemmel, hogy változtassunk a dolgon.Kép
Zulu
37+4

Kép

Kép

Kép
zulu

Zsuzsi,
na hát már megint egyszerre írtunk.Kép

Az én fogorvosom nagyon jó, de õ a Baross utcában rendel, viszont nagyon rendes (gyerekfogorvos egyébként, csak itt magánpraktizál), nem túl drága és azonnal csinál veled valamit, ha már ott vagy. Azt szeretem benne, hogy mindent elmagyaráz, mit miért csinál és megkonzultálja veled a lehetõségeket.
Anno letört félig egy rágófogam, de tisztességesen, mondta, hogy most kihúzhatná és tehetne rá egy hizat, ami nem túl drága, de szerinte ahhoz még fiatal vagyok(21). Helyette lecsiszolta a fogam, gyökérkezelte és tett bele egy fém csapot, amit aztán koronával zárt le. Így megmenekült a fogam, eltartott 3-4alkalomig is mire kész lett, de megérte, ez 7éve volt 10eFt. Ha gondolod...
Dr.Hony Márta, magánrendelõ: 318-9754 kedd du. 13-tól, azt hiszem...Ha nem sikerül van mobilja is, majd szólj ha érdekel.

Párom már csak hozzá jár, ugyanis nagyon fél a fogorvosktól és a Mártánal semmi baja sincs.Kép

Most már tényleg megyek,pussssza
Timici
timici

Gombóc, Judó Kép

nektek is köszi a kedves szavakat - ma megint munkanap van, igy eléggé kivagyok ...
Este terápiásan fogok a párommal beszélgetni, mert ez a para, amit én üzök, nem mehet igy tovább. Bögök, kikészülök, kiboritom szegény munkatársaimat is, akik pedig nem tehetnek semmiröl Kép

Manócska Kép
aztán nehogy valami mükontyot próbáljon a fejedre a fodrászod Kép

Timici Kép
FUJTESCO! Kép Remélem, hamar megúszod!

Ja és Gombóc, hát gyógyulgass, pihenj!!! Kép

Pussz
Kangi
26+3
kangi

Zsuzsi!
Én pont a XI. kerületbe járok fogdokihoz magánba. Szerintem egyáltalán nem borzalmasak az árai, nagyon gyorsan és jól dolgozik. 12 éve járok hozzá. Soha nem küldött el azzal, hogy majd legközelebb. Hétfõn, szerdán és csütörtökön délután van rendelése. Bejelentkezni nem kell, csak odamenni. Ha gondolod, van telefonszáma ott érdeklõdhetsz, de tényleg nem kell bejelentkezni. A neve: dr. Molnár Attila. Ja a lényeg, az Ulászló u. 28-ban van a rendelõje. Ha még érdekel valami írj.

Sziasztok
buksicica
17+5
buksicica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: