Sziasztok!
Éreztem én a tegnap délután, hogy nagyon zajlik itt az élet! Többször bekapcsoltam a gépem, de nem ment az internet. Most mondja a kolléganőm, hogy náluk sem működött.
A ferti új hónapot kezdett nálam, és a pé-t a Karácsonyi Ünnepekre irja elő Nem is tudom, miért vagyok ilyen nyugodt, hisz a múlt hónapra nem rajzolt be pé-t.
Olyan jó volt azzal kezdeni a napot, hogy volt mit olvasni

– és olyan jó, hogy most már ennyien vagyunk – lassan minden héten lehet drukkolni valakinek. Csak már nagyon hiányolom a második UH képet az oldalunkról, úgy, hogy TESSÉK BELEHÚZNI!
Én az ünnepek alatt kell belehúzzak, és szerintem nem is lesz nehéz, hisz Karácsony körül mindig különös érzéseim vannak. Elárulok egy titkot: Karácsonykor lettem legelőször szerelmes – most pedig, ki tudja? Megtörténhet, hogy éppen akkor fogan meg az első babám.
Anna, nem vagy könnyű helyzetben, de bármit is mondjon a doki, te csak arra koncentrálj, hogy nemsokára lesz egy egészséges babád! – És persze arra, hogy mi teljesen megértünk, és melletted vagyunk.
Eszter, nálad történt valami? Ilyenkor abba az 1%-ba is olyan jól tududnk kapaszkodni
Virág, annyira szeretném, hogy ebben a hónapban összejöjjön nektek! Azért ne felejtsd el, hogy ahhoz ti kell dolgozzatok
Ági, ha jól emlékszem, nekünk is igértél szombatra képet - már nagyon várom
Már a 10. hónap – aztaaaaaa, hogy telik az idő
Éva, a Jónás naptárnak én sem vagyok a híve.... az szerint nekem 9-re esett a pé-m, amit nem hiszek. Azt olvastam, hogy tulajdonképpen az a lényeg benne, hogy a születésedkori Hold állása szerint számol: vagyis, én telehold után 4 nappal születtem, és minden hónapra ugyanakkorra teszi be.....csak az a gond, hogy nekem ezek a napok a mensivel majdnem egybeesnek – legalábbis még egy ideig. Na, mindegy... én is maradok a hőmérőnél
Az, hogy már az olajban is embriót látsz, hát, nem semmi!
A hőd nagyon jól alakul... csak így tovább!!!
Most egy kicsit irigyellek.... én is szivesebben lennék elfoglalva a babámmal, mint a melóval. De ne félj, az én irigységem senkinek nem árt
Titi, annyira jó érzés lehet, hogy egészséges babával álmodtál

– remélem, ez tényleg azt jelenti, hogy most már itt az ideje neked is!
Erzsike, ma hogy alakult a görbéd? Remélem az egekben van a hőd
Meri, olyan jó, hogy már többet vagy.... hiányoztál a csapatból. Azt, hogy miért most tapétáztatok, tőlünk kérdezted, vagy magadtól?

Hát, ha tőlem kérdezed, akkor azt mondanám, hogy a szekrény azért most kellett, mert lehet, hogy nemsokára hely kell a babacuccoknak

....Úgy legyen!
Remélem, nem felejtettem ki senkit!